Hovedsiden

Liten annonse
  RBK herjet med Manchester United - vant på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:19.59)
  noah holm scoret kampens eneste mål langt inne på overtiden og sikret 1-0-seier for rosenborg hjemme mot manchester united i mandagens treningskamp. rosenborg bombarderte united-målet i første omgang, men etter treff i stolpen og tverrligger, måtte likevel alfred johanssons menn gå målløse av banen til pause. trønderne fortsatte å presse united i andre omgang, men også da tobias børkeeiet fyrte av etter en drøy time var det bare metallet som sto i veien for at rbk tok ledelsen. tre minutter på overtid gjorde holm seg tellende og scoret kampens eneste mål. – det høres veldig bra ut. om ti år kommer jeg til å si at det var i europaligaen, spøkte holm med vgtv om å senke united. – det var deilig og ble en fin kveld. det er nok mange unge på stadion som ble inspirert, og det var det vi ønsket å få ut av dagen, fortsatte han. det var en b-preget manchester united-tropp som gjestet lerkendal mandag kveld. av a-lagsstjerner var bare jonny evans, aaron wan-bissaka, casemiro, mason mount og mason mount å se på gressmatten i trondheim. (ntb)

  Henny Reistad mister håndballjentenes siste testkamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:13.20)
  henny reistad tar ikke del i håndballandslagets to oppgjør mot danmark i siste fase av ol-oppkjøringen. det kom fram på mandagens pressetreff i hamar. reistad sliter med ankelen etter at hun nylig fikk en smell tidlig i den andre kampen mot frankrike. hun går glipp av norges to siste testkamper, men det jobbes for å få henne klar til ol i paris. håndballjentene starter lekene mot sverige 25. juli. deretter er det puljekamper mot danmark, sør-korea, slovenia og tyskland. (ntb)

  Pogacar fortsatte kritikken mot Vingegaard: – Prøver å underspille

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:06.38)
  tadej pogacar tror ikke på at den regjerende mesteren jonas vingegaard er usikker på formen sin under årets tour de france. – på 2. etappe satte vi rekord for å ta oss raskest opp san luca-stigningen, og jonas var god nok til å sitte på hjulet mitt. når du kjører så fort opp til san luca, er formen rimelig god, påsto uae-rytter pogacar på mandagens pressekonferanse. for snaue tre måneder siden var visma-kaptein vingegaard i en dramatisk ulykke hvor han pådro seg flere ribbeinsbrudd, punktert lunge og betennelse i lungevevet. i etterkant har vingegaard uttalt at han er usikker på egen form, men at han er overrasket over hvor godt kroppen responderer. – han er alltid i front og virker ekstremt fokusert. han kjører nedoverbakker og tar risiko. jeg synes han ser ganske skarp ut og er i veldig god form, sa pogacar og fortsatte: – visma prøver å underspille litt, og samtidig prøver de å utstråle selvtillit den siste uken av løpet. men det plager meg ikke. jeg er mye sikrere på meg selv i år. vingegaard har vunnet tour de france de to siste årene, mens pogacar vant i 2020 og 2021. så langt i årets ritt har han skaffet seg en luke på 1.15 minutter ned til dansken på 3.-plass. remco evenepoel (soudal quick-step) ligger som nummer to, 33 sekunder bak pogacar. (ntb)

  Kristiansund vant «hjemme» på Moldes hjemmebane: Feiret med stikk til rivalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:21.01)
  det manglet ikke på syndebukker da fredrikstad rotet det til og tapte 1-3 borte mot kristiansund i eliteserien mandag kveld. et voldsomt uvær herjet såpass med banen på nordmøre stadion at det ikke kan spilles eliteseriekamper der i sommer. derfor ble mandagens oppgjør spilt på moldes bane. kampen ble fartsfylt og inneholdt rødt kort, selvmål og to straffer. morten bjørlo sendte fredrikstad i ledelsen etter ni minutter, før ruben alte utlignet med et prosjektil i krysset fem minutter senere. bjørlo ble imidlertid også synderen da han ble sendt i dusjen for en strake knotter i leggen på sebastian jarl før 20 minutter var spilt. på tampen av første omgang fullførte oskar sivertsen snuoperasjonen med en straffe, før maï traoré fastsatte resultatet med et selvmål i andre omgang. dermed tapte fredrikstad også dyrebare poeng i medaljekampen. østfoldingene ligger som nummer fem, tre poeng bak viking og to poeng bak molde på henholdsvis 4.- og 3.-plass. kbk tok på sin side et byks oppover den svert jevne tabellen og ligger nå på 7.-plass. etter kampen feiret kbks målscorer sivertsen med å sette et kristiansund-flagg i midtsirkelen på moldes hjemmebane. (ntb)


  Shaw endelig friskmeldt: – De siste fire månedene har vært veldig tøffe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:19.00)
  luke shaw er spilleklar etter å ha uteblitt fra starten av fotball-em med skade. landslagssjef gareth southgates avgjørelse om å ta ut shaw som sin eneste naturlige venstreback i troppen har blitt hardt kritisert, ettersom shaw har vært utilgjengelig i store deler av mesterskapet. 28-åringen fikk imidlertid sine første minutter på fotballbanen siden februar da han ble byttet inn mot sveits i kvartfinalen. – de siste fire månedene har vært veldig tøffe. i starten var det forventet at jeg skulle komme tilbake mye tidligere, men jeg fikk en del tilbakeslag, sa shaw på mandagens pressekonferanse. – men jeg er her nå, og det var veldig hyggelig å komme tilbake på banen igjen, fortsatte han. shaw mener at han er i stand til å starte mot nederland når de skal kjempe om finalebilletter onsdag kveld. (ntb)

  Kristoff foretrukket som Uno-X-spurter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:11.47)
  det er alexander kristoff som skal prøve å vinne for uno-x dersom det blir en massespurt på mandagens tour de france-etappe inn til torino. det bekrefter daglig leder i uno-x, thor hushovd, til tv 2. før avklaringen har det vært knyttet spenning til om det var kristoff eller søren wærenskjold som skulle få lagets tillit. – begge er i form, men kristoff har bevist i det siste at han har løftet seg litt. han er bedre i år enn han var på samme tid i fjor, forklarer hushovd. – søren har ikke spurtet på en stund. da han vant belgia rundt, vant han tempoetappen og forsvarte bare ledelsen etter det. han er en stor kar, så det er en bra mann å ligge bak, for du får mye le i vinden, men han kommer til å få muligheter senere. det er allerede bestemt, og de etappene er pekt ut, fortsetter han. uno-x har fått en drømmestart på treukersrittet ettersom jonas abrahamsen har vist knallform på de to første etappene og har kjempet til seg både klatre- og poengtrøyen. mandag må han imidlertid holde seg i feltet og prøve å hjelpe kristoff å skinne. (©ntb)

  Bielsa suspendert fra Copa America-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:11.45)
  uruguay-trener marcelo bielsa får ikke lede laget i mandagens gruppespillkamp i copa america mot usa. bielsa ble sanksjonert etter angivelig å ha forsinket starten på annen omgang i lagets 5-0-seier over bolivia. assistent pablo quiroga vil dermed ta over veteranens sjefsrolle under mandagens kamp i kansas city. bielsa er en av flere trenere i copa america som er blitt sanksjonert for å stoppe spillet. argentina-trener lionel scaloni, chiles ricardo gareca og venezuelas fernando batista er også blitt suspendert for lignende regelbrudd. det uruguayanske fotballforbundet har dessuten fått en bot på 15.000 dollar. det tilsvarer 160.000 norske kroner. uruguay har imidlertid allerede så å si sikret en plass i kvartfinalen etter at de vant 3–1 over panama før storseieren over bolivia. mandagens kamp er på den andre siden helt avgjørende for usa, som mest sannsynlig trenger en seier for å unngå en pinlig exit i gruppespillet. (©ntb)

  Fransk storavis: Mbappé starter mot Polen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 25. juni 2024 KL:15.04)
  kylian mbappé skal være klarert for spill og starter tirsdagens em-kamp for frankrike mot polen. det skriver den franske storavisen l’équipe. kapteinen brakk nesen i den innledende 1-0-seieren over østerrike i em og måtte dermed sitte på benken i 0-0-kampen mot nederland. polen er allerede slått ut av mesterskapet, mens frankrike trenger ett poeng tirsdag for å være helt sikre på å ta seg videre. mandag ville ikke frankrike-trener didier deschamps bekrefte om mbappé kunne spille deres siste gruppespillskamp mot polen. mbappé har trent med maske i flere dager og må spille med den i tirsdagens oppgjør. etter mandagens trening var n`golo kanté imponert over hvordan han håndterer skaden. – han var god, han var farlig. jeg glemte nesten at han hadde på seg en maske. det er definitivt en stor fordel hvis kylian kommer tilbake, sa den tidligere premier league-stjernen. (ntb)

  Kroatia-supportere pågrepet etter angrep på Italia-fans

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 25. juni 2024 KL:14.17)
  fire personer ble skadet og elleve pågrepete av politiet etter at kroatiske fans angrep italienske supportere etter mandagens em-kamp i leipzig. det opplyser politiet i den tyske byen tirsdag. kampen endte 1-1 etter at mattia zaccagni utlignet åtte minutter på overtid for italienerne. politiet opplyser at rundt 20 kroatia-fans angrep italienere i etterkant av oppgjøret. to av de skadede personene måtte fraktes til sykehus. det ble opprettet sak mot elleve kroater for å ha forårsaket grov kroppsskade, melder politiet. rundt 2000 politibetjenter var til stede på kamparenaen for å sikre kampen, og i alt ble det registrert 45 lovbrudd. de fleste i forbindelse med pyroteknikk. politiet opplyste også at åtte kroatiske fans, som tidligere ble nektet innreise til tyskland, ble pågrepet og varetektsfengslet til tirsdag. (ntb)

  OL-vinner i tårer etter fall i uttaksløp: – Noe av det tøffeste i friidretten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 25. juni 2024 KL:07.17)
  athing mu (22) mislyktes i det amerikanske uttaket i eugene. dermed går ol i paris uten den regjerende mesteren på 800 meter. mu gikk i bakken etter 200 meter i mandagens løp, og hun kom seg aldri fram i feltet igjen. 22-åringen var i tårer da hun krysset målstreken på sisteplass. bare de tre beste fikk ol-plass. mu, som vant vm-gull i 2022, hadde ikke løpt noen konkurranser denne sesongen som følge av skadetrøbbel. likevel hadde hun nok forventet å ta seg til lekene i paris. (ntb)  Serbia truer med å trekke seg fra fotball-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:09.15)
  serbias fotballforbund reagerer kraftig på sanger som skal ha blitt sunget av kroatiske og albanske fans i fotball-em. nå kreves det tøffe grep fra uefa. det var under onsdagens møte mellom kroatia og albania at episodene serberne reagerer på skal ha oppstått. ifølge den serbiske allmennkringkasteren rts skal det ha blitt sunget «drep, drep, drep serbere». både albanske og kroatiske fans skal ha stått bak syngingen. i et intervju med rts kaller generalsekretær jovan šurbatović i serbias fotballforbund oppførselen for skandaløs. han ber nå det europeiske fotballforbundet (uefa) komme på banen. – det som skjedde, er imidlertid skandaløst, og vi vil be uefa om sanksjoner. hvis ikke vil vi vurdere å ikke fortsette denne turneringen, er šurbatović sitert på. han legger videre til at han tror uefa vil ta tak i mandagens episode. – vi vil be uefa om å straffe forbundene til begge lag. vi ønsker ikke å delta her hvis uefa ikke straffer dem. hvis ikke må vi tenke på hvordan vi skal gå videre, sa surbatovic. serbia spiller sin andre kamp i em mot slovenia torsdag. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »