Hovedsiden

Liten annonse

  barcelona-stjerne må opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:19.33)
  Barcelonas stopperkjempe Ronald Araújo må gjennomgå en operasjon for å orden på hamstringskaden han pådro seg under Copa America. Det bekreftet klubben i en pressemelding mandag ettermiddag. – Undersøkelser viser at førstelagsspilleren Ronald Araújo har en seneskade i høyre hamstring. I de kommende dagene vil han gjennomgå en kirurgisk prosedyre utført av Dr. Lasse Lempainen under oppsyn av klubbens medisinske stab i Åbo, Finland, heter det i meldingen. Araujo pådro seg skaden i venstre lår i første omgang av 0-0-kampen mot Brasil i kvartfinalen. Atletico Madrids Jose Maria Gimenez erstattet Barcelona-stopperen, før de tok seg videre på straffer. Uruguay tapte imidlertid semifinalen 0-1 for Colombia, før de vant bronsekampen på straffer mot Canada. (NTB)

  tv2: vålerenga-spiller må opereres på nytt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:13.11)
  mimmi löfwenius veum (30) må opereres igjen. det skriver tv2. under cupfinalen november 2023 gikk angrepsspilleren av etter en alvorlig kneskade. – operasjonen jeg var gjennom, var omfattende. det meste har gått bra, men så kan det også virke som at det er noe som ikke har fungert like bra. nå har vi en mulighet til å rette opp i det, sier 30-åringen til tv2. – vi vet ikke eksakt hva det er før legene får gått inn med kikkhull for å se, men jeg har opplevd at kneet ikke har fungert slik jeg har ønsket. operasjonen skjer i neste uke. målet hennes skal være å bli spilleklar til neste sesong.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »