Hovedsiden

Liten annonse
  Steinhauser vant tøff Giro-etappe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. mai 2024 KL:17.38)
  georg steinhauser kom alene til mål som vinner av onsdagens tøffe fjelletappe i giro d`italia. tadej pogacar økte sin allerede klare ledelse til rivalene. steinhauser syklet de siste 34 kilometerne alene i front. den tyske 22-åringen kunne juble for sin første proffseier. det var også første etappeseier for ef education-laget i årets giro. pogacar kunne ha tatt sin tredje strake etappeseier, og den sjette totalt i årets ritt, men han nøyde seg med å tråkke inn til 2.-plass på etappen, 1.24 minutt etter vinneren. sloveneren la alle sine konkurrenter i sammendraget bak seg. gruppa med antonio tiberi, geraint thomas, daniel felipe martínez, einer rubio og romain bardet kom i mål 15 sekunder etter ham.

  EM-bronse for Benske og Tjøm: – Råimponert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:15.19)
  lars benske og ask tjøm leverte en god avslutning og rodde til bronse i dobbeltsculler i em i ungarn. – jeg er råimponert. det er det best disponerte løpet jeg har sett dem ro noen gang, sa nrks ro-ekspert lars bjønnes idet duoen passerte målstreken. det ble en svært tett og jevn affære gjennom de 2000 meterne som ble rodd. den norske duoen så lenge ut til å ta sølvet, men måtte seg seg slått på målstreken av italienske stefano oppo og gabriel soares. jan schäuble og rafael ireland fra sveits tok gullet etter å ha ledet hele veien. de ble utfordret av italienerne, men hadde krefter igjen mot slutten og vant med 2,27 sekunders margin. norge har allerede sikret ol-plass i dobbeltsculler for menn.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »