Hovedsiden

Liten annonse
  Nosa Dahl solgt til belgiske Mechelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:17.10)
  bodø/glimt og mechelen har kommet til enighet om en overgang for petter nosa dahl (20). det opplyser glimt i egne mediekanaler. nosa dahl har bestått den medisinske testen hos sin nye klubb. mandag kveld ble det klart at glimt hadde avbrutt 20-åringens lån i kfum oslo. der har han vært en sentral brikke for den nyopprykkede klubben fra hovedstaden. – kfum fortjener en stor takk for måten de har utviklet nosa på de siste månedene. nå ønsker vi han lykke til i belgia, sier sportslig administrativ leder i bodø/glimt, håvard sakariassen. (ntb)

  Snooker-mester «Dracula» er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:16.22)
  seks ganger verdensmester i biljard-grenen snooker, ray reardon. er død. det melder world snooker, som kaller reardon «en av verdens beste snookerspillere». han ble 91 år gammel. reardon døde av kreft fredag kveld, ifølge kona carol. han spilte snooker helt opp til de siste månedene, og leverte en «century break», der man får ned 25 biljardkuler på rad og får over 100 poeng, et par uker etter 91-årsdagen. reardon hadde kallenavnet dracula, angivelig på grunn av hårsveisen med spisse viker.

  Kreuzriegler ferdig i Vålerenga – solgt til Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:11.30)
  midtstopper martin kreuzriegler (30) takker for seg i vålerenga og flytter hjem til østerrike. det skriver vålerenga på sine hjemmesider. oslo-klubben har solgt stopperen til grazer i hjembyen hans. – starten på karrieren min i vålerenga var ikke som noen av oss håpet, men siden i vinter og den nye sesongen har ting endret seg veldig. både for meg og resten av klubben. jeg reiser på et bra sted, de siste seks månedene har vært fantastiske, sa østerrikeren. kreuzriegler gjorde i august 2023 overgang fra polske widzew lodz til vålerenga, hvor han slet med spilletid forrige sesong. i år har han imidlertid etablert seg i geir bakkes backrekke. – jeg har møtt utrolig mange fine folk i vålerenga og fått mange nye venner, og det gjør at det naturligvis er vanskelig å dra. men når muligheten for å spille i grazer kom, kunne jeg ikke takke nei. det er en klubb jeg alltid har ønsket å komme til, nært familien, sa kreuzriegler. vålerenga får likevel ikke problemer på stopperplass. torsdag avslørte oslo-klubben at de hadde kjøpt midtstopper sebastian jarl fra kristiansund. (ntb)

  shaw endelig friskmeldt: – de siste fire månedene har vært veldig tøffe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:19.00)
  luke shaw er spilleklar etter å ha uteblitt fra starten av fotball-em med skade. landslagssjef gareth southgates avgjørelse om å ta ut shaw som sin eneste naturlige venstreback i troppen har blitt hardt kritisert, ettersom shaw har vært utilgjengelig i store deler av mesterskapet. 28-åringen fikk imidlertid sine første minutter på fotballbanen siden februar da han ble byttet inn mot sveits i kvartfinalen. – de siste fire månedene har vært veldig tøffe. i starten var det forventet at jeg skulle komme tilbake mye tidligere, men jeg fikk en del tilbakeslag, sa shaw på mandagens pressekonferanse. – men jeg er her nå, og det var veldig hyggelig å komme tilbake på banen igjen, fortsatte han. shaw mener at han er i stand til å starte mot nederland når de skal kjempe om finalebilletter onsdag kveld. (ntb)  Mbappé hevder PSG skylder han 100 millioner euro

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 22. juni 2024 KL:10.45)
  ifølge den franske sportsavisen l’équipe hevder kylian mbappé at han ikke har fått utbetalt lønn og bonuser siden april. advokatene til mbappé krever at gamleklubben psg utbetaler summen på nesten 100 millioner euro, og har sendt inn en formell klage til den profesjonelle franske fotballigaen. de siste månedene i paris-klubben var turbulente for frankrike-kapteinen, hvor han blant annet ble utelatt fra kamptroppen til serieavslutningen. den franske superspissen ble nylig klar for real madrid og slutter seg til den spanske hovedstadsklubben etter fotball-em.

  Mbappé hevder PSG skylder han over 100 millioner euro

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 22. juni 2024 KL:10.45)
  ifølge den franske sportsavisen l’équipe hevder kylian mbappé at han ikke har fått utbetalt lønn siden april. advokatene til mbappe krever at gamleklubben psg utbetaler utestående lønn og bonuser til 25-åringen i sin helhet. sportsavisen mener at psg skylder mbappe til sammen over 100 millioner euro. de siste månedene i paris-klubben var turbulente for frankrike-kapteinen, hvor han blant annet ble utelatt fra kamptroppen til serieavslutningen. den franske superspissen ble nylig klar for real madrid, og slutter seg til den spanske hovedstadsklubben etter fotball-em.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »