Hovedsiden

Liten annonse

  storhamar fullførte snuoperasjonen – klar for sluttspillfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:19.56)
  Den ferske europaligamesteren Storhamar gjorde jobben og er klar for sluttspillfinale i håndball etter 32-26 og 2-1-seier sammenlagt mot Sola. I finalen venter tre ganger Champions League-mester Vipers, som siden 2017 har vunnet 28 strake sluttspillskamper. Den første finalekampen spilles i Kristiansand førstkommende tirsdag. Storhamar ble forrige helg historisk som Norges første tittelvinner i europaligaen, som er nivå to i europeisk klubbhåndball. Rumenske Gloria Bistrita ble slått 29-27 i finalen. Sola gikk seirende ut av den første semifinaleduellen 7. mai, før Storhamar svarte og kvitterte til 1-1 og tvang fram en tredje og avgjørende kamp som altså Storhamar vant.
  mol tilbake i trening etter operasjon: – det så ikke veldig bra ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:11.57)
  christian sørums sandvolleyballmakker anders mol har omsider kommet seg tilbake i sanden etter operasjon. tiden fram mot ol inneholder mange spørsmålstegn. landslagstrener og pappa kåre mol opplyser til ntb at anders mol hadde sin første trening med sand under beina tirsdag. – han hoppet litt rolig og var en halvtime i sanden. det så ikke veldig bra ut, men det var i hvert fall en start. progresjonen går som vi hadde håpet, sier mol til ntb. – han er litt hoven og betent. vi får se hvordan det arter seg, legger han til. anders mol pådro seg et brudd i foten på treningsleir i tenerife i mars og måtte gjennom en operasjon. 26-åringen har fått operert inn en skinne og har flere skruer i foten. det er ikke planen å fjerne disse før sommerlekene i paris. (ntb)  OL-drømmen over for Lien – må opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:12.05)
  landslagsspiller kasper thorsen lien (23) må gjennom en operasjon etter å ha pådratt seg et tretthetsbrudd i foten, melder tv 2. – kasper er ute i åtte til tolv uker og opereres på onsdag, opplyser sportssjef nils kristian myhre i elverum til kanalen. elverum-spilleren forlot søndagens kamp mot argentina med en ispose på foten. nå forsvinner muligheten til å kjempe seg inn i jonas willes ol-tropp som skal være på 14 spillere og én reserve. (ntb)

  VIF-talent (19) må trolig legge opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:12.08)
  en alvorlig kneskade tvinger trolig vålerenga-spiller jacob dicko eng (19) til å avslutte fotbalkarrieren langt tidligere enn han hadde tenkt. oslo-klubben opplyser om den kjedelige situasjonen i sine kanaler torsdag. i oktober i fjor pådro eng seg en alvorlig kneskade mot fram larvik i 2. divisjon. legene ga beskjed om at det var 50 prosent sjanse for at han ville komme tilbake som fotballspiller. til tross for operasjon og iherdig opptrening ble det etter undersøkelser denne uka klart at jacob fortsatt har en veldig lang vei å gå. sjansene for comeback er små, melder vålerenga. (ntb)

  VAR-drama da Aston Villa snublet mot Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:23.03)
  det ble 2-2 mellom aston villa og chelsea på villa park lørdag kveld, etter en opphenting fra bortelaget. var sørget for at chelsea ikke stakk av med seieren. dermed tapte villa viktige poeng i kampen om mesterliga-plass. de ligger foreløpig som nummer fire, med tre kamper mer spilt, og syv poeng foran tottenham på 5. plass. aston villa tok ledelsen allerede etter fire minutter. marc cucurella var uheldig og scoret selvmål. et kvarter ut i kampen scoret chelsea-spiss nicolas jackson, men etter en var-sjekk ble scoringen annullert for offside. senere i omgangen var jackson nære på med en heading, men denne gangen var det stolpen som hindret utligningen for chelsea. i stedet var det aston villa som doblet ledelsen med et langskudd fra morgan rogers. det tok 62 minutter før bortelaget fikk sin uttelling. chelsea vant ballen etter høyt press og noni madueke curlet ballen i lengste hjørne og reduserte for gjestene. og chelsea var ikke ferdig. ti minutter før slutt vartet conor gallagher opp med en nydelig utligning for gjestene. cole palmer var centimeter unna å sende chelsea i ledelsen på overtid, men robin olsen reddet ut til hjørnespark. hjørnesparket endte opp hos axel disasi, som trodde han sluttførte snuoperasjonen da han scoret 3-2 med en heading. var ville dog ha et ord med i laget, og annullerte scoringen for en dytt i forkant. chelsea blir med det værende på niendeplass, 19 poeng bak villa.

  Chelsea bekrefter: Enzo mister resten av sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:08.09)
  chelseas enzo fernandez mister resten av sesongen, det melder klubben på sine nettsider. argentineren har vært under kniven på grunn av et lyskeproblem, og chelsea bekreftet at operasjonen var vellykket. samtidig betyr det at han er ute resten av sesongen. 23-åringen har spilt 62 kamper for klubben etter at de hentet ham i januar i fjor.  Alle eliteserielagene videre i cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:19.57)
  flere eliteserielag var i trøbbel underveis i cupens andre runde, men samtlige av lagene som har vært i aksjon har tatt seg videre til tredje runde. brann fikk en marerittåpning og lå under 0-1 mot askøy, og til pause sto det 2-2. i den andre omgangen sikret imidlertid brann en sikker 5-2-seier. viking lå under 2-3 for 4.-divisjonsklubben torvastad, men en sen snuoperasjon sørget for 4-3-seier for siddisinene. rosenborg vant 3-1 borte mot ull/kisa, bodø/glimt vant 2-0 over junkeren, mens molde dro i land en sliteseier med 2-1 over strindheim. i tillegg har kristiansund, kfum, hamkam og odd tatt seg videre. strømsgodset og lillestrøm startet en time senere, og leder henholdsvis 2-0 og 4-0 over jerv og strømmen. se strømmen mot lillestrøm på nrk 3. haugesund og sandefjord røk begge ut i første runde.fredrikstad og sarpsborg 08 spiller først torsdag, mot henholdsvis eik tønsberg og hønefoss.

  Johannessen ødela akillesen – mister OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:17.57)
  gøran s. johannessen røk akillessenen på mandagens trening, opplyser kolstad. han går glipp av håndballturneringen i ol. ifølge trønderklubben er johannessen ventet å være ute i seks til åtte måneder. 29-åringen har kjempet seg tilbake på banen etter å ha trøblet med akillesen siden november. han deltok for norge i em i januar. johannessen skal gjennom en operasjon torsdag. deretter skal han restituere kroppen og hodet før opptreningen tar til. – jeg skal gjøre mitt ytterste for å komme tilbake i godt gammelt gøran-slag. samtidig er det et slag i trynet, og mentalt har jeg også en krevende jobb foran meg. det er aldri lett å være utenfor en gruppe, men laget er min sterkeste støttespiller, sammen med venner og familie, sier johannessen. for landslaget står johannessen med 260 mål på 109 kamper. han debuterte for norge i 2015. (ntb)


  lyon med råsterk snuoperasjon uten hegerberg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. april 2024 KL:20.53)
  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld. Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon. Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

  Alvorlig kneskade tvinger Sandefjord-spiller til å legge opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:13.42)
  sandefjord-spiller andreas van der spa (25) har tatt den tunge beslutningen om å avslutte fotballkarrieren etter at en kneskade har skapt komplikasjoner. eliteserieklubben opplyser om beslutningen på sine nettsider fredag. der heter det at van der spa skulle gjennomgå det som på forhånd var antatt å være en enkel kneoperasjon. det viste det seg ikke å være. – samtalen med legen i etterkant var nedslående – og det var naturlig for meg å få noen flere synspunkter. derfor har noen av de fremste ekspertene her i landet kommet med sine konklusjoner. det er bare å krype til korset og slutte med toppfotballen, sier van der spa. – det har selvsagt vært blytungt, og jeg har vært helt i kjelleren, sier han videre og forteller at han rømte landet etter beskjeden. beskjeden han fikk fra legene var krystallklar. mer toppfotball kunne gitt varige skader. – da jeg fikk «dommen» kom det som et sjokk. jeg hadde ingen problemer da jeg kom til sandefjord, sier nordlendingen. forsvarsspilleren ble hentet inn som erstatter etter at kaptein sander moen foss forsvant til lillestrøm. han var tiltenkt en sentral rolle i sandefjord etter overgangen fra sogndal. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »