Hovedsiden

Liten annonse  Ryanair med resultathopp

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:09.10)
  det irske flyselskapet leverer resultat og passasjertall på høyde med før pandemien, og melder om en solid etterspørsel for sommersesongen.
  Bjørlo reddet Rosenborg: – Ikke godt nok

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.22)
  rosenborg sto med seks strake kamper uten seier og med tre tap på rad, men 16. maikampen på lerkendal ble en etterlengtet opptur. takket være en scoring av morten bjørlo vant kjetil rekdals menn 1-0. – det er fantastisk, selvfølgelig. vi trengte en seier nå, så det var deilig å se den gå inn, sier bjørlo til tv 2. seieren satt imidlertid langt inne, med tanke på at haugesund ble redusert til ti mann etter en drøy halvtime, da magnus christensen fikk sitt andre gule kort. – klart vi skal kontrollere dette bedre og lage flere mål, selvfølgelig. det er sikkert en preget gjeng fra de siste ukene, da blir du mer kontrollerende enn modig. det er en fullt fortjent seier og vi hadde jo sjansene våre i første omgang også. men vi har en lang vei å gå, det har vi, sier rekdal til tv 2. det er matchvinneren enig i. – det er ikke godt nok, det vi leverer i dag, heller, men vi vinner og må ta med oss det, og så bygge videre, sier bjørlo. magnus christensen er verken imponert over dommeren eller rosenborg. – det var to frispark og jeg får gult kort på begge. jeg vet ikke hva jeg skal si. det var litt vilt å få rødt kort på den måten, men det må jeg ta, og det er kjedelig. jeg synes det er voldsomt dømt, sier han til tv 2. til nrk sier han: – det var unødvendig, vi kunne fått med oss tre poeng herfra, det er ikke et spesielt godt lag vi møter. jeg tror vi hadde vunnet om vi hadde spilt 11 mot 11.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »