Hovedsiden

Liten annonse
  Grønbæk trolig ferdig i Glimt: – Dette var nok kanskje min siste kamp for Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 26 minutter gammel - (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
  tapet mot sandefjord ble trolig albert grønbæk sin siste kamp for bodø/glimt. – tiden her har vært helt fantastisk.jeg har hatt så sinnsykt mange gode opplevelser her, sier han til nrk etter kampslutt. 23-åringen kom til gultrøyene i 2022, og har vært en viktig spiller for laget ifra nord. – dette var nok kanskje min siste kamp for glimt. det var kjipt at det skulle avsluttes på denne måten, sa han. tidligere i uka ble det meldt at grønbæk kan bli solgt for 170 millioner kroner til den franske klubben rennes. sandefjord rystet serieleder bodø/glimt og vant 2–1 på hjemmebane. det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. med litt hjelp fra en glimt-spiller gikk skuddet fra alexander ruud tveter i mål. før lørdagens kamp sto sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. bodø/glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. i det 59. minuttet stanget stian kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. hjemmelaget doblet da ledelsen, men bodø svarte umiddelbart. i 61. minutt sendte kaptein patrick berg ballen i mål etter at den var innom en sandefjord-spiller. glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa sandefjord-kaptein filip ottosson til tv 2 etter kampen. med glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. formlaget viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak bodø/glimt.

  ber om 45 millioner til skiskytter-vm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 12. juli 2024 KL:14.04)
  norges skiskytterforbund søker oslo kommune om 45 millioner kroner i støtte til vm i skiskyting i holmenkollen i 2028 eller 2029. dessuten vil oslo måtte bekoste oppgraderinger av nasjonalanlegget. skytebanen må forbedres med tanke på miljø og sikkerhet, og det trengs økt tribunekapasitet og bedre belysning, ifølge søknaden. byrådet har tidligere sagt seg positive til å være vertsby for mesterskapet, som har et totalbudsjett på 190 millioner kroner. forbundet skriver at et vm vil styrke oslos posisjon som sportsby og vinterdestinasjon, og gi mange hundre millioner kroner i økonomisk verdiskaping for byen. mesterskapene i 2028 og 2029 blir tildelt på ibu-kongressen i september. sist holmenkollen arrangerte skiskytter-vm var i 2016.


  Nye Macan vises på Oslo lufthavn

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (fredag 12. juli 2024 KL:09.14)
  porsche sitter på en av de største nyhetene i 2024, nemlig den nye elektriske utgaven av macan. den samt nye taycan får potensielt millioner muligheten å se allerede før lansering.  Tung åpningsrunde for Borge i Evian

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:20.16)
  golfproffen celine borge fikk ingen god start på majorturneringen i franske evian på lpga-touren. borge startet på hull ti og fikk det tungt da hun dro på seg en bogey allerede på hull elleve. hun fulgte så på med sju hull på par, før hun rettet opp med birdie på hull én. birdie ble det også på hull fire, før hun røk på en dobbelt bogey på hull sju. dermed endte hun runden på ett slag over par, noe som bare holder til en foreløpig delt 75.-plass. i fjorårets utgave av turneringen fikk borge sitt store gjennombrudd da hun endte på 3.-plass. etter pallplassen bykset hun 112 plasser oppover verdensrankingen og fikk en utbetaling på 3,1 millioner kroner. (ntb)

  paris har satt olympisk rekord – 8,6 millioner solgte billetter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:20.07)
  ol i paris har allerede én rekord i bagasjen før mesterskapet har startet. 15 dager før leken begynner, er det solgt 8,6 millioner billetter. det er olympisk rekord, ifølge paris-arrangør tony estanguet. – 1996-lekene i atlanta hadde rekorden på 8,3 millioner billetter, og vi har allerede passert det antallet for en stund siden, sa estanguet til afp. – vi har solgt 8,6 millioner billetter til ol, og over én million til paralympics, fortsatte han. (ntb)  Lillestrøm solgte stortalent til Ajax

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:12.47)
  lillestrøms supertalent daniel skaarud (16) skal til ajax. unggutten ble i fjor tidenes yngste lsk-spiller i eliteserien. lsk melder om overgangen i sine mediekanaler. – vi har etter flere måneders dialog med ajax blitt enige om en overgangsavtale som vi har blitt fornøyd med. daniel har i flere år vært rangert som ett av våre største talenter, og har blitt veldig godt skolert gjennom henholdsvis bjørkelangen og lsk akademiet, sier sportssjef simon mesfin. skaarud debuterte for lillestrøm i september i fjor mot rosenborg i en alder av 16 år og sju dager. han vil i første omgang knyttes til ajax` akademi med spill for u19-laget. ifølge vg kan totalrammen på overgangen gi lsk drøyt 20 millioner kroner. (ntb)

  Grønbæk på vei til Rennes for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:17.44)
  ifølge nettavisen har bodø/glimt akseptert et bud på den danske midtbanespilleren albert grønbæk. ifølge avisen skal franske rennes ha lagt totalt 15 millioner euro, eller 170 millioner kroner på bordet for grønbæk. avtalen skal også inkludere både bonuser og en videresalgsklausul. dermed blir dansken, som har 8 mål og 2 målgivende på 14 eliteseriekamper i år, den dyreste fotballspilleren som er solgt fra en norsk klubb noensinne.

  United-flopp bekrefter exit

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:14.38)
  donny van de beeks trøblete tid i manchester united er over. nederlenderen tar i sosiale medier farvel med klubben og fansen. det er ventet at midtbanespilleren selges til mesterligaklare girona i spania. – mitt minneverdig eventyr i klubben har kommet til veis ende. jeg vil takke for all støtten jeg har fått, skriver van de beek på instagram. 27-åringen ble hentet til manchester united fra ajax sommeren 2020. da var ole gunnar solskjær manager i klubben, men van de beek klarte aldri å bli et førstevalg. de siste årene har han to ganger vært på utlån (everton og eintracht frankfurt). heller ikke det ga fart på karrieren. van de beek endte på 62 kamper for united og scoret bare to mål. han ble hentet for 34 millioner pund, som i dag tilsvarer over 460 millioner kroner. (ntb)

  Apple knuste Windows

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:12.18)
  pc-markedet vokste med drøye tre prosent, apple mac vokste med det dobbelte. vokste dobbelt så mye “pc-markedet skjøt fart i q2 2024, med verdensomspennende forsendelser av stasjonære og bærbare datamaskiner opp 3,4 prosent fra år til år, og nådde 62,8 millioner enheter. apple sikret seg den fjerde posisjonen, fraktet 5,5 millioner enheter og tok en markedsandel på 9 prosent, en økning på 6 prosent sammenlignet med samme periode i fjor,” rapporterer analyseselskapet canalys: samtidig analyserer idc markedet slik: “ikke misforstå; […] the post apple knuste windows appeared first on itavisen.


  Vipers selger stjernespiller til konkurrent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:14.06)
  vipers har besluttet å selge deres russiske stjernespiller anna vjakhireva for å redde økonomien i klubben. besparelsen vil være på rundt 4 millioner kroner ut året, om en regner sammen overgangssum og lønnskostnader. det skriver fædrelandsvennen. hun hadde kontrakt med kristiansand-klubben en sesong til. nå selges hun for 170.000 euro, ifølge avisen. vipers har økonomiske problemer og ble i vår reddet av en redningspakke på 5 millioner kroner. det var det lokale næringslivet som bidro med mesteparten av pengene. vjakhireva skal i utgangspunktet ikke ha ønsket overgangen. – hun er skuffet. samtidig tror jeg at hun ser betydelige muligheter i brest. vi er glade for at hun bidro til å fullføre overgangen, sier styreleder i vipers peter gitmark til fædrelandsvennen.


  Spillselskap vant ikke fram i ankesak – må ut med millionbeløp til danske idrettsstjerner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:10.37)
  christian eriksen og 22 andre danske idrettsutøvere har rett på erstatning fra spillselskapet bet365 for ulovlig bruk av bilder, mener retten. i alt dreier det seg om rundt 7,2 millioner kroner, skriver nyhetsbyrået ritzau. det er manchester united-stjernen eriksen som er tilkjent den største summen på 2,23 millioner kroner, ifølge ekstra bladet. saken har vart over lang tid etter at idrettsutøverne saksøkte bet365 etter at selskapet hadde brukt bilder av dem uten godkjenning. det er over ett år siden dommen falt i sø- og handelsretten i københavn. mandag var ankesaken oppe for landsretten, men heller ikke der fikk spillselskapet medhold. far og sønn-duoen peter og kasper schmeichel, pernille harder, simon kjær og mikkel hansen er flere som har fått tilkjent penger etter søksmålet. i 2022 måtte spillselskapet trannel, som eier unibet, betale 1,8 millioner kroner i erstatning til norges fotballforbund for å ha brukt et bilde av landslagskaptein martin ødegaard og erling braut haaland i et innlegg i sosiale medier. (ntb)

  Schumacher-familiens utpressingssak - familiens tidligere sikkerhetsvakt arrestert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:14.42)
  tysk politi har arrestert en tidligere sikkerhetsvakt for familien til formel 1-legenden michael schumacher i forbindelse med en pågående utpressingssak. det kunngjorde den tyske påtalemyndigheten fredag ettermiddag. den mistenkte 52-åringen skal være medskyldig til to menn som allerede er i varetekt, og han ble torsdag arrestert i byen wülfrath. et stort volum av bevis ble også sikret, sier statsadvokat wolf-tilman baumert. mannen blir beskrevet som den mulige hjernen bak utpressingssaken. i slutten av juni arresterte etterforskerne to mistenkte utpressere, en 53-åring og hans 30 år gamle sønn, som allerede er på prøvetid i en annen sak. ifølge statsadvokaten hadde de private bilder av schumacher-familien. etterforskningen av hvordan de to mennene hadde fått tak i bildene, som dokumenterte familiens privatliv og nære omgivelser, førte til pågripelsen av den 52 år gamle tidligere sikkerhetsvakten. schumacher ble hardt skadet i en skiulykke i slutten av 2013. han har ikke vist seg offentlig siden den gang. tidligere har påtalemyndigheten opplyst at gjerningsmennene hadde hevdet overfor familiens ansatte at de var i besittelse av filer familien ikke ville skulle bli offentliggjort. de krevde flere millioner euro for ikke å publisere innholdet på det mørke nettet. michael schumacher har vant sju vm-titler som formel 1-fører. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »