Hovedsiden

Liten annonse  Ny billigutgave av Ioniq 6

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:19.15)
  de to viktigste tingene nordmenn ser på når de skal kjøpe seg en ny elbil er pris og rekkevidde, og begge disse haker en ny utgave av hyundai ioniq 6 helt klart ut. støvskyen har knapt nok lagt seg etter at hyundai lanserte den nye ioniq 5 advanced, før en tilsvarende utgave blir meldt inn […] innlegget ny billigutgave av ioniq 6 dukket først opp på bil24.no.

  Mol og Sørum vant verdenstourturneringen i Ostrava

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:18.07)
  anders mol og christian sørum fortsetter å briljere på sandvolleyballbanen. søndag vant stjerneduoen verdenstourturneringen i ostrava da de slo qatarske cherif younousse og ahmed tijan. nordmennene vant til slutt med sifrene 21-15, 19-21, 15-12. sørum og mol åpnet best og sikret seg en komfortabel seier i første sett. andre sett var derimot jevnere, og nordmennene måtte se seg slått av qatarerne. men de norske herrene var sikre da det gjaldt i tiebreaken. dermed sikret mol og sørum seg sin andre triumf i en verdenstourturnering for sesongen. den første kom i qatar i februar. neste turnering for mol og sørum blir ol-kvalifisering (6.-8. juni) og nm i lillesand (9.-11. juni).

  Mol og Sørum til finale i Tsjekkia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:12.36)
  anders mol og christian sørum tok seg til finale i verdenstourturneringen i sandvolleyball i ostrava. de slo hjemmehåpene i semifinalen. med settsifrene 19-21, 21-17, 15-8 er nordmennene klare for finale foran den tsjekkiske duoen ondrej perusic/david schweiner. i finalen, som starter 16.30, venter enten cherif younousse/ahmed tijan, qatar eller amerikanske andrew benesh/miles partain. den norske stjerneduoen tapte et jevnt første sett i semifinalen, før de i sett nummer to fikk spillet mer på gli og utlignet. dermed måtte kampen avgjøres i et tredje sett. der skaffet de seg en stor ledelse og ga ikke fra seg initiativet på vei mot finaleplass. (ntb)  Norsk bestenotering av Jæger på 300 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:21.37)
  henriette jæger satte soleklar norsk bestenotering på 300 meter med 36,92 under trond mohn games i bergen lørdag. – jeg er kjempeglad. det er mitt første løp utendørs i år. tiden er kjempebra, sa jæger til nrk. i slegge satte eivind henriksen ny årsbeste med 76,09, men ble slått av landsmannen thomas mardal. han fikk opp et bestekast på hele 77,46 meter. gloppen-utøverens tidligere personlig rekord lød på 76,74. narve gilje nordås løp en solid 3000 meter, og vant den med en sterk sisterunde på tiden 7.43,94. tobias grønstad løp nok en gang en god 800 meter og vant den på 1.46,61. kun tre nordmenn har løpt distansen raskere enn grønstad gjennom tidene. i stav ble det seier til pål haugen lillefosse. han oppnådde 5,72 meter, men måtte gi seg på 5,82 meter med krampetendenser i leggene. (ntb)  Langløpet Marcialonga kommer til Bodø

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:09.37)
  det verdenskjente langrennsløpet marcialonga skal neste år ha premiere på nyvinningen marcialonga arctic ski race i bodø. det skal bli en årlig begivenhet. marcialonga arctic ski race er ment som søsterløp til det allerede etablerte marcialonga-løpet i italia som arrangeres for 50. gang i januar 2024. – vi har hatt mange flinke nordmenn i løypene våre opp gjennom tidene og vi vil gjerne ha flere. norge er verdens beste skinasjon, og vi vil bidra til å rekruttere flere unge skiløpere. det tror vi marcialonga arctic ski race norway kan bidra til, sier marcialonga-sjef angelo corradini i en uttalelse.

  Norsk stortalent klar for svensk langløpslag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:10.12)
  i begynnelsen av mai ble marthe kristoffersen hentet inn som sportssjef for det svenske langløpslaget team eksjöhus. tirsdag bekrefter de at de henter det norske stortalentet milla grosberghaugen andreassen til lagets akademi. 17-åringen imponerte stort i vinter, med tre gull og ett sølv i junior-vm. hun ble også nummer fire, fem og seks i senior-nm på henholdsvis 5 kilometer, sprint og 10 kilometer. – det er en spennende utfordring for meg. planen er ikke klar, men jeg håper jeg ikke bare skal være med å trene med dem i perioder, men også være med på noen konkurranser med team eksjöhus. jeg synes det er moro med litt lengre renn, spesielt i klassisk, sier andreassen i en pressemelding. 17-åringen blir én av fem løpere i lagets akademi. i tillegg er det fire kvinner og fire menn på seniornivå. fem av de er nordmenn i magnis smedås, morten eide pedersen, eirik sverdrup augdal, thomas ødegaarden og vebjørn moen. andreassen er også en del av det norske juniorlandslaget for den kommende sesongen.  Norsk åpningstap i VM i paraishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:09.28)
  norge hang lenge godt med før tyskland koblet grepet og vant 5-3 i premierekampen i vm i paraishockey. det norske laget utlignet til 1-1 i første periode, men to raske mål mot slutten av den andre ga et overtak tyskerne aldri mistet. rett etter den siste pausepraten økte de ledelsen ytterligere. ola øiseth styrte inn to kjappe reduseringer og tente et poenghåp, men norge kom ikke nærmere enn 3-4. en tysk scoring i sluttsekundene fjernet all tvil. audun bakke gjorde norges første mål i søndagens kamp. statistikken viste at nordmennene hadde 22 skudd på mål mot tyskernes 17. verdensmesterskapet i paraishockey spilles i canadiske moose jaw. norge har igjen puljeoppgjør mot kina mandag og italia onsdag. de to beste lagene fra gruppe b går til første utslagsfase, mens de to siste spiller om 7.-plassen. tsjekkia, usa, canada og sør-korea utgjør gruppe a.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »