Hovedsiden

Liten annonse

  Messi med utrolig assist-rekord i MLS

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:08.36)
  lionel messi har blitt 36 år gammel, men den åttedobbelte vinneren av gullballen leverer fremdeles på svært høyt nivå. med ett mål og fem målgivende pasninger satte messi flere rekorder i mls da hans inter miami slo new york red bulls 6-2 lørdag. både bidrag til seks mål, fem målgivende pasninger er rekorder i major league soccer. i tillegg er det ingen som tidligere har klart fem målgivende pasninger i én omgang. luis suárez noterte seg tre mål, og matias rojas scoret to. alle kom etter at inter miami hadde ligger under 0-1 ved pause. (ntb)


  Okea tjente 3,5 milliarder på driften

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:06.07)
  oljeselskapet okea leverer sterkere driftsresultat i årets første kvartal enn i samme periode i fjor. selskapet skriver ned verdier på statfjord, men skriver opp verdier på yme.


  Storhamar sikret gullet etter «sliteseier»: – Ekstrem lettelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. april 2024 KL:21.35)
  storhamar vant den femte nm-finalen med 4-3 over vålerenga i forlengning. med 4-1 i kamper kunne vertene juble for tittelen. eirik salsten ble helten med scoring 50 sekunder ut i spilleforlengelsen. da eksploderte det på hamar – som hadde «mætt fjøs» med over 7100 tilskuere. for veteran patrick thoresen ble det ekstra spesielt å vinne foran familien på tribunen. – det er helt magisk. jeg har jo vært med på veldig mange finaler, dessverre tapt veldig mange de siste par åra, så det var en ekstrem lettelse å få være med å vinne. jeg har drømt om dette. dette har vært et stort, stort mål de siste åra mine, sier thoresen til nrk. – det er helt sykt at det er 7000 mennesker her som har fulgt oss i tykt og tynt mer eller mindre i hele år. med tirsdagens triumf er storhamars åttende kongepokal i boks. vålerenga er fortsatt ledende i norge med sine 26 «bøtter». tross tapet, lar storhamar-trener petter thoresen seg imponere av motstanden og kaller tirsdagens kamp for en «sliteseier». – imponert av vålerenga. de har mistet flere sentrale spillere og kriget mot oilers i syv kamper. jeg er faktisk imponert over det de leverer, skal jeg være helt ærlig, sier thoresen til nrk. og det var gjestene fra hovedstaden som kom best i gang i den femte kampen i nm-sluttspillet. lagets storscorer thomas olsen satte 1-0 etter tre og ett halvt minutt. da storhamar fikk muligheten i overtall i midtperioden satte peter quenneville inn utligningen. storhamar gikk så opp til 2-1, før magnus brekke henriksen utlignet for vålerenga. 55 minutter og 25 sekunder ut i kampen sendte jakob berglund storhamar nok en gang opp i ledelsen, men 12 sekunder før slutt sikret vålerenga spilleforlengelse da christopher bengtson satte 3-3. i spilleforlengelsen sørget saltsten for seier til storhamar. (nrk/ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »