Hovedsiden

Liten annonse
  Rivalkampen mellom LSK og Vålerenga utsolgt på én time

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:14.02)
  billettene til derbyet mellom lillestrøm og vålerenga den 22. oktober ble revet bort tirsdag. det er knyttet spenning til geir bakkes åråsen-retur. i juli sendte nemlig 53-åringen sjokkbølger gjennom eliteserien da han ga seg som trener i lillestrøm til fordel for tilsvarende jobb hos erkerival vålerenga. de gulkledde la ikke skjul på hva de mente om den kontroversielle overgangen. tirsdag startet billettsalget til rivalkampen. om lag én time etter salgsstart var alle billettene solgt ut. det betyr at 10.540 tilskuere har sikret seg plass til storkampen. det første kvarteret etter at billettene ble sluppet tirsdag ble det solgt 7000. – dette er tidenes billettsalg på åråsen. det har vært utsolgt mange ganger før også, men aldri har billettene blitt revet bort så fort. vi kunne lett ha solgt det dobbelte, sier billettansvarlig jørgen heen enger i en uttalelse på lsks nettside. vålerenga har trøblet seg inn i nedrykkskampen i eliteserien, og rivaloppgjøret på åråsen i oktober blir én av flere nøkkelkamper for oslo-laget denne høsten. bakke retur til gamleklubben er omgitt med spenning.

  Viking slapp med skrekken – Pellegrino scoret fire for Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:18.53)
  det startet så godt for viking, som ledet 2-0 mot sandefjord allerede etter 16 minutter. det sørget scoringer fra yann-erik de lanlay og lars jørgen salvesen for. kampen så allerede ut til å være over for nedrykkstruede sandefjord. men hans-erik ødegaards menn hadde langt ifra gitt opp, og før pause hadde de utlignet til 2-2. først scoret franklin daddys boy nyenetue selv, før han assisterte danilo al-saed. viking topper eliteserien og kjemper for klubbens første seriegull siden 1991. den drømmen vil de ikke gi fra seg helt ennå. for de tre poengene forble i stavanger. salvesen fant nettmaskene igjen, før den hjemvendte helten samuel adegbenro økte til 4-2. da hjalp det lite for sandefjord at alexander ruud tveter banket inn et trøstemål fra straffemerket like før slutt. – jeg vil beskrive det som en rotete kamp. vi bør ha full kontroll. jeg vet ikke om vi blir litt nonchalante og tror vi er bedre enn vi er. vi får de målene vi trenger, men det ble fryktelig spennende på slutten, sa salvesen til tv 2 etter kampen. pellegrino scoret fire bodø/glimt jager bare to poeng bak på tabellen og ved hjelp av fire(!) mål av amahl pellegrino sikret de tre poeng mot vålerenga. glimt tok ledelsen mot vålerenga allerede etter ett minutt ved pellegrino. torgeir børven utlignet like etter, men to nye pellegrino-mål ga 3-1 til vertene. gjestene fra oslo reduserte en gang ved andrej ilic, men dagens mann heter amahl pellegrino. på overtid økte han til 4-2. – deilig! jeg har aldri scoret fire mål på toppnivå før. jeg har ventet lenge på det, spøkte pellegrino overfor tv glimt holder fortsatt følge med viking i toppen åtte serierunder før sesongslutt.

  AIK-Djurgården: Dialog med fansen skal hindre nytt kaos-oppgjør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:07.55)
  i mai endte oppgjøret mellom fotballklubbene i kaos og utsettelse. nå mener aik at de har gjort forberedelser for å hindre bråk og opptøyer. stockholmsderbyene mellom djurgården og aik er høyrisikokamper. 28. mai måtte kampen stoppes i en time da tilskuere forsøkte å ta seg inn på banen. først etter en times utsettelse ble kampen ferdigspilt. tt har intervjuet aiks sikkerhetssjef henrik koch, som mener de er godt forberedt for å hindre nye kaosscener på friends arena søndag. – vi har jobbet med dialog (med fansen), sier koch, som mener kampen i mai må betraktes som et engangstilfelle der aggresjonen ble rettet mot aik på grunn av misnøye med klubbens innsats. han innrømmer at det alltid er en risiko for uønskede hendelser, men mener at samtaler med supporterne gjennom hele sommeren har lagt et godt grunnlag for en mer fredelig gjennomføring av søndagens oppgjør. – vi er enige om at vi ikke kan ha kamper som blir avbrutt, det gir oss ingen poeng. og poeng er hva aik trenger for å komme unna en utsatt posisjon rett over nedrykksstreken i allsvenskan. klubbene sirius og degerfors ligger bare to poeng bak. (©ntb)


  Bakkes LSK snublet mot Aalesund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. september 2023 KL:19.03)
  lillestrøm og eirik bakke fikk det tøft med å ta av seg tabelljumbo aalesund på bortebane i eliteserien søndag. kampen endte 1-1. lsk tok initiativet i kampen, men måtte se hjemmelaget spille seg inn i kampen etter hvilen. dermed endte det med poengdeling i bakkes andre kamp som trener for gultrøyene. bakke leverte godt i debuten forrige runde da han ledet laget til 2-1-seier over strømsgodset. før det gikk kanarifuglene på to strake 1-3-tap for viking og tromsø. aafk står med eliteseriens svakeste statistikk og styrter mot nedrykk ved endt sesong. før oppgjøret sto de med tre strake tap med 1-11 i målstatistikk i løpet av de tre kampene. søndagen var derfor et lite lyspunkt. resultatet gjør at lsk forblir på sjetteplassen, mens aalesund fortsatt er sist. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »