Hovedsiden

Liten annonse

  Superovergangen bekreftet: Kylian Mbappé klar for Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:19.31)
  den franske fotballstjernen kylian mbappés klubbframtid er omsider avklart. han spiller i spanske real madrid fra neste sesong. mbappé har signert en femårskontrakt. i den spanske hovedstaden slutter han seg til et vinnerlag fullt av offensive stjerner. lørdag tok real madrid sin 15. tittel i den gjeveste europacupen. det har i lang tid vært meldt fra ulike hold at superstjernen går til real madrid når kontrakten med paris saint-germain utløper 30. juni. nå er overgangen bekreftet. i den spanske hovedstaden slutter han seg til et vinnerlag fullt av offensive stjerner. lørdag tok real madrid sin 15. tittel i den gjeveste europacupen. i fjor sommer gjorde mbappé det klart at han kom til å spille i psg ut kontrakten.

  Reistad og Mørk herjet med Metz

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:16.45)
  henny ella reistad og nora mørk glitret og scoret til sammen 26 ganger da danske esbjerg vant 37-33 mot franske metz i søndagens bronsekamp i champions league. søndagens oppgjør var en reprise av bronsekampen for to år siden, da metz vant 32-26. også i fjor var esbjerg involvert i bronsekamp, men danskene tapte da med ett mål for györ. på forsøk nummer tre fikk danskene omsider karet til seg 3.-plassen i den gjeveste europacupturneringen. 31 av esbjergs mål ble scoret av norske spillere, anført av reistad og mørk med 13 hver.

  Jonas Abrahamsen tok karrierens første proffseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:15.10)
  jonas abrahamsen viste at han er klar for tour de france ved å ta en uhyre sterk soloseier i det belgiske rittet brussel classics søndag. det 218,4 kilometer lange rittet hadde start og mål i den belgiske hovedstaden. abrahamsen avsluttet best av alle og fikk omsider proffseieren mange over tid har pekt på at han har gjort seg fortjent til. skiensgutten bekreftet dermed kanonform kun få uker før årets tour de france starter.  Mol tilbake i trening etter operasjon: – Det så ikke veldig bra ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:11.57)
  christian sørums sandvolleyballmakker anders mol har omsider kommet seg tilbake i sanden etter operasjon. tiden fram mot ol inneholder mange spørsmålstegn. landslagstrener og pappa kåre mol opplyser til ntb at anders mol hadde sin første trening med sand under beina tirsdag. – han hoppet litt rolig og var en halvtime i sanden. det så ikke veldig bra ut, men det var i hvert fall en start. progresjonen går som vi hadde håpet, sier mol til ntb. – han er litt hoven og betent. vi får se hvordan det arter seg, legger han til. anders mol pådro seg et brudd i foten på treningsleir i tenerife i mars og måtte gjennom en operasjon. 26-åringen har fått operert inn en skinne og har flere skruer i foten. det er ikke planen å fjerne disse før sommerlekene i paris. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »