Hovedsiden

Liten annonse
  KFUM sjokkerte Molde – utrolig rekke fortsatte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:22.11)
  kfum oslo tok en svært overraskende 3-2-seier borte mot molde lørdag kveld. – nå håper jeg virkelig folk har fått øynene opp for spillerne vi har på ekeberg, sier kfum-trener johannes moesgaard til tv 2, og legger til at dette er det beste resultatet i kfums historie. matchvinner johannes nunez er i fyr og flamme om dagen, og scoret enda en gang på bortebane. men det var molde som tok ledelsen ved mathias fjørtoft løvik etter 20 minutter. kun to minutter senere svarte kfum. håkon hoseth avsluttet fra skrått hold, via rumpa til petter nosa dahl og i mål. og kfum ga seg ikke med det. ayoub aleesami steg til værs på en corner fra robin rasch og headet bortelaget i ledelsen. oslo-laget var nære på å øke ledelsen flere ganger tidlig i andreomgang, blant annet da simen hestnes skjøt via en molde-spiller og i stolpen etter 63 minutter. men i stedet for at oslo-laget skulle doble ledelsen, utlignet magnus wolff eikrem for molde bare sekunder senere. dermed stod det 2-2. hjemmelaget hadde flere sjanser til å ta tilbake ledelsen sent i omgangen, men igjen var det i andre enden det smalt. kfum kontret på nydelig vis. teodor berg haltvik hadde et nydelig forarbeid, før han spilte frem johannes nunez. spissen gjorde ingen feil alene med keeper og scoret i sin syvende bortekamp på rad. dermed kan kfum gå inn i lørdagskvelden som nummer seks på tabellen. molde er nummer tre, åtte poeng bak serieleder bodø/glimt.

  Opsahl klar for Brann – erstatter Heltne Nilsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:11.10)
  sakarias opsahl gir seg i tromsø til fordel for brann. midtbanespilleren fyller tomrommet etter sivert heltne nilsen, som forlot bergensklubben forrige uke. brann bekrefter overgangen i sine mediekanaler. opsahl har inngått en avtale som varer ut 2028-sesongen. – det føles helt fantastisk. det er en nydelig by, en stor klubb og et fantastisk stadion, sier nysigneringen. opsahl erstatter heltne nilsen, som ble solgt fra brann til aberdeen sist uke. – sakarias er en spennende spiller med gode ferdigheter. han kan spille både i den dype rollen på midtbanen og som indreløper. vi håper han vil videreutvikle seg sammen med oss her i brann, og ser fram til å følge hans videre utvikling, sier branns sportslig leder per-ove ludvigsen.


  Viking ydmyket Rosenborg på eget gress

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. juni 2024 KL:16.57)
  for oppgjøret i stavanger ble bekmørkt for rosenborg, som tapte 2-4 mot viking. – rosenborg har ikke vært i nærheten av å henge med, utbrøt tv 2-ekspert jesper mathisen mot slutten av kampen. det som startet med et sjansesløseri for rosenborg, endte dårlig for bortelaget. rosenborg-nedturen startet først da zlatko tripic satte inn 1-0. rosenborg klarte imidlertid å svare på direkten etter pausen, da edvard tagseth utlignet for bortelaget. men etter dette hadde de lite å by på. det skulle ikke gå lenge før viking fikk uttelling for de stadig farligere sjansene. sondre bjørshol gikk for skudd fra distanse etter 67 minutters spill. ballen endret retning via foten til yttegård jensen rett i nettmaskene bak en utspilt keeper. dermed stod det 2-1. bare fem minutter senere var tripic igjen frempå etter et mønsterangrep fra hjemmelaget. tripic fikk ballen i 16-meteren og på nydelig vis satte han ballen i nettet i det lengste hjørnet for keeper. dermed hadde hjemmelaget gått opp i 3-1. og det skulle som sagt ikke stoppe der. – nå blir rosenborg utspilt her i stavanger, fastslo jesper mathisen etter at hjemmelaget la på til 4-1 ved peter christiansen. ole sæters straffemål på overtid var som et trøstemål å regne. dermed er viking nummer fem på tabellen i eliteserien. det er åtte poeng opp til bodø/glimt i tet, som har en kamp mindre spilt. for rosenborg er det tyngre på 10. plass

  Tyrkia seiret etter drømmescoringer: – Noe av det sykeste jeg har sett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:19.56)
  tyrkia slo em-debutant georgia 3-1 i den første kampen i gruppe f. det takket være scoringer i toppklasse fra mert müldür og arda guler. tyrkia var ekstremt nære å ta ledelsen etter 10 minutter da tyrkias ayhan banket til fra 16-meter, men ballen gikk i innsiden av stolpen, langs mållinja og ut over dødlinjen. etter 25 minutter sendte müldur tyrkia i ledelsen med en drømmevolley fra like utenfor 16-meteren. – en av ems fineste scoringer til nå. det er helt nydelig, utbrøt nrks fotballekspert carl-erik torp. minuttet senere fikk tyrkia en potensiell 2-0-scoring annullert for offside. i stedet svarte georgia og georges mikautadze med en utlikning 32 minutter ut i kampen. og nå struttet selvtilliten for georgierne, som tre minutter senere var centimeter unna å ta ledelsen. det svingte frem og tilbake også i andreomgang. men c-momentet kom først da real-madrids 19 år gamle arda guler sendte i vei et langskudd i vinkelen etter 65 minutter. like etterpå stod tverrliggeren i veien for georgisk utligning etter skudd fra giorgi kochorashvili. på overtid bommet samme mann fra fem meter. og med ett minutt igjen sendte georgia et frispark i stolpen, og avsluttet med det en ellevill kamp. i stedet kontret muhammed kerem akturkoglu inn 3-1, og tyrkerne kunne juble for tre poeng i sin åpningskamp.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »