Hovedsiden

Liten annonse

  Belgisk seier på åpningsetappen i UAE Tour

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:13.49)
  det ble en dramatisk sluttspurt i første etappe av årets uae tour. tim merlier spurtet inn seieren for soudal quick step. mandag gikk den 141 kilometer lange førsteetappen av årets uae tour av stabelen i de forente arabiske emirater hvor det var tre norske ryttere på startlisten. vegard stake laengen representerte uae team emirates, mens torstein træen og tobias foss syklet for henholdsvis bahrain-victorious og ineos grenadiers. med omtrent 200 meter igjen var det en stygg massevelt i feltet. dermed åpnet det seg for belgiske tim merlier fra quick step som kunne ta sin tredje seier for sesongen. det er ikke kommet meldinger om at nordmennene var involvert i velten. – merlier ser sylskarp ut denne sesongen, sa eurosport-kommentator theis magelssen. nederlandske arvid de kleijn tok andreplassen for tudor, mens italienske jakub mareczko tok tredjeplassen for team corratec. (ntb)

  51 år gamle Kasai tok verdenscuppoeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:09.12)
  for første gang på fire år er 51 år gamle noriaki kasai tilbake i verdenscupen, 35 år siden han først debuterte på øverste nivå. på hjemmebane i sapporo imponerte veteranen nok en gang og hoppet seg videre til andre omgang med et hopp på 117 meter i den første omgangen. – det settes ikke veldig mye fart i det, men retningsmessig og hvordan det ser ut - han hopper jo vakkert på ski. det ser jo klisslikt ut som for ti år siden, sa viaplays hoppekspert anders jacobsen. kasai var nummer 28 etter den første omgangen, blant annet på plassen rett foran norske johann andré forfang. japanske kasai skriver historie omtrent for hver konkurranse han deltar i. han er i seg selv den eldste deltakeren i et verdenscuprenn i hopp og følgelig også den eldste som tar verdenscuppoeng. i den andre omgangen hoppet kasai kun 104 meter og er foreløpig sist av hopperne som har vært utfor. japanske ryoyu kobayashi ledet etter den første omgangen. sindre ulven jørgensen var beste nordmann på en syvendeplass etter første omgang.

  Thoresen herjet da Storhamar tok sin 23. strake seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:21.08)
  storhamar fortsatte der laget slapp før landslagspausen og forbedret rekorden til 23 strake seirer da ringerike ble knust 9-0 i eliteserien ishockey. hamarlaget slettet en 23 år gammel rekord med sin 22. seier på rad for halvannen uke siden. torsdag var det målsultne hjemmespillere som gjorde kort prosess med nestjumboen. patrick thoresen scoret ledermålet før det var spilt tre minutter, og etter første periode sto det 5-0. thoresen hadde da to mål og to assist. han overlot målproduksjonen til andre i de to siste periodene, som ga fire nye storhamar-scoringer. laget har tapt bare to av sine 39 seriekamper denne sesongen og topper tabellen overlegent. med 103 poeng er det 16 ned til vålerenga. oslolaget sørget for at avstanden ikke økte ved å hale i land 6-5-seier i en spennende kamp mot lørenskog. gjestene tok ledelsen hele fire ganger, men scoringer av thomas olsen og sander thoresen med 26 sekunders mellomrom omtrent fem minutter før slutt avgjorde kampen. stjernen vant også på hjemmebane da lillehammer ble slått 3-2. grant mismash ble matchvinner i siste periode. (©ntb)

  Bekreftet: Brekalo forlater Viking for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:18.11)
  orlando city bekrefter torsdag kveld at de har signert midtstopperen david brekalo. sloveren kommer til klubben fra viking, hvor han har vært en nøkkelspiller de siste sesongene. avtalen blir lukrativ for stavanger-klubben. ifølge tv 2 ligger budet på 2,8 millioner dollar samt 300.000 i bonuser til viking. det innebærer en garantert sum på like under 30 millioner kroner, og en totalpakke på omtrent 32,5 millioner. det skal også være en videresalgsklausul på rundt 15 prosent inkludert i budet. viking opplyser på eget nettsted at salget er det største i klubbens historie. – david har vært en viktig spiller for oss og vært en av skandinavias beste midtstoppere. det er selvfølgelig dumt å miste den kvaliteten, men samtidig fortjener han denne muligheten. vi ønsker ham lykke til, sier sportssjef erik nevland om rekordsalget. – dette er det største salget i viking sin historie, og vi er veldig fornøyde med den avtalen som vi har landet, sier nevland. (nrk/ntb)


  Stormen ødela for 4. runde på Pebble Beach – Hovland på 58.-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:07.48)
  wyndham clark er utnevnt til vinner av pga-turneringen i pebble beach etter bare 54 spilte hull. kraftig vind tvang arrangøren til å avlyse søndagens spill. planen var å flytte den 4.-runden til mandag, men natt til søndag norsk tid kom meldingen om at det heller ikke blir noe spill da. værmeldingene er omtrent like elendige for mandag i california. – søndagens storm ved monterey peninsula er ventet å fortsette også mandag, het det fra arrangøren. dermed ble wyndham clark utnevnt til vinner med svensken ludvig åberg slaget bak. det var 30-åringens tredje seier på pga-touren. viktor hovland fikk aldri opp sitt beste i turneringen og lå på 58.-plass da den var avsluttet med hele 14 slag opp til teten. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »