Hovedsiden

Liten annonse  Pochettino om Chelseas krisestart: – Vi må vokse opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:13.57)
  mauricio pochettinos inntog og en bråte nye spillere har ikke løst chelseas problemer i premier league. london-klubben står med kun fem ligaseirer i 2023. søndag kom nok en nedtur hjemme på stamford bridge. chelsea sløste med sjansene og ble redusert til ti mann underveis i 0-1-tapet for aston villa. laget ligger på 14.-plass med kun fem poeng etter seks runder. ansettelsen av pochettino og nok en sommer med stort pengeforbruk har ikke slått til. – fotballspillere vil vinne, men feil vil komme når man har unge spillere uten erfaring. det er klart vi er misfornøyde. vi må løse dette så snart som mulig, og vi må vokse opp som lag, sa pochettino etter kampen. chelsea fikk amerikanske eiere i fjor vår. de tok over klubben etter nærmere to tiår med roman abramovitsj, og de siste 15 månedene er det blitt brukt enorme pengesummer på nye spillere. likevel strever chelsea tungt. i kalenderåret 2023 står de blåkledde med kun fem seirer av 29 mulige i premier league. – de ser fram til å kunne bygge noe bra med dette prosjektet, men de er skuffet. samtidig må de stole på planen. vi må gjøre jobben og stole på hverandre. vi har laget vi har, og det kan vi ikke forandre på nå, sier pochettino om eierens reaksjoner på chelseas vedvarende krise. (ntb)  Richarlison åpner opp om tøff tid: – Jeg skal søke psykologhjelp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. september 2023 KL:15.28)
  tottenham-spiller richarlison avslører at den siste tiden har vært tøft på et privat plan. nå skal profesjonell hjelp hjelpe ham til ny suksess på fotballbanen. uttalelsene til premier league-profil kommer i et intervju med den brasilianske avisen o globo. de er gjengitt av blant andre bbc. richarlison ble sett gråtende etter å ha blitt byttet ut i brasils 5-1-seier over bolivia nylig. spissen har også hatt sportslig motgang i klubblaget tottenham denne sesongen. – jeg har vært gjennom en turbulent tid utenfor banen de siste fem månedene. nå er ting litt mer stabilt hjemme. folk som bare hadde øyne for pengene mine er ikke lenger i nærheten av meg, sier richarlison til o globo. – ting kommer til å flyte bedre nå, og jeg er sikker på at jeg vil få en god periode i tottenham, og vil få fart på ting igjen. jeg skal tilbake til england og søke psykologhjelp for å styrke hodet mitt. det er det dette handler om, å komme sterkere tilbake, utdyper han.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »