Hovedsiden

Liten annonse
  Start-oppdatering etter Torkildsens hodesmell: – Kraftig hjernerystelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 16. april 2024 KL:12.06)
  starts sisteskanse jasper silva torkildsen (20) pådro seg en «kraftig hjernerystelse» under bortekampen mot mjøndalen mandag. han er tilbake i kristiansand nå. det skriver 1.-divisjonsklubben start på sine nettsider. etter kampen ble han fraktet til drammen sykehus hvor han ble holdt over natten for observasjon. «jasper har det etter forholdene bra. tirsdag formiddag ble han skrevet ut av sykehuset i drammen og dro hjem til kristiansand, hvor han vil bli videre fulgt opp av klubbens medisinske personell», skriver start. (ntb)


  «Kniklas» ute i lengre periode: Ikke aktuell før tidligst til høsten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 16. april 2024 KL:11.32)
  niklas jensen wassberg, «kniklas», blir borte fra fotballbanen i en lengre periode. det skriver brann på sine nettsider. – niklas har fått en kneskade som vi fremdeles utreder og gjør vurderinger av hvilke behandlingstiltak vi skal utføre. men det er uansett ikke aktuelt for han å være på banen igjen før tidligst til høsten, sier brann-lege arne instebø. det var under søndagens kamp mot viking at 19-åringen pådro seg en kneskade. – det er utrolig kjipt og veldig tungt å få denne skaden nå, men nå skal vi sammen med det medisinske apparatet finne ut hva som blir veien videre, sier jensen wassberg.

  Stygg smell for Start-keeper – sendt til sykehus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 15. april 2024 KL:21.08)
  start juble mandag juble for sitt første poeng denne sesongen etter 1–1 mot mjøndalen. det var imidlertid noe helt annet som stjal fokuset. etter 20 drøye minutter smalt det da start-keeper jasper silva torkildsen skulle avverge et angrep, men ble meid ned av mjøndalens mathias bringaker. keeperen reiste seg først opp og sjanglet bortover, før han måtte sette deg ned igjen med ansiktet dekket av blod. thorkildsen ville fortsette, men ble til slutt byttet ut med mats viken. – han er helt fortumlet, helt sprellemann, fastslo tv 2-kommentator petter bø tosterud. underveis i annen omgang kom start med en skadeoppdatering på keeperen: – han er ved bevissthet og får medisinsk behandling. nå er han på vei til sykehuset for videre undersøkelser, skrev klubben på x. (ntb)

  roma-spiller fikk medisinsk tilsyn - serie a-kamp avbrutt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:19.54)
  drøyt 70 minutter ut i kampen mellom udinese og roma satte midtstopper evan ndicka seg ned på gressmatta, uten at noen andre var i nærheten av roma-forsvaren. ndicka tok seg tydelig til brystet mens han lå nede. like etter kom det medisinske apparatet inn på banen og ndicka ble like etter fraktet ut av banen på båre. på vei ut av banen ga roma-spilleren en tommel opp til en lagkamerat. kampen ble avbrutt like etter og lagene gikk inn i garderoben. på det tidspunktet var stillingen 1-1 i søndagens kamp.


  Vingegaard punkterte lungen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:11.18)
  ytterligere undersøkelser av sykkelstjernen jonas vingegaard har påvist at dansken også punkterte den ene lungen i kjempekrasjen i baskerland rundt torsdag. det opplyser laget visma lease-a-bike i en uttalelse fredag. der heter det at vingegaard punkterte den ene lungen samt har pådratt seg en lungekontusjon. lungekontusjon er en lokal betennelse i lungevevet med ødemutvikling, ifølge store medisinske leksikon. torsdag kveld ble det kjent at dansken har brukket både kragebeinet og flere ribbein. vingegaard blir værende på sykehus inntil videre. skadene lover ikke bra for 27-åringens oppkjøring til sommerens tour de france. flere av sykkelsportens største stjerner, blant dem vingegaard og remco evenepoel, var involvert i en voldsom krasj på torsdagens etappe i det spanske etapperittet. (ntb)

  Blakstad erstatter Maanum i Norge-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:10.51)
  hammarbys julie blakstad hentes inn som erstatter for frida maanum til norges landskamper i fotball mot finland og nederland. det opplyser norges fotballforbund på x. torsdag ble det klart at arsenals frida maanum ikke blir spilleklar til norges to første kamper i em-kvalifiseringen. det skjer etter at hun kollapset i ligacupfinalen. da måtte hun ha medisinsk behandling og hjelp til å komme seg av banen. – vi har hatt utmerket kommunikasjon med arsenal. deres medisinske apparat har gjort en vurdering av hva som er best for frida, og det avgjørende her er naturligvis frida maanums helse, sier landslagssjef gemma grainger. flere av norges antatt beste spillere er uaktuelle til de kommende landskampene. det gjelder veteraner som maren mjelde, ada stolsmo hegerberg og caroline graham hansen. norge spiller hjemme mot finland fredag. tirsdag venter bortekamp mot nederland. (ntb)  Arsenal: Maanum går glipp av Finland-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:17.54)
  arsenal skriver i en uttalelse at frida maanum ikke blir tilgjengelig til norges em-kvalifiseringskamp mot finland på fredag. «frida maanum vil fortsette å bli nøye overvåket av vårt medisinske team i arsenal denne uken og vil derfor ikke møte det norske landslaget før kampen deres på fredag», skriver arsenal i en uttalelse, ifølge bbc. storklubben skriver videre at de har tett kontakt med landslagets medisinske team. «frida er stabil og har det bra, og vi vil dele ytterligere oppdateringer når vi mottar dem», skriver de videre. maanum kollapset i helgens ligacupfinale mot chelsea og var ikke å se da norges tropp samlet seg i oslo denne uken. i meldingen kommer det ikke frem om maanum blir tilgjengelig for spill til nederland-kampen tirsdag neste uke.

  Graham Hansen skadet - mister Norge-kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:13.06)
  caroline graham hansen var ikke å se da norge trente på lillestrøm onsdag i forkant av em-kvalifiseringskampene mot finland og nederland. norges fotballforbund (nff) bekrefter i en pressemelding at hun har blitt igjen i barcelona etter en skade, og går glipp av landslagskampene. det er snakk om en lårskade, men skaden skal ikke være alvorlig. landslagstrener gemma grainger sier graham hansen trolig er tilbake for klubblaget barcelona i neste kamp. cathinka friis tandberg har blitt kalt inn som en erstatter. det er også uavklart om frida maanum blir med landslagstroppen. – det medisinske apparatet i arsenal ønsker å gjøre noen ytterligere observasjoner og tester på torsdag. vi er i dialog med både arsenal og frida, og følger situasjonen tett, sier grainger hun kollapset i helgens ligacupfinale mot chelsea og var ikke å se da norges tropp samlet seg i oslo denne uken. – spillernes helse vil alltid komme i første rekke. en avgjørelse på hvorvidt frida maanum kan tilslutte seg landslagstroppen på denne samlingen vil ikke bli tatt før fredag, sier grainger.

  Maanum reiste tilbake til London etter kollapsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:11.46)
  arsenal-trener jonas eidevall forteller at han fikk snakket med frida maanum etter kollapsen søndag. 24-åringen reiste hjem med lagvenninnene etter kampen. den norske landslagsprofilen kollapset på overtid av annen omgang, og etter å ha fått medisinsk behandling ble hun fraktet vekk fra banen på båre. etter kampslutt fikk arsenal-sjef eidevall spørsmål om den dramatiske hendelsen. – jeg fikk pratet med henne, men samtalen handlet ikke om det medisinske. jeg hørte bare hvordan det gikk med henne og fortalte at vi vant kampen. jeg fikk litt informasjon om hva som venter for henne, men jeg kan ikke gi en medisinsk oppdatering. hun reiser tilbake til london med laget, og så vil vi komme med en oppdatering senere, sa eidevall ifølge football london. (ntb)  italiener nær ved å kollapse i miami – trengte medisinsk assistanse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:12.41)
  den italienske tennisprofilen matteo berrettini fikk trøbbel da han møtte andy murray i miami open. i det andre settet gikk det tilsynelatende nesten galt. etter halvannen time spill, på stillingen 5-2 til murray, var berrettini nær ved å ramle rett i bakken da han skulle serve. 27-åringen kom seg imidlertid til hektene, men så svært preget ut. deretter fikk han nødvendig assistanse fra medisinsk personell, som etter hvert ga grønt lys til at italieneren kunne fortsette. murray snudde senere kampen fra 0-1 til 2-1, og den tidligere verdenseneren er dermed videre til 2. runde. tidligere har varme temperaturer skapt store problemer i miami, men den skal ifølge nyhetsbyrået afp ikke ha vært høyere enn 25 grader da berrettini og murray møttes natt til torsdag norsk tid. ruud skal også i aksjon i masters-turneringen. han møter franskmannen luca van assche i en kamp som trolig spilles fredag. (ntb)


  østlendingen: alvorlig medisinsk hendelse i birken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:17.32)
  en person er fraktet til lillehammer sykehus etter en alvorlig medisinsk hendelse etter målgang i birken søndag. – hendelsen skjedde innendørs med helsepersonell til stede. pasienten fikk umiddelbart livreddende førstehjelp og hadde kvalifisert personell ved sin side til han ble lagt inn på sykehus, bekrefter rennlege håvard hoff johnstad overfor østlendingen. deltakeren fikk behandling i omkring 45 minutter inne i bygningen som normalt huser servering og vip på birkebeineren skistadion før han ble fraktet videre til lillehammer sykehus i ambulanse, skriver avisen. birkebeinerrennet er et 54 kilometer langt renn som går fra rena til lillehammer. (ntb)  Helsesminking

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:07.48)
  seks nye deltakere er klare for å komme i form gjennom «16 ukers helvete». professor i sosialmedisin mener programmet pakker inn det det egentlig handler om.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »