Hovedsiden

Liten annonse
  Stenshorne imponerte i Formel 3-debuten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:13.03)
  martinius stenshorne kjørte seg opp elleve plasser i sesongåpningen i formel 3, men klarte akkurat ikke å slå seg inn blant de ti som tok poeng i sprintløpet i bahrain. stenshorne kjørte inn til 11.-plass fra et meget vanskelig utgangspunkt. nordmannen hadde 22. beste startspor etter en relativt svak kvalifisering torsdag. – fantastisk levert, må vi kunne si. han har dratt på seg masse erfaring allerede. han har nok fightet mer i dette løpet enn under hele fjoråret tilsammen, sa viaplay-kommentator aleksander wiik. i lørdagens løp klatret stenshorne jevnt og trutt på listene. underveis var han på skuddhold til en topp-ti-plassering. det ville gitt vm-poeng. det ble en voldsom kamp om seieren i bahrain. en håndfull førere byttet på å lede løpet. til slutt gikk svenske arvid lindblad seirende ut. (ntb)


  Sterk kvalifisering av Dennis Hauger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:15.31)
  dennis hauger fikk solid fart på bilen og hadde kun fire konkurrenter foran seg i kvalifiseringen til sesongens første vm-runde i formel 2 i bahrain torsdag. – en sterk, sterk femteplass for dennis hauger. da har han et veldig godt utgangspunkt foran begge løpene her i bahrain, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. – det vil ikke overraske meg om det er dennis som topper mesterskapet når vi er ferdige her på lørdag. det hadde ikke overrasket meg med dette kvalifiseringsresultatet, la han til. kvalifiseringen markerte starten på 2024-sesongen i klassen under formel 1. raskest av alle var indiske kush maini. han hadde lagkamerat gabriel bortoleto fra brasil nærmest seg på resultatlistene. hauger står foran sin tredje sesong i formel 2-sirkuset. det er ingen hemmelighet at den blir helt avgjørende for hvilke muligheter som åpner seg videre. en fjerde sesong på nest øverste nivå i formel-sirkuset blir det nemlig ikke.
  Haugan og Kristoffersen på skuddhold i California

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:19.53)
  linus strasser leverte en sterk første omgang i slalåmrennet i palisades tahoe og ligger an til sin tredje seier på de fire siste rennene. timon haugan og henrik kristoffersen ble slått med henholdsvis 0,97 og 1,21 sekund av tyskeren, men med 4.- og 5.-plass har de sterke plasseringer innen rekkevidde. de øvrige norske havnet langt nede på listene i den første omgangen. atle lie mcgrath endte 2,99 sekund bak strasser, sebastian foss solevåg 3,43. alexander steen olsen måtte tråkke opp i en port og er hele 4,43 bak. (ntb)

  Johaug påmeldt til skirenn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:14.55)
  den pensjonerte langrennsløperen therese johaug har meldt seg på skirenn i sveits 3. mars. – jeg skal til pontresina for å gå engadins damerenn, skriver therese johaug (35) på sin instagram mandag. hun står oppført på startlistene til løpet «engadin frauenlauf» som er 42-kilometer langt. johaug la opp i 2022, og har etter det vært ekspert for nrk, giftet seg med tidligere roer nils jakob hoff og fått barn.


  Remis for Carlsen i første finaleparti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:16.09)
  magnus carlsen og amerikanske fabio caruana spilte remis i det første finalepartiet i fischersjakkturneringen freestyle chess goat challenge i tyskland. dermed kan turneringen avgjøres i det andre finalepartiet fredag. hvis det heller ikke blir noen vinner der, går finalen til omspill. der er det først hurtigsjakk, så eventuelt lynsjakk og til slutt armageddon. med svarte brikker klarte carlsen å holde unna for caruanas åpningstaktikk, og allerede etter 25 trekk sa de seg fornøyd med remis. – kort prosess, det var overraskende. jeg tror han (carlsen) var tilfreds med remis, for det var ikke noen enkel vei videre her, kommenterte torstein bae på vg+ sport. carlsen slo nodirbek abdusattorov ganske greit i semifinalen, mens caruana måtte helt til armageddon for å slå ut levon aronian. turneringen i tyskland har inneholdt store navn som ding liren, vincent keymer, alireza firouzja og dommaraju gukesh i tillegg til de fire semifinalistene. fischersjakk er en variant sjakk uten åpningsteori, som vil si at offisersbrikkenes utgangsposisjon på brettet blir trukket før hvert parti. (ntb)

  Magnus Carlsen til finale i prestisjeturneringen i Tyskland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:15.39)
  magnus carlsen trengte remis for å bli finaleklar i fischersjakk-turneringen freestyle chess goat challenge. nordmannen hadde god kontroll. – magnus er best mot de beste. abdusattorov får jo skikkelig bank i denne semifinalen. i dag har han ikke sjanse med hvite brikker heller, og magnus «safer» egentlig inn en remis her, sa sjakkekspert torstein bae på vgtv. carlsen med svarte brikker og usbekiske nodirbek abdusattorov ble enige om remis etter 33 trekk. nå venter finale mot enten levon aronian eller fabiano caruana i turneringen som avholdes utenfor berlin. etter 15 trekk var det 99 prosent sjanse for avansement til finalen for carlsen. carlsen vant den første semifinalen mot abdusattorov og trengte kun remis for å gå videre i parti to. turneringen i tyskland har inneholdt store navn som ding liren, vincent keymer, alireza firouzja og dommaraju gukesh i tillegg til de fire semifinalistene. fischersjakk er en variant sjakk uten åpningsteori, som vil si at offisersbrikkenes utgangsposisjon på brettet blir trukket før hvert parti. (ntb)

  Skiskytterprofil hetset på nett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:14.54)
  den tyske skiskytteren vanessa voigt sier hun har mottatt brutale meldinger på nettet etter en tung start på skiskytter-vm i tsjekkia. voigt snakker om netthetsen hun har blitt utsatt for i en podkast hos kringkasteren ard. – du finner ofte meldinger som er virkelig sjokkerende, og som er personlig støtende, sier skiskytteren. hun utmerket seg med to pallplasser tidlig i verdenscupsesongen, men har slitt under vm i nove mesto. 15.-plass på jaktstarten og 19.-plass på sprinten er fasiten så langt. – vm har ikke gått så bra hittil, sier voigt, som ber om støtte fra omgivelsene for å reise seg og klatre på resultatlistene. – alt jeg egentlig trenger akkurat nå er en klem og noen gode ord og definitivt ingen meldinger som kan trekke meg enda lenger ned, sier hun. skiskytteren er tydelig på at hun er rustet til å takle objektiv kritikk, men sier det er langt verre når folk «som sitter i sofaen foran tv-en og kanskje aldri har vært på ski selv, bare kritiserer deg». voigt har også tidligere vært åpen om netthets. for å takle de stygge meldingene har hun engasjert en mentaltrener.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »