Hovedsiden

Liten annonse
  Zuccarello-assist da Wilds tapsrekke fortsatte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:21.56)
  mats zuccarello bidro med en målgivende pasning i minnesota wilds 1-4-tap mot detroit red wings i nhl søndag. nederlaget var det sjuende strake for zuccarellos lag. david perron ga vertene fra detroit føringen etter drøyt fire minutter. svenske joel eriksson var sist på pucken da wild utlignet med tolv sekunder igjen av åpningsperioden. zuccarello på sin side var tredje sist og noterte sitt 21. målpoeng (5 mål, 16 assist) på 19 kamper denne høsten. tidligere i november rundet 36-åringen 400 assist i nhl-grunnspillet. assisten mot detroit red wings var hans nummer 403. oslo-mannen debuterte i nhl tilbake i 2010/11-sesongen. detroit red wings gikk opp i 2-1-ledelse i midtperioden. senere gjorde perron sitt andre mål for dagen, og helt på tampen la shayne gostisbehere på til 4-1. neste kamp for zuccarellos wild er mot st. louis blues natt til onsdag norsk tid. (ntb)

  Zuccarello med mål og målgivende pasning for Wild – tapte for Maple Leafs etter forlengning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:17.06)
  mats zuccarello scoret ett mål og hadde en assist for minnesota wild under nhl-kampen i globen mot toronto maple leafs, men det ble 3-4-tap i «sudden death». mats zuccarello scoret sitt femte mål for sesongen da han utlignet til 3-3 for wild i lagets annen kamp i globen. han var også delaktig da wild tok ledelsen 1-0 tidlig i kampen. nordmannen fikk pucken i rundvantet og passet ut til marco rossi som igjen sendte et pass til backen jon merrill, som banket til fra blålinjen. det var zuccrellos 14 målassist for sesongen og hans 401. i nhl-karrieren. kort etter røk han på en utvisning for roughing. toronto utlignet ved auston matthews da de utnyttet et overtallsspill midtveis i perioden, mens matthew knies banket inn 2-1 mot slutten av perioden. i midtperioden fikk wild flere muligheter til overtallsspill, men laget klarte ikke å utnytte de tre mulighetene de fikk. – vi må bare fortsette å spille som vi har gjort. satse på noen mål og vinne kampen, sa zuccarello til tv3+ før han gikk på isen til 3. periode. det var maple leafs som økte til 3-1 ved morgan rielley. wild slo tilbake med en ny backscoring ved jake middleton før nordmannen dukket opp inne foran mål. flere mål etter ordinær tid ble det ikke og kampen gikk til «sudden death» hvor svenske william nylander ble matchvinner for toronto-laget. (©ntb)

  Zuccarello rundet NHL-milepæl i Globen – tapte for Ottawa Senators på straffer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:19.56)
  mats zuccarello passerte 400 assists i nhl da minnesota wild tapte 1-2 for ottawa senators i globen i stockholm lørdag kveld. nhl er inne i sin såkalte global series-uke i sverige, og der benyttet nordmannen sjansen til å nå nok en milepæl i sin imponerende karriere. zuccarello var tredje sist på pucken da marco rossi pirket inn 1-0 i midtperioden, og det var nordmannens 400. målgivende pasning i verdens beste ishockeyliga. zuccarello har spilt 782 kamper i nhl, og på de har han også scoret 190 ganger, så han nærmer seg både 800 kamper og 600 målpoeng totalt. denne høsten har han 17 målpoeng (4 mål, 13 assists ) på 16 kamper. senators slo tilbake tidlig i tredje periode i den svært jevne kampen. svenske erik brännström fikk pucken fra egen keeper og feide den inn i korthjørnet fra venstrekanten. flere scoringer ble det ikke i ordinær tid, og det måtte forlengning til. der fikk zuccarello to sjanser til å score alene med ottawa-keeper anton forsberg etter en god gjenvinning, men han rakk ikke å stokke beina skikkelig noen av gangene. den norske wild-løperen mislyktes også i straffeslagkonkurransen. han var nær scoring, men pucken traff stolpen og spratt ut. den eneste som scoret på straffene var senators` josh norris, og dermed vant canadierne 2-1. (©ntb)

  NHL: Endelig kom seieren for San Jose Sharks

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:07.57)
  det måtte elleve tap til før san jose sharks kunne juble for sesongens første seier da laget slo philadelphia flyers 2-1 i nhl. svenske william eklund satte det avgjørende målet for sharks da han gjorde 2-0 i midtperioden. san jose har hatt en mildt sagt svak innledning på sesong. foran tirsdagens møte med flyers hadde laget bare klart å ta ett poeng. tapsrekken var den tredje verste i nhl-historien. laget hadde også elleve strake tap i 1992-93 sesongen under den ikke ukjente canadiske treneren george kingston (84). den beste spilleren på banen var san jose-målvakten mackenzie blackwood. han stoppet 38 skudd. (ntb)

  Ishockey: Vålerenga banket serieleder Storhamar 4-1 – Stavanger Oilers tapte for Comet Halden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. november 2023 KL:18.30)
  vålerenga slo storhamar 4-1 i et nærmest fullsatt jordal amfi, men seieren holdt ikke til å overta tabelltoppen. samtidig røk stavanger oilers 1-2 for comet. med seieren kneppet derimot vålerenga inn på storhamar og avstanden mellom de to er nå på to poeng. vålerenga avgjorde kampen med en veldig solid midtperiode som de vant 2-1. storhamar-kaptein patrick thoresen dukket opp på isen uten sitt etter hvert kraftige skjegg, men han greide ikke lede laget til seier. det var også store forventninger til andrew nielsen som gjorde sin annen kamp for vålerenga. hjemmelaget tok ledelsen da kaptein martin røymark satte pucken i mål ved å slå den i luften. dommerne brukte noen minutter på å finne ut om det var høy kølle. jakob berglund utlignet til 1-1 for storhamar etter å ha ridd av et undertallsspill tre mot fem, men kort etter satte pontus finstad inn 2-1-målet. vålerengas toppscorer mika partanen økte til 3-1 da han plukket opp en løs puck. et par vålerenga profiler fra forrige sesong, villiam strøm og stefan espeland var tilbake i jordal amfi, denne gangen i gult og blått. finstad kunne sette sitt annet mål for kvelden da han satte 4-1 i åpent mål. den store smellen i runden kom i halden. der klarte tabelljumbo comet å slå serietreer stavanger med 2-1- hjemmelaget var frekke nok til å ta ledelsen 1-0 ved hermann kopperud. axel lindström økte til 2-0 i midtperioden. stavanger reduserte til 1-2 ved sondre bjerke etter å ha tatt ut målvakten mot slutten av kampen, men nærmere kom de ikke. frisk asker tok en etterlengtet seier med å slå sparta 3-2 etter at mats frøshaug ble matchvinner i ekstraomgang. asker-laget har hatt en tung start på sesongen. michael haga scoret først for frisk før marcus fagerudd utlignet for sparta. tobias lindström sendte frisk i ny ledelse før leo j. halmrast utlignet nok en gang for gjestene.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »