Hovedsiden

Liten annonse
  Klopps unggutter seiret igjen – nå venter rivalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 28. februar 2024 KL:22.58)
  liverpool stilte med nok et ungt lag hjemme mot southampton i kvartfinalen i fa-cupen. og ungguttene leverte til gagns. 18 år gamle lewis koumas sendte anfield til himmels da han scoret sitt første mål for klubben. akademispilleren sendte liverpool i ledelsen. i andre omgang ble en annen 18-åring, jayden danns. spissen la først på til 2–0 og senere 3–0. det ble til slutt sluttresultatet i kampen. i kvartfinalen skal jurgen klopps menn til old trafford for å møte manchester united.

  Chelsea videre i FA-cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 28. februar 2024 KL:22.53)
  ett minutt før kamslutt sendte chelseas midtbanespiller conor gallagher de blåkledde fra london videre til kvartifinale hjemme mot leeds. gjestene scoret kampens første mål, men etter to raske mål fra chelsea var de i ledelsen. leeds utlignet midtveis i andre omgang. fram til gallaghers sene scoring luktet det av ekstraomganger på stamford bridge. i kvartfinalen skal chelsea møte leicester.

  Spania vant tidenes første finale i Nasjonsligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 28. februar 2024 KL:20.53)
  regjerende verdensmester spania vant den første finalen i nasjonsligaen for kvinner, da frankrike ble slått 2-0 i sevilla onsdag kveld. aitana bonmatí – som vant gullballen for 2022/23-sesongen – sendte spania i ledelsen etter en drøy halvtime, etter et presist innlegg fra olga carmona. snaue ti minutter etter pause doblet mariona caldentey ledelsen, og frankrike var aldri spesielt nære å gjøre det spennende på slutten. dermed vant spania mot frankrike for første gang i historien.


  Nedtur for Zuccarello og Wild mot Hurricanes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 28. februar 2024 KL:06.39)
  mats zuccarellos minnesota wild hadde et overtak mot carolina hurricanes i nesten to perioder, men ble til slutt slått 3-2 på hjemmebane. riktignok sørget conner dewar for at den første scoringen gikk til hjemmelaget midtveis i første periode. fem minutter senere utlignet jordan staal for hurricanes, men drøyt 20 sekunder før hvilen sendte jonas brodin wild tilbake i ledelsen 2-1. det resultatet sto seg i nokså nøyaktig 20 minutter, og andre periode så ut til å ende målløs. men igjen fant pucken nettet drøyt 20 sekunder før neste hvil. denne gangen var det andrei svechnikov som utlignet for hurricanes, og lagene var tilbake til utgangspunktet da den tredje perioden startet. den eneste scoringen i siste periode kom etter elleve minutter. et skudd fra jack drury gikk via ansiktet til stefan noesen og så forbi wild-keeper filip gustavsson og fastsatte sluttresultatet til 3-2 for gjestene. mats zuccarello fikk snaut 17 minutter på isen, men ingen assist eller scoring. (ntb)

  Stygt tap for Lilleberg og Lightning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 28. februar 2024 KL:06.37)
  norske emil martinsen lilleberg og hans tampa bay lightning gikk natt til onsdag på et stygt 6-2-tap for philadelphia flyers. tapet ender en seiersrekke på to kamper for lightning, mens det er flyers sin første seier etter to strake tap. bobby brink sendte vertene i ledelsen etter bare to minutter spilt. tidlig i andre periode utlignet gjestene fra florida ved nick paul. i tredje periode skrudde flyers opp tempoet og satt to scoringer signert tyson foerster og travis sanheim. sean walker gjorde vondt til verre for lilleberg og lightning da han økte ledelsen til 4-1 noen få minutter senere. steven samkos reduserte for lightning fem minutter før slutt, men målet skulle vise seg å kun bli et trøstemål ettersom noah cates scoret vertenes femte bare sekunder senere. cam york la så på til 6-2, som ble det endelige resultatet. lilleberg fikk i underkant av 16 minutter på isen og noterte seg for ett skudd på mål. likevel var han ikke involvert i noen av lightnings scoringer. han sonet en utvisning på to minutter sent i den siste perioden for å ha felt scott laughton. lightning ligger på femteplass i den sin avdeling i nhl og ligger i øyeblikket an til å få en wildcard-plass i sluttspillet. (ntb)

  Newcastle slapp med skrekken – slo Blackburn i straffesparkkonkurranse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 28. februar 2024 KL:00.08)
  newcastle så ut til å kunne ryke på en cupskrell mot blackburn, men dro i land avansementet etter en straffesparkkonkurranse. newcastle var storfavoritter da de kom på besøk til mesterskapsserielaget blackburn i åttedelsfinalen av fa-cupen. blackburn var bare målforskjell unna å kvalifisere seg til opprykkskvalifisering til premier league i fjorårets sesong, men har slitt i år. laget ligger på 16.-plass i ligaen. laget har hatt utenomsportslig trøbbel denne sesongen, noe som blant annet førte til at danske jon dahl tomasson ga seg som hovedtrener etter uenigheter og misnøye med klubbledelsen. han har siden tatt over det svenske landslaget. den nye treneren john eustace klarte å presse newcastle helt til ekstraomganger, men i straffesparkkonkurransen sa det stopp. keeper martin dubravka ble den store helten for gjestene da han reddet straffesparket til dominc hyam etter 120 intense minutter på ewood park. alan shearer var på plass på stadion og ble hyllet fra begge lags supportere. shearer vant premier league med blackburn i 1994/1995-sesongen, og spilte senere i newcastle i over ti år. shearer er fortsatt premier leagues mestscorende gjennom tidene med 260 mål.

  Stavanger Oilers tok seieren i målfattig oppgjør – sju strake tap for Lørenskog

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:21.25)
  stavanger oilers la press på vålerenga med en knepen 2-1-seier borte mot lørenskog i eliteserien i ishockey tirsdag. oilers lå sju poeng bak vålerenga på andreplass før oppgjøret. kampens første mål kom ikke før halvveis i andre periode da martin gran scoret for gjestene. sju minutter senere utnyttet hjemmelaget et overtallsspill og utlignet ved christian blomqvist. i tredje periode tok oilers igjen ledelsen ved dan kissel, og vant. dermed reduserte oilers luken opp til vålerenga fra sju til fire poeng. det gjenstår fire kamper av grunnserien i ehl.


  Hergeirsson avslører samtaler med forbundet – ønsker fire nye år som sjef

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:14.25)
  thorir hergeirsson har ledet håndballjentene i 15 år. nå har han hatt samtaler med forbundsledelsen om å signere en ny kontrakt til etter sommer-ol i 2028. – jeg har hatt samtaler med både generalsekretær og president. de ønsker meg videre, sier islendingen til ntb og utdyper: – jeg trives veldig godt, men jeg har fullt opp med ol og et em nå. sånn sett har jeg ikke mye tid til å tenke på dette, men det vil komme en avgjørelse om en måned eller to eller tre. – altså før paris-ol? – det er fristende å vente til etter ol, men overfor meg selv og andre er det en fordel å få klarhet i dette. men seinest etter ol, svarer hergeirsson. hergeirsson tok over jobben som landslagssjef i 2009. siden den gang har det blitt 15 mesterskapsmedaljer og ni gull. suksesstrener er et mildt uttrykk. hergeirsson sier følgende om hva som blir avgjørende før han signerer en ny avtale. – det handler veldig mye om å være klar for å stå i dette i fire år til. jeg har stor respekt for denne jobben. enten er det «all in» på alle områder hele tiden, eller så er det ikke det. norge møter østerrike på onsdag. deretter skal laget ut i kamper mot sveits og ungarn i april i euro cup. (ntb)


  Ny jobb for Bråthen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:13.54)
  hopplandslagets avtroppende sjef clas brede bråthen (55) går ikke arbeidsledig lenge. overfor vg forteller bråthen at han blir daglig leder i selskapet veisikring 2. mai. – jeg kjenner ikke på noe vemod, men jeg er spent på det å starte i en ny jobb, med de utfordringene som ligger foran meg. det er mange mennesker og mye penger involvert, sier han til vg. bråthen har vært sjef for hopplandslaget siden 2004. de siste årene har vært preget av bråk med ledelsen i norges skiforbund, men også internt i hopplandslaget.

  Mexicos fotballdamer sjokkerte USA – andre seier i historien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:08.30)
  bare én gang tidligere hadde mexicos fotballdamer slått den mangedobbelte verdensmesteren usa før 2-0-seieren natt til tirsdag. 40 ganger er det endt med tap og én gang med uavgjort siden det første møtet mellom lagene i 1991. den eneste seieren kom for 14 år siden i 2010 – før nattens kamp i gold cup, mesterskapet for nord- og mellom-amerika. lizbeth ovalle ga mexico ledelsen 1-0 etter 28 spilte minutter i carson i california. det var usas første baklengsmål på 33 kamper mot et lag som tilhører lagene i concacaf-forbundene. målet kom etter forsvarstabbe av usas veteran becky sauerbrunn. på overtid i 2. omgang fastsatte innbytteren mayra pelayo-bernal sluttresultatet til 2-0. resultatet gjorde at mexico vant gruppen, men også usa slår følge til kvartfinalen i gold cup fra den samme gruppen. 12 nasjoner fordelt på tre grupper deltar i turneringen. (ntb)

  Hoppbråket: Skiforbundet og hoppkomiteen ber om ro rundt Forfang og utøverne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:18.17)
  norges skiforbund og hoppkomiteen ber i en felles pressemelding om at utøverne på landslaget får ro i tiden som kommer. det vises til at alexander stöckl-saken skal løses internt. landslagshopperne har med utøverrepresentant johann andré forfang i spissen uttalt at de ønsker et nytt lederteam inn mot den kommende vm-sesongen. sentralt har vært uttalelser om misnøye mot landslagssjef alexander stöckl. nå ber forbundsledelsen om at mediene ikke kontakter utøverne om den pågående saken. – vi ser at den totale belastningen er stor for mange involverte, og særlig for johann forfang som er utøvernes talsperson. mange har de siste dagene opplevd et sterkt press fra mediene om å uttale seg eller gi opplysninger i saken. johann har bedt oss understreke at utøverne ønsker å løse denne saken internt, og ber om at dette blir respektert, sier stine korsen, leder i hoppkomiteen. i mandagens pressemelding heter det at «den store pågangen fra mediene, og også trykket i sosiale medier har lagt et stort press på utøverne, ansatte og tillitsvalgte, og er blitt en stor belastning, også for johann forfang». – johann og de andre utøverne ønsker å yte sitt beste i konkurranser fremover. han ber om, og støttes av oss i, at alle som er opptatte av sportens beste nå bidrar til at vi kan håndtere denne saken internt og ikke gjennom mediene, sier arne baumann, generalsekretær i norges skiforbund.

  Kolstad tok NM-gull – slo Elverum 27-23 i finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:18.08)
  en strålende første omgang la grunnlaget for kolstad i 27-23-seieren over elverum i nm-finalen i håndball søndag. trønderne ledet 18-11 til pause etter et sterkt siste kvarter av den første omgangen. kolstad satte inn et rykk midtveis i 1. omgang. da gikk trønderne fra 7-7 til 10-7, og etter hvert ble ledelsen økt ytterligere. elverum kom ut i 2. omgang med mer energi og reduserte fort til 15-18. den luken holdt seg lenge før kolstad langt på vei sikret seieren med firemålsledelse med tre og et halvt minutt igjen. den luken ble aldri tettet, og dermed kunne kolstad juble for sitt annet nm-gull på to år. kolstad startet for noen år siden en storsatsing og hentet flere stjernespillere tilbake fra europeiske toppklubber. blant dem som har sluttet seg til klubben er sander sagosen og torbjørn bergerud. i fjor høst ble det imidlertid kjent at klubben slet hardt økonomisk. det førte til at mange spillere måtte ned i lønn. tidligere i februar signerte sagosen ny kontrakt med laget fra hjembyen. kolstad og elverum møttes også i fjorårets nm-finale. der stoppet kolstad rivalens rekke på fire nm-gull på rad. elverum står med fem nm-titler siden 2009/10. (ntb)

  Sen overtidsscoring hindret Celta-seier mot nedrykksrival

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:17.08)
  jørgen strand larsen og celta var på vei mot en viktig seier i bunnkampen i la liga, men en overtidsscoring sørget for at det bare ble 2-2 mot cádiz. cadiz-innbytter darwin machis utlignet ti minutter inne i overtiden. dermed hentet vertene seg opp etter å ha ligget under 0-2. strand larsens spisskollega iago aspas sendte celta i føringen etter elleve minutter, før svenske willot swedberg doblet ledelsen et drøyt kvarter etter hvilen. strand larsen fikk ikke med seg målpoeng og venter fortsatt på sin tiende nettkjenning i la liga denne sesongen. halden-mannen ble byttet ut med et kvarter igjen av kampen. ti minutter i forkant hadde juanmi redusert for cadiz. celta ligger på 17.-plass med 21 poeng, mens cadiz er nedrykksplassert rett under med 18 poeng. (ntb)

  Larvik vant bronsekampen i håndball-NM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:12.02)
  den tidligere håndballstormakten larvik er i ferd med å finne tilbake til seg selv. søndag sikret de bronsen i nm etter 25-24-seier mot sola. larvik vant 18 strake serietitler i perioden 1999 til 2017, i tillegg til et champions league-gull i 2011. totaldominansen endte imidlertid med betalingsstopp, fristillinger og degradering i divisjonssystemet. siden har de kjempet seg tålmodig tilbake mot toppen i norsk håndball. larvik ledet med ett mål til pause, og beholdt ledelsen i den andre omgangen. de vant til slutt 25-24. det kunne imidlertid endt med straffekastkonkurranse, men sola misbrukte en stor sjanse med få sekunder igjen. dermed sikret larvik seg bronsen. finalen spilles senere søndag. den er mellom vipers og storhamar.


  Ny nedtur for Berge og Burnley 

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:18.02)
  burnleys håp om å overleve i premier league forsvinner sakte, men sikkert. lørdag fikk de juling mot crystal palace. allerede etter 35 minutter gjorde josh brownhill livet vanskelig for sine lagkamerater da han ble utvist for en felling som bakerste mann. burnley, med sander berge på midtbanen, holdt stand en stund, men chris richards` 1-0-scoring for palace i det 68. minutt hadde en forløsende effekt. tre minutter senere doblet jordan ayew ledelsen, før jean-philippe mateta fastsatte sluttresultatet til 3-0. dermed fikk oliver glasner, palace` nye trener, en perfekt start på livet i london. burnley ligger nest sist i premier league med bare 13 poeng. det er åtte poeng opp til everton og trygg grunn. everton var på vei mot tre viktige og sterke poeng borte mot brighton. ben godfrey sendte «the toffees» i føringen, men fem minutter på overtid utlignet lewis dunk for brighton, og sørget for uavgjort på den engelske sørkysten.

  Høstmælingens lag tok gull i junior-VM – bronse til kvinnene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:17.26)
  det norske herrelaget vant 7-6 over italia etter forlengning i finalen i junior-vm curling lørdag. kvinnelaget tok bronse med 7-5-seier over canada. lukas høstmælingen var skip på laget som brøt den norske seierstørken i junior-vm for menn. sjur loen, pål trulsen, thomas ulsrud, steffen mellemseter, eirik mjøen og magnus ramsfjell har gjennom årene sikret seks bronse og ett sølv, men gullet manglet inntil lørdag. det ble bare to nederlag på ni innledende kamper, før usa ble slått 10-3 i semifinalen og italia nedkjempet i finalen. norges lag, bestående av høstmælingen, eskil eriksen, magnus lillebø og tinius haslev nordbye, fikk en god start mot italia i finalen og ledet 4-2 etter fem omganger. etter åtte omganger hadde italienerne kommet tilbake i kampen og utlignet til 5-5. norge tok ledelsen 6-5 før siste omgang, men italia reddet seg inn med ett poeng i den tiende. dermed måtte kampen avgjøres i forlengning. høstmælingen og co. mestret nervepresset best og ble verdensmestere. danmark tok bronsen med 10-9-seier over usa. skip torild bjørnstad ledet det norske kvinnelaget til 7-5-seier over canada i bronsekampen tidligere lørdag. en sterk sjetteomgang med tre poeng banet vei for norsk seier i kampen om den siste pallplassen. det sto 7-4 før siste omgang, og canada greide ikke skaffe seg de nødvendige poengene. bjørnstad hadde med seg eilin kjærland, ingeborg forbregd og nora østgård på laget. sveits vant turneringen med 10-3 over japan i finalen. (ntb)


  Marerittdebut for Per-Mathias Høgmo i Japan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:08.07)
  per-mathias høgmo fikk ingen god start i den japanske j-ligaen da urawa red diamonds tapte 0-2 borte for sanfrecce hiroshima. yuki ohashi ble matchvinner da han scoret begge kampens mål. 27-åringen sendte gjestene i ledelsen på overtid av første omgang, før han fastsatte resultatet ti minutter etter hvilen. minuttet før misbrukte også pieros sotiriou en gyllen mulighet da han fikk sjansen fra straffemerket. marius høibråten spilte hele kampen for gjestene, mens ola solbakken ikke var i høgmos tropp. trønderen gikk på lån fra roma til japanerne i januar, men har fortsatt til gode å debutere. høgmo kom også til urawa red diamonds i januar etter å ha ledet häcken siden sommeren 2021. urawa red diamonds ble nummer fire i j-ligaen i fjor og kvalifiserte seg ikke til den asiatiske mesterligaen. (ntb)  Porto avgjorde på overtid mot Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:22.57)
  det så lenge ut til å ende målløst i åttendedelsfinalen mellom porto og arsenal i mesterligaen, men fire minutter på overtid scoret portos kantspiller wenderson galeno seiersmålet på vakkert vis. dermed seiret portugiserne 1-0 hjemme på estadio do dragao. seiersmålet på overtid må ha smakt ekstra godt for galeno, for etter en sjansefattig åpning på kampen, fikk han to gigantiske muligheter til å sende hjemmelaget i ledelsen etter 21 minutter. brasilianeren klarte på mirakuløst vis å sette ballen utenfor fra få meter ved begge anledninger. arsenal og martin ødegaard styrte det meste av spillet i førsteomgang, og hadde mange dødballer. likevel slet de med å omsette det i store sjanser. dermed var det målløst til pause. andreomgangen ble heller ikke noe fyrverkeri av en fotballkamp. porto har vist seg svært gjerrig på eget gress den siste tiden, og hadde ikke sluppet inn mål på fem kamper før kveldens kamp. det var tydelig også onsdag at dette porto-laget ikke er enkelt å score på. begge lag hadde det man kan kalle «nesten-muligheter», men slet med å skape det helt store. det var helt til galeno tok saken i egne hender og curlet ballen i lengste hjørnet fra 20 meter. samtidig sende han hjemmefansen til himmels. – det var en perfekt gjennomført fotballkamp av porto mot et av de store formlagene i europa, sa norges landslagssjef ståle solbakken i tv2-studio etter kampen. arsenal, som er i åttendelsfinalene av mesterligaen for første gang siden 2017, må dermed vinne i returoppgjøret i london 12. mars for å avansere til kvartfinalene. i kveldens andre kamp i mesterligaen endte det 1-1 mellom napoli og barcelona. spissene victor osimhen og robert lewandowski stod for scoringene i den åttendedelsfinalen.

  Liverpool ble rystet av Luton – så snudde de kampen på to minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:22.25)
  ligaleder liverpool måtte klare seg uten en rekke av deres største stjerner, som blant andre mohamed salah og darwin núñez, i kampen mot luton onsdag kveld. da luton så tok ledelsen i kampens tolvte minutt, så det ut til at det kunne bli en utfordrende kveld for liverpool. hjemmelaget fikk det ikke til å stemme foran mål og til pause ledet nyopprykkede luton stadig 1–0. i den andre omgangen slo liverpool fryktelig tilbake. etter et vedvarende press, headet kaptein virgil van dijk inn utligningen etter et hjørnespark, idet kampuret bikket 55 minutter og 51 sekunder. to minutter og fire sekunder senere lå ballen igjen i nettet, denne gangen etter en heading fra cody gakpo. luton jaktet sin første seier borte mot liverpool i historien, men etter de to raske målene, ble det raskt klart at den ikke kom onsdag. istedenfor scoret både luis díaz og harvey elliott mot slutten av omgangen. dermed ble det en til slutt komfortabel 4-1-seier for liverpool, som har henholdsvis fire og fem poeng ned til manchester city og arsenal med én kamp mer spilt. luton ligger på 18. plass, på dårligere målforskjell enn everton på den sikre 17.-plassen.

  RBK fikk bank av Vålerenga – tapt tre av seks treningskamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:18.10)
  rosenborg har også i år en tøff sesongoppkjøring. onsdag ble det 1-4-nederlag for vålerenga etter en fæl første omgang. samtlige mål i treningskampen i spanske marbella kom i de første 45 minuttene, og vif scoret tre av dem det siste kvarteret før pause. rosenborg har kun vunnet ett av seks oppgjør i oppladningen til åpningen i eliteserien 1. april. laget har tapt halvparten av dem og sluppet inn ni mål. allerede i åpningsminuttene tok vålerenga ledelsen ved daniel håkans, mens petter strand la på 2-0 med hodet. rbk-reduseringen kom da markus henriksen avsluttet ved bakerste stolpe, men like etter glapp det igjen defensivt. nysigneringen mees rijks trillet inn 3-1 etter at keeper rasmus sandberg forærte vålerenga ballen, og rett før hvilen gjorde strand sitt andre mål for dagen. dommeren mente at ballen var over streken i en kaotisk situasjon. vålerenga rykket i fjor ned til 1. divisjon. onsdag stilte blåtrøyene med to prøvespillere fra start. (ntb)  Sykling: O`Connor vant – Foss falt i sammendraget i UAE-Touren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:13.41)
  australske ben o`connor vant 3. etappe i sykkelrittet uae tour. tobias foss endte 20 sekunder bak vinneren i mål oppe på fjellet jebel jais. den 3. etappen i verdenstourrittet var på 176 kilometer og gikk fra al marjan til jebel jais. den ble avsluttet med en sammenhengende stigning på rundt 30 kilometer opp på fjellet jebel jais. toppen ligger 1489 meter over havet. det var likevel bare en gjennomsnittsstigning på pene 5,6 prosent. ineos-rytter tobias foss satt langt framme i feltet underveis, men det holdt derimot ikke helt for syklisten fra vingrom da o`connor satte opp farten mot slutten. uae-rytteren jay vine tok annenplassen og tok over sammenlagtledelsen. han er elleve sekunder foran landsmann o`connor. foss falt fra sin fjerdeplass til sjuendeplass i sammendraget. det skiller 33 sekunder opp til ledende vine. torstein træen (bahrain-victorious) var også med i finalen, men også han måtte slippe noen sekunder på slutten. vegard stake laengen var som vanlig fartsholder for uae-laget, men slapp seg ned mot slutten. (ntb)


  Stöckl blir ikke med på verdenscuprenn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:10.10)
  landslagssjef alexander stöckl reiser ikke med resten av hopplandslaget til oberstdorf etter konflikten med utøverne, melder tv 2. – det vil uansett være alexander sin beslutning. han er landslagstrener og jeg er sportssjef, så det er ikke sånn at noen andre enn oss bestemmer hvem som skal gjøre jobbene, sier sportssjef clas brede bråthen til kanalen. det har stormet rundt det norske hopplandslaget og landslagssjef stöckl de siste dagene, etter at det i forrige uke kom frem at landslagshopperne hadde sendt et brev til ledelsen, hvor de uttrykte misnøye med stöckls ledelse. landslagshopperne har med utøverrepresentant johann forfang i spissen uttalt at de ønsker et nytt lederteam inn mot den kommende vm-sesongen. treneren var heller ikke med hopperne til verdenscuprennene i sapporo forrige helg.

  Onana reddet Everton-poeng mot Crystal Palace – Glasner på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:23.06)
  den nyansatte crystal palace-manageren oliver glasner så laget hans spille 1-1 mot everton i premier league mandag. palace kom til mandagens oppgjør med bare to seirer på sine 13 siste kamper. tidligere på dagen ble det bekreftet at glasner erstattet roy hodgson som manager i london-klubben. østerrikeren fulgte kampen fra tribuneplass, mens paddy mccarthy og ray lewington ledet palace fra sidelinjen. jordan ayew sendte palace i ledelsen etter 66 minutter. angriperen kom fri på siden og hamret ballen i mål med en god avslutning. i etterkant presset everton for utligning, og etter 84 minutter kom den. amadou onana var først på ballen etter et hjørnespark og stanget den i nettet. poenget gjør at everton klatrer forbi luton og er på trygg plass i premier league. luton har imidlertid en kamp mindre spilt. palace er på 15.-plass, fem poeng foran everton. (ntb)

  Hopperne og Stöckl tause etter møte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:15.27)
  det har stormet rundt det norske hopplandslaget og landslagssjef alexander stöckl de siste dagene, etter at det i forrige uke kom frem at landslagshopperne hadde sendt et brev til ledelsen, hvor de uttrykte misnøye med stöckls ledelse. lørdag ble det videre kjent at stöckl skulle møte hopperne. landslagssjefen var ikke til stede under verdenscupen i sapporo i helgen som var. mandag ettermiddag møttes hopperne og stöckl på gardermoen. rundt klokken 15.00 kom de norske hopperne ut på tur og rekke. ingen av dem ønsket å kommentere noe rundt hva som ble diskutert på møtet. – det har jeg ingen planer om, sa granerud til nrk på spørsmål om han hadde en kommentar. heller ikke alexander stöckl ønsket å si noe.

  Syk Dale-Skjevdal går ikke fellesstarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:12.26)
  johannes dale-skjevdal følte seg uvel lørdag kveld og går ikke dagens fellesstart. det melder norges skiskytterforbund. dale-skjevdal føler seg bedre i dag, men har i samråd med landslagsledelsen og helseteamet besluttet at det er best å stå over mesterskapets avsluttende renn. endre strømsheim har reist hjem fra nove mesto, og er derfor ikke aktuell til å overta dale-skjevdals plass i rennet. dermed er det johannes thingnes bø, tarjei bø, vetle sjåstad christiansen og sturla holm lægreid som går fellesstarten for norge. rennstart er kl. 16.30 og kan høres i nrk radio.

  Granerud reagerer på «ufine kommentarer» etter hopp-misnøye: – Vi står samlet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:10.50)
  denne uka har det kommet frem at utøverne på hopplandslaget har skrevet et brev til hoppledelsen om misnøye med landslagstrener alexander stöckl. – dette handler ikke om resultater. timingen handler om at vi mener dette ikke kan vente til våren, siden vi ønsker å sette sammen et nytt team inn i vm-sesong, skrev utøverrepresentant johann andré forfang i en uttalelse på onsdag. nå reagerer lagkompis halvor egner granerud, som for tiden er i norge, på det han hevder er ufine kommentarer i retning forfang. – jeg registrerer at det kommer en overveldende mengde ufine kommentarer rettet mot vår utøverrepresentant, johann. han er vår tillitsvalgt og han uttaler seg på vegne av gruppa, vi står samlet. oppfordrer alle til å huske på at det er et menneske i andre enden av en melding, skriver granerud på x.

  Hopplag støtter hopperne - ønsker endring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:08.52)
  tidligere denne uken sprakk nyheten om at det er misnøye med landslagstrener alexander stöckl blant de norske landslagshopperne, og at de hadde sendt et brev til hoppledelsen. – dette handler ikke om resultater. timingen handler om at vi mener dette ikke kan vente til våren, siden vi ønsker å sette sammen et nytt team inn i vm-sesong, skrev utøverrepresentant johann andré forfang i en uttalelse på onsdag. i samme uttalelse kom det også frem at hopperne som hopper i kontinentalcupen også hadde sendt et brev om misnøye. nå får hopperne støtte i en felles uttalelse fra team olympiaparken, flying team vikersund, kollenhopp og trønderhopp. i en uttalelse sendt til vg skriver de blant annet: «vi er nå der hvor hopp-norge ikke er tilstrekkelig samlet, og vi foreslår derfor at tiden er inne for å gjøre endringer og ta sikte på en helhetlig modell som tar vare på alle nivåer i norsk hoppsport». vg skriver at de har vært i kontakt med stöckl, som fortalte at han venter på et møte med utøverne - som kommunisert lørdag. videre sier han til vg at han er enig i at det har vært for mye støy rundt norsk hoppsport de siste årene.

  Hoppteam støtter hopperne - ønsker endring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:08.52)
  tidligere denne uken sprakk nyheten om at det er misnøye med landslagstrener alexander stöckl blant de norske landslagshopperne, og at de hadde sendt et brev til hoppledelsen. – dette handler ikke om resultater. timingen handler om at vi mener dette ikke kan vente til våren, siden vi ønsker å sette sammen et nytt team inn i vm-sesong, skrev utøverrepresentant johann andré forfang i en uttalelse på onsdag. i samme uttalelse kom det også frem at hopperne som hopper i kontinentalcupen også hadde sendt et brev om misnøye. nå får hopperne støtte i en felles uttalelse fra team olympiaparken, flying team vikersund, kollenhopp og trønderhopp. i en uttalelse sendt til vg skriver de blant annet: «vi er nå der hvor hopp-norge ikke er tilstrekkelig samlet, og vi foreslår derfor at tiden er inne for å gjøre endringer og ta sikte på en helhetlig modell som tar vare på alle nivåer i norsk hoppsport».


  Tottenham-skrell på hjemmebane - passert av Aston Villa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:18.15)
  dejan kulusevski sørget for at tottenham har scoret i 37 premier league-kamper på rad, men det ble 1-2-tap mot wolverhampton lørdag. bare arsenal kan vise til en bedre rekke med scoringer siden premier league-oppstarten i 1992. de scoret i 55 kamper på rad mellom mai 2001 og november 2002, skriver statistikktjenesten opta. joão gomes sendte wolverhampton i ledelsen før pause. kulusevski utlignet for hjemmelaget like etter pause, men etter en drøy time ble gomes tomålsscorer da han avsluttet en flott kontring. med tapet fortsetter tottenham sin ujevne sesong etter en svært god start. london-klubben var ubeseiret i sine ti første kamper, men deretter har det gått tyngre. de hvitkledde holder femteplassen, to poeng bak aston villa. de slo nemlig fulham 2-1 på craven cottage. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »