Hovedsiden

Liten annonse
  Rune trekker seg fra OL i Paris – sliter med håndleddet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:20.53)
  den danske tennisyndlingen holger rune uteblir fra ol i paris. en håndleddsskade setter en stopper for 21-åringen. det opplyser danmarks idrettsforbund i en melding. – ol er noe jeg har gledet meg enormt til, men jeg er nødt til å ta anbefalingene fra legene seriøst, sier rune i en uttalelse. den danske 21-åringen trakk seg nylig fra atp 250-turneringen i kroatiske umag. nylig sa mor og manager aneke rune at det fortsatt fantes håp for ol-deltakelse ettersom sønnen ikke behøvde operasjon. – skanningen viser at det er en betennelse. problemene oppsto allerede i mai, og det har ikke roet seg ennå, sa hun til ekstra bladet onsdag. nå er det imidlertid klart at lekene i paris foregår uten den danske 21-åringen. (ntb)

  Ruud-rival slipper operasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:18.43)
  danskenes tennisyndling holger rune slipper å operere håndleddet, sier mor og manager aneke rune til ekstra bladet. det gir håp om spill i ol for casper ruuds rival. nye undersøkelser av hånden viser at det ikke er skade på noen leddbånd. – skanningen viser likevel at det er en betennelse. problemene oppsto allerede i mai, og det har ikke roet seg ennå, skriver aneke rune i en tekstmelding til ekstra bladet. hun forteller videre at atp-turneringene i nord-amerika, inkludert us open, ikke er i fare. ol-spill kan imidlertid være risikabelt, opplyser runes mor. (ntb)

  Nosa Dahl solgt til belgiske Mechelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:17.10)
  bodø/glimt og mechelen har kommet til enighet om en overgang for petter nosa dahl (20). det opplyser glimt i egne mediekanaler. nosa dahl har bestått den medisinske testen hos sin nye klubb. mandag kveld ble det klart at glimt hadde avbrutt 20-åringens lån i kfum oslo. der har han vært en sentral brikke for den nyopprykkede klubben fra hovedstaden. – kfum fortjener en stor takk for måten de har utviklet nosa på de siste månedene. nå ønsker vi han lykke til i belgia, sier sportslig administrativ leder i bodø/glimt, håvard sakariassen. (ntb)
  Syk Sagosen utsetter OL-avreise

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:20.09)
  sander sagosen, sebastian barthold, magnus søndenå og simen lyse sliter alle med sykdom og reiste ikke sammen med resten av landslaget til paris mandag kveld. – etter planen reiser de til frankrike i morgen, sier fysioterapeut harald markussen til dagbladet. markussen opplyser at det er magesykdom som spillerne sliter med, og at de blir isolert fra resten av troppen. om fem dager spiller de norske håndballherrene sin åpningskamp i ol mot argentina. den kan dermed utgå for de syke spillerne. (ntb)

  Rosenborg henter midtstopper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:18.11)
  rosenborgs kvinnelag har forsterket seg med den erfarende midtstopperen andrine tomter. 29-åringen kommer fra den italienske storklubben inter. rbk bekrefter overgangen på sine nettsider og opplyser at hun har signert en kontrakt som strekker seg ut 2025. – andrine er en erfaren forsvarsspiller som vil bidra til laget med en gang. vi er godt fornøyd med å få inn hennes personlighet og ferdigheter inn i spillergruppa, sa sportslig leder mads pettersen. tomter har tidligere spilt for klubber som kolbotn, avaldsnes, twente og vålerenga. 29-åringen også notert seg i 16 a-landskamper for norge. (ntb)

  Onana klar for Villa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:16.40)
  everton har solgt amadou onana (22) til premier league-rivalen aston villa. det bekrefter birmingham-klubben på sine nettsider. villa opplyser imidlertid ikke hvor lang kontrakten er. onana gjorde i august 2022 overgang fra franske lille til everton, hvor han har gjort sakene sine svært godt. fasiten etter to sesonger er fire mål og tre målgivende på 72 kamper. 22-åringen har også tidligere spilt for hoffenheim og hamburger sv. (ntb)

  Israels OL-tropp får beskyttelse døgnet rundt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:15.57)
  politiet passer ekstra godt på israelske utøvere og ledere i paris-ol, opplyser frankrikes innenriksminister gérald darmanin. tiltakene rundt den israelske delegasjonen kommer til å pågå døgnet rundt. – de får forsterket beskyttelse gjennom hele sitt opphold, sier darmanin til france 2. – israelske utøvere er et utsatt angrepsmål. det har vi visst siden lekene i münchen, og vi har også sett det nylig, legger innenriksministeren til. i 1972 ble israels ol-tropp angrepet av den palestinske paramilitære organisasjonen svart september. flere ble tatt som gisler, og totalt fem utøvere og seks trenere ble drept i aksjonen. nylig skrev avisen israel hayom at judoutøveren peter paltchik og svømmeren meiron cheruti har mottatt truende meldinger før ol. åpningsseremonien holdes på seinen fredag. (ntb)

  Voldtektsdømt utøver holdes unna OL-landsbyen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:15.07)
  den nederlandske sandvolleyballspiller steven van de velde skal delta i ol i paris, men han får ikke bo i ol-landsbyen eller ha kontakt med media. det opplyser den nederlandske olympiske komiteen mandag. tiltakene iverksettes for å dempe reaksjonene rundt han sin deltagelse i ol. i i 2016 ble han dømt for voldtekt av en 12 år gammel britisk jente. nyheten om at han er ol-klar gikk verden rundt da det ble kjent i juni. van de velde ble dømt til fire år i fengsel, men fikk lov til å sone i hjemlandet, og ble løslatt etter 12 måneder. – det er en forferdelig historie, og vi forstår at det er reaksjoner rundt hans deltakelse når det er såpass brutalt, sa anders mol til nrk. norge møter nederland i gruppespillet fredag 2. august.

  Dansk tennisstjerne tviler på OL-spill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:07.29)
  holger rune er i real tidsnød i kampen for å rekke ol i paris. bare én uke før turneringsstart skaper håndleddet trøbbel for dansken. det opplyser mor og manager aneke rune til danske ritzau. – det ser dessverre ikke lovende ut etter den første medisinske skanningen av håndleddet. vi venter likevel på to leger med ekspertise på tennis. de skal gi en «second opinion», skriver hun i en melding til nyhetsbyrået. holger rune måtte fredag trekke seg fra atp-turneringen i hamburg på grunn av trøbbel med kneet. det er imidlertid håndleddet som er den største utfordringen. etter planen skal den danske tennisyndlingen spille atp 250-turneringen i kroatiske umag denne uken. (ntb)

  Ofkir tilbake til Eliteserien - klar for HamKam

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:22.22)
  mohamed ofkir er tilbake i eliteserien og skal spille for hamkam på lån ut sesongen. det opplyser hamar-klubben. i avtalen ligger det en opsjon på å kjøpe ofkir fri fra vålerenga. angrepsspilleren er spilleklar til hamkams neste kamp mot viking 4. august. det er samme dag som ofkir fyller 28 år. – det som skjer i hamkam nå, virker veldig spennende. jeg har hatt mange gode samtaler med jakob michelsen og kjenner personer i klubben som har snakket veldig varmt om satsingen på hamar, sier ofkir i en uttalelse. han har tidligere spilt for lillestrøm, belgiske lokeren, sandefjord, sarpsborg, vålerenga og tyrkiske manisa. hos sistnevnte var han på utlån. (ntb)  EM-vinner Álvaro Morata forlater Atlético Madrid – har signert for Milan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:13.04)
  spanske álvaro morata (31) fortsetter en lang og innholdsrik fotballkarriere i milan. veteranen var kaptein på det spanske laget som tok em-gull. milan opplyser om overgangen i egne mediekanaler. spanjolen har signert en fireårsavtale. morata har vært på en rundreise av de sjeldne i løpet av karrieren. i 2014 ble spissen hentet fra real madrid til juventus, men allerede to år senere ble han kjøpt tilbake til den spanske hovedstaden. der var han i ett år før chelsea sikret seg moratas tjenester sommeren 2017. spanjolen ble imidlertid aldri noen suksess på stamford bridge, og halvannet år etter overgangen til london ble han lånt ut til atlético madrid. sistnevnte sikret seg spissen på permanent basis halvannet år senere. det tok imidlertid ikke lang tid før juventus sikret seg morata på en to år lang låneavtale. den ble avsluttet sommeren 2022, og morata har tilbrakt de siste to sesongene i atlético madrid. morata var kaptein på det spanske laget som nylig tok em-gull for fjerde gang. (ntb)

  Schmeichel til Celtic

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:21.39)
  den danske keeperen kasper schmeichel har signert for celtic, hvor han blir gjenforent med brendan rodgers. de kjenner hverandre fra sine dager i leicester. – jeg er veldig fornøyd med å få kasper til celtic. han er en kvalitetskeeper og hans egenskaper og personlighet vil være viktig for oss, sa rodgers til celtics hjemmeside. den skotske klubben opplyser på sine nettsider at dansken har signert en ettårskontrakt. schmeichel spilte for anderlecht forrige sesong, men kontrakten gikk ut etter sesongen og ble ikke forlenget. han noterte seg for 32 kamper i belgia

  Mason Greenwood klar for Marseille

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:20.26)
  angrepsspiller mason greenwood forlater manchester united til fordel for marseille. engelskmannen har ikke spilt for den engelske klubben siden januar 2022. manchester united opplyser om overgangen i egne mediekanaler. greenwood var i lang tid regnet som et av europas største talenter, men de siste to årene har det stormet rundt den engelske spilleren. i januar 2022 ble greenwood pågrepet av politiet og mistenkt for seksuelt overgrep, vold og dødstrusler mot sin daværende ekskjæreste. manchester united-spilleren ble senere tiltalt for voldtekt og overfall, men saken endte med å bli droppet på grunn av nye opplysninger og at nøkkelvitner trakk sin forklaring. greenwood fikk ikke fortsette karrieren i manchester united, men ble i stedet leid ut til getafe forrige sesong. der scoret han ti mål og hadde seks målgivende pasninger. (ntb)


  Graham Hansen og Syrstad Engens Barcelona svekket – mister stjernespiller til Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:11.21)
  den engelske landslagsspilleren lucy bronze har skrevet under for chelsea. der blir hun lagvenninne med guro reiten. chelsea opplyser om overgangen i egne mediekanaler. bronze har signert en toårskontrakt. – jeg er veldig spent og gleder meg til å bli en del av en klubb som er kjent for å vinne mange titler, sier bronze. den engelske landslagsspilleren har tilbrakt de siste to sesongene i barcelona, der hun har vært lagvenninne med caroline graham hansen og ingrid syrstad engen. når går turen videre til den engelske hovedstaden. – lucy tar med seg lederevner til klubben. hun er enn allsidig forsvarsspiller, og hun har erfaring som vi er sikker på at passer bra inn i troppen, sier chelsea-topp paul green. chelsea vant nylig sin femte strake tittel i den engelske superligaen. (ntb)

  Elisabeth Terland ferdig i Brighton – klar for Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:11.03)
  den norske landslagsprofilen elisabeth terland (23) har skrevet under for manchester united. jærbuen scoret 13 mål i den engelske superligaen forrige sesong. manchester united opplyser om overgangen i sine mediekanaler. terlands kontrakt med brighton løp ut 30. juni. i slutten av juni skrev bbc at 23-åringen var høyt oppe på de rødkleddes ønskeliste. før norges em-kvalifiseringskamper i mai og juni fortalte landslagssjef gemma grainger til ntb at terland hadde flere alternativer å velge mellom. – hun har jobbet hardt for å komme i denne posisjonen og ha flere alternativer å velge mellom. jeg har tro på at hun gjør det som er best for henne, sa grainger. valget landet til slutt på manchester united. the guardian skrev søndag at partene har kommet til enighet om en toårskontrakt. – forrige sesong viste hun virkelig hva hun kan, og tallene snakker for seg selv. vi har veldig mange spennende offensive spillere, og hun er én av dem, sa grainger til ntb i starten av juli. sist sesong ble rødtrøyene nummer fem i den engelske superligaen. klubben klarte likevel å ta sitt første trofé med seier i fa-cupen. i manchester united blir terland lagvenninne med lisa naalsund. tidligere i sommer forlot den spanske angriperen lucia garcia klubben. det samme har den engelske stjernekeeperen mary earps og kaptein katie zelem gjort. – det blir tøft å fylle tomrommet etter de spillerne. der har klubben en real jobb å gjøre for å si det sånn. mary har reddet oss ved så mange anledninger og zelem har spilt fast i alle årene hun har vært her. jeg skjønner ikke helt hvordan de skal klare å erstatte dem, men jeg håper de klarer det, sa naalsund til ntb nylig. (ntb)

  Ruud klar for Laver Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.48)
  casper ruud er tatt ut på det europeiske laget til laver cup i september. der får han med seg stjerner som carlos alcaraz og rafael nadal. det opplyser arrangøren av turneringen onsdag. det norske tennisesset er glad for nok en sjanse på det europeiske laget. – det er et privilegium å være en del av dette enestående laget og komme tilbake for en ny sjanse til tittelen i berlin. vi har noe ugjort, heter det fra ruud. verdenslaget vant laver cup de to siste sesongene. i tillegg til ruud, alcaraz og nadal skal også daniil medvedev, alexander zverev og stefanos tsitsipas representere det europeiske laget. björn borg er lagkaptein. turneringen spilles i berlin fra 20.–22. september. ruud er denne uken i aksjon i svenske båstad. der spiller han onsdag singlekamp mot brasilianske thiago monteiro, mens han senere skal i aksjon i double med rafael nadal. den spansk-norske duoen tok seg mandag videre fra 1. runde. tidligere i år vant ruud atp 500-turneringen i barcelona. han har i tillegg vært i tre finaler, deriblant i masters-turneringen i monte-carlo. i juni tok han seg til semifinale i roland-garros, der han tapte for zverev. (ntb)

  Fifa starter etterforskning etter rasismeanklager mot det argentinske landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.18)
  deler av det argentinske fotballandslaget ble anklaget for rasisme etter copa america-triumfen. det internasjonale fotballforbundet (fifa) etterforsker saken. det melder nyhetsbyrået afp. det var chelsea-spiller enzo fernández som delte en direktesendt video på instagram. der skal flere av de argentinske copa america-vinnerne ha kommet med rasistiske og diskriminerende ytringer mot franske spillere. ifølge tv 2 skal de ha sunget «de spiller for frankrike, men de er alle fra angola». sangen stammer fra vm i qatar i 2022. chelsea opplyser i en pressemelding onsdag formiddag at de har satt i gang en intern disiplinærprosedyre. de skriver at de «finner alle former for diskriminerende oppførsel fullstendig uakseptabel». frankrikes fotballforbund (fff) reagerte sterkt på hendelsen og meldte at de hadde henvendt seg til fifa for en kommentar. (ntb)

  Egersund selger toppscorer Andreas Helmersen til Bodø/Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.01)
  bodø/glimt har kommet til enighet med opprykksjagende egersund om en overgang for angrepsspiller andreas helmersen. 26-åringen står med 13 mål i 1. divisjon. glimt opplyser om overgangen i egne mediekanaler. ifølge nettavisen og stavanger aftenblad må gultrøyene betale en totalpakke på opp mot fem millioner kroner for helmersens tjenester. det er klar salgsrekord for egersund. – det føles helt fantastisk, det er fryktelig godt og egentlig litt surrealistisk. det er et par hakk opp fra hva jeg er vant til, så det ser veldig bra ut, sier helmersen til bodø/glimts nettsider. helmersen debuterte i eliteserien for rosenborg tilbake i 2017, og etter flere låneopphold gikk ferden videre til raufoss på en gratisovergang i 2021. for et halvt år siden ble han hentet til egersund, og 26-åringen har vært en umiddelbar suksess. (ntb)

  Stjernespurter slapp med skrekken – fortsetter Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:08.08)
  den eritreiske spurtkanonen biniam girmay kom seg unna tirsdagens velt uten store skader. lederen av poengkonkurransen er klar til å fortsette tour de france. det opplyser intermarché-wantys lege simon clayes i en melding på x. – undersøkelser viser at biniam har fått noen skrammer på høyre skulder, albuen og kneet, men det er ikke noe brudd. albueskaden behøvde to sting. tross smellen er biniam klar til å fortsette rittet, opplyser clayes. girmay har selv kommet med en oppdatering i sosiale medier. – takk for alle meldinger og støtte. jeg har pådratt meg noen små skader, men alt er i orden. jeg håper å se alle i nice, skriver girmay. eritreeren har vunnet hele tre etapper i årets tour de france. 24-åringen leder spurtkonkurransen med 32 poeng på jasper philipsen, men forspranget ble betydelig redusert da philipsen vant tirsdagens etappe. det skal likevel bli svært krevende for philipsen å ta igjen girmay. ingen av de gjenværende tour de france-etappene kategoriseres som flate. på den 17. og 19. etappen kommer imidlertid de innlagte spurtene, med mulighet for 20 poeng, før de tøffeste bakkene. (ntb)

  Bergerud står over Spania-oppgjør: – Litt vondt i ryggen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:11.49)
  norges førstekeeper torbjørn bergerud mister testkampen mot spania i gjøvik, men ol-deltakelsen er ikke truet. det opplyser landslagssjef jonas wille til tv 2. – bare litt vondt i ryggen, men ingen fare, skriver wille i en tekstmelding. ryggtrøbbel er et tilbakevendende problem for bergerud. målvakten har vært en nøkkelspiller for norge gjennom mange år. tirsdagens kamp mot spania er den siste norge spiller offentlig før paris-ol. lagene møtes igjen neste uke, men da skjer det bak lukkede dører. de norske håndballherrene starter lekene mot argentina 27. juli. deretter er det puljekamper mot regjerende mester frankrike, ungarn, egypt og danmark. (ntb)

  Nordås løper én engelsk mil i London – eneste norske utøver til start

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:11.54)
  narve gilje nordås skal i aksjon på én engelsk mil i diamond league-stevnet i london førstkommende lørdag. flere sterke utøvere stiller til start på distansen. det kommer fram av startlistene til stevnet i den britiske hovedstaden. i tillegg til nordås skal blant andre neil gourley (storbritannia), oliver hoare (australia) og adel mechaal (spania) løpe i london. sist uke opplyste norges friidrettsforbunds (nfif) sportssjef erlend slokvik til ntb at nordås etter planen skulle løpe 3000 meter. nå er han i stedet teste seg på én engelsk mil. nordås har ikke stilt til start i et offisielt løp på distansen så langt i år. josh kerr har årsbeste i verden med 3.45,34, satt i eugene i mai. da ble jakob ingebrigtsen nummer to. verken kerr eller ingebrigtsen er påmeldt i london. det er heller ikke karsten warholm eller henriette jæger. sistnevnte satte søndag ny norsk rekord på 400 meter i sveits, og aremark-utøveren har ol i paris som neste punkt på programmet, opplyser unn merete lie jæger til ntb. alison dos santos har stilt start i de fleste diamond league-stevnene med 400 meter hekk på programmet i år, og brasilianeren gjør ingen unntak i london. rai benjamin står i likhet med warholm over. (ntb)
  Britisk stjerne ferdig i Tour de France – har symptomer på korona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:11.53)
  tom pidcock kjenner på sykdom og har blitt nødt til å trekke seg fra tour de france. det opplyser britens ineos-lag på x før starten på den 14. etappen lørdag. – han er skuffet over ikke å få være med videre. tom kjenner på symptomer på korona og reiser nå hjem for å bli frisk, heter det i meldingen. pidcock ble nummer to på den niende etappen i årets tour de france. tidligere i rittet har danske michael mørkøv stått av grunnet positiv koronatest. lørdag og søndag venter svært tøffe fjelletapper. (©ntb)  Roglic bryter Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:11.20)
  primoz roglic står av årets tour de france etter velten på den 12. etappen. sloveneren lå på 6.-plass i sammendraget og var en av de fire store forhåndsfavorittene i etapperittet. bora-hansgrohe opplyser at skadene roglic pådro seg under torsdagens etappe gjør det krevende å fortsette rittet. med bare noen få kilometer igjen av torsdagens etappe deiset sloveneren i bakken. da han tråkket i mål med lagkompisene, var sykkeldrakten revet opp ved den ene skulderen. etter etappen var boras sportsdirektør rolf aldag bekymret på roglics vegne. – han har veldig vondt, og vi er nødt til å lytte til det medisinske apparatet. vi må høre hva de tenker om hva primoz kan gjøre. akkurat nå er fokuset vårt på helt andre ting enn sammenlagtkampen, sa aldag. landsmann tadej pogacar, som i 2020 knep sammenlagtseieren i tour de france foran nettopp roglic, fikk vondt av 34-åringen etter krasjen. – jeg fikk beskjed om at primoz hadde krasjet etter vi hadde kommet i mål. jeg ble ganske sjokkert, og det er virkelig dårlige nyheter. jeg er veldig lei meg på hans vegne. han har sett bedre og bedre ut for hver dag som går, slo pogacar fast. tour de france-sirkuset ruller fredag videre med en 165,3 kilometer lang etappe fra agen til pau. (ntb)

  Brandsegg-Nygård skrev treårskontrakt med Detroit Red Wings

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:08.45)
  den norske 18-åringen michael brandsegg-nygård har tegnet en treårsavtale med nhl-klubben detroit red wings. det opplyser klubben i egne mediekanaler. brandsegg-nygård ble sammen med stian solberg valgt i nhl-draftens første runde i slutten av juni. sistnevnte ble valgt av anaheim ducks. – det er vanskelig å sette ord på hvor mektig dette er. utrolig stort å være en del av, sa nygårds far kjell richard nygård til ntb etter draftet. 18-åringen har skrevet under på en såkalt «entry level contract», som er den første kontrakten en spiller signerer i nhl. (ntb)

  United-legende inn i trenerteamet til Ten Hag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:18.19)
  den tidligere angrepsspilleren ruud van nistelrooy er ansatt i trenerteamet til landsmann erik ten hag i manchester united. det opplyser klubben i egne mediekanaler. 48-åringen har skrevet under på en toårskontrakt. i tillegg har også rene hake blitt ansatt som nok en assistent til ten hag. van nistelrooy spilte for manchester united fra 2001 til 2006, og i slutten av juni erfarte blant andre bbc at nederlenderen var på vei tilbake til old trafford. etter spillerkarrieren har van nistelrooy vært assistenttrener for det nederlandske landslaget i to ulike perioder. fra mars 2022 til slutten av den påfølgende sesongen var han hovedtrener i psv. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »