Hovedsiden

Liten annonse
  Guardiola «angrer ingenting» etter mesterligatap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 18. april 2024 KL:07.51)
  manchester city-manager pep guardiola sier at han ikke angrer på noe etter at laget røk på straffer mot real madrid i mesterligaens kvartfinale. ett år etter at city moste nettopp real 4-0 i hjemmekampen i semifinalen, ble det 4-4 sammenlagt og tap i en dramatisk straffesparkkonkurranse onsdag kveld. da hadde guardiola byttet ut erling braut haaland før ekstraomgangene og midtbanestjernen kevin de bruyne i annen ekstraomgang. – jeg ville ha foretrukket å vinne, men gratulerer til real madrid. de forsvarte seg så dypt med utrolig solidaritet, og vi gjorde alt vi kunne, sier guardiola og fortsetter: – jeg angrer ikke på noe av det vi gjorde. vi prøver alltid å skape flere sjanser og slippe til færre, fordi vi tror det hjelper. og vi gjorde det vi kunne. vi spilte eksepsjonelt i alle lagdeler, og dessverre klarte vi ikke å vinne. han forklarte at både haaland og de bruyne var slitne og ba om å bli byttet ut. city er inne i et hardkjør der de også kjemper om titler i premier league og fa-cupen. (ntb)

  Etterlengtet Everton-seier - Ajer og Brentford seiret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:18.10)
  en real gavepakke fire minutter på overtid i 1. omgang mot burnley gjorde at dominic calvert-lewin sikret tre svært viktige poeng for everton i premier league. sist gang everton vant i serien var mot nettopp burnley 16. desember. poengene gjorde at laget fortsatt er fire poeng over luton på den beste av de tre nedrykksplassene. kristoffer ajer spilte hele kampen i midtforsvaret til brentford da det ble 3-3 borte mot aston villa. brentford er også med i nedrykksgjørma og har ett poeng mindre og én kamp mindre spilt enn everton. aston villa innehar fortsatt fjerdeplassen i premier league, men har to kamper mer spilt enn tottenham som bare er tre poeng bak. (ntb)

  Hoel historisk i Reistadløpet - vant med blanke ski

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:12.37)
  johan hoel har aldri vunnet et løp i ski classics før lørdag. da vant han det 50 kilometer lange reistadløpet fra setermoen til rustahøgda i troms. ikke bare var det hoels første seier, det var også første gang i historien at noen vinner det knallharde løpet på blanke ski. før start fikk nettopp hoel spørsmål om det ikke var umulig å vinne med blanke ski. da svarte han: – det er det. det er et lite håp om at noen kan vinne på blanke ski. men om jeg går med festesmøring, har jeg ikke sjanse på martin eller erik valnes uansett, eller augdal. det er et lite håp ved å stake, og ikke mulig ved å gå med feste. likevel vant han altså i spurten mot martin löwstrøm nyenget og eirik sverdrup augdal. – jeg har drømt om å være den første som vinner dette løpet på blanke ski. det har vært en ekstra gulrot ved dette løpet. jeg følte meg veldig sterk opp der, sier hoel etter løpet.


  Vipers seriemester i håndball for sjuende år på rad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:20.04)
  vipers kristiansand er vinner av kvinnenes eliteserie i håndball tre runder før slutt. nok en tittel var i boks etter 38-25 over fana. sørlendingene står med 46 poeng og full pott fra 23 kamper. de har ikke avgitt poeng i hjemlig serie siden nettopp fana greide 33-33 i september 2021. storhamar har to seriekamper igjen og er fire poeng bak tabelltoppen. ligamesterskapet er det sjuende strake for vipers. i februar forsvarte de nm-gullet ved å slå storhamar klart i finalen. lite tyder på at noen vil kunne nekte kristiansand-laget å vinne sluttspillet og ta titteltrippelen i år også. (ntb)


  Norges J17-lag klar for EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:18.21)
  j17-landslaget skal spille fotball-em i sverige i mai etter å ha slått nettopp sverige 1-0 i sandnes søndag. – jentene la så mye inn i dette. de la kubbe på kubbe på bålet, og det brant og det brant. det var nydelig, sa landslagstrener børje sørensen. anny kerim-lindland scoret kampens eneste mål i det som var den andre og avgjørende kvalifiseringsrunden. – for å vinne en kvalifiseringsgruppe må du være både god og heldig, og det har vi vært, sa sørensen. em arrangeres i malmö og lund i sverige i perioden 5.-18. mai. åtte nasjoner deltar. foreløpig er norge, sverige, belgia, england og portugal klar for mesterskapet. (ntb)

  Fryktelige Inter-straffer - Atlético Madrid til kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:23.44)
  inter bommet og bommet på i straffekonken mot atlético madrid, og dermed er det den spanske storklubben som skal spille kvartfinale i mesterligaen. etter at det sto 2-1 etter full tid måtte kampen avgjøres i ekstraomganger og til slutt straffesparkkonkurranse. der ble keeper jan oblak helten for atlético da han reddet forsøkene fra alexis sánchez og davy klaassen. på den siste straffen gikk lautaro martínez frem og blåste ballen himmelhøyt over mål. inter-keeper yann sommer reddet et forsøk fra saul, men da resten av atlético-spillerne scoret, kunne hjemmelaget til slutt juble for avansement. kvartfinalene trekkes fredag. der kan atlético madrid trekke en rekke kanoner: manchester city, bayern münchen, paris saint-germain, real madrid, arsenal, barcelona og borussia dortmund. før onsdagens kamp i den spanske hovedstaden hadde inter med seg en 1-0-ledelse fra første kamp, og da federico dimarco scoret kveldens første så det lyst ut for italienerne. antoine griezmann og atlético svarte imidlertid et drøyt minutt senere, og fire minutter før slutt sørget memphis depay for 2-2 sammenlagt og dermed ekstraomger. til slutt endte det med straffesparkkonkurranse for andre dag på rad i mesterligaen. før arsenals straffeseier over porto tirsdag, hadde det ikke vært en straffekonk i mesterligaen siden nettopp atlético tapte mot byrival real madrid i finalen i 2016. denne gangen var det atlético som kunne juble til slutt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »