Hovedsiden

Liten annonse

  Norsk motorsyklist krasjet under VM-runde – lagt i kunstig koma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 15. juni 2024 KL:15.41)
  mia rusthen (20) ble sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha krasjet under vm-runden i roadracing i italia lørdag. hun er lagt i kunstig koma. kåre løvstakken, som uttaler seg på vegne av familien, sier til ntb at tilstanden er alvorlig, men stabil. løvstakken, som er lege, sier at mer informasjon om 20-åringens tilstand vil komme etter en ct-undersøkelse søndag. rusthen pådro seg flere skader, men det er en hodeskade som gir størst grunn til bekymring. – familien er hos henne på sykehuset, og det er smellen i hodet som bekymrer. derfor ble hun lagt i narkose på banen, og hun vil bli holdt sovende til i morgen. vi kommer til å vite mer etter ct-undersøkelsen som skal gjøres da, sier løvstakken til ntb. ulykken skjedde under den aller første vm-runden for kvinner, som ble avviklet på misano-banen. rusthen var på 12.-plass da ulykken skjedde sju runder før slutt. løpet ble stoppet øyeblikkelig. nettstedet gpone skriver at løpsledelsen i en uttalelse melder at rusthen ble fløyet til sykehus i helikopter og at hun behandles på et sykehus i cesena. rusthen er en del av team trasimeno i roadracing. (ntb)

  Stjerneagenten om Haalands fremtid: – Vil avhenge av trendene i fotballen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:10.22)
  rafaela pimenta står fast på at erling braut haalands fokus er i manchester city, men hun lover ikke at han avslutter karrieren der. nordmannens superagent uttaler seg ikke ofte til pressen. nå har hun stilt opp i et intervju med flashscore. haaland signerte for manchester city sommeren 2022 og har siden tatt premier league med storm. han har vunnet seks titler med de lysblå og ble nylig toppscorer i ligaen for annet år på rad. det har fått ryktene til å svirre, spesielt i spania. på spørsmål om pimenta tror haaland vil holde seg i city ut karrieren, er hun usikker. – jeg vet ikke, men jeg tror haaland-prosjektet vil pågå over lang tid. det vil også avhenge av trendene i fotballen. det som er helt sikkert i dag, er at han føler seg hjemme i city. han er 1000 prosent forpliktet til prosjektet i city, sier hun. prestasjonene har fått overgangsnettstedet transfermarkt til å prissette haaland til elleville 2 milliarder kroner. dermed blir det svært dyrt å lokke ham vekk fra manchester. (ntb)

  Brann-kapteinen Cecilie Redisch Kvamme er gravid – ferdigspilt for sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:14.06)
  brann-spiller cecilie redisch kvamme (28) venter sitt første barn og har termin i løpet av 2024. det betyr at brann må klare seg uten sentrale cecilie redisch kvamme (28) resten av året. det opplyser toppserieklubben på sitt nettsted. kvamme spilte sin siste kamp mot stabæk 25. mai. – dette var siste kampen min for i år. det er ikke fordi jeg skal legge opp, men i slutten av dette året så skal jeg få en liten baby, fortalte hun til lagvenninnene sine etter kampen.

  Chelsea henter midtstopper fra Fulham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 7. juni 2024 KL:12.05)
  midtstopperen tosin adarabioyo (26) skal spille for chelsea fra kommende sesong. den britiske forsvarsspilleren kommer fra fulham, der han er på utgående kontrakt. chelsea slipper dermed å betale overgangssum for adarabioyo, som har undertegnet en fireårskontrakt med blåtrøyene. – chelsea er en stor klubb, og ringen er sluttet for min del. jeg ble født fem kilometer fra stamford bridge, og det var her jeg gjorde proffdebuten min. jeg gleder meg veldig, sier han til chelseas nettsted. (ntb)  Lillestrøm henter Karlsbakk fra AaFK

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. mai 2024 KL:17.36)
  lillestrøm er blitt enig med aalesund om en overgang for markus karlsbakk. 24-åringen har signert en avtale med lsk som gjelder ut 2028. det melder eliteserieklubben på sitt nettsted. den offensive midtbanespilleren er formelt lsk-spiller fra 24. juni. karlsbakk kan debutere for lsk i eliteserien borte mot rosenborg 21. juli. (©ntb)

  The Athletic: Graham Hansen årets spiller i Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:20.23)
  det internasjonale idrettsnettstedet the athletic kårer caroline graham hansen til årets beste spiller i europeisk fotball. journalist michael cox mener at den norske stjernen kanskje har levert sin beste sesong i karrieren. – 19 scoringer og 18 målgivende i ligaen er en absurd bra utteling, skriver han. barcelona har vært suveren i hjemlig liga, med 27 seire og én uavgjort. ligatittelen er sikret for lengst. 25. mai møter katalanerne ada hegerbergs lyon i finalen av mesterligaen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »