Hovedsiden

Liten annonse
  Sundby mistet moren: – Vanskelig å fatte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:10.11)
  den tidligere langrennsløperen martin johnsrud sundbys mor gro johnsrud langslet gikk bort 17. mai, skriver nettavisen. – dette er en veldig tung tid, og det er vanskelig å fatte. det blir et uendelig tomrom i livet, sier sundby til nettavisen. gro johnsrud langslet sovnet inn på diakonhjemmet sykehus 17. mai. martin johnsrud sundby har jobbet som langrennsekspert på tv og vært programleder etter at han la opp som skiløper. 39-åringen står med blant annet to ol-gull og fire vm-gull i karrieren. (ntb)

  Astrid Uhrenholdt Jacobsen venter sitt første barn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:11.54)
  astrid uhrenholdt jacobsen (37) avslører på instagram at hun er gravid. på flere bilder viser hun synlig fram babymagen. «vi utvider flokken», skriver den tidligere langrennsstjernen i innlegget. hun har lagt ved flere bilder der hun er ute på tur med kjæresten ingeborg djupnes. på det ene peker samboeren mot jacobsens voksende mage. under innlegget strømmer gratulasjonene inn. den tidligere golfstjernen suzann pettersen er blant dem som har sendt sine lykkønskninger. jacobsen slo gjennom for fullt med vm-gullet i sprint i sapporo i 2007. bare uker tidligere hadde hun tatt sin første pallplass i verdenscupen. det skjedde i sprint i otepää i estland. hennes siste verdenscuprenn ble på hjemmebane i holmenkollen i mars 2020. i 2018 var hun med på det norske laget som tok ol-gull i stafett i pyeongchang. to stafettgull har det også blitt i vm-sammenheng. individuelt har hun to vm-sølv og fem vm-bronser på merittlisten. jacobsen har også vært på pallen i verdenscupen 56 ganger. etter den aktive karrieren har jacobsen vært langrennsekspert for nrk og sittet som leder av utøverkomiteen i norges idrettsforbund. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »