Hovedsiden

Liten annonse  Berg i bedring etter magetrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. mars 2024 KL:12.21)
  landslagstrener i fotball, ståle solbakken, fortalte på pressekonferansen dagen før landskampen mot slovakia at patrick berg er på bedringens vei. mot tsjekkia ble midtbanespilleren byttet ut ved pause. etterpå fortalte han om magetrøbbel. – patrick berg hadde magetrøbbel. men han har hatt 24 gode timer nå, sier solbakken. julian ryerson var også på sidelinjen etter et ingrep på grunn av en infeksjon i et sår nylig. han spilte ikke mot tsjekkia. – julian har gradvis blitt trappet opp og trener, sier solbakken. han mener situasjonen i troppen nå er god før kampen mot slovakia tirsdag. solbakken påpeker at dette blir en annen kamp en tsjekkia-kampen og at de to nasjonene spiller ulik type fotball. det norske landslaget tapte fredag kampen mot tsjekkia, som var em-klare i motsetning til norge. – jeg føler vi har bra backing. noen år tilbake så hadde vært enda mer glissent på en slik kamp. tror det handler om ramme og kampen og alt slik. skulle jo selvsagt ønske det var fullsatt hver gang vi spiler. men må kanskje gjøre oss fortjent til det, sier ødegaard.

  Skadeplaget Glimt-tropp halvannen uke før seriestart: – Må bare trene med de vi har

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:14.25)
  langt fra alt har gått på skinner for kjetil knutsen og bodø/glimt i opptakten til årets eliteseriesesong. flere av spillerne trøbler med skade. runar espejord, kasper høgh, omar elabdellaoui og julian faye lund er blant de skadde spillerne. det samme er håkon evjen, men midtbanespilleren nærmer seg full retur til spill. – kroppen kjennes bra ut. jeg har hatt hardtrening i noen uker, så jeg har begynt å komme på et bra nivå, både fotballmessig og fysisk. jeg må fortsatt være litt forsiktig, så jeg ikke gjør noe dumt, sier evjen til avisa nordland. glimt-sjef knutsen er tydelig på at gultrøyene er nødt til å gjøre det beste ut av situasjonen. – vi må bare trene med de vi har. så må vi få litt hjelp fra junkeren om vi kan, og trenger for å få opp antallet, sier han til lokalavisen. han legger til at det er for tidlig å si hvor mange av de skadde spillerne han har med når glimt serieåpner mot fredrikstad 31. mars. før den tid venter molde i en treningskamp førstkommende mandag. 12. mars ble det gjort kjent at knutsen har forlenget sin avtale med glimt til å gjelde ut 2025-sesongen. (ntb)

  Naalsund-dobbel for Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:18.01)
  landslagsspiller lisa naalsund sto bak begge målene i manchester uniteds 2-0-seier over bristol city søndag. 1-0 kom etter en avslutning fra utenfor 16-meteren etter ni minutter. helt på tampen sørget hun for 2-0. det var midtbanespillerens to første mål for united i den engelske toppdivisjonen. den tidligere arna-bjørnar- og brann-spilleren har spilt elleve av uniteds 16 kamper i serien denne sesongen. for landslaget har 28 år gamle naalsund notert seg for 16 kamper og foreløpig null mål. seieren gir de rødkledde 28 poeng som gjør at det er seks poeng opp til arsenal på 3.-plass. chelsea og manchester city topper tabellen med 40 poeng. sophie román haug scoret ett mål i liverpools 3-1-seier over west ham. landslagstrioen guro bergsvand, maria thorisdottir og elisabeth terland var på banen for brighton som røk 1-4 mot manchester city. celin bizet fikk en drøy omgang i 1-0-seieren til tottenham over leicester. (ntb)

  Strømpefarge utsatte engelsk toppkamp – Arsenal måtte spille med Chelsea-sokker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:21.22)
  arsenal-kvinnene kom til storoppgjøret mot chelsea med samme farge på strømpene som rivalen. det førte til forsinket avspark på et utsolgt stamford bridge. kampen kom først i gang en halvtime etter oppsatt tid. løsningen på utstyrsproblemet ble at arsenal lånte svarte strømper fra chelsea og teipet over klubblogoen. – et klassisk øyeblikk i kvinnefotball, skriver the times-journalist molly hudson på x. ifølge regelverket kan ikke lag spille i likefargede strømper. guro reiten spilte fra start for chelsea, mens landslagsvenninnen frida maanum ble plassert på arsenals innbytterbenk. chelsea ville imponere på klubbens premier league-stadion og føk opp i 3-0-ledelse allerede etter en drøy halvtime. den tyske midtbanespilleren sjoeke nüsken sto for to av scoringene og la opp til ledermålet som ble satt inn av lauren james. før toppkampen var det tre poeng mellom serieleder chelsea og tabelltreer arsenal i superligaen. chelsea vant til slutt derbyet 3–1.

  Strømpefarge utsatte engelsk toppkamp – Arsenal spiller med Chelsea-sokker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:21.22)
  arsenal-kvinnene kom til storoppgjøret mot chelsea med samme farge på strømpene som rivalen. det førte til forsinket avspark på et utsolgt stamford bridge. kampen kom først i gang en halvtime etter oppsatt tid. løsningen på utstyrsproblemet ble at arsenal lånte svarte strømper fra chelsea og teipet over klubblogoen. – et klassisk øyeblikk i kvinnefotball, skriver the times-journalist molly hudson på x. ifølge regelverket kan ikke lag spille i likefargede strømper. guro reiten spilte fra start for chelsea, mens landslagsvenninnen frida maanum ble plassert på arsenals innbytterbenk. chelsea ville imponere på klubbens premier league-stadion og føk opp i 3-0-ledelse allerede etter en drøy halvtime. den tyske midtbanespilleren sjoeke nüsken sto for to av scoringene og la opp til ledermålet som ble satt inn av lauren james. før toppkampen var det tre poeng mellom serieleder chelsea og tabelltreer arsenal i superligaen. london-derbyet pågår fortsatt.

  Fredrikstad henter rutinert eliteseriespiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:13.19)
  sørlendingen erlend segberg har flust av erfaring med spill i eliteserien. nå fortsetter midtbanespilleren karrieren hos nyopprykkede fredrikstad. det bekrefter østfoldklubben på sine nettsider. – fredrikstad er en klubb med noe virkelig spennende på gang, som jeg tror vil utvikle meg som fotballspiller og menneske, samt at jeg forhåpentligvis kan være med og bidra til å utvikle laget og kulturen som er bygget opp her, sier midtbanespilleren etter klubbskiftet. segberg står bokført med 95 kamper på det øverste nivået i norge, og 26-åringen har spilt for både start og aalesund. – erlend gir oss en skjerpet konkurranse på midtbanen og kommer inn med ferdigheter som gir oss flere valgmuligheter, sier ffks sportssjef joacim heier. fredrikstad rykket i fjor opp til eliteserien etter å ha vært nede i spilt i 1. divisjon i elleve strake sesonger. (ntb)

  VIF-talent må opereres – mister seriestarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:11.49)
  vålerengas magnus bech riisnæs skal gjennom en operasjon mandag og blir værende på sidelinjen i fire til seks uker, opplyser klubben. 19-åringen har slitt med smerter i foten i lang tid, og etter en mr-undersøkelse i starten av mars ble det gjort funn av en bit i helbeinet som må fjernes, skriver vålerenga på sin nettside. midtbanespilleren var på banen i 28 av 30 kamper i fjorårssesongen til vålerenga som endte med nedrykk til 1.-divisjon. oslo-laget serieåpner mot sogndal 4. april. (©ntb)

  The Athletic: Real Madrid-spiller bytter landslag: Skal representere Marokko

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:09.50)
  real madrid-midtbanespilleren brahim diaz har bestemt seg for å bytte ut spania med marokko. det skriver the athletic. 24-åringen ble født i den spanske byen malaga, men kan representere marokko ettersom han har marokkansk far. diaz har fått én landskamp for spania, i en privatlandskamp mot litauen i 2021, og kan dermed fortsatt bytte nasjon. fifa-reglene sier at en spiller kan bytte landslag så lenge spilleren har spilt færre enn tre landskamper på seniornivå før de blir 21 og så lenge de ikke har spilt for landslaget på minst tre år. the athletic presiserer at nasjonsovergangen ikke er formelt i boks ennå, ettersom det internasjonale fotballforbundet (fifa) må godkjenne det. det anerkjente sportsnettstedet skriver at det marokkanske fotballforbundet har forsøkt å få diaz over til det marokkanske landslaget i flere år allerede. verken det spanske eller marokkanske fotballforbundet har uttalt seg om det the athletic skriver.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »