Hovedsiden

Liten annonse
  Celtics tok første stikk i NBA-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 7. juni 2024 KL:06.22)
  boston celtics tok første stikk mot dallas mavericks i nba-finalen og vant 107-89. kristaps porzingis var tilbake fra skade for celtics og var sentral da de bygget opp en ledelse på 29 poeng i første omgang og igjen da de stanset mavericks` opphenting i tredje periode og skaffet seg et solid overtak inn i fjerde. jaylen brown var mestscorende for celtics med 22 poeng. for mavericks var ikke luka doncics 30 poeng nok. for kyrie irving, lagets nest største stjerne, ble det en skuffende retur til sin gamle hjemmearena. 32-åringen traff bare på seks av 19 skudd og ingen av sine fem trepoengere. finalen spilles i best av sju kamper-format. skulle celtics vinne, vil de ta sin 18. nba-tittel og med det passere rivalen los angeles lakers, som de nå deler førsteplassen med. (ntb)

  Utrolig Stabæk-kollaps: Ledet 4-0 - tapte 4-5

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. mai 2024 KL:20.59)
  etter 56 minutter så det ut til at stabæk var på vei mot en storseier hjemme mot nyopprykkede egersund i 1. divisjon mandag kveld. da hadde akkurat rasmus eggen vinge lagt på til 4-0 for hjemmelaget, men så snudde kampen totalt. egersund scoret i det 61. minuttet, 69. minuttet, 71. minuttet og utlignet så i kampens 87. minutt. tre og et halvt minutt på overtid var den utrolige snuopphentingen et faktum, da henrik elvevold scoret kampens siste mål og sørget for at bortelaget på utrolig vis vant 5-4. – har sett mye i fotball, men aldri det på nadderud i kveld. egersund snur 0-4 til 5-4 på en halv time. største comeback siden bent leikvoll, skriver fotballekspert lars tjærnås på x, med referanse til atle antonsen-karakteren kjent fra «nissene på låven».Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »