Hovedsiden

Liten annonse
  Disiplinærsak mot James for dommerhets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:18.41)
  englands fotballforbund (fa) har innledet disiplinærsak mot chelsea-kaptein reece james, for oppførsel mot en dommer i spillertunnelen. hendelsen skal ha skjedd etter chelseas 0-1-tap for aston villa på stamford bridge søndag. james spilte ikke kampen, men han skal etter kampslutt ha opptrådt med upassende eller fornærmende språk eller handlinger mot en i dommerteamet. den 23-årige engelske landslagsspilleren har frist til fredag med å gi sin versjon av hendelsene. (ntb)  Strand Larsen-scoring mot Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:20.30)
  jørgen strand larsen så lenge ut til å bli matchvinner mot gigantklubben barcelona lørdag kveld. den norske landslagsspilleren sendte ballen elegant i det lengste hjørnet bak marc-andré ter stegen etter 19 minutter og ga gjestene 1-0. dette var strand larsen andre mål for klubben denne sesongen. like før pause var han nære å doble ledelsen, men denne gangen fikk barcelona-keeperen stoppet headingen med en imponerende redning. den norske 23-åringen ble byttet ut etter 65 minutter. etterpå tok det helt av på camp nou. først økte anastasios douvikas ledelsen for celta vigo, men med en enorm sluttspurt snudde barcelona til seier. først scoret stjernespissen robert lewandowski to ganger på fire minutter, før joao cancelo sikret seieren i det 89. minutt.

  Innbytter Berge i VAR-drama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.42)
  sander berge trodde han hadde servert lyle foster vinnermålet for burnley etter 76 minutters spill mot nottingham forest. men etter at var-rommet hadde sett på situasjonen, ble målet annullert for en hands på den norske landslagsspilleren. dermed endte det 1-1 på city ground i nottingham mandag kveld. zeki amdouni sendte gjestene i ledelsen etter 41 minutter, mens 61 minutter var spilt da callum hudson-odoi satte inn utligningen. på overtid skulle lyle foster – mannen som scoret målet som ble annullert – havne i en ny var-situasjon. også denne gangen i hans disfavør. han fikk nemlig rødt kort for en farlig albue. sander berge startet på benken, men erstattet jóhann berg gudmundsson i det 64. minutt.


  PSG-stjerne klar for klubb i Qatar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:20.39)
  den tyske landslagsspilleren julian draxler forlater franske paris saint-germain til fordel for klubben al-ahli i qatar. psg opplyser i sine kanaler at overgangen er permanent. draxler har en fortid i schalke 04 og wolfsburg. i januar 2017 signerte midtbanespilleren for paris saint-germain. i den franske klubben endte han på 26 mål og 41 assists på 198 opptredener. draxler, som vant vm med tyskland i 2014, kan også skryte av totalt 58 landskamper og sju mål. (ntb)


  Vilde Bøe Risa klar for den spanske fotballklubben Atlético Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:11.12)
  vilde bøe risa forlater manchester united og er klar for den spanske fotballklubben atlético madrid. det bekrefter klubben i sine mediekanaler. landslagsspilleren fra bergen ble hentet til manchester united i 2021, men har slitt med å få spilletid i old trafford-klubben den siste tiden. bergensavisen meldte mandag at bøe risa var på plass i den spanske hovedstaden og gjennomførte den medisinske sjekken. bøe risa var del av den norske troppen under vm-sluttspillet i australia og new zealand i sommer. hun står med 64 landskamper og to mål for norge. atletico ble nummer fire i den spanske toppdivisjonen sist sesong. den nye sesongen skulle ha vært i gang, men de to første serierundene ble avlyst som følge av streik. spillerne mener seg urettferdig behandlet i lønnsforhandlinger. ligaledelsen står fast ved tilbudet om en årlig minstelønn på 20.000 euro. det tilsvarer snaut 230.000 kroner. spillerne ba om minst 23.000 euro.

  Ødegaard om ungdomsinnrykk: – Begynner å føle meg gammel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:11.44)
  gjennomsnittsalderen i ståle solbakkens første landslagstropp var 27 år. nå, nesten tre år senere, er den gjennomsnittlige landslagsspilleren 25 år. – jeg begynner å føle meg gammel når det kommer inn spillere som er født i 2005, liksom, gliser kaptein martin ødegaard overfor nrk. arsenal-stjernen debuterte på landslaget bare 15 år gammel. nå er han 24 år og ser spillere som 18 år gamle antonio nusa komme inn og vise seg frem. – jeg føler meg ikke så ung lenger. det er mange spennende ungdommer som kommer opp, bidrar og tar plass. det er kult. og så er det viktig at vi som har vært her en stund hjelper de. det gjelder å finne den balansen der, mener ødegaard. solbakken ønsker en god miks mellom eldre og yngre spillere på landslaget. han poengterer samtidig at spillere som ødegaard og erling braut haaland ikke er gamle selv, men allerede har mye rutine. – vi ønsker en god miks, men jeg tenker ikke så mye over . vi tar ut de som er best uansett, sier solbakken. norge møter georgia kl. 20.45 tirsdag kveld på ullevaal stadion.

  Påtalemyndigheten ber retten gå videre med saken mot Rubiales

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:13.42)
  forrige uke ble det kjent at påtalemyndigheten i spania etterforsker den spanske fotballpresidenten luis rubiales for mulig seksuelt overgrep etter at han kysset landslagsspilleren jenni hermoso i forbindelse med feiringen av spanias vm-gull. hermoso har hele tiden hevdet at kysset skjedde mot hennes vilje. fredag la påtalemyndighetene frem saken, hvor de ber retten om å ta videre rettslige skritt. det skriver flere spanske medier, blant andre marca. påtalemyndighetene ønsker at rubiales skal etterforskes for seksuelt overgrep og tvang. nå er det opp til retten om saken skal tas videre. rubiales ble i slutten av august suspendert av det internasjonale fotballforbundet (fifa) i 90 dager. hermoso skal ifølge flere internasjonale medier ha gått til sak mot rubiales tidligere denne uken. rubiales har nektet å gå av i kjølvannet av hendelsen med hermoso. jorge vilda fikk tidligere denne uken sparken som landslagstrener.

  Påtalemyndigheten ber retten gå videre med Rubiales-sak

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:13.42)
  forrige uke ble det kjent at påtalemyndigheten i spania etterforsker den spanske fotballpresidenten luis rubiales for mulig seksuelt overgrep etter at han kysset landslagsspilleren jenni hermoso i forbindelse med feiringen av spanias vm-gull. fredag la påtalemyndighetene frem saken, hvor de ber retten om å gå videre med saken. det skriver flere spanske medier, blant andre marca. påtalemyndighetene ønsker at rubiales skal etterforskes for seksuelt overgrep og tvang. nå er det opp til retten om saken skal tas videre. rubiales ble i slutten av august suspendert av det internasjonale fotballforbundet (fifa) i 90 dager.

  Håndballprofil ferdig i Danmark - vender hjem til Elverum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:13.21)
  landslagsspilleren erik toft (30) forlater kif kolding til fordel for spill i elervum i norsk eliteserie. det er østlendingen som melder om overgangen torsdag. toft har hatt tilhold i dansk håndball de siste sju sesongene. nå vender han hjem til gamleklubben elverum foran neste sesong. – det er ikke alle som er så heldige at de kommer fra en by som har den største og beste håndballklubben i norge, sier toft til lokalavisen. familiehensyn har vært viktig for beslutningen. – både min og thea (samboer) sin familie bor like rundt hjørnet, og det betyr mye for oss å komme tilbake til våre nære og kjære. og så er det nok noen der hjemme som ser fram til å få barnebarnet litt nærmere, sier toft. han har vært del av den norske troppen til landslagssjef jonas wille i lengre tid. (ntb)

  Gerrard henter nok en Premier League-profil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:11.45)
  den jamaicanske landslagsspilleren demarai gray bytter ut everton med saudiarabiske al-ettifaq. gray har spilt for everton siden juli 2021. han får steven gerrard som trener og blir lagkamerat med flere profiler. klubben har fra før hentet jordan henderson fra liverpool georginio wijnaldum fra paris saint-germain, jack hendry fra brugge og moussa dembele fra lyon. (ntb)


  Landslagsspiller klar for Olympiakos

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. september 2023 KL:09.23)
  landslagsspilleren ola solbakken forlater roma til fordel for den greske storklubben olympiakos. olympiakos bekrefter signeringen av nordmannen i sine kanaler lørdag. solbakken ble fredag formiddag avbildet da haan ankom hellas for å signere kontrakten og gjennomgå den obligatoriske legesjekken. vingen har fått lite spilletid i roma denne sesongen og sommerens kjøp tyder på at den situasjonen kan fortsette. romelu lukaku har blant annet kommet inn portene i den italienske hovedstaden. trønderen solbakken gikk fra bodø/glimt til roma tidligere i år. før årene i glimt spilte han for ranheim. den fotrappe vingen står med åtte landskamper og ett mål for norge. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »