Hovedsiden

Liten annonse
  City rystet uten Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 10. desember 2023 KL:16.57)
  manchester city vant 2-1 borte mot luton søndag ettermiddag, men fjorårets seriemester var virkelig i trøbbel mot den nyopprykkede premier league-klubben. for elijah adebayo sendte sjokkbølger gjennom kenilworth road da han sendte luton i ledelsen to minutter på overtid i første omgang. etter en uvanlig formdupp måtte de lyseblå fra manchester vinne for å unngå fem strake kamper uten seier i premier league for første gang på 14 år. etter en drøy time sørget imidlertid portugisiske bernardo silva for en fortjent utligning, før jack grealish fullførte snuoperasjon tre minutter senere da den engelske landslagsspilleren vakkert satte inn 2-1. det ble også sluttresultatet. erling braut haaland har startet alle kampene så langt denne sesongen for pep guardiola, men 23-åringen var ikke med i troppen som følge av skade. – han har fått en stressreaksjon i foten. etter kampen mot aston villa følte han seg ikke bra, så han kunne ikke spille i dag. jeg er litt usikker på omfanget. vi må ta det dag for dag og uke for uke, sa guardiola til sky sports.  Nådde Premier League-milepæl

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. desember 2023 KL:15.43)
  liverpool-stjernen mohamed salah nådde en milepæl med sitt 150 mål i premier league da liverpool inntok tabelltopp etter seier lørdagens borteseier mot crystal palace. med 2-1-seieren passerer merseyside-klubben arsenal og tar over tabelltoppen i premier league. mikel artetas mannskap skal til birmingham og bryne seg på et høytflygende aston villa senere lørdag. crystal palace tok derimot ledelsen da jean-philippe mateta sendte vertene foran etter en snau time fra straffemerket, men salah utlignet for liverpool med et kvarter å spille. dermed har egyptieren scoret 148 pl-mål for liverpool og to for chelsea. harvey elliot fullførte snuoperasjonen ett minutt på overtid da han satte 2-1.  Newcastle-sjefen bekrefter at keeperprofil må opereres: – Et stort tap for oss

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:11.00)
  eddie howe og newcastle må trolig klare seg uten førstekeeper nick pope i lang tid. den engelske sisteskansen må gjennom en operasjon i skulderen. det bekreftet howe da han møtte pressen onsdag formiddag. – nick har vært til undersøkelser hos ulike spesialister, men vi avventer en endelig bekreftelse på hva som skal skje med ham. det er ingen tvil om at han vil behøve en operasjon, og at han dermed vil være ute en god stund, sa howe. pope har vært en sentral brikke i newcastle-laget siden han ble hentet til klubben sommeren 2022. senest mot paris saint-germain forrige uke sto engelskmannen en glimrende kamp mellom stengene. – det er et stort tap for oss, la howe til. newcastle vant 1-0 hjemme mot manchester united i helgen, og laget befinner seg på 6.-plass i premier league. torsdag venter everton på goodison park. (ntb)
  Hovland skuffet igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:22.58)
  viktor hovland leverte en ny skuffende runde i world open på bahamas. en ny runde over par gjør at han i praksis er ute av seierskampen. hovland har vunnet invitasjonsturneringen to år på rad. tiger woods står bak turneringen som har bare 20 deltakere. med to slag over par har hovland bare fire mann bak seg på lista. han er ett slag bak woods, som er på 15.-plass i sin egen turnering. fredagens hovland-runde startet med bogey både på 1. og 2. hull. så kom han seg på rett side med birdie på 3., 6. og 9. hull, men en dobbeltbogey på 12. hull sørget for at han igjen var over par. en ny snuoperasjon med birdie på 14. og 15. par var til liten nytte da runden ble avsluttet med bogey på 16. og 18. hull. (ntb)

  Hovland skuffet igjen – kan se langt etter seiershattrick på Bahamas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:21.51)
  viktor hovland leverte en ny skuffende runde i world open på bahamas. en ny runde over par gjør at han i praksis er ute av seierskampen. hovland har vunnet invitasjonsturneringen to år på rad. tiger woods står bak turneringen som har bare 20 deltakere. med to slag over par har hovland bare fire mann bak seg på lista. han er ett slag bak woods, som er på 15.-plass i sin egen turnering. fredagens hovland-runde startet med bogey både på 1. og 2. hull. så kom han seg på rett side med birdie på 3., 6. og 9. hull, men en dobbeltbogey på 12. hull sørget for at han igjen var over par. en ny snuoperasjon med birdie på 14. og 15. par var til liten nytte da runden ble avsluttet med bogey på 16. og 18. hull. scottie scheffler og jordan spieth er i delt ledelse ni slag under par etter henholdsvis seks og fem spilte hull på 2. runde. lucas glover stjal likevel showet med hull-i-ett på 17. hull. (©ntb)
  Røff start på Hovlands tittelforsvar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:22.46)
  viktor hovland fikk en frustrerende åpning i jakten på en tredje strake golftittel i world challenge. han gikk første dag ett slag over par. det holder til en 16.-plass før de tre siste rundene på bahamas. hovland spilte seg til fire birdier (tre av dem på rad), men gikk også på noen stygge smeller. særlig det som skjedde på hull 17, vil plage ham. der havnet han i greenbunkeren og slet med å få ballen opp igjen. senere sendte han putten forbi hullkanten og noterte en sviende dobbeltbogey. fra før hadde han fått bogey tre ganger. hovland vant world challenge i både 2021 og 2022. tiger woods står bak turneringen som er en del av pga-kalenderen, men den teller ikke som en offisiell konkurranse. woods deltar selv på banen i new providence. det er første gang siden us masters i april at golfikonet spiller blant eliten. en ankeloperasjon satte 47-åringen ut av spill. amerikaneren startet første runde med å gå tre slag over par. kun 20 spillere er invitert til å delta på bahamas. (ntb)
  Bluss traff barn under Brann-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:20.57)
  politiet fikk kontroll på en person etter at det ble kastet bluss på tribunene under eliteseriekampen mellom brann og bodø/glimt søndag. bergens tidende og bergensavisen får episoden, som skjedde etter 27 minutter, bekreftet av operasjonsleder knut dahl-michelsen. – noen har blitt truffet av bluss under kampen. blussene skal ha blitt kastet ned mot første rad, forteller dahl-michelsen til ba. blant annet ble to voksne og tre barn truffet, men det oppsto ikke personskade. hendelsen skjedde på en av hjemmeseksjonene på brann stadion. – ingen personskader heldigvis, men klær skal ha fått brannskader. politiet fikk i etterkant kontroll på en person, som ble bortvist fra stadion. (ntb)  riiber åpner for operasjon midt i sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:16.41)
  etter at skulderen til jarl magnus riiber gikk ut av ledd nok en gang torsdag, vurderer kombinertstjernen et inngrep allerede før sesongslutt. det forteller riiber til nrk etter at han gikk inn til andreplass i fredagens sesongåpning. – jeg tror vi må begynne å sette en dato for operasjon etter sesongen, eller kanskje midt i sesongen også hvis ting ser helt krise ut, sier riiber.

  jarl magnus riiber med skulderskade – diskuterer mulig operasjon med legen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:19.20)
  det norske kombinertesset jarl magnus riiber fikk skulderen ut av ledd under den provisoriske omgangen i ruka. nå er verdenscupåpningen usikker. skulderen smatt ut av ledd da han landet på 145 meter og falt i storbakken i ruka. – jeg er deppa, selvfølgelig. jeg har ofret en del for å komme meg i form den siste måneden. det å snuble på målstreken føles tungt. akkurat dette er det verste scenarioet for meg, verre enn det som skjedde i ol da fikk korona, sa riiber til tv 2 , som er på plass på det finske skistedet i nordøstre del av finland. landslagstrener stig morten fredheim forteller til nrk at det er for tidlig å si sikkert om riiber må stå over helgens verdenscuprenn. – han er skuffet. ikke noe mer å si enn det. han er forholdsvis langt nede. det blir vår jobb å få han opp igjen, men vi vet ikke hva som skjer videre. det er samme skulder som tidligere, sier fredheim. riiber har slitt med skulderen en stund. det er smertefullt når den går ut av ledd, og denne gangen dro han den på plass igjen selv. – må han vurdere operasjon slik at han ikke drar med skulderproblemene til vm? – det er selvfølgelig en vurdering som anders (lege) og jarl prater om på telefonen nå. basert på historikk og hva som er mulig å gå med og ikke gå med. – jeg tror det er svært lite lurt å fortsette i den situasjonen han er i nå, men vi må ta en vurdering på hvor mye verre det kan bli. det kommer til å bli lagt en plan for en operasjon, vil jeg tro. forteller treneren. hvis riibers omgang fra ruka må brukes i helgens verdenscupåpning, vil resultatet hans gi 20 sekunders forsprang til østerrikeren johannes lamparter, som hoppet 142,5 meter. riiber var også lengst i den siste treningen med 144 meter. provisorisk omgang tas i bruk hvis noen av hoppkonkurransene må avlyses. riiber og lamparter var i en klasse for seg og hoppet med to avsatser lavere fart enn treeren, østerrikske thomas rettenegger. med 140,5 meter var han 24,3 poeng bak nordmannen, som tilsvarer 1.37 minutter i sporet. (nrk/ntb)

  Curlingkvinnene med knallåpning på EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:23.09)
  de norske curlingkvinnene åpnet em i skottland med to strake seirer på første dag. for mennene startet det tyngre. det norske laget med skip marianne rørvik startet em med en solid snuoperasjon mot estland. esterne ledet 3-0 etter to omganger, men norge vendte til 8-4-seier etter forrykende spill mot slutten. i kveldskampen mot tsjekkia ble det også seier med klar margin til slutt. norge tok føringen tidlig og ga den aldri fra seg. tsjekkernes håp forsvant da de norske spillerne stjal to poeng i nest siste omgang og vant 8-3. foruten rørvik spilte kristin skaslien, mille haslev nordbye og martine rønning for norge. norges herrelag fikk det som ventet tøft mot vertsnasjonen skottland lørdag. etter en jevn innledning og tre poengløse omganger kom skottene seg foran 5-2 i åttende omgang. norge klarte bare å ta ytterligere ett poeng og tapte 3-5. magnus ramsfjell er skip for norge og har med seg martin sesaker, bendik ramsfjell og gaute nepstad på em-laget. (ntb)

  Det norske EM-drømmen offisielt knust etter Israel-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:22.42)
  romania sikret sin em-billett med 2-1-seier over israel lørdag kveld. det betyr at norges håp om å ta seg til em offisielt er over. norge var avhengige av hjelp fra israel for å ta seg til playoff, men det fikk de ikke. noen fikk kanskje troen da eran zahavi sendte israel i ledelsen i kampens andre minutt, men romania slo tilbake ved george puscas kort tid etter. etter hvilen fullbyrdetianis hagi, sønn av romania-legenden gheorge, snuoperasjonen da han prikket inn 2-1 med venstrebeinet. det betyr at romania slår følge med sveits til tyskland neste sommer, og norge nok en gang følger mesterskapet hjemmefra. norge avslutter søndag kveld em-kvalifiseringen med en bortekamp mot skottland. der spiller de bare for æren ettersom skottene allerede er em-klare sammen med spania.

  Woods gjør PGA-comeback i sin egen turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:20.35)
  golfstjernen tiger woods forbereder seg på comeback på pga-touren. han melder seg klar til sin egen turnering, hero world challenge, på bahamas i månedsskiftet. turneringen er blitt vunnet av det norske golfesset viktor hovland de siste to årene. via meldingstjenesten x opplyses det at woods skal spille årets turnering sammen med blant andre justin rose og lucas glover. woods pådro seg alvorlige skader i en bilulykke i 2021, og han har siden slitt med smerter og plager i et bein. han gjorde comeback i us masters i 2022 og spilte noen få turneringer etter det, men måtte så trekke seg underveis i årets masters-turnering. etter det gikk amerikaneren gjennom en ny ankeloperasjon, og han har ikke vært spilleklar før nå. woods var riktig nok å se på golfbanen som caddie for sønnen charlie tidligere i november. hero world challenge spilles fra 30. november til 3. desember. (©ntb)

  Glimt-keeper mister NM-finalen – må opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:14.59)
  bodø/glimts nikita haikin må gjennom et inngrep for å få bukt med en skulderskade. han mister dermed resten av sesongen. haikin skadet seg i conferenceligaen mot besiktas sist uke, og var ikke på banen da glimt sikret seriegullet mot aalesund i helgen. onsdag opplyser glimt at keeperen må opereres i skulderen og at han mister de siste kampene i årets sesong. – han blir ute en stund. akkurat hvor lang tid det vil ta får vi først vite etter operasjonen, men han er definitivt ferdig for denne sesongen, sier medisinsk ansvarlig i klubben, morten sørgård. (ntb)

  Medisinsk rasisme

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:01.30)
  natt til onsdag satte det israelske militæret i gang en militæroperasjon mot shifa-sykehuset på gazastripen. den norske legen mads gilbert sammenlikner situasjonen med apartheid.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »