Hovedsiden

Liten annonse
  Vålerenga vil ha eiermøte i Norsk Toppfotball og avstemning etter VAR-kaoset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 8 minutter gammel - (torsdag 25. juli 2024 KL:11.46)
  vålerenga ber om at det innkalles til et eiermøte i norsk toppfotball etter den siste tidens var-bråk. oslo-klubben vil også at det betente temaet skal stemmes over. utspillet framkommer på klubbens nettsider torsdag. der påpeker vif-ledelsen at klubben var først ute med å fatte et årsmøtevedtak om å jobbe for å avvikle bruken av den omstridte var-teknologien i norsk fotball. nå har vålerenga-toppene henvendt seg til norsk toppfotball og bedt om at eiermøte der klubbene voterer over vars framtid. – det er avgjørende med en forventningsavklaring, noe vi og andre klubber har påpekt overfor ntf og nff, sier daglig leder svein graff. – forbundsstyret har formelt ansvar for innføringen av var og gjorde det etter tilslutning fra ntf og klubbene uten at dette ble forankret hos klubbenes medlemmer. derfor forstår vi at supporterne reagerer, legger han til. vålerenga vil at det omtalte eiermøter skal gjennomføres til våren etter klubbenes årsmøter. (ntb)

  Håndballjentenes danske rivaler åpnet OL med oppskriftsmessig seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 25. juli 2024 KL:10.48)
  det danske håndballandslaget viste muskler da de ol-åpnet med 27-19-seier mot slovenia torsdag. jesper jensens stjernegalleri er i samme gruppe som norge. slovenerne ga de hvitkledde danskene kamp i store deler av den første omgangen. de siste ti minuttene før pause sørget imidlertid et dansk rykk for 14–11-ledelse da lagene gikk i garderoben. etter sidebyttet økte danskene raskt ledelsen med ytterligere tre mål, og skandinavene var aldri i nærheten av å gi fra seg de to poengene. danmark er tre ganger olympisk mester i håndball. gullene kom på rekke og rad i 1996, 2000 og 2004. i fjor tok de vm-bronse. torsdag kveld møtes sverige og norge i samme pulje som danmark. sør-korea og tyskland er de øvrige lagene i gruppa. (ntb)

  Frankrike utklasset USA - Selvmål sikret Israel ett poeng mot Mali

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:22.57)
  ol tjuvstartet onsdag med både fotball og sjumannsrugby. i fotballkampen mellom mali (u23) og israel (u23) i gruppe d var det en sjansefattig og målløs første omgang. mali hadde ballen mest og kom til flest avslutninger, men etter pause klarte backen hamidou diallo å sette ballen i eget mål. få minutter senere utlignet spissen cheickna doumbia med hodet. kampen endte med poengdeling. – det var en vanskelig kamp, og vanskelig motstand, sier israels kaptein omri gandelman til nrk. de israelske spillerne ble fraktet til stadion i politieskorte og det var mye sikkerhet på utsiden av stadion. – vi fokuserer bare på kampen. vi prøver å ikke høre på støyet utenfor, sier gandelman. japan leder gruppe d, etter 5-0-seieren over paraguay. israel og mali deler andreplassen i gruppa. i kampen mellom frankrike (u23) og usa (u23) i gruppe a, sto det også 0-0 til pause. i andre omgang sendte veteranen alexandre lacazette (33) frankrike opp i ledelsen. hvert u23 lag får ha med seg tre spillere over 23. men også frankrikes unge spillere kan å score mål. 22-årige michael olise doblet ledelsen fra utenfor boksen etter 70 minutter. loïc badé fulgte opp kvarteret senere og frankrike vant 3-0. de leder med det gruppe a foran new zealand, som slo guinea 2-1 tidligere onsdag. åpningskampen mellom argentina og marokko i gruppe b endte derimot i kaos, den kan du lese mer om her.  Dzeko med hattrick da Mourinhos Fenerbahce vant mesterligakvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:22.44)
  bosniske edin dzeko ble tungen på vektskålen med hele tre scoringer da fenerbahce vant 4-3 borte mot lugano i mesterligakvalifiseringen tirsdag kveld. tyrkerne fikk en verst tenkelig start i det som var josé mourinhos første offisielle kamp som klubbens hovedtrener. ayman el wafi ga lugano ledelsen etter bare fire minutter. like før pause løsnet det imidlertid for fenerbahce. dzeko ekspederte et straffespark i mål, før samme mann fullbyrdet snuoperasjonen kort tid etter sidebyttet. uran bislimi kvitterte for lugano etter 64 minutter, men dzeko sørget for at gjestene var tilbake i føringen kort tid etterpå. med et drøyt kvarter igjen å spille scoret ferdi kadioglu 4-2. på overtid sørget milton valenzuela for at lugano fikk med seg en viktig redusering. dermed lever spenningen før returkampen i istanbul neste uke. ringreven mourinho tok over som fenerbahces hovedtrener i begynnelsen av juni. han har tidligere ledet klubber som porto, inter, chelsea, real madrid og manchester united. (ntb)  Pogacar utklasset konkurrentene – sikret sammenlagtseieren og sin 6. etappeseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:19.30)
  tadej pogacar vant den individuelle tempoen med 1.02 minutter ned til jonas vingegaard og bare økte ledelsen i sammendraget. med det vant pogacar tour de france sammenlagt med 6.17 minutter. tidligere i år vant han også giro d`italia. feiringen var allerede i gang få sekunder etter målgang. for det var sammenlagtfavorittene det sto mellom på den siste etappen i årets tour de france. allerede på de første mellomtiden etter 20 minutter var det kun 7 sekunder som skilte pogacar og jonas vingegaard. det meste i sammendraget var avgjort da det tradisjonsrike etapperittet skulle avsluttes med tempoetappen fra monaco til nice. avslutningen var flyttet fra tradisjonsrike champs-élysées paris på grunn av de olympiske leker som starter om noen dager. tempoen hadde en 8,1 kilometer lang stigning og på toppen hadde pogacar økt ledelsen til 24 sekunder. på den siste mellomtiden var ledelsen på over ett minutt. herald tejada ledet lenge tempoetappen, men hadde ingen ting å stille opp med mot sammenlagtfavorittene. ingen av de norske rytterne var levnet særlig store sjanser på etappen og de syklet trygt til mål innenfor tidsfristen. jonas abrahamsen måtte bytte sykkel etter at han punkterte noen kilometer før mål. til tross for en offensiv tour de france for abrahamsen, så var det richard carapaz som stakk av med prisen for mest offensive rytter. – for å være helt ærlig er jeg faktisk litt skuffet, sier jonas abrahamsen til tv 2 etter løpet.

  Haugesund vant derby etter omdiskutert straffesituasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:18.53)
  sebastian tounekti ble matchvinner da haugesund vant 1-0 i rogalandsderbyet på haugesund stadion. tounekti sendte haugesund i ledelsen med et skudd fra 20 meter via vikings gianni stensness like etter hvilen. flere mål ble det ikke i søndagens derby, selv om gjestene skapte flere store muligheter. men det var en situasjon etter 36 minutter som skapte mest debatt. viking-spiller peter christiansen fikk gult kort for filming i duell med haugesunds anders bærtelsen innenfor haugesunds 16-meter. reprisene viste at bærtelsen tråkket på foten til christiansen. var sjekket situasjonen, men konkluderte med at gult kort var rett. dermed sjekket de aldri om det var offside i forkant. – det var et klart straffespark. jeg synes det er sykt at jeg får et gult kort, sa christiansen til tv 2 i pausen. – jeg trodde det var offside, så jeg stoppet litt opp. det kan dømmes straffe der. jeg synes det er et strengt gult kort i hvert fall, sa bærtelsen til samme kanal. søndagens tap er vikings første siden 4-1-tapet mot lillestrøm 16. mai. seieren gjør at haugesund klatrer til 11. plass på tabellen, mens viking befinner seg på 4. plass.

  Drømmestart for ny Fredrikstad-trener - Stray Molde sikret første seier siden mai

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:18.52)
  i sin første kamp som midlertidig hovedtrener for fredrikstad, kunne andreas hagen juble for tre poeng etter eliteseriekampen mot hamkam søndag. ffk snuser med det på tredje- og fjerdeplassen på tabellen, hvor molde og viking befinner seg. det var få sjanser i første omgang på briskeby stadion på hamar. gjestene ymtet frampå før pause, hvor maï traoré forsøkte seg på to avslutninger. få minutter ut i andre omgang kom hamkam til en stor mulighet, men niklas ødegård skøyt ballen inn i fredrikstads sisteskanse jonathan fischer. fem minutter senere prøvde kanadiske patrick metcalfe å finne hamkams nettmasker, men den gang ei. så satt det for bortelaget. stian stray molde breisida fredrikstad i ledelsen etter hjørnespark, en drøy time inn i kampen. ffk vinner 1-0, i deres første kamp uten suksesstreneren mikkjal thomassen, som har dratt til svenske aik. det er fredrikstads første seier siden 20. mai.

  Solberg vant WRC2-klassen i Rally Latvia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:14.18)
  oliver solberg fortsatte storformen da han kjørte inn til seier i wrc2-klassen i rally latvia. norsk-svensken sikret seieren etter å ha vunnet 12 av de 20 fartsprøvene. totalt skilte det 37,4 sekunder ned til finske mikko heikkilä på 2.-plass. – takk folkens for all den utrolige støtten både på og utenfor banen denne uken. alt kommer ned til dette når vi går inn i ss20. la oss vinne dette, skrev solberg på x før den siste fartsprøven. før de fire avsluttende fartsprøvene søndag, ledet solberg med 26 sekunder ned til heikkilä. skoda-føreren økte ledelsen med ytterligere sju sekunder da han vant dagens to første fartsprøver. heikkilä vant imidlertid søndagens tredje fartsprøve, men til finnens fortvilelse klarte han ikke å ta noe mer enn 0,4 sekunder på solberg. norsk-svenske solberg avsluttet med nok en seier og økte ledelsen sin med ytterligere 4,6 sekunder ned til heikkilä. 22-åringen, som kjører på svensk lisens, er i knallform om dagen. i slutten av juni endte han som to i wrc2-klassen i rally polen, mens han vant em-runden på hjemmebane i karlstad to uker tidligere. der var ingen norske deltakere med i helgens rally i latvia. det ble imidlertid finsk seier i wrc-klasser der kalle rovanperä vant foran franske sébastien ogier og ott tänak fra estland. (ntb)

  KFUM sjokkerte Molde – utrolig rekke fortsatte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:22.11)
  kfum oslo tok en svært overraskende 3-2-seier borte mot molde lørdag kveld. – nå håper jeg virkelig folk har fått øynene opp for spillerne vi har på ekeberg, sier kfum-trener johannes moesgaard til tv 2, og legger til at dette er det beste resultatet i kfums historie. matchvinner johannes nunez er i fyr og flamme om dagen, og scoret enda en gang på bortebane. men det var molde som tok ledelsen ved mathias fjørtoft løvik etter 20 minutter. kun to minutter senere svarte kfum. håkon hoseth avsluttet fra skrått hold, via rumpa til petter nosa dahl og i mål. og kfum ga seg ikke med det. ayoub aleesami steg til værs på en corner fra robin rasch og headet bortelaget i ledelsen. oslo-laget var nære på å øke ledelsen flere ganger tidlig i andreomgang, blant annet da simen hestnes skjøt via en molde-spiller og i stolpen etter 63 minutter. men i stedet for at oslo-laget skulle doble ledelsen, utlignet magnus wolff eikrem for molde bare sekunder senere. dermed stod det 2-2. hjemmelaget hadde flere sjanser til å ta tilbake ledelsen sent i omgangen, men igjen var det i andre enden det smalt. kfum kontret på nydelig vis. teodor berg haltvik hadde et nydelig forarbeid, før han spilte frem johannes nunez. spissen gjorde ingen feil alene med keeper og scoret i sin syvende bortekamp på rad. dermed kan kfum gå inn i lørdagskvelden som nummer seks på tabellen. molde er nummer tre, åtte poeng bak serieleder bodø/glimt.  Absurd rødt kort og overtidsdrama i Sarpsborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:19.59)
  det endte 1-1 mellom sarpsborg 08 og brann, men henrik meister lå an til å bli den store helten på overtid for sarpsborg 08. kampen så ut til å ende målløst, men ett minutt på overtid steg spissen til på et frispark og sendte vertene i ledelsen. det var meisters femte mål på to kamper, etter at han scoret fire mål mot rosenborg forrige runde. men brann svarte umiddelbart. aune heggebø ble spilt opp i boksen og kunne enkelt sette inn utligningen for bortelaget, fire minutter på overtid. bare minutter før overtidsdrama hadde sarpsborg 08s medisinske ansvarlige fått rødt kort. han fikk først gult på vei inn på banen, før han kjeftet på dommer marius lien, og dermed fikk sitt andre gule. rett etter branns redusering fikk også sarpsborg-trener christian michelsen sitt andre gule for kvelden. begge for klaging på dommer. sarpsborg 08 skapte de største sjansene i førsteomgang, men branns keeper mathias dyngeland holdt gjestene inne i kampen med flere gode redninger. bortelaget bedret seg i andreomgang, og brann-back joachim soltvedt muligheten i femmeteren fra skrått hold, men avslutningen gikk i nettveggen. hjemmelagets daniel job var svært nære å ta tilbake ledelsen dypt inne i overtiden, men brann holdt unna. uavgjortresultatet gjør at brann befinner seg på en 2. plass, syv poeng bak bodø/glimt, mens sarpsborg 08 ligger på 8. plass.

  Overtidsdrama da Vålerenga tok tabelltoppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:18.00)
  petter strand ble den store helten på overtid da vålerenga tok over 1. plassen i 1. divisjon lørdag. det sto 0-0 midtveis, men deni dashaev sendte start i føringen etter 62 minutters spill. henrik bjørdal sørget for balanse i vålerenga-regnskapet da han satte inn 1-1 da det var spilt en halv time i andre omgang. vålerenga økte ledelsen til 2-1 da innbytter petter strand, som nylig hadde entret banen, satte ballen i mål fem minutter på overtid. start befinner seg dermed på 14. plass med 13 poeng, mens vålerenga nå leder serien med sine 30 poeng. (ntb)

  Knutsen får sterk kritikk – blir likevel ikke sanksjonert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:14.12)
  kjetil knutsen blir ikke sanksjonert for hendelsen mot sandefjord. det bekrefter norges fotballforbund i en melding. i kampen mot sandefjord 11. juli fikk en bodø/glimt-spiller hodeskade, men bodø/glimt-trener kjetil knutsen valgte å ikke høre på det medisinske personellet som mente han burde bli byttet ut. påtalenemnda har vurdert kjetil knutsens opptreden i kampen mellom sandefjord og bodø/glimt. – nffs påtalenemnd har vurdert om knutsens opptreden kan danne grunnlag for disiplinære reaksjoner. etter en grundig vurdering, som ble oversendt klubben fredag formiddag, har nemnda konkludert med at det ikke foreligger tilstrekkelig hjemmel i regelverket for å sanksjonere knutsen for hans oppførsel, står det i meldingen. – selv om saken henlegges, ønsker nemnda å understreke at den finner knutsens oppførsel sterkt kritikkverdig. hodeskader kan ha alvorlige og langvarige helsemessige konsekvenser. nffs prosedyre for håndtering av hodeskader har karakter av å være en veiledning/retningslinje, og er ikke et regelverk som det kan knyttes rettsvirkinger til. – påtalenemnda har derfor besluttet at saken ikke skal forfølges videre. fredag tok knutsen selvkritikk: – jeg får med meg lite. det er en styrke, men kan være en svakhet. i denne sammenhengen synes jeg det var en svakhet, fordi jeg ikke helt tar den ledelsen jeg synes jeg bør ta både under og etter kampen. jeg må bare beklage, og så må jeg gå videre. det er det jeg har prøvd å gjøre, sier han til nrk.

  NFF: Knutsen blir ikke sanksjonert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:14.12)
  kjetil knutsen blir ikke sanksjonert for hendelsen mot sandefjord. det bekrefter norges fotballforbund i en pressemelding. i kampen mot sandefjord 11. juli fikk en bodø/glimt-spiller hodeskade, men bodø/glimt-trener kjetil knutsen valgte å ikke høre på det medisinske personellet som mente han burde bli byttet ut. påtalenemnda har vurdert kjetil knutsens opptreden i kampen mellom sandefjord og bodø/glimt. – nffs påtalenemnd har vurdert om knutsens opptreden kan danne grunnlag for disiplinære reaksjoner. etter en grundig vurdering, som ble oversendt klubben fredag formiddag, har nemnda konkludert med at det ikke foreligger tilstrekkelig hjemmel i regelverket for å sanksjonere knutsen for hans oppførsel, står det i meldingen. knutsen ble kritisert for å ikke ta jostein gundersen av banen etter to hodesmeller i kampen mot sandfjord 11. juli, selv om legen til hjemmelaget mente han burde det. fredag tok knutsen selvkritikk: – jeg får med meg lite. det er en styrke, men kan være en svakhet. i denne sammenhengen synes jeg det var en svakhet, fordi jeg ikke helt tar den ledelsen jeg synes jeg bør ta både under og etter kampen. jeg må bare beklage, og så må jeg gå videre. det er det jeg har prøvd å gjøre, sier han til nrk.

  Ny maktdemonstrasjon av Pogačar – leder stort i sammendraget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:16.34)
  tadej pogačar tok fredag sin fjerde etappeseier i årets tour de france og sin 15. totalt. etter nok en maktdemonstrasjonen leder pogačar med fem minutter og tre sekunder ned til danske jonas vingegaard sammenlagt. fredagens kongeetappe var en skikkelig prøvelse for rytterne med 4400 høydemeter på 144,6 kilometer. med elleve kilometer til det høyeste punktet i årets tour – cime de la bonette 2802 moh. – kjørte hjelperytterne til pogačar på, og en etter en av hjelperne til vingegaard falt av. dermed satt dansken uten lagkamerater i hovedfeltet. med snaue åtte kilometer til mål rykket pogačar fra vingegaard og resten av hovedfeltet for å ta igjen bruddet. på under en kilometer tok han over 30 sekunder på matteo jorgenson i tet. sloveneren lyktes med forsøket, hentet jorgenson, vant etappen og økte ledelsen i sammendraget til over fem minutter før de to siste etappene i årets tour de france. jonas abrahamsen var med i et brudd fra start og tok 13 poeng ved den innlagte spurten. da klatringen startet klarte ikke nordmannen å holde følge med resten av bruddet. johannes kulset, yngstemann i feltet, ble beste nordmann på etappen på 38. plass, 24 minutter bak pogacar.

  Ny maktdemonstrasjon av Pogacar – leder stort i sammendraget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:16.34)
  tadej pogacar tok sin fjerde etappeseier i årets tour de france fredag. maktdemonstrasjonen gjør at pogacar nå leder med snaue fem minutter ned til danske jonas vingegaard om sammenlagtseieren. fredagens kongeetappe var en skikkelig prøvelse for rytterne med 4400 høydemeter på 144,6 kilometer. sammenlagtleder pogacar lå i hovedfeltet sammen med nummer to i sammendraget vingegaard nesten hele rittet. med 11 kilometer til det høyeste punkt i årets tour kjørte hjelperytterne til pogacar på, og en etter en av hjelperne til danske vingegaard falt av. dermed satt dansken alene i hovedfeltet. med snaue åtte kilometer til mål gikk pogacar ifra vingegaard og resten av hovedfeltet for å ta igjen bruddet. på under en kilometer tok han over 30 sekunder på matteo jorgenson i tet. sloveneren lyktes med forsøket å økte ledelsen i sammendraget enda mer før de to siste etappene i årets tour de france. jonas abrahamsen var med i et brudd fra start og tok 13 poeng ved den innlagte spurten. da klatringen startet klarte ikke nordmannen å holde følge med resten av bruddet. ingen nordmenn er i mål enda.

  Norge sløste med sjansene i U19-EM – klarte bare 0-0 mot Ukraina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:18.23)
  de norske u19-gutta klarte ikke å få ballen i mål mot ukraina og måtte dermed se seg fornøyd med 0-0 i den andre gruppespillskampen i em. landslagssjef luis pimentas menn er dermed avhengig av å vinne den siste gruppespillskampen mot nord-irland, samtidig som ukraina må avgi poeng mot italia for å ta seg videre i mesterskapet. norge startet kampen friskt og kom seg til en rekke sjanser, men måtte likevel gå målløse til pause etter at sander hestetun kilen satte ballen i stolpen to ganger. nordmennene fortsatte i samme driv i andre omgang, men klarte heller ikke da å få ballen i nettmaskene bak ukriana-keeper vladyslav krapyvtsov. u19-gutta åpnet mesterskapet med å ta ledelsen mot de regjerende mesterne fra italia, men måtte til slutt se seg slått 1-2. den siste gruppespillskampen spilles på søndag. norges 3.-plass fra i fjor er nasjonens beste resultat i u19-mesterskapets historie. (ntb)

  Carapaz tok Ecuadors første etappeseier i Tour de France – Evenepoel tok innpå Pogacar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:16.51)
  rundt åtte minutter foran sammenlagtfavorittene syklet richard carapaz i ensom majestet inn til sin første etappeseier i tour de france. like før toppen i det nest siste fjellet støtet tadej pogacar seg fra favorittgruppen, og fikk luke ned til jacob vingegaard og remco evenepoel. men i utforkjøringen ble han hentet inn igjen. i den siste bakken var det evenepoel som var sterkest av sammenlagtrytterne. han tok inn 10 sekunder på pogacar og 12 sekunder på vingegaard. like før mål spurtet pogacar fra vingegaard og økte ledelsen i sammendraget med 2 små sekunder. det var på forhånd ventet at det ville bli en bruddetappe og det ble en ellevill bruddkamp i flere mil. lagsjef i uno-x, thor hushovd, hadde varslet at det norske laget skulle prøve å få tobias halland johannessen i brudd, men det lyktes ikke for den norske 24-åringen, til tross for flere forsøk. istedenfor hadde uno-x magnus cort i et firemannsbrudd, mens jonas abrahamsen, odd christian eiking og johannes kulset alle kom seg med i en bruddgruppe på over 40 ryttere som kom seg av gårde fra hovedfeltet med fem-seks mil igjen. med 17 kilometer igjen støtet simon yates fra den utvidede utbrytergruppen. richard carapaz hentet etter hvert inn yates fire kilometer fra toppen av den nest siste stigningen. i det bratteste partiet støtet carapaz fra yates og kjørte inn til etappeseier. uno-x mobility-rytter magnus cort kom på 7. plass etter en lang dag i brudd. johannes kulset ble beste norske rytter med sin 19. plass.

  Paris-ordføreren holdt ord og svømte i Seinen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.44)
  paris-ordfører anne hidalgo tok seg onsdag en svømmetur i seinen. elven har vært gjenstand for mye kritikk før sommer-ol i den franske hovedstaden. ioc, hidalgo og resten av den politiske ledelsen i landet har til tider vært under press før startskuddet til ol går om under to uker. flere ganger har målinger vist at e. coli-nivået i seinen har vært langt over den anbefalte grensen, men de siste ukene har prøvene gitt gode svar. hidalgo har i likhet med frankrikes idrettsminister amelie oudea-castera, president emmanuel macron og ioc-president thomas bach varslet at de ville ta seg en svømmetur for å vise at vannkvaliteten er god nok. lørdag tok oudea-castera seg en svømmetur i elven. onsdag fulgte hidalgo etter. – vannet er veldig, veldig bra. litt kaldt, men det var ikke så farlig, sa hidalgo til ap etter turen i vannet det er planlagt triatlonkonkurranser i seinen fra 30. juli, mens det også skal foregå utendørssvømming der senere i sommerlekene. også åpningsseremonien i ol skal foregå på seinen. (ntb)

  RBK herjet med Manchester United - vant på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:19.59)
  noah holm scoret kampens eneste mål langt inne på overtiden og sikret 1-0-seier for rosenborg hjemme mot manchester united i mandagens treningskamp. rosenborg bombarderte united-målet i første omgang, men etter treff i stolpen og tverrligger, måtte likevel alfred johanssons menn gå målløse av banen til pause. trønderne fortsatte å presse united i andre omgang, men også da tobias børkeeiet fyrte av etter en drøy time var det bare metallet som sto i veien for at rbk tok ledelsen. tre minutter på overtid gjorde holm seg tellende og scoret kampens eneste mål. – det høres veldig bra ut. om ti år kommer jeg til å si at det var i europaligaen, spøkte holm med vgtv om å senke united. – det var deilig og ble en fin kveld. det er nok mange unge på stadion som ble inspirert, og det var det vi ønsket å få ut av dagen, fortsatte han. det var en b-preget manchester united-tropp som gjestet lerkendal mandag kveld. av a-lagsstjerner var bare jonny evans, aaron wan-bissaka, casemiro, mason mount og mason mount å se på gressmatten i trondheim. (ntb)


  Suárez utlignet på overtid – Uruguay vant bronsekampen i Copa America

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. juli 2024 KL:10.36)
  veteranspiss luis suárez (37) kan fortsatt score mål. lørdag utlignet han på overtid før uruguay slo canada på straffer i bronseduellen i copa america. rodrigo bentancur sendte uruguay i ledelsen etter åtte minutter, før ismaël kone og jonathan david sørget for at canada gikk opp i ledelsen i det 80. spilleminutt. to minutter på overtid dukket suárez opp og utlignet kampen. dermed måtte det hele avgjøres i straffesparkkonkurranse all den tid det ikke spilles ekstraomganger i mesterskapet. der bommet kone og bayern münchen-stjernen alphonso davies for canada, som dermed tapte. suárez har lang fartstid bak seg i storklubber. nå spiller han sammen med flere tidligere barcelona-venner i inter miami i amerikansk liga. finalen mellom argentina og colombia spilles natt til mandag norsk tid.

  KFUM rystet hjemmelaget i historisk kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. juli 2024 KL:00.06)
  den historiske midnattssolkampen på romssa arena endte 2–1 til gjestene fra oslo. det var hjemmelaget som styrte mest de første 45 minuttene, men de store sjansene lot vente på seg i første omgang. – vi har ikke skapt så mye, så da er det umulig å være fornøyd, sa kfums johannes nuñez til tv 2 i pausen. to målløse lag gikk til hvilen, men allerede fem minutter ut i andre omgang førte johannes nuñez gjestene opp i ledelsen etter en skudd som gikk via en tromsø-spiller. det var to langt mer offensive lag som var klare for 45 nye minutter i midnattssolen. i det 63. minutt slo tromsø tilbake. jakob napoleon romsaas utlignet for hjemmelaget, og ga tromsø-supporterne noe å juble for. de røde og hvite jaktet en scoring, men fikk ikke satt ballen i nettet til bak kfum-keeperen. i stedet stanget momodou lion njie gjestene i føringen. hele 14 minutter ble lagt til på romssa arena etter at det ble kastet tennisballer og andre gjenstander på banen ved to anledninger. til tross for mye tilleggstid, blir det ikke flere scoringer. kampen endte 1–2. med seieren her klatret kfum fire plasser opp på tabellen og dro ifra tidligere tabellnabo tromsø, som falt ned på en 14. plass.  Grønbæk trolig ferdig i Glimt: – Dette var nok kanskje min siste kamp for Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
  tapet mot sandefjord ble trolig albert grønbæk sin siste kamp for bodø/glimt. – tiden her har vært helt fantastisk.jeg har hatt så sinnsykt mange gode opplevelser her, sier han til nrk etter kampslutt. 23-åringen kom til gultrøyene i 2022, og har vært en viktig spiller for laget ifra nord. – dette var nok kanskje min siste kamp for glimt. det var kjipt at det skulle avsluttes på denne måten, sa han. tidligere i uka ble det meldt at grønbæk kan bli solgt for 170 millioner kroner til den franske klubben rennes. sandefjord rystet serieleder bodø/glimt og vant 2–1 på hjemmebane. det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. med litt hjelp fra en glimt-spiller gikk skuddet fra alexander ruud tveter i mål. før lørdagens kamp sto sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. bodø/glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. i det 59. minuttet stanget stian kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. hjemmelaget doblet da ledelsen, men bodø svarte umiddelbart. i 61. minutt sendte kaptein patrick berg ballen i mål etter at den var innom en sandefjord-spiller. glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa sandefjord-kaptein filip ottosson til tv 2 etter kampen. med glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. formlaget viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak bodø/glimt.

  Grønbæk ferdig i Glimt: – Kjipt at det skulle avsluttes på denne måten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
  tapet mot sandefjord ble trolig albert grønbæk sin siste kamp for bodø/glimt. – tiden her har vært helt fantastisk.jeg har hatt så sinsykt mange gode opplevelser her, sier han til nrk etter kampslutt. 23-åringen kom til gultrøyene i 2022, og har vært en viktig spiller for laget ifra nord. – det var kjipt at det skulle avsluttes på denne måten, sa han. sandefjord rystet serieleder bodø/glimt og vant 2–1 på hjemmebane. det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. med litt hjelp fra en glimt-spiller gikk skuddet fra alexander ruud tveter i mål. før lørdagens kamp sto sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. bodø/glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. i det 59. minuttet stanget stian kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. hjemmelaget doblet da ledelsen, men bodø svarte umiddelbart. i 61. minutt sendte kaptein patrick berg ballen i mål etter at den var innom en sandefjord-spiller. glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa sandefjord-kaptein filip ottosson til tv 2 etter kampen. med glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. formlaget viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak bodø/glimt.

  Sjokktap for Bodø/Glimt: Åpnet døren i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
  sandefjord rystet serieleder bodø/glimt og vant 2-1 på hjemmebane. det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. med litt hjelp fra en glimt-spiller gikk skuddet fra alexander ruud tveter i mål. før lørdagens kamp sto sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. bodø/glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. i det 59. minuttetstanget stian kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. hjemmelaget doblet da ledelsen, men bodø svarte umiddelbart. i 61. minutt sendte kaptein patrick berg ballen i mål etter at den var innom en sandefjord-spiller. glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa sandefjord-kaptein filip ottosson til tv 2 etter kampen. med glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. formlaget viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak bodø/glimt.

  raste mot publikum da pogacar økte tour-ledelsen: – kast han i fengsel!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:17.31)
  tadej pogacar rykket fra konkurrentene i den siste bakken og vant den 14. etappen i tour de france i ensom majestet, 39 sekunder foran jonas vingegaard. dermed fikk han revansj etter å ha blitt spurtslått av dansken på den ellevte etappen onsdag og økte ledelsen sin i sammendraget. pogacar er nå ett minutt og 57 sekunder foran vingegaard i sammendraget. oppover målbakken sto publikum tett i tett, noe som fikk tv 2s kommentator og ekspert til å reagere. – dette er farlig, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen om den trange veien som tilskuerne åpnet for rytterne. – folkene må komme seg vekk, sa lauritzen videre. like etter var det en tilskuer som kastet chips fra en åpen pose mot både pogacar og vingegaard. – for noen idioter, sa lauritzen, og fikk støtte fra kommentator christian paasche. – de kaster jo det ene og det andre her. møkkafolk, altså, sa paasche. hendelsen ble også diskutert etter målgang. – kast ham i fengsel. det er så håpløst!, utbrøt tv 2s sykkelekspert magnus drivenes da bildene ble vist. lederen i den internasjonale rytterforeningen (cpa), adam hansen, skriver på x at rytterforeningen vil ta rettslige skritt mot tilskueren. – dette er respektløst og kan ikke bli tolerert, skriver hansen. for det norske uno-x-laget var magnus cort i bruddet som ble hentet inn mot slutten. tobias halland johannessen ble beste nordmann på 23. plass, fem minutter og 20 sekunder bak pogacar.

  Raste mot publikum da Pogacar økte Tour-ledelen: – Kast han i fengsel!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:17.31)
  tadej pogacar rykket fra konkurrentene i den siste bakken og vant den 14. etappen i tour de france i ensom majestet, 39 sekunder foran jonas vingegaard. dermed fikk han revansj etter å ha blitt spurtslått av dansken på den ellevte etappen onsdag og økte ledelsen sin i sammendraget. pogacar er nå ett minutt og 57 sekunder foran vingegaard i sammendraget. oppover målbakken sto publikum tett i tett, noe som fikk tv 2s kommentator og ekspert til å reagere. – dette er farlig, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen om den trange veien som tilskuerne åpnet for rytterne. – folkene må komme seg vekk, sa lauritzen videre. like etter var det en tilskuer som kastet chips fra en åpen pose mot både pogacar og vingegaard. – for noen idioter, sa lauritzen, og fikk støtte fra kommentator christian paasche. – de kaster jo det ene og det andre her. møkkafolk, altså, sa paasche. hendelsen ble også diskutert etter målgang. – kast ham i fengsel. det er så håpløst!, utbrøt tv 2s sykkelekspert magnus drivenes da bildene ble vist. for det norske uno-x-laget var magnus cort i bruddet som ble hentet inn mot slutten. tobias halland johannessen ble beste nordmann på 23. plass, fem minutter og 20 sekunder bak pogacar.

  Raste mot publikum da Pogacar økte Tour-ledelen: – For noen idioter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:17.31)
  tadej pogacar rykket fra konkurrentene i den siste bakken og vant den 14. etappen i tour de france i ensom majestet, 39 sekunder foran jonas vingegaard. dermed fikk han revansj etter å ha blitt spurtslått av dansken på den ellevte etappen onsdag og økte ledelsen sin i sammendraget. pogacar er nå ett minutt og 57 sekunder foran vingegaard i sammendraget. oppover målbakken sto publikum tett i tett, noe som fikk tv 2s kommentator og ekspert til å reagere. – dette er farlig, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen om den trange veien som tilskuerne åpnet for rytterne. – folkene må komme seg vekk, sa lauritzen videre. like etter var det en tilskuer som kastet chips fra en åpen pose mot både pogacar og vingegaard. – for noen idioter, sa lauritzen, og fikk støtte fra kommentator christian paasche. – de kaster jo det ene og det andre her. møkkafolk, altså, sa paasche. for det norske uno-x-laget var magnus cort i bruddet som ble hentet inn mot slutten. tobias halland johannessen ble beste nordmann på 23. plass, fem minutter og 20 sekunder bak pogacar.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »