Hovedsiden

Liten annonse


  Curling-VM: Norsk smell mot Japan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:21.53)
  norges curlingherrer tapte 4-7 mot japan tirsdag og får en tøff vei til cupspill i vm. tapet for skip magnus ramsfjell og hans lag kom etter strake seirer over tyskland og nederland. norge står med tre tap og fire seirer så langt i mesterskapet i sveits og er et stykke nede på tabellen i grunnserien. de to beste lagene der går rett til semifinale, mens lag 3-6 spiller omkamp om semifinaleplass. japan har vært blant vms svakeste lag, men overrasket de norske spillerne tirsdag. etter fem omganger sto det 5-2 i japansk favør. (ntb)

  Curling-VM: Norsk tap for USA

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:07.34)
  norges curlingkvinner fikk en dårlig start på sin tredje vm-kamp i canada og tapte 5-7 for usa natt til mandag norsk tid. det betyr at skip marianne rørvik og hennes lag står med én seier og to tap i turneringen. tidligere søndag ble det 8-7-seier over sverige, som ligger helt sist i vm så langt. mot amerikanerne ble det tidlig vrient, og usa ledet 3-0 etter tre omganger. norge reduserte til 2-3, men havnet så under med 2-5. før siste omgang, der norge hadde siste stein, ledet amerikanerne 7-4. rørvik og lagvenninnene hennes klarte bare å ta ett poeng, og dermed endte det med tap. foruten rørvik spiller kristin skaslien, mille haslev nordbye og martine rønning for norge i vm. canada, italia og sveits topper så langt med tre strake seirer hver. (ntb)

  Raw Air: Forfang fortsatt i pallkampen tross 22.-plass i Vikersund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:12.21)
  johann forfang fikk det ikke til å stemme i søndagens første skiflygingsrenn i raw air. han havnet langt bak, men holder 3.-plassen sammenlagt. tromsværingen fikk bare til 202,5 meter og ble nummer 22 i en konkurranse som kun besto av én omgang. etter hoppet var forfang tydelig oppgitt. stefan kraft tok seieren og strammet grepet om raw air-tittelen. østerrikeren slo landsmannen daniel huber med 7,8 poeng etter et svev på 244,5 meter i mammutbakken. halvor egner granerud ble best av de norske som nummer fire. han tok seg ned til 232,5 meter, og rett bak ham endte robert johansson (220,5 meter). i likhet med forfang klaffet det ikke for marius lindvik. han tok 26.-plass etter å ha notert 192,5 meter i vikersundbakken. nedtur ble det også for benjamin østvold. han slo til med 230 meter, men ble senere diskvalifisert på grunn av skilengde. i sammendraget leder kraft med 88,2 poeng på sloveneren peter prevc, mens det er 117,9 ned til forfang på den siste pallplassen. lørdagens renn ble avlyst på grunn av sterk vind. derfor vil søndagens siste konkurranse bestå av tre omganger.(ntb)

  Sørloth-mål ikke nok for Villarreal – ute av europaligaen tross 3-1-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:20.48)
  villarreal vant 3-1 hjemme over marseille torsdag kveld, men det er likevel den franske klubben som er klar for kvartfinale i europaligaen. marseille hadde nemlig en 4-0-ledelse fra det første oppgjøret på hjemmebane og vant dermed 5-3 totalt. étienne capoue sendte vertene i ledelsen etter en drøy halvtime, før alexander sørloth satte inn 2-0-scoringen ti minutter inn i 2. omgang. sørloth er brennhet om dagen og står med seks mål på lagets fem siste kamper. det har også sendt trønderen opp på 6.-plass på toppscorerlisten i la liga. på tampen av oppgjøret ble det ordentlig spennende da yerson mosquera sendte villarreal opp i 3-0, ettersom vertene bare trengte et mål til for å sikre ekstraomganger. men i stedet for det utløsende målet for «den gule ubåt», var det jonathan clauss som reduserte for marseille og slukket alt håp for sørloth & co. (ntb)

  Fryktelige Inter-straffer - Atlético Madrid til kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:23.44)
  inter bommet og bommet på i straffekonken mot atlético madrid, og dermed er det den spanske storklubben som skal spille kvartfinale i mesterligaen. etter at det sto 2-1 etter full tid måtte kampen avgjøres i ekstraomganger og til slutt straffesparkkonkurranse. der ble keeper jan oblak helten for atlético da han reddet forsøkene fra alexis sánchez og davy klaassen. på den siste straffen gikk lautaro martínez frem og blåste ballen himmelhøyt over mål. inter-keeper yann sommer reddet et forsøk fra saul, men da resten av atlético-spillerne scoret, kunne hjemmelaget til slutt juble for avansement. kvartfinalene trekkes fredag. der kan atlético madrid trekke en rekke kanoner: manchester city, bayern münchen, paris saint-germain, real madrid, arsenal, barcelona og borussia dortmund. før onsdagens kamp i den spanske hovedstaden hadde inter med seg en 1-0-ledelse fra første kamp, og da federico dimarco scoret kveldens første så det lyst ut for italienerne. antoine griezmann og atlético svarte imidlertid et drøyt minutt senere, og fire minutter før slutt sørget memphis depay for 2-2 sammenlagt og dermed ekstraomger. til slutt endte det med straffesparkkonkurranse for andre dag på rad i mesterligaen. før arsenals straffeseier over porto tirsdag, hadde det ikke vært en straffekonk i mesterligaen siden nettopp atlético tapte mot byrival real madrid i finalen i 2016. denne gangen var det atlético som kunne juble til slutt.  Dortmund til kvartfinale i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:22.56)
  borussia dortmund gjorde jobben hjemme mot psv og er klare for kvartfinalen i mesterligaen. spenningen varte helt til siste slutt, og psv hadde en eventyrlig mulighet til å tvinge frem ekstraomganger på overtid. den misbrukte de, og i stedet kontret marco reus inn 2-0. dermed vant dortmund 3-1 sammenlagt, og er klare for kvartfinalen i mesterligaen for første gang siden 2020.

  Portos Conceicao mener Arteta fornærmet familien hans

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:07.03)
  porto-manager sergio conceicao sier at arsenal-manager mikel arteta kom grove fornærmelser mot hans familie under kampen i mesterligaen tirsdag kveld. arsenal og martin ødegaard gikk seirende ut av duellen og vant straffekonkurransen med 4-2 etter at det endte 1-1 etter ordinær tid og ekstraomganger. det var første gang siden 2010 at arsenal tok seg videre til kvartfinalene i mesterligaen. følelselsene på de to benkene var naturligvis het mot slutten av kampen og de to managerne ble observert under en opphetet samtale. – under kampen vendte han (arteta) seg til benken vår, og på spansk kom han med en grov fornærmelse mot min familie, fortalte conceicao til reporterne. – mot slutten forsøkte jeg å få artetas oppmerksomhet forbi personen han fornærmet ikke lenger er med oss, forklarte porto-manageren. da arteta ble konfrontert med sin uttalelse på pressekonferansen etter kampen, svarte han. – ingen kommentar. (ntb)


  Benitez sparket som trener for Strand Larsens klubb Celta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:14.25)
  trenerveteranen rafael benitez er ferdig som trener i den spanske fotballklubben celta. arbeidsgiveren til jørgen strand larsen opplyser om beslutningen i sine kanaler tirsdag. benitez har vært celta-trener i kun åtte måneder. han har ikke klart å oppnå de resultatene klubbledelsen ønsket seg. «klubben vil gjerne uttrykke sin oppriktige takknemlighet til rafa benítez og hans assistenter for engasjementet, ærligheten og profesjonaliteten de har vist siden deres ankomst og det utrettelige arbeidet de har gjort. celta vil også ønske dem lykke til og all mulig suksess i fremtiden», heter det i en uttalelse. celta står i fare for å rykke ned. klubben ligger på plassen over nedrykksstreken og har bare to poeng tilgode på cadiz på plassen bak. det er samtidig kort vei oppover på tabellen dersom poengfangsten skyter fart i tiden som kommer. ti serieomganger gjenstår i la liga. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »