Hovedsiden

Liten annonse  Kaotisk slåsskamp i NHL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:09.05)
  onsdagens lokaloppgjør i nhl mellom new york rangers og new jersey devils utviklet seg til et kaos på tørre never allerede fra start. dommeren rakk så vidt å blåse i gang kampen før samtlige utespillere havnet i basketak to og to. masseslåsskampen har trolig bakgrunn i tidligere episoder der rangers-spilleren matt rempe har taklet devils stygt. 201 centimeter høye og 109 kilo tunge rempe har bare spilt 14 kamper i nhl, men har raskt fått rykte for å være en bråkmaker. i mars ble han utestengt i fire kamper for en albue mot devils-backen jonas siegenthaler. i onsdagens kamp så slåssingen ut til å være avtalt spill, men kurtis macdermid, en av de involverte devils-spillerne, hevder at den uventet på ham. – jeg hadde ingen anelse om at det kom til å skje. det var bare noe som oppsto i øyeblikket, hevder macdermid, ifølge nhls nettsted. youtube-profilen pat mcafee er blant dem som har delt en video av episoden på meldingstjenesten x. foruten macdermid fikk ytterligere tre devils-spillere og fire rangers-spillere matchstraff for episoden. de to som ble identifisert som de som startet slåssingen, rangers` jimmy vesey og devils` curtis lazar, slapp unna med femminutters utvisninger. selve ishockeykampen endte 4-3 i favør rangers. (nhl)

  Citys forsvarstrøbbel fortsetter før ny toppkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:15.45)
  manchester city-manager pep guardiola bekrefter at nathan aké ikke blir klar mot aston villa. en stjernetung forsvarstrio vil trolig også utebli. aké måtte ut med skade mot arsenal i helgen. på tirsdagens pressekonferanse bekreftet guardiola at han ikke får med seg onsdagens oppgjør mot aston villa. i søndagens kamp måtte city også klare seg uten john stones, kyle walkes og keeper ederson. – john kan kanskje spille. de to andre har ikke en sjanse, sa guardiola om trioen. de lyseblå er nødt til å ta tre poeng for å henge med i det som ser ut til å bli en svært jevn sesongavslutning. city er tre poeng bak serieleder liverpool. mellom dem er arsenal med ett poeng mer enn erling braut haaland og co. onsdagens motstander aston villa er fem poeng bak city på 4.-plass. villas stjernespiss ollie watkins går glipp av kampen på grunn av skade. (ntb)

  Sabalenka knust etter ekskjærestens bortgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:07.50)
  tennissirkusets verdenstoer aryna sabalenka har tatt bladet fra munnen etter at ekskjæresten konstantin koltsov gikk bort. – konstantins død er en utenkelig tragedie, og selv om vi ikke var sammen, er hjertet mitt knust, skriver sabalenka på instagram. koltsovs bortgang ble tirsdag bekreftet av det belarusiske ishockeyforbundet. i en uttalelse onsdag opplyste politiet i miami-dade at koltsov «tilsynelatende døde av selvmord». han spilte tre sesonger i nhl med klubben pittsburgh penguins, samt i to ol med det belarusiske landslaget. – vennligst respekter mitt og hans families privatliv i denne tøffe perioden, skriver sabalenka. bildet av sabalenka er fra onsdagens trening i miami, der hun forbereder seg til fredagens tredjerundekamp i wta 1000-turneringen miami open mot spanske paula badosa. (ntb/nrk)  Wall Street i pluss

  Kilde: E24 | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:14.32)
  tek-aksjer stiger videre etter mandagens oppgang. markedet venter nå på onsdagens rentemøte i federal reserve.


  Tromsø, Sandefjord og Fredrikstad vil beholde VAR

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:00.09)
  tromsø, sandefjord og fredrikstad besluttet på sine årsmøter onsdag å gå inn for å beholde og videreutvikle videodømming i norsk toppfotball. var har vært tema på mange norske klubbers årsmøter hittil i år. onsdag skulle tre nye klubber stemme over forslag på sine møter. på samtlige av onsdagens årsmøter var det kommet inn forslag om at klubbene aktivt skulle vise motstand mot videodømmingen som ble innført før forrige sesong. styrene i klubbene hadde på forhånd innstilt på at forslagene ble forkastet, og de ble hørt. i tromsø stemte 32 av 51 stemmeberettigede for å beholde var-systemet. av eliteserieklubber har strømsgodset, lillestrøm, brann, rosenborg og bodø/glimt vedtatt var-motstand. på den andre siden har tromsø, fredrikstad, sandefjord, molde, odd, viking, kristiansund og kfum oslo stemt for fortsettelse av var-systemet i norsk toppfotball. (ntb)

  Fryktelige Inter-straffer - Atlético Madrid til kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:23.44)
  inter bommet og bommet på i straffekonken mot atlético madrid, og dermed er det den spanske storklubben som skal spille kvartfinale i mesterligaen. etter at det sto 2-1 etter full tid måtte kampen avgjøres i ekstraomganger og til slutt straffesparkkonkurranse. der ble keeper jan oblak helten for atlético da han reddet forsøkene fra alexis sánchez og davy klaassen. på den siste straffen gikk lautaro martínez frem og blåste ballen himmelhøyt over mål. inter-keeper yann sommer reddet et forsøk fra saul, men da resten av atlético-spillerne scoret, kunne hjemmelaget til slutt juble for avansement. kvartfinalene trekkes fredag. der kan atlético madrid trekke en rekke kanoner: manchester city, bayern münchen, paris saint-germain, real madrid, arsenal, barcelona og borussia dortmund. før onsdagens kamp i den spanske hovedstaden hadde inter med seg en 1-0-ledelse fra første kamp, og da federico dimarco scoret kveldens første så det lyst ut for italienerne. antoine griezmann og atlético svarte imidlertid et drøyt minutt senere, og fire minutter før slutt sørget memphis depay for 2-2 sammenlagt og dermed ekstraomger. til slutt endte det med straffesparkkonkurranse for andre dag på rad i mesterligaen. før arsenals straffeseier over porto tirsdag, hadde det ikke vært en straffekonk i mesterligaen siden nettopp atlético tapte mot byrival real madrid i finalen i 2016. denne gangen var det atlético som kunne juble til slutt.

  Spinnvill Premier League-kamp - fra 0-3 til 4-3

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:22.32)
  bournemouth lå under med tre mål til pause hjemme mot luton, men i andreomgang scoret vertene fire ganger og snudde til seier. tahith chong, chiedozie ogbene og ross barkley sendte luton opp i 3-0 før pause, men så skulle vertene våkne. dominic solanke, illja zabarnyj og antoine semenyo sørget for at det sto 3-3 etter 64 minutter. sju minutter før slutt ble semenyo den store helten. bournemouth ligger på 13.-plass på tabellen, mens luton kjemper for å unngå nedrykk med ti kamper igjen av årets sesong. de ligger på 18.-plass med tre poeng opp til trygg grunn. kampen skulle egentlig avvikles før jul, men underveis i oppgjøret fikk luton-kaptein tom lockyer hjertestans. i etterkant besluttet englands fotballforbund at kampen skulle spilles om igjen i sin helhet. lockyer var til stede i bournemouth onsdag for å overvære kampen og samtidig møte menneskene som reddet livet hans, viser et innlegg på lutons x-konto. – da jeg kom inn i tunnelområdet og så helsepersonellet som reddet livet mitt, kjente jeg dem igjen med en gang. de er helter. jeg ble litt emosjonell, og det kommer jeg nok til å bli flere ganger utover kvelden, sa lockyer til bbc før kampstart. det ble også avholdt ett minutts applaus i det 59. spilleminutt i onsdagens kamp. det var da lockyer falt om i oppgjøret før jul. (ntb)

  Eirin Maria Kvandal slått i Granåsen – men økte ledelsen i Raw Air

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:19.47)
  eirin maria kvandal måtte se nika prevc ta seieren i onsdagens raw air-renn i granåsen. annenplassen sørger likevel for at ledelsen i sammendraget øker. kvandal ledet etter 1. omgang, men det skilte bare 0,8 poeng ned til prevc. i finaleomgangen leverte sloveneren bedre og tok seieren. kvandal hadde før onsdagens konkurranse vunnet fem strake raw air-renn der kvalifiseringer telles med. østerrikske eva pinkelnig er nærmest kvandal i sammendraget, men havnet bak den norske profilen i rennet. dermed økte kvandal ledelsen med pallplassen. (ntb)

  Litt skadetrøbbel for Molde før Brugge-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:18.56)
  torsdag spiller molde borte mot belgiske club brugge, men i jakten på en kvartfinale i europa må nok romsdalingene klare seg uten et par nøkkelspillere. på onsdagens pressekonferanse forteller molde-trener erling moe at det «ser stygt ut» for eirik haugan og magnus wolff eikrem. haugan pådro seg en strekkskade tidlig i den første omgangen mot club brugge, mens eikrem ikke var med i den kampen. – ellers har vi mathias løvik tilbake, så vi stiller sterkt, sier moe. molde vant 2–1 i hjemmekampen forrige torsdag, og har med det et fint utgangspunkt før returoppgjøret borte mot ronny deilas mannskap i serieligaens åttedelsfinale. kampstart i brugge er klokken 21:00 torsdag helg. du kan følge kampen her og høre den direkte i nrk radio.

  Forfang falt i Trondheim – østerrikerne dominerte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:17.39)
  det ble østerriksk dominans i trondheim onsdag. lederen av raw air, østerrikske stefan kraft, vant rennet foran tre landsmenn. johann andré forfang, som var nummer to i sammendraget før rennet, lå an til å levere et mesterlig hopp. tromsøværingen hoppet onsdagens lengste hopp på 139 meter. én meter fra fallgrensa falt forfang, og dermed ble ikke hoppet stående. – nei, det er vanvittig surt. jeg hadde en veldig god følelse før hoppet og trodde jeg skulle hoppe lang, og det gjør jeg. det er en vanskelig utgjøring her, vanskelig og glatt, sier han til nrk. 28-åringen forsvant han nedover resultatlista, og endte på en åttendeplass i finaleomgangen. dermed ble han forbipassert av østerrikske daniel huber i raw air-sammendraget, og ligger nå på en tredjeplass der. – jeg prøver å ikke dykke så dypt i det, og fokusere framover, sier forfang. forfangs lagkamerat marius lindvik sier til nrk at forholdene var litt vanskelige. videre sier han at det går bra med forfang etter fallet. – han slo brystkassa si i fallet, men det skal gå bra med han, sier lindvik. sistnevnte endte på en delt niendeplass med slovenske anze lanisek. tyske philipp raimund falt i likhet med forfang. raw air-konkurransen avsluttes med skiflygning i vikersund til helgen.

  Deila under hardt press: Advarer egen klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:15.18)
  ronny deila og club brugge har litt jobb å gjøre om de skal gå videre i serieligaen på bekostning av molde. i forrige uke sørget en sen scoring fra fredrik gulbrandsen for at molde har med seg en 2-1-ledelse til returoppgjøret i belgia. samtidig vokser presset på deila i den belgiske storklubben. cupen endte med exit i semifinalen, mens de er 18 poeng bak ligaleder union saint-gilloise med én kamp igjen av det ordinære seriespillet. på onsdagens pressekonferanse i brugge bega deila seg ut på flere svar på to-tre minutter, på spørsmål om situasjonen hans i klubben han kom til i fjor sommer. – jeg vet hva jeg kan gjøre. jeg har gjort mye bra med brugge. vi kan se det veldig mørkt, for de som ønsker å se veldig mørkt på det. jeg ser det ikke på den måten. jeg ser at det har vært fremgang, men at vi også kanskje ikke har fått resultatene vi har fortjent. han kommer med en klar beskjed til styret, etter at laget forrige sesong hadde hele tre forskjellige hovedtrenere. – hvis man vil endre, så gjør det. men da starter man på nytt igjen. og det prøvde dere (brugge) tre ganger forrige sesong. det er ikke i mine hender og jeg er veldig rolig. jeg tror at jeg er riktig mann til å gjøre det. jeg ønsker virkelig å gjøre det og jeg vil kjempe til siste slutt. det er helt sikkert. torsdagens kamp mot molde starter 21.00.

  Kvandal økte ledelsen i Raw Air med superhopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:12.04)
  eirin maria kvandal var best i onsdagens kvalifisering til raw air-rennet i hopp i granåsen. dermed la hun rivalene ytterligere mye bak seg i sammendraget. kvandal landet på 129,5 meter i storbakken i trondheim etter å ha hoppet fra to avsatser lavere fart enn de øvrige topphopperne. det holdt til seier, til tross for at hun ikke hoppet langt nok til å få maks kompensasjon. østerrikske eva pinkelnig og slovenske nika prevc fulgte nærmest kvandal i sammendraget før onsdagens kvalifisering. de mislyktes begge i granåsen. dermed leder kvandal nå med mer enn 50 poeng. (ntb)

  Messi på tribunen da Inter Miami tapte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:06.17)
  inter miami gikk på sesongens første tap da de tapte mot cf montreal sent søndag kveld. det var et redusert inter miami-lag, som startet med luis suarez og sergio busquets på benken. lionel messi var ikke engang i kamptroppen. argentineren sto over etter å ha fått en smell i leggen i mesterligakampen mot nashville. og uten sine store stjerner fikk inter miami problemer. fernando alvarez sendte montreal i føringen i den 1. omgangen, og med drøye 20 minutter igjen å spille utligne luis campana. montreal scoret deretter to kjappe mål, og da hjalp det ikke at jordi alba reduserte med en vakker scoring ti minutter før slutt. inter miami, som eies av david beckham, står med syv poeng etter sesongens første fire kamper. nå håper beckham & co. at messi er tilbake til onsdagens returmøte mot nashville i den nordamerikanske mesterligaen. det første kvartfinaleoppgjøret endte 2-2.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »