Hovedsiden

Liten annonse
  Romania utklassa Ukraina etter draumemål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 17. juni 2024 KL:16.52)
  eit draumetreff frå romanias kaptein nicolae stanciu sette standaren. ukraina måtte til slutt sjå seg slått 3-0 av eit effektiv rumensk lag. ukraina pressa frå start, men etter nesten halvtimen var det romania som kunne sleppe jubelen laus. eit frykteleg utspel hamna rett i beina på romanias lunin. ballen finn etter kvart kaptein nicolae stanciu som kliner til frå 16-meteren. eit effektiv rumensk lag dobla leiinga like etter pause. denne gong er det razvan marin som får eit draumetreff frå 25-meter. berre minuttar seinare aukar denis dragus til 3–0. man tek eit kort hjørnespark og drar seg inn i ukrainas 16-meter, før han finn dragus, som får ei enkelt oppgåve med å setje ballen i mål.

  Travel Eide til finale i padle-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:11.30)
  gunnar eide får det hektisk i padle-em. han skal først delta i a-finalen på k2 1000 meter før han en snau time senere skal i aksjon på k1 500 meter. eide tok seg til finale på 500-meteren ved å vinne sin semifinale. torsdag padlet han sammen med amund vold i k2 1000 meter og tok seg direkte til a-finale. begge finalene går fredag med start 14.38 (k2 1000 m) og 15.27 (k1 500 m). han skal også i aksjon på k2 500 meter sammen med jon vold. harald ivarsen ende sist i sitt semifinaleheat på k1 200 meter og gikk glipp av en finaleplass. kristine amundsen kom på 8.-plass i sin semifinale og er reserve for b-finalen i k1 500 meter. (ntb)

  Nesten 900.000 såg Ingebrigtsen bli historisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:13.45)
  sjåartoppen til nrk i em i friidrett kom da jakob ingebrigtsen vant overlegent på 1500-meteren den siste kvelden. det var 891.000 sjåarar då ingebrigtsen sprong i mål i ensam majestet. i snitt var det 517.000 som følgde sendinga til nrk onsdag kveld. – vi er veldig fornøgde med oppslutninga rundt em i friidrett på alle plattformer. friidretten er i ein ny gullalder, og interessa er enorm, seier sportsredaktør espen olsen langfeldt i nrk. ingebrigtsen blei onsdag den mannlige utøvaren med flest em-gull gjennom historia. 23-åringen har tatt seks em-gull på seks forsøk.

  Nordås hjem til full sjekk etter EM-fiasko – dropper høyde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:13.31)
  planene til narve gilje nordås (25) blir endret etter em-nedturen. – jeg er helt resignert, flat og tom. det sa nordås etter at han røk ut fra forsøket på 1500 meter og ble nummer elleve på 5000 meteren. han var regnet som medaljekandidat på begge øvelser. etter planen skulle nordås reist til høydeopphold i st. moritz (sveits) med per svela, som også trenes av gjert ingebrigtsen, etter em. men tirsdag morgen reiste nordås heller til norge. der har skal han møte en lege og sjekke kroppen. – narve dro hjem i morges, så er det standard rutine: han skal inn til full sjekk på helsetilstanden og det tas ulike typer prøver. mest for å utelukke ting, så blir det å jobbe videre ut fra det, sier sportssjef erlend slokvik. (vg)


  Ingebrigtsen holdt krystallsyke skjult for sportssjefen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:20.02)
  på direkte fjernsyn lørdag kveld, etter 5000-meteren i em, fortalte henrik ingebrigtsen at han har fått påvist krystallsyken. – det har vært noen ganske tunge og slitsomme perioder. noen perioder funker det ganske bra, andre dager funker det dårlig. jeg tror det vi ser i dag er en litt dårlig dag. på de dårlige dagene har jeg nok med å stå på beina, fortalte han. landslagsledelsen ble like overrasket som tv-seerne over ingebrigtsens sykdom. i forkant av em var det hard kamp om en plass på 5000 meter i norges tropp, hvor ull/kisa-sjef hans jørgen borgen reagerte kraftig på at awet kibrab ble vraket til fordel for eldstebror ingebrigtsen. da erlend slokvik tok ut laget visste han ikke om tilstanden til ingebrigtsen. – nei, han har ikke nevnt det for meg. så må det sies at om han har hatt et anfall tidligere, så trenger ikke det å ha noe å si for prestasjonen nå. det er noe som kommer og går, sier sportssjefen til nrk. aftenposten omtalte saken først. ifølge friidrettsforbundets regler er utøverne pliktig å melde inn alt av skader og sykdom i en app. – henrik har vært flink til å rapportere inn de skadene han har hatt. akkurat denne lå ikke der, så derfor visste jeg ikke om det. – synes du burde fått vite det før uttaket? – det tar vi internt. – kunne det hatt noe å si for uttaket? – nei, det tror jeg ikke. for det tilfelle det er snakk om, det er lenge siden. han har ikke hatt noe rundt konkurranser, sier slokvik. nrk har bedt om en kommentar fra ingebrigtsen via pressekontakt espen skoland. «han har hatt god progresjon i vår og har følt seg klar til å løpe. i går hadde han dessverre en dårlig dag», skriver han i en sms.
  Jæger om distansevalget: – Vi var litt uenig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:12.36)
  det har lenge hersket tvil om hvilken distanse henriette jæger (20) skulle springe under em i roma. dagen etter bislett games kom beslutningen: jæger skal springe 200 meter i em i stedet for 400 meter. nå avslører 20-åringen at det hele ble en familiediskusjon. – vi var litt uenig der. mamma var lenge på 400-greiene. jeg måtte nok overbevises litt, men vi har kommet frem til en beslutning og er enige nå, sier jæger på norges pressekonferanse før em starter fredag. hun forteller at valget falt ved middagsbordet hjemme i aremark. unn merete lie jæger, som altså er mor og trener til henriette, begrunner em-valget med at det er større medaljesjanser på den valgte distansen. – jeg tror ikke vi skal dele ut medaljer på forhånd i det hele tatt, men at hun kan være med å kjempe om medalje kan være mulig, sier unn merete. på spørsmål om hvilken distanse som blir prioritert under ol, svarer både utøver og mor at de er usikre. noe som 20-åringen er sikker på før 200-meteren, er at det er mindre sjanse for å spy. for jæger sier at hun har spydd etter alle 400-meterne så langt i karrieren. – det tar litt tid å komme seg etter å ha spydd så mye. akkurat under et mesterskap er det veldig slitsomt, for da skal man gjerne ha flere løp etter hverandre, sier jæger.

  Cort mistet sammenlagtledelsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. juni 2024 KL:17.06)
  danske magnus cort tok uno-x` første seier på øverste nivå i sykkelsporten, verdenstouren, da han vant den andre etappen i critérium du dauphiné mandag. tirsdag jobbet uno-x godt for å holde dansken i ledertrøya, men cort klarte ikke helt å henge med da derek gee og romain grégoire angrep inne på den siste kilometeren. gee spurtet inn til seier, mens cort kom inn med hovedfeltet tre sekunder bak canadieren. dermed er det gee som er ny sammenlagtleder i rittet, tre sekunder foran cort.  Blomberg helten da Brann tok over tabelltopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 1. juni 2024 KL:20.01)
  brann fekk ein pangstart på kampen da svenn crone sprang innover i hamkam sin 16-meter etter sju minutt og 26 sekund. eitt sekund seinare låg crone i bakken da william kurtovic var litt for hardhendt, og dommar mathias støfringshaug strakk fram armen og peika på straffemerket. kurtovic var tydeleg ueinig og hadde ein grøn og kvit vegg med hamarsinger på sitt lag, men straffa vart ståande. – ja, eg kjem inn med foten der, men eg føler han fell lett, seier kurtovic til tv 2 i pausen. frå 11-meteren var joachim soltvedt bombesikker og brann tok leiinga 0–1 på briskeby. scoringa var venstreback soltvedt si femte scoring i årets eliteserie. – eg byrjar å kome meg opp på eit bra antal scoringar nå, så det er bra det, seier soltvedt til tv 2 i pausen. hamkam hadde også sine sjansar i fyrste omgang, og etter 13 minutt hadde dei grøne og kvite ei stor moglegheit. gard simenstad drog seg innover frå høgrekanten og inn i 16-meteren, banka til inn framfor mål, men ballen gjekk i ein brannspelar og ut til hjørnespark. etter 35 minutt burde kanskje brann gått opp til 2-0, da bård finne fekk ballen midt i hamkams 16-meter, men avslutninga gjekk utanfor, og stillinga til pause var «berre» 0–1. andre omgang starta med eit brak da hamkam fekk frispark på hjørnet av 16-meteren. gard simenstad har vist fram sin fantastiske dødballfot fleire gonger denne sesongen – det gjorde han også i dag. for han bøyde ballen over muren og inn i det ledige hjørnet i brann-målet. beint fram ei nydeleg scoring. – åjjj, utbrøt amankwah da simenstad løfta ballen i mål. – simenstad stiller seg opp på det som i utgangspunktet er ein vanskeleg vinkel, men så lurer han dyngeland i brann-målet trill rundt. svingar den elegant inn i kassen, kommenterte amankwah. så fekk brann nok ei moglegheit frå straffemerket da emil kornvig fekk seg ein kakk på hælen inne i 16-meteren og gjekk i bakken. da stilte joachim soltvedt seg opp nok ein gong. men denne gongen var straffa på mange måtar håplaus, og hamkams målvakt marcus sandberg redda forsøket frå soltvedt. men berre minuttet etterpå kom leiarmålet frå brann. ein ball spratt litt fram og tilbake inne framfor hamkams mål, og enda til slutt hjå ole didrik blomberg som sparka ballen i mål frå fire-fem meter. med sigeren klatrar brann opp på tabelltopp, tre poeng framfor bodø/glimt. brann har spelt to fleire kampar enn bodø/glimt.

  Ny sesong uten titler for Ronaldo i saudisk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 1. juni 2024 KL:08.45)
  en skuffet cristiano ronaldo forlot banen gråtende etter at hans al-nassr tapte cupfinalen i saudi-arabia mot al-hilal. kampen ble avgjort på straffespark. dette var portugiserens andre sesong med laget i golfstaten uten det edleste metallet. etter 1–1 ved full tid og målløse ekstraomganger, måtte fredagens kamp avgjøres på straffespark. det endte 5–4 til al-hilal. hele tre spillere måtte forlate banene med røde kort i løpet av kampen, blant dem al-nassrs målvakt david ospina, som tok ballen med hendene utenfor 16-meteren tidlig i andre omgang. cupfinalen fredag gikk bare fire dager etter at al-nassr endte på andreplass i landets toppserie, 14 poeng bak nettopp al-hilal. et lyspunkt da var at ronaldo satte ny scoringsrekord på én sesong, med 35 mål. (ntb)  Fire bestevenner på tur

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:19.41)
  har man bestemt seg for konklusjonen allerede i forkant, så må man være flinkere til å tilpasse kriteriene til det resultatet man vil ha enn det friidrettsforbundet har vært rundt 5000-meteren i em.


  Nok en nedtur for Glimt – klarte kun uavgjort mot Sandefjord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. mai 2024 KL:21.00)
  med 1-1 hjemme mot sandefjord ble det nok et lunkent resultat for bodø/glimt i eliteserien. de to foregående kampene har endt med bortetap mot hamkam og uavgjort hjemme mot kfum i forrige kamp. sandefjord gikk først opp i føringen etter 35 minutter. eman markovic. sandefjord-spilleren fikk ballen da han stod umarkert ute til høyre i glimts boks og sendte den inn i nettmaskene. det så lenge ut til at sandefjord skulle ta med seg ledelsen til pause, men inne i overtiden i førsteomgang ble det dramatikk. kasper høgh ropte på straffespark etter at han ble hektet av sandefjord-spiller christopher cheng inne i sekstenmeteren. etter en var-sjekk ble det dømt straffe til de gulkledde, og den banket albært grønbek i mål. trener hans erik ødegaard og hans menn i sandefjord stod med tre strake tap i eliteserien før uavgjort-kampen mot glimt og befinner seg helt på bunnen av tabellen. bodø/glimt på sin side leder serien med 24 poeng.

  Jæger påmeldt på både 200 og 400 meter i EM - tar avgjørelse etter Bislett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. mai 2024 KL:16.37)
  henriette jæger har hatt en glimrende start på sesongen, med et rekordras på alt fra 200 til 400 meter så langt i år. torsdag løper hun 400 meter individuelt for første gang denne utendørssesongen. 400 meter blir det etter alle solemerker også i ol, men i em er hun foreløpig usikker på hva hun vil fokusere på. sprintkometen er påmeldt på både 200 og 400 meter i mesterskapet som starter 7. juni. påmeldingsfristen går ut klokken 14.00 torsdag, og jæger vil først ta en avgjørelse etter 400-meteren på bislett games torsdag kveld. – det jeg går for da, det går jeg for. skal jeg gå for 200 meter, så er det en litt annen oppkjøring inn mot em enn om jeg går for 400 meter. vi bestemmer oss i morgen, sier jæger til nrk, og beskriver det som en 50-50-avgjørelse. – hva skal til for at du skal løpe 400 i em etter løpet i morgen? – det er at jeg perser mye, da. at jeg ser at det er muligheter for finaleplass i em, om ikke medalje, for det ser jeg at det kan være muligheter for på 200 meter. jeg må veie resultatene opp mot hverandre og se hva som er best i forhold til de andre i europa. jæger har en personlig rekord på 400 meter på 51,03 og satser på en tid ned på 50-tallet på torsdag.

  Nordås løper 3000 meter i Stockholm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. mai 2024 KL:14.28)
  narve gilje nordås står på startlistene til søndagens 3000 meter i stockholm. da er det diamond league-stevne i den svenske hovedstaden, tre dager etter at nordås løper 1500 meter under bislett games. i sverige møter han blant andre hjemmehåpet andreas almgren. løperen med sterkerst personlig rekord i feltet er telahun haile bekele (7.25,48) fra etiopia. 3000-meteren løpes kl. 18.39 og sendes på nrk 1.  Kashafali med seier – slo tilbake etter VM-bronsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:21.49)
  salum kashafali sprang inn til seier på 100-meteren i eugene, usa. han tilbakela distansen på tiden 10,80. dette er et lite stykke bak hans personlige rekord som er på 10,37, satt under bislett games i 2023. med det slo han også tilbake etter vm-nedturen da han sprang inn til bronse under para-vm i japan. italienske maxcel amo manu ble nummer to, kun to hundredeler bak nordmannen. sherman isidro guity guity sprang inn til tredjeplass, syv hundredeler bak. norske vegard dragsund sverd sprang også 100-meterfinalen, han løp inn til tiden 11,21 og tok med det sjetteplassen. ps! jakob ingebrigtsen springer én engelsk mil i diamond league-stevnet fra eugene klokken 23:52 norsk tid.


  Smadret verdensrekorden på 10 000 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:20.25)
  beatrice chebet lå klistret i ryggen til etiopiske gudaf tsegay til det gjensto litt under 2000 meter under 10 000-meteren under diamond league-stevnet i eugene i usa. da den regjerende verdensmesteren slapp lysharen, gikk chebet forbi og avsluttet løpet på imponerende stil. hun økte avstanden til lysharen og løp inn til verdensrekord på 28.54,14. før tilhørte verdensrekorden letesenbet gidey med tiden 29.01,03. etter målgang ble chebet liggende langflat av utmattelse i målområdet, før hun ble hjulpet opp av tsegay. chebet som tidligere i vinter vant vm i terrengløp, sikret dermed ol-billetten for kenya. hun har tidligere sølv og bronse på 5000 meter i vm fra bane. følg kveldens diamond league-stevne på nrk 1 fra kl. 21.50. jakob ingebrigtsen løper kl. 23.52.

  Sørloth jaktet toppscorertittel – Ut med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:14.20)
  alexander sørloth jaktet toppscorertittelen i spania, men måtte gå av banen etter bare 13 minutter med skade i kampen mellom osasuna og villareal. – veldig trist dette. hadde mulighet til å bli historisk toppscorer i la liga, sier tv 2-kommentator petter bø tosterud. sørloth avsluttet fra spiss vinkel og tok seg til baksiden av låret da skaden oppstod. han la seg ned inne i 16-meteren. og han så ikke optimistisk da han gikk langs sidelinjen. – det som skulle bli en minnerik dag med positivt fortegn, kan i stedet bli husket som den dagen det ikke skulle gå, utbrøt bø tosterud. sørloth lå på førsteplass på toppscorerlisten i la liga før siste serierunde. men fredag satte gironas artem dovbyk press på sørloth da han scoret tre mål i 7–0 seieren mot granada. deretter viste det seg at sørloth måtte bytte på grunn av saden. han gikk umiddelbart mot garderoben. for en trist måte å avslutte en fantastisk sesong på, skriver mangeårig la liga-journalist sid lowe på x. kampen pågår fortsatt og stillingen er 1–0 til osasuna. dermed liger det an til at dovbyk blir toppscorer i spansk la liga, før jude bellingham og real madrid avslutter sesongen lørdag kveld. det hører med til sjeldenhetene at spillere som ikke spiller for real madrid eller barcelona blir toppscorere i spania. meldingen oppdateres.

  Ingebrigtsen på startlisten i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:10.47)
  henrik ingebrigtsen står på startlistene til 5000 meter i brussel lørdag kveld. nordmannen har kniven på strupen med tanke på uttaket til distansen i em. både ingebrigtsen, lillebror jakob ingebrigtsen, narve gilje nordås, magnus tuv myhre, per svela og awet kibrab har klart kravet til 5000-meteren i friidretts-em i roma, men norges kvote er på tre utøvere i tillegg til tittelforsvarer jakob. siste frist for å bekrefte endelig påmelding er 30. mai klokken 14.00. bislett games arrangeres samme kveld, men sportssjef i norges friidrettsforbund erlend slokvik har sagt at det er «uaktuelt» at 5000-meteren på bislett blir brukt som uttaksløp. også abdullahi dahir rabi står på startlisten i belgia.

  Kashafali løp inn til VM-bronse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:13.06)
  salum kashafali (30) måtte se seg slått som tittelforsvarer på 100 meter i para-vm i japan. han tok den siste medaljen. bergenseren var i mål på 10,79 og endte 35 hundredeler bak vinneren skander djamil athmani fra algerie. bronsen kom i t13-klassen. kashafali ble i fjor verdensmester i den samme klassen. det greide han selv om han konkurrerte mot utøvere som hadde bedre syn enn ham selv. i 2019 tok han vm-gull som t12-løper. to år senere ble det også tittelsuksess på 100-meteren i paralympics. mandagens bronseløp sikret norges første medalje i årets para-vm i kobe. kashafali innehar verdensrekorden på 100 meter for parautøvere med tiden 10,37. den satte han på bislett games i fjor sommer. (©ntb)

  Filip Ingebrigtsen dukket ikke opp til start – EM-kravet henger i tynn tråd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:22.00)
  planen var at filip ingebrigtsen fredag kveld skulle løpe 1500 meter i et fransk stevne med mål om å komme under em-kravet på 3.36,00 og kvalifisere seg for sommerens mesterskap i roma. selv om han var påmeldt, dukket nordmannen aldri opp til start. – han var ikke helt i form, skriver sportssjef erlend slokvik i en tekstmelding til nrk fredag kveld. og nå har 31-årige ingebrigtsen dårlig tid. em-kravet må tas innen 26. mai, og det norske friidrettsforbundet offentliggjør em-uttaket 30. mai. neste mulighet kan være 1500-meteren som arrangeres på jessheim 24. mai, men det er ikke avklart om filip ingebrigtsen løper der. formen i det siste har ikke gitt grunnlag for optimisme. forrige helg løp han inn på 3.43.03 under et løp i tyskland. ingebrigtsen, som altså tok em-gull på 1500-meter i 2016 og vm-bronse i 2017, er dermed et godt stykke unna gammel storhet noen få uker før sommerens mesterskap i roma, som arrangeres fra 7. til 12. juni. ol-kravet på samme distanse er for øvrig 3.33.50.

  FFK lekte seg med Strømsgodset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.24)
  fredrikstad imponerte igjen og senket strømsgodset 3-1. nyopprykkede fredrikstad står med fire strake seirer i eliteserien og har kun tapt en kamp så langt. det skjedde i serieåpningen mot regjerende seriemester bodø/glimt. – det var en fantastisk opplevelse. vi går ut og tar tak i kampen og kjører over dem fra start. vi får en på trynet, men reiser oss igjen. jeg er utrolig stolt av laget. en kjempekamp, sa ffk-spiller simen rafn til tv 2 etter kampen. allerede etter tre og et halvt minutt kunne hjemmelaget juble for scoring. bjørlo svingte inn et frispark i feltet, og stray molde stanget det i mål. noen minutter etterpå slo strømsgodset et frispark inn i boksen. lars-christopher vilsvik fikk slått ballen videre inn ved femmeteren, hvor philip aukland var uheldig og satte ballen i eget nett. etter et kvarter gikk ffk tilbake i føringen da eirik ulland andersen stusset inn et selvmål på corner. fem minutter før pause økte bjørlo til 3-1 på straffespark. etter 66 minutter fastsatte innbytter oscar aga resultatet til 4-1. (ntb)

  Lillestrøm-målfest i Stavanger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.18)
  med 4-1-seier la lillestrøm en demper på feststemningen i stavanger 16. mai. knappe tre minutter var spilt da eric larsson ble felt inne i 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. lehne olsen var sikker fra elleve meter og sørget for 1-0. fire minutter senere satt også 2-0 i nettet. åsen rev seg løs på første stolpe og nikket inn marius lundemos corner i nettet. både sondre auklend og tripic så ut til å tenne håpet for vertene kort tid senere, men begge scoringene ble avblåst for offside på sistnevnte. da kunne lsk i stedet øke til 3-0 før pausesignalet. et energisk viking-lag kom ut fra garderoben etter pausen og jaktet en redusering, og etter halvspilt omgang skaffet tripic straffespark. kapteinen tok selv ansvaret og sørget for 1-3 fra elleve meter. det var likevel ikke nok til å sørge for en ordentlig sluttspurt. på overtid kontret knudtzon inn 4-1. (ntb)

  Vikings marerittomgang ga hjemmetap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.18)
  med 4-1-seier la lillestrøm en demper på feststemningen i stavanger 16. mai. knappe tre minutter var spilt da eric larsson ble felt inne i 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. lehne olsen var sikker fra elleve meter og sørget for 1-0. fire minutter senere satt også 2-0 i nettet. åsen rev seg løs på første stolpe og nikket inn marius lundemos corner i nettet. både sondre auklend og tripic så ut til å tenne håpet for vertene kort tid senere, men begge scoringene ble avblåst for offside på sistnevnte. da kunne lsk i stedet øke til 3-0 før pausesignalet. et energisk viking-lag kom ut fra garderoben etter pausen og jaktet en redusering, og etter halvspilt omgang skaffet tripic straffespark. kapteinen tok selv ansvaret og sørget for 1-3 fra elleve meter. det var likevel ikke nok til å sørge for en ordentlig sluttspurt. på overtid kontret knudtzon inn 4-1. (ntb)
  To drømmemål av Schjelderup: – Han er en gullfugl

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:22.46)
  andreas schjelderup fortsetter sin gode sesong i dansk fotball. søndag bidro 19-åringen med to imponerende mål da nordsjælland slo silkeborg 4-1. med det har nordlendingen scoret sju må på sju kamper i sluttspillet. han sendte hjemmelaget opp i 2-1 etter en drøy times spill før han økte ledelsen etter 86 minutter. begge scoringene sto han for helt på egenhånd. det første kom fra egen banehalvdel. han dro seg inn i 16-meteren, lurte av et par siljeborg-spillere før han avsluttet. like før slutt var det nesten reprise. – det er en gullfugl. det er mest ergerlig for fcn at de ikke eier ham så de kan selge ham for 100 millioner kroner igjen, sier viaplay-ekspert francis dickoh. (ntb)

  Filip Ingebrigtsen langt unna EM-kravet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:21.07)
  filip ingebrigtsen endte langt unna em-kravet på 1500-meteren i det tyske stevnet lange laufnacht lørdag. nordmannen løp i b-heatet og endte nest sist foran landsmann per svela. ingebrigtsen endte på tiden 3.44,03. em-kravet er på 3.36,00. ingebrigtsen hang greit med i starten, men etter to og et halvt minutt begynte han å falle lenger og lenger bakover. før siste langstiden måtte han slippe teten fullstendig og så ut til å stivne helt. per svela, lagkamerat til narve gilje nordås, løp også 1500-meteren i tyskland, men endte helt sist. tiden til svela var 3.44,97.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »