Hovedsiden

Liten annonse
  Roglic bryter Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:11.20)
  primoz roglic står av årets tour de france etter velten på den 12. etappen. sloveneren lå på 6.-plass i sammendraget og var en av de fire store forhåndsfavorittene i etapperittet. bora-hansgrohe opplyser at skadene roglic pådro seg under torsdagens etappe gjør det krevende å fortsette rittet. med bare noen få kilometer igjen av torsdagens etappe deiset sloveneren i bakken. da han tråkket i mål med lagkompisene, var sykkeldrakten revet opp ved den ene skulderen. etter etappen var boras sportsdirektør rolf aldag bekymret på roglics vegne. – han har veldig vondt, og vi er nødt til å lytte til det medisinske apparatet. vi må høre hva de tenker om hva primoz kan gjøre. akkurat nå er fokuset vårt på helt andre ting enn sammenlagtkampen, sa aldag. landsmann tadej pogacar, som i 2020 knep sammenlagtseieren i tour de france foran nettopp roglic, fikk vondt av 34-åringen etter krasjen. – jeg fikk beskjed om at primoz hadde krasjet etter vi hadde kommet i mål. jeg ble ganske sjokkert, og det er virkelig dårlige nyheter. jeg er veldig lei meg på hans vegne. han har sett bedre og bedre ut for hver dag som går, slo pogacar fast. tour de france-sirkuset ruller fredag videre med en 165,3 kilometer lang etappe fra agen til pau. (ntb)


  Gladnyhet for Tyskland: Rüdiger i full trening
  nyheter | Skrevet av IT Avisen' title='Les mer detaljer om artikkelen: dette er supre iphone 16-nyheter | Skrevet av IT Avisen'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:12.32)
  tysklands stjernestopper antonio rüdiger deltok på fredagens trening foran åttedelsfinalen mot danmark i fotball-em. real madrid-spilleren pådro seg en muskelskade i siste puljekamp mot sveits og har vært usikker til oppgjøret mot danmark. fredag skriver nyhetsbyrået dpa og the athletic at 31-åringen deltok på hele treningen. det er gode nyheter for landslagssjef julian nagelsmann, som fra før må klare seg uten forsvarsspiller jonathan tah. han er suspendert som følge av to gule kort i puljespillet. trolig blir borussia dortmund-stopper nico schlotterbeck hans erstatter. det er ventet at en siste avgjørelse rundt rüdiger tas fredag kveld, melder the athletic. tyskland leverte et solid gruppespill og vant puljen. om de slår danmark, står spania eller georgia på motsatt banehalvdel i kvartfinalen. tyskland jakter på sin første em-tittel siden 1996. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »