Hovedsiden

Liten annonse

  norsk ladeaktør fikk milliardkontrakt i tyskland

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:14.40)
  eviny skal nå sette opp 200 ladestasjoner både nord og sør i tyskland. tidligere denne måneden passerte norge nok en milepæl når det kommer til lading, for da bikket vi ifølge den nasjonale ladestasjons-databasen nobil 7.000 hurtigladere. i og med at det finnes opp mot 700.000 elbiler betyr det at vi nå har under 100 […] innlegget norsk ladeaktør fikk milliardkontrakt i tyskland dukket først opp på bil24.no.
  golfstjernes milliardsøksmål avvist: – oppfyller ikke kravene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:08.01)
  patrick reeds søksmål mot medier og reportere har blitt avvist. den amerikanske golfprofilen krevde åtte milliarder kroner for ærekrenkelser. reed sendte inn to søksmål mot i alt 18 parter for det han mente var uberettiget kritikk etter at han gjorde overgang til liv-touren. i etterkant har han snakket om at sakene som ble skrevet om ham har kostet ham flere sponsoravtaler. i tillegg blir han ofte møtt med negativitet, noe som har bidratt til det han har omtalt som et «fiendtlig arbeidsmiljø». i alt krevde reed 750 millioner dollar, om lag åtte milliarder kroner, for ærekrenkelser. onsdag bestemte en dommer i florida at søksmålene avvises. – reed er nok frustrert over noe av det som blir skrevet om ham, og noe er i overkant. likevel er ikke sakene sterke nok til å dømme noen for ærekrenkelser, sa dommeren timothy j. corrigan i en uttalelse. reed har vunnet ni ganger på pga-touren og ble i 2018 seierherre i majorturneringen us masters. han gjorde, i likhet med flere store stjerner, overgang til den mye omtalte liv-touren i fjor. i etterkant mente han at golfmedier- og reportere konspirerte med pga-touren for å skade hans rykte. – mange av kommentarene og sakene er ikke bare om reed, men om liv-touren generelt. andre saker er personlige meninger og begrunnes i fakta. dermed oppfyller det ikke kravene til å holde pressen ansvarlig for ærekrenkelse, sier corrigan videre. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »