Hovedsiden

Liten annonse
  Mer banetrøbbel: Kvalifiseringskamp til Eliteserien kan bli flyttet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:19.19)
  kulde og trøbbel med varmekabler åpner for at onsdagens kvalifiseringskamp i fotball mellom kristiansund og bryne må spilles i ålesund. det er lokalavisen tidens krav som melder om kampen banemannskapet i kristiansund kjemper mot værforholdene. lørdag ble kvalifiseringskampen mellom start og bryne avlyst som følge av at banen i kristiansand var frossen og ikke spillbar. bryne ble tilkjent seieren etter at start ikke hadde gjort nødvendige forberedelser. i kristiansund er undervarmen i banen påskrudd, men varmekablene på enkelte områder av banen fungerer ikke lenger. det gjør at kulda får godt tak i deler av dekket. nå håper man ifølge tidens krav at salting og bruk presenning skal løse floken. en endelig avgjørelse om kampen må spilles i ålesund tas tirsdag kveld. da kommer dommerteamet til kristiansund. (ntb)

  Seks personer anmeldt etter kasting av bluss og pyrobruk på Brann Stadion

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:12.34)
  seks menn har blitt anmeldt etter eliteseriekampen mellom brann og bodø/glimt søndag kveld. en er anmeldt for kasting av bluss og fem for annen bruk av pyro, melder bergensavisen. – jeg har aldri opplevd at det har blitt kastet bluss på den måten som i går. forhåpentligvis opplever vi det aldri igjen, sier innsatsleder christian meyer hos bergen sentrum politistasjon til lokalavisen. underveis i kampen ble det kastet bluss nedover tribunen mellom brann og glimt. flere barn og voksne ble truffet, men tilskuerne fikk heldigvis bare materielle skade. – sånn oppførsel er ikke ønsket av noen, mener innsatslederen. det er en mann i slutten av 30-årene som har blitt anmeldt for kasting av bluss. innsatslederen forteller at de fikk god hjelp fra supportere til å finne ut hvem vedkommende var. – det var en sterk egenjustis på tribunen, der vedkommende som hadde kastet blusset ble plukket ut og levert til politiet. folk tok tak i det med en gang og viste at sånt ikke er akseptert. (©ntb)

  Kvalikkamp utsatt på grunn av baneforholdene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.34)
  kvalikkampen mellom start og bryne er utsatt på grunn av dårlige baneforhold i kristiansand. det melder lokalavisen fædrelandsvennen og klubben selv. – vi har konkludert med at det er for stor risiko å spille. vi har samkjørt oss med anvarlig leder på stadion, som sier at det er stor risiko for skade. det kan vi ikke stå inne for, sier dommer marius hansen grøtta til fædrelandsvennen.

  Fredrikstad-trener dømt til 30 dagers betinget fengsel på Færøyene: – Svært lei meg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:08.37)
  fredrikstad-trener mikkjal thomassen er dømt til 30 dagers betinget fengsel etter at han skal ha truet en fotballspiller under en bytur på færøyene i fjor. den færøyske kringkasteren kringvarp føroya meldte om dommen onsdag kveld. fredriksstad blad var først til å skrive om saken i norge. ettersom fengselsdommen er betinget, slipper thomassen å sone, men han er også dømt til 30 dagers samfunnsstraff. – jeg er svært lei meg for det som skjedde. jeg aksepterer straffen og er glad for å kunne avslutte saken, slik at jeg og min familie kan legge dette bak oss, skriver thomassen i en melding til fredriksstad blad. ifølge fredriksstad blad mener retten at det er bevist at treneren skal ha sagt følgende til vikingur-spilleren mens han slo han i brystet: – jeg skal knuse beina dine, ødelegge fotballkarrieren din og ødelegge din sivile karriere. da hendelsen skjedde skal allerede ffk ha vært i dialog om å ansette thomassen som ny trener. siden han klubben fulgt saken tett. – vi har vært selvfølgelig kjent denne saken siden før vi ansatte ham. dommen vil ikke påvirke vårt forhold til mikkjal eller hans arbeid i ffk, sier sportssjef joacim heier til lokalavisen. thomassen ledet fredrikstad til opprykk til eliteserien allerede i sin første sesong i klubben. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »