Hovedsiden

Liten annonse
  Saudi-Arabia sikret seg WTA-finalen – pengepremiene skyter i været

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:14.37)
  sesongavslutningen for de beste kvinnelige tennisspillerne blir avholdt i saudi-arabia de tre neste sesongene. premiepotten øker betraktelig. årets avslutning blir avholdt mellom 2. og 9. november i den saudiarabiske hovedstaden riyadh, opplyser wta, organisasjonen for profesjonell tennis for kvinner, i en pressemelding. det samme blir tilfellet i 2025- og 2026-sesongen. wta-finalen er en turnering med de åtte spillerne som har spilt inn flest rankingpoeng i løpet av sesongen. wta opplyser at avtalen med saudi-arabia vil gjøre at premiepengene til sesongavslutningen vil øke og være på totalt 163 millioner kroner. det er en økning på omkring 70 prosent fra året før. landet har blitt beskyldt for «sportsvasking» ved å bruke idrett til å bedre sitt renommé internasjonalt etter massiv kritikk for håndteringen av menneskerettigheter og klimaspørsmål. (ntb)

  Mer trøbbel for Everton – bokførte kjempeunderskudd i 2022/2023-sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:09.51)
  premier league-klubben everton fortsetter å trøble økonomisk. sist sesong gikk klubben med et underskudd på snaue 90 millioner pund. det tilsvarer om lag 1,2 milliarder norske kroner. i en melding på egne nettsider skriver merseyside-klubben at deler av underskuddet skyldes suspensjonen av sponsoravtaler med flere russiske aktører. det er sjette år på rad klubben går i underskudd. i 2021/2022-sesongen endte de blåkledde fra goodison park med et underskudd på 44,7 millioner pund. i november i fjor ble everton trukket ti poeng for brudd på premier leagues regler for lønnsomhet og bærekraft. straffen ble etter hvert redusert til seks poeng. i januar ble det kjent at klubben er anklaget for ytterligere brudd på økonomireglene, og klubben avventer utfallet av den nye granskingen. for to uker siden ble premier league-kollega nottingham forest trukket fire poeng for de samme regelbruddene. (ntb)

  Norge slo sluttspillklare Danmark i curling-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:15.32)
  norge med marianne rørvik som skip tok sin fjerde seier i curling-vm med 9-3 over danmark. håpet om en plass i sluttspillet røk derimot allerede torsdag. det norske laget står med fire seire og sju tap med en kamp igjen å spille. danmark var allerede klar for utslagsrunden før kampen mot de norske kvinnene. da det ble 9-3 til norge i den åttende omgangen, takket danskene for kampen. ved siden av skip marianne røvik er martine rønning, mille haslev nordbye og kristin skaslien også med på laget. i november ble det bronse i em, men denne gangen lyktes ikke det norske laget. norge avslutter vm mot estland sent fredag kveld norsk tid. canada, italia, sør-korea, sveits, sverige og danmark var klare for utslagsrundene før fredagens avsluttende kamper. (ntb)

  Norges curlingkvinner slått ut i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:21.18)
  de norske curlingkvinnene gikk på sitt sjuende vm-nederlag med 4-7 for sør-korea torsdag. med to kamper igjen er håpet om en plass i sluttspillet ute. tidligere på dagen ble det norske laget utklasset 11-2 av italia, som med seieren tok seg videre i mesterskapet. så langt er vertsnasjon canada alene om å være uten tap etter ni oppgjør. i kveldskampen mot sør-korea tok norge ledelsen 2-0, men så ble det bråstopp. sørkoreanerne tok fem poeng før de norske kvinnene reduserte til 3-5. to nye koreanske poeng i den åttende omgangen ble til 7-3. en liten trøst var norges redusering til 4-7 i den niende omgangen. ved siden av skip marianne røvik er martine rønning, mille haslev nordbye og kristin skaslien også med på laget. i november ble det bronse i em, men denne gangen lyktes ikke det norske laget. fredag avsluttes grunnspillet. da skal norge møte danmark og estland. (ntb)

  Drillo ble hjerteoperert: – Rett på akutten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:06.45)
  tidligere landslagssjef egil «drillo» olsen ble forrige måned hasteinnlagt på ullevål sykehus og hjerteoperert. – fastlegen sendte meg rett på akutten. der lå jeg i seks uker og fikk antibiotika intravenøst seks ganger om dagen. de måtte fjerne betennelsen for å kunne operere hjertet, sier drillo til tv 2. 81-åringen forteller at han hadde vært bekymret i fire måneder, før hasteinnleggelsen skjedde 1. februar. – jeg har vært syk. veldig syk. faktisk har jeg ikke vært frisk siden 14. oktober. i november fikk jeg lungebetennelse og hadde over 40 i feber. det har vært en trøkk, sier drillo. forrige uke fikk drillo en ny hjerteklaff, men nå har han omsider fått reise hjem igjen og «ser lyset i enden av tunnelen». drillo hadde stor suksess som norsk landslagssjef, og ledet norge til sine to vm-sluttspill i 1994 og 1998. fotball er fortsatt viktig for drillo, som stadig jobber som fotballekspert for tv 2. – det høres jo helt jævlig ut med seks uker på sjukehus, men jeg fikk jo sett mye fotball, da. det går jo kamper nesten hver dag. i tillegg løste jeg kryssord, sier han.

  Drillo ble hjerteoperert: – Jeg har vært veldig syk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:06.45)
  tidligere landslagssjef egil «drillo» olsen ble forrige måned hasteinnlagt på ullevål sykehus og hjerteoperert. – fastlegen sendte meg rett på akutten. der lå jeg i seks uker og fikk antibiotika intravenøst seks ganger om dagen. de måtte fjerne betennelsen for å kunne operere hjertet, sier drillo til tv 2. 81-åringen forteller at han hadde vært bekymret i fire måneder, før hasteinnleggelsen skjedde 1. februar. – jeg har vært syk. veldig syk. faktisk har jeg ikke vært frisk siden 14. oktober. i november fikk jeg lungebetennelse og hadde over 40 i feber. det har vært en trøkk, sier drillo. forrige uke fikk drillo en ny hjerteklaff, men nå har han omsider fått reise hjem igjen og «ser lystet i enden av tunnelen». drillo hadde stor suksess som norsk landslagssjef, og ledet norge til sine to vm-sluttspill i 1994 og 1998. fotball er fortsatt viktig for drillo, som stadig jobber som fotballekspert for tv 2. – det høres jo helt jævlig ut med seks uker på sjukehus, men jeg fikk jo sett mye fotball, da. det går jo kamper nesten hver dag. i tillegg løste jeg kryssord, sier han.


  Nottingham Forest får poengtrekk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:15.09)
  nottingham forest mister fire premier league-poeng etter brudd på premier leagues regler for lønnsomhet og bærekraft. det bekrefter premier league på sin nettside mandag ettermiddag. poengtrekket sender forest under nedrykksstreken i premier league med ett poeng opp til luton på trygg plass. avisen the guardian skriver at forest etter all sannsynlighet vil anke. everton ble trukket fra ti poeng i november i fjor, men denne straffen ble redusert til seks etter ankebehandling. goodison park-klubben risikerer samtidig å bli ilagt ytterligere straffepoeng knyttet til siktelsen som ble tatt ut i januar. premier league-klubber kan gå med 105 millioner pund i underskudd over tre sesonger, men fordi forest var i toppdivisjonen i to år av vurderingsperioden som ble lagt til grunn, ble deres maksimale tap tillatt å være kun 61 millioner pund, ifølge rapportene. premier league har tidligere sagt at prosessen med å se på regelbruddene bør «avsluttes senest og om mulig før 24. mai», som er fem dager etter den siste serieomgangen i premier league. (nrk/ntb)


  Nicklas Bendtner blir fotballekspert på dansk TV

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:08.31)
  den tidligere fotballstjernen og rosenborg-spilleren nicklas bendtner (36) skal fungere som ekspert for dansk tv 2 senere i mars. bendtner skal i første omgang delta i tv 2s sendinger i kampene mot sveits og færøyene, skriver kanalen på sine nettsider. – jeg er glad for avtalen med tv 2 for disse to kampene. jeg gleder meg til å kunne bidra med mitt perspektiv og bruke min erfaring og innsikt, sier bendtner. bendtner spilte for en rekke klubber i sin karriere, blant dem rosenborg fra 2017 til 2019. han var også innom arsenal og juventus. totalt fikk angriperen 81 kamper og scoret 30 mål for landslaget. bendtner har siden november 2022 hatt podkasten «stolpe ind» sammen med radiopersonligheten peter falktoft. nå blir han å se på tv. – i tillegg til hans erfaring fra landslaget, har han i podkasten bevist at han er en god formidler med gode fotballanalytiske evner, sier tv 2s innholdssjef kristian hyldgaard. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »