Hovedsiden

Liten annonse

  vipers er i konkursfare – mangler millionbeløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:19.26)
  vipers har sendt ut brev til sine aksjonærer der de forklarer at de mangler 3,5 millioner kroner innen utgangen av året. allerede i september vil de ikke klare å betjene sine forpliktelser. det skriver fædrelandsvennen. «vi forstår at denne informasjonen er urovekkende, og vi jobber hardt for å finne løsninger som vil sikre klubbens fremtid. vi ber om deres forståelse og støtte i denne utfordrende perioden», skal det stå i brevet. om de ikke får inn eksterne midler kan det få store konsekvenser. – da kan klubben gå konkurs, sier styreleder peter gitmark til regionavisen. han forteller videre at klubben blant annet planlegger å ta opp lån for å redde klubben. i vår ble vipers reddet gjennom en redningspakke verdt seks millioner kroner, den gangen var det et spleiselag mellom næringslivet og kommunen. det er bare noen dager siden at vipers måtte kvitte seg med stjernespilleren anna vjakhireva for å spare kostnader.
  Brann-kapteinen nærmer seg skotsk klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:16.06)
  sivert heltne nilsen er på vei bort fra brann. han reiser onsdag til skottland for å forhandle fram en avtale med aberdeen. det bekrefter midtbanespillerens rådgiver og onkel geir morten nilsen til tv 2. ba og bt skrev tidligere onsdag at brann var i forhandlinger med aberdeen om et potensielt salg av sin kaptein. nå skal de være enige, og dermed mangler bare den medisinske sjekken og framforhandling av personlige betingelser. heltne nilsen ble i helgen utvist etter bare ti minutter i toppkampen mot bodø/glimt på aspmyra. tidligere elfsborg-trener jimmy thelin er nå sjef i aberdeen. han har tidligere hatt heltne nilsen i den svenske klubben. nilsen gjorde i 2021 retur til brann, der han i alt har spilt nesten 200 kamper. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »