Hovedsiden

Liten annonse
  Müller etter fiasko: – Hvis det var min siste kamp, så takk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 2. desember 2022 KL:06.37)
  tysklands dramatiske vm-exit sjokkerte fotballverden torsdag kveld. etter kampen kom veteranen thomas müller med noe som kunne minne om en «avskjedsbeskjed» til det tyske folk. – hvis det var min siste kamp for tyskland, så vil jeg gjerne si et par ord til tyske fans. det har vært en stor fornøyelse. mange takk, sa han. – jeg har alltid prøvd å gi hjertet mitt utpå banen, noen ganger var det gledestårer og andre ganger smerte. jeg gjorde det med kjærlighet. jeg trenger å tenke på noe annet nå. 33-åringen har vært på det tyske landslaget siden 2010.


  Haug scoret for Roma i cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 29. november 2022 KL:18.58)
  sophie román haug (23) gjorde det siste målet i romas 3-0-seier borte mot arezzo i den italienske fotballcupen tirsdag. scoringen hennes kom fire minutter på overtid. det var haugs femte roma-mål denne sesongen. hun spilte hele cupoppgjøret mot serie b-motstand. nylig var angriperen norsk målscorer i kvinnelandslagets 1-2-tap for frankrike. tirsdagens kamp var romas første av to i cupturneringens gruppespill. den neste er mot como i januar. vinnerne av hver pulje går til kvartfinalene. (©ntb)

  Avis: Arrestert iransk fotballprofil løslatt mot kausjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 29. november 2022 KL:12.43)
  den iranske fotballspilleren voria ghafouri skal ha blitt løslatt mot kausjon. det skriver iran international som viser til domstolens nyhetsbyrå. ghafouri skal ha blitt arrestert i iran forrige uke for «propaganda mot regimet». 31-åringen skal være svært populær blant iranere og har 3,3 millioner følgere på instagram. ghafouri er ikke en del av irans landslagstropp i vm i qatar, men har spilt for landslaget tidligere.
  Elleville scener da Iran slo Wales: - Jeg får frysninger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 25. november 2022 KL:12.50)
  det ble dramatiske scener i kampen mellom iran og wales. først ble wales keeper wayne hennessy utvist etter at han prøvde å stoppe en kontringsmulighet ved medhi taremi og iran. det gav tydeligvis iranerne ekstra energi, som kort tid seinere banket inn hele to mål i tilleggstiden. målene fikk nrks eksperter til å reise seg fra stolen. – iran! iran! dette er noe av det villeste jeg har vært med på noensinne. se på det her! halve iran er ute på banen. waleserne ligger strødd, og det gjør iranerne også, sier nrks kommentator christian nilssen. roozbeh cheshmi, som bare har scoret ett mål for landslaget tidligere, banket inn kampens første. så kontret ramin rezaeian inn kampens andre mål. – hvilken forestilling de har levert, sier nrks ekspert nils johan semb. – jeg får frysninger på ryggen. du kan ikke skrive dette manuskriptet, for det hadde vært vanskelig å tro på, sier nilssen videre.

  Vellykket operasjon for Saudi-helt etter skadesmell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 24. november 2022 KL:10.15)
  saudi-arabias yasser al-shahrani pådro seg kjevebrudd og blødninger da han kolliderte med egen keeper i vm-møtet med argentina. han ble operert i riyadh onsdag. det saudiarabiske fotballandslaget skriver på twitter at inngrepet var vellykket. kort etter operasjonen ble det lagt ut en video der al-shahrani takker for omtanken. sammenstøtet inntraff på overtid i oppgjøret der saudi-arabia sensasjonelt slo argentina 2-1 tirsdag. al-shahrani fikk kneet til lagkamerat mohammed al-owais i hodet og brystet. han ble liggende nede lenge, men vinket til publikum da han ble brakt av banen på båre. (ntb)

  Nytt varsko: - Redd

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 24. november 2022 KL:08.09)
  det norske kvinnelandslaget er gjennom et generasjonsskifte, noe som har ført til heftige diskusjoner og kritikk. om få år kan de norske distanseherrene være på samme sted.

  DBU: Thomas Delaney ute av VM med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:20.08)
  danmark må greie seg uten sevilla-spiller thomas delaney resten av fotball-vm i qatar. han reiser hjem som følge av en skade han pådro seg mot tunisia. delaney måtte ut rett før pause i 0-0-kampen tirsdag. – vi kommer til å savne ham både på og utenfor banen, men andre spillere er klare, og vi har en sterk tropp til de kommende kampene, sier landslagssjef kasper hjulmand i en melding på landslagets twitter-konto. delaney vil trenge fire ukers pause og gjenopptrening før han kan spille igjen.  Hernandez ferdig i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:07.29)
  lucas hernandez, som til daglig spiller i bayern münchen, måtte gå av banen etter bare 13 minutter da frankrike slo australia 4-1 i åpningskampen i vm. det skal ha vært ifølge en kneskade, forteller en kilde nær laget til afp. l`equipe skriver at det skal dreie seg om en skade i korsbåndet i høyre kne, og at han dermed vil gå glipp av resten av vm. – lucas kommer til å gjøre noen tester, det virker ganske alvorlig. men vi må få en bekreftelse, uansett. det var den store nedturen i kveld, sa landslagssjef didier deschamps etter kampen. hernandez føyer seg dermed inn i en lang rekke med stjernespillere som er utilgjengelig for landslaget. fra før er karim benzema, paul pogba, n`golo kante, presnel kimpembe og christopher nkunku ute med skader.

  Giroud tangerte Henry som tidenes toppscorer for Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:22.00)
  frankrike åpnet kampen usikre og unøyaktige, og ble etter raskt rystet av den underlegne motstanderen fra australia. fire av de fem siste gangene har den regjerende vm-vinneren røket ut av gruppespillet, og «les bleus`» åpning på kampen tilsa at de skulle følge i samme fotspor. det var mer kenguru enn koala over craig goodwins løp, da han kom stormende inn mot bakerste stolpe etter ni minutter. i avslutningsøyeblikket var adelaide united-spilleren kald og kontant mens han feide ballen forbi hugo lloris. forrige gang frankrike kom til vm som regjerende mester, i 2002, scoret de ikke et eneste mål i gruppespillet og fikk en tidlig exit. den gangen endte det med et 1-0-tap for senegal i åpningskampen, men dagens frankrike-lag vil skrive en annen historie. lucas hernández ble skadet i opptakten til australias mål og ble erstattet av hans bror, theo. midtveis i omgangen svinget lillebror ballen over australiernes forsvar, hvor adrien rabiot steg til værs og stanget inn utligningen. fem minutter senere hadde didier deschamps` menn snudd kampen. «socceroos» rotet det til i eget forsvar, og etter et par raske pasninger var olivier giroud spilt alene med keeper. han har erstattet skadde karim benzemas som franskmennenes spydspiss og viste seg tilliten verdig. fra kloss holdt styrte han inn 2–1 og plutselig var australia «down under» igjen. australia hadde en suser på feil side av krysstangen og et treff i stolpen, men maktet ikke å slå tilbake mot overmakten. i stedet var det frankrikes største stjerne kylian mbappé økte til 3–1 med et hodestøt. før slutt var giroud der igjen, denne gangen med hodet. det var hans 51. mål for landslaget. dermed tangerte han thierry henry som tidenes toppscorer for frankrike. deschamps og co. topper gruppen etter at danmark og tunisia spilte uavgjort tirsdag ettermiddag.

  u21-landslaget imponerte – slo tsjekkia 4–0 i årets siste kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:16.29)
  Norges EM-klare U21-landslag i fotball avsluttet året med en imponerende 4-0-seier over Tsjekkia tirsdag, selv om flere viktige spillere manglet. Vålerenga-spillerne Osame Sahraoui og Tobias Christensen var to av fire nye i startoppstillingen tre dager etter den sterke 1-1-kampen borte mot Frankrike, og de ga Norge to måls ledelse da de scoret med tre minutters mellomrom før pause. August Mikkelsen fikk sin U21-landslagsdebut da han kom inn for Sahraoui ved pause. Han skaffet straffesparket Kristian Arnstad omsatte i scoring i det 76. minutt og slo hjørnesparket som Robin Dahl Østrøm skjøt i mål på volley og fastsatte resultatet to minutter senere. Også Arnstad og Østrøm var innbyttere. Førstnevnte hadde vært på banen bare tre minutter da han scoret. Tsjekkia er også klar for EM-sluttspillet i Romania og Georgia, men laget ble satt grundig på plass av et norsk lag som hadde avgitt flere spillere til Ståle Solbakkens A-landslagstropp. (©NTB)
  Belgia må endre bortedrakt i VM etter Fifa-reaksjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:17.33)
  det belgiske fotballandslagets bortedrakt inneholder regnbuefargene og ordet «kjærlighet». den får de ikke lov å bruke under qatar-vm. det er det internasjonale fotballforbundet (fifa) som har satt ned foten. det bekrefter den belgiske fotballtoppen peter bossaert i et intervju med avisen het nieuwsblad. han sier at drakten, som er utformet i samarbeid med utstyrsprodusenten adidas, må endres og tilpasses fifas ønsker. – ordet «kjærlighet» må tas vekk, sier bossaert. – det er trist, men fifa gir oss ikke noe valg. resten av utstyret forblir uendret, fortsetter han. i de tre gruppekampene i vm er det ventet at belgia kan bruke sin sedvanlige røde hjemmedrakt.


  Kombinerttroppen bekreftet til verdenscupåpningen i Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:11.01)
  kombinertlandslaget har tatt ut troppen sin til de første verdenscuprennene for sesongen i ruka, finland. sportssjef ivar stuan har tatt ut seks utøvere til helgens tre konkurranser. i tillegg til de fem faste landslagsløperne har også einar lurås oftebro blitt tatt ut til verdenscupåpningen. – einar viste solid form under sesongåpningen på beitostølen i helgen. vi så hva han er god for i sporet, og håper han også tar ytterligere steg i hoppbakken når vi kommer til ruka. det er ingen tvil om at einar fortjener sjansen, sier stuan i en pressemelding. oftebro gikk inn til 4.- og 6.-plass på beitostølen i helgen. disse løperne er tatt ut til ruka: espen andersen (lommedalen), espen bjørnstad (byaasen), jørgen graabak (byåsen), jens lurås oftebro (jardar), einar lurås oftebro (jardar), jarl magnus riiber (heming). (©ntb)

  bronse på rullestollandslaget i håndball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:10.17)
  søndag tok det norske rullestollandslaget i håndball bronse i em/vm i portugal. norge tapte semifinalen mot et sterkt nederlandsk lag etter å ha storspilt i gruppespillet. i bronsefinalen ventet india. inderne ledet 6–1 etter ti spilleminutter. det norske laget slet med å redusere, med flere stolpeskudd. først etter et kvarter satte luis gran inn norges andre scoring. inderne ledet 8–2 til pause, men etter hvilen snudde vinden. kent brendmo voktet målet godt, og forsvaret hindret flere indiske angrep. to minutter før slutt lå nordmennene ett mål bak india. kun fem sekunder før slutt satte steinar veda inn utligningsmålet, og sikret straffekonkurranse i bronsefinalen. hvor brendmo reddet tre straffer, og norge kunne juble for medalje. trener susanne utgård oppsummerte kampen slik: – vi hadde en tøff start på kampen. spillerne på banen har stått mange kamper allerede, og det tærer på kreftene. det stritter imot i angrep, og vi klarer ikke sette se sjansene vi får. india scorer en del enkle mål, og vi havner et stykke bak.

  Hajisafi vil dedikere mesterskapsinnsatsen til det iranske folk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. november 2022 KL:17.23)
  under irans pressekonferanse i qatar søndag, adresserte landslagsspiller ehsan hajisafi den pågående situasjonen i hjemlandet og fortalte at folket har det vanskelig. hajisafi startet pressekonferansen med å kondolere til alle sørgende iranske familier og refererte til guden av regnbuen, som har blitt et symbol for ni år gamle kian som ble drept av myndighetene for noen dager siden. – vi må akseptere at situasjonen i landet vårt ikke er bra og at folket vårt ikke er fornøyd, sa hajisafi. han fortsatte med å si at de iranske fotballspillerne skal være stemmene til folket: – vi er her, men det betyr ikke at vi ikke skal være deres stemme eller at vi ikke respekterer dem. alt vi har, har vi fra vårt folk. forsvarsspilleren sa også at laget skulle gjøre sitt beste på banen og dedikere deres prestasjoner til folket. – vi er her for å jobbe hardt, kjempe og gjøre vårt best på banen, score og dedikere det til det sørgende folket i iran. jeg håper situasjonen går i den retningen som folket vil ha og at alle skal føle seg lykkelige, avsluttet 32-åringen. flere iranske landslagsspillere har tidligere uttrykt sin støtte til folket som kjemper mot det iranske regimet. sardar azmoun, en av landslagets store profiler som også er med til qatar, har protestert mot volden til styresmaktene på sosiale medier. iran møter england i sin første mesterskapskamp mandag kl. 14.

  Iransk fotballspiller vil dedikere mesterskapsinnsatsen til det iranske folk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. november 2022 KL:17.23)
  under irans pressekonferanse i qatar søndag, adresserte landslagsspiller ehsan hajisafi den pågående situasjonen i hjemlandet og fortalte at folket har det vanskelig. hajisafi startet pressekonferansen med å kondolere til alle sørgende iranske familier og refererte til guden av regnbuen, som har blitt et symbol for ni år gamle kian som ble drept av myndighetene for noen dager siden. – vi må akseptere at situasjonen i landet vårt ikke er bra og at folket vårt ikke er fornøyd, sa hajisafi. han fortsatte med å si at de iranske fotballspillerne skal være stemmene til folket: – vi er her, men det betyr ikke at vi ikke skal være deres stemme eller at vi ikke respekterer dem. alt vi har, har vi fra vårt folk. forsvarsspilleren sa også at laget skulle gjøre sitt beste på banen og dedikere deres prestasjoner til folket. – vi er her for å jobbe hardt, kjempe og gjøre vårt best på banen, score og dedikere det til det sørgende folket i iran. jeg håper situasjonen går i den retningen som folket vil ha og at alle skal føle seg lykkelige, avsluttet 32-åringen. flere iranske landslagsspillere har tidligere uttrykt sin støtte til folket som kjemper mot det iranske regimet. sardar azmoun, en av landslagets store profiler som også er med til qatar, har protestert mot volden til styresmaktene på sosiale medier. iran møter england i sin første mesterskapskamp mandag kl. 14.
  klubblandslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. november 2022 KL:11.29)
  Før VM har Qatar svidd av formuer på stadioner, hoteller og fans. Men kan en liten ørkenstat «kjøpe» et godt landslag?

  rullestollandslaget klare for semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. november 2022 KL:10.47)
  det norske rullestollandslaget storspiller i em/vm i portugal. fredag slo norge til med seier over både spania og ungarn – og sikret dermed semifinalebillett. kampen mot nederland spilles klokken 11 søndag formiddag.  Haga koronasmittet - må stå over renn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. november 2022 KL:09.55)
  ragnhild haga stiller ikke til start på søndagens 10 kilometer i fri teknikk. det ble klart etter at hun søndag våknet med en sår hals, og testet positivt for koronaviruset. det skriver langrennslandslaget i en pressemelding. haga ble nummer syv på lørdagens 10 kilometer klassisk.

  Franske medier: Benzema mister VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 19. november 2022 KL:23.17)
  avisen le parisien og radiostasjonen rmc melder lørdag kveld at karim benzema er ute av vm. ballon d`or-vinneren trente for første gang med laget lørdag, men måtte forlate økten med en skade, skriver storavisen l`équipe.ifølge dem er det snakk om en muskelskade. det franske landslaget har foreløpig ikke bekreftet at benzema mister vm.


  Barca-talent hentes til Qatar etter spansk skadetrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:18.15)
  barcelonas alejandro balde har blitt kalt inn til spanias vm-tropp etter valencia-backen josé gayà pådro seg en ankelskade, det skriver ntb. det spanske fotballforbundet bekrefter innhentingen på twitter. kun få dager før mesterskapet sparkes i gang pådro gaya seg en ankelskade som holder han ute av vm. den spanske landslagssjefen luis enrique valgte derfor å hente inn balde som venstreback-erstatter. barcelona-talentet har aldri spilt en a-landskamp for spania. han har derimot spilt på u-16 landslaget og vært fast inventar i barcelonas startellever denne sesongen hvor han har imponert stort. spania tilhører gruppe e i vm sammen med tyskland, japan og costa rica, og spiller sin første kamp mot sistnevnte lag 23. november.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »