Hovedsiden

Liten annonse
  Lewandowski og co spilleklare for Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:22.21)
  flere av barcelonas nysigneringer er klarert for seriestarten. det gjelder også robert lewandowski som fikk ja fredag kveld. den gjeldstyngede klubben jobbet hardt med å få registrert lewandowski og andre nysigneringer i barcelona-troppen foran den første seriekampen mot rayo vallecano lørdag kveld. saken er stort sett løst melder spanske medier, blant annet avisen as. barcelona har gjennom sommeren solgt viktige deler av sine framtidige inntektskilder, der iblant tv-rettigheter, for å oppfylle de økonomiske retningslinjene spanske klubber er forpliktet til å følge. fredag opplyste barcelona at klubben har solgt ytterligere 24,5 prosent av produksjonsselskapet «barca studios» til orpheus media for 980 millioner kroner. de midlene kan være det siste som skal til for å få registrert spillerne som er hentet i sommervinduet. i hvert fall er håpet at noen av spillerne skal kunne bli registrert. (ntb)

  KBK-spiller fikk rødt kort - NFF snur i avgjørelsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:15.30)
  kristiansund-spiller faris pemi moumbagna fikk tildelt rødt kort i eliteserie-kampen mot molde på søndag. norges fotballforbund har valgt snu og avgjørelsen er nå omgjort. det var etter en duell med eirik haugen minutter før kampslutt at moumbagna fikk det røde kortet og måtte forlate banen. discovery får torsdag opplyst at beslutningen er omgjort. – det er helt riktig. bra vurdert av dommer i ettertid, sier kristiansund-trener christian michelsen til discovery. – alle kan gjøre feil. det er storhet å erkjenne det i etterkant, fortsetter michelsen. dermed er moumbagna klar til kamp mot tromsø søndag.

  Mer skadetrøbbel for Juventus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. august 2022 KL:18.09)
  skadeproblemene fortsetter å vokse seg større for den italienske fotballstorheten juventus. mindre enn en uke gjenstår til sesongstart i serie a. mandag opplyste juventus at keeperveteranen wojciech szczesny er den siste spilleren som er uaktuell til åpningen. polakken har pådratt seg en lårskade som antas å holde han borte fra fotballbanen i rundt tre uker. 32 år gamle szczęsny klaget over ubehag mot slutten av første omgang i søndagens 0-4-tap mot atlético madrid. han var blant flere spillere som ble byttet ut ved pause i treningskampen. juventus har allerede paul pogba, weston mckennie, federico chiesa og kaio jorge på skadelisten. i tillegg er moise kean og adrien rabiot suspendert til ligaåpningen mot sassuolo.

  Nadal trekker seg fra turnering med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:15.29)
  det spanske tennisesset rafael nadal blir ikke å se i atp1000-turneringen i montreal til uka. han må trekke seg med samme skade som hindret ham i wimbledon. nadal opplyser i en uttalelse at han torsdag kjente noe i magen, og at det ikke var borte dagen etter. det ble under wimbledon opplyst å være en rift i magen. spanjolen sto med 19-0 i grand slam-kamper denne sesongen da han måtte kaste inn håndkleet. nadal har vunnet turneringen i montreal fem ganger tidligere. casper ruud skal etter planen spille i turneringen som starter mandag. djokovic møter heller ikke opp til turneringen. serberen har ikke vaksinert seg mot korona og får derfor ikke komme inn i canada. (ntb)

  To personer løslatt fra varetekt etter supporterslagsmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:13.24)
  to unge menn har blitt løslatt etter at de ble pågrepet under et masseslagsmål på skipperstuen pub før 1.-divisjonskampen brann – start. det får bergensavisen opplyst av politistasjonssjef lars morten lothe i bergen sentrum. – begge ble løslatt etter avhør fredag formiddag. de erkjenner ikke straffskyld, men erkjenner at de har vært på stedet, sier lothe til lokalavisen. begge de to pågrepne er fortsatt siktet for kroppskrenkelse og ordensforstyrrelse etter hendelsen. branns sikkerhetssjef knut iversen forteller at fotballklubben samarbeider med politiet for å følge opp fotballbråket i sentrum torsdag. – vi kommer til å prate med politiet i løpet av formiddagen. de hjelper oss, og vi hjelper dem, sier iversen. før kampen ble det meldt om både røykgranater og kasting av bord, stoler og ølglass på utestedet skipperstuen i bergen sentrum. barsjef kristian belsnes kunne også fortelle til vg at en kvinnelig bartender i 50-årene ble sendt til legevakten etter hendelsen – hun ble slått ned og sparket og slått mens hun lå nede. hun er skjelven. å storme et utested og slå ned uskyldige er uakseptabelt, sa belsnes til avisen. belsnes opplyste til vg at han har anmeldt saken til politiet. ifølge barsjefen er det også materielle skader i baren. (ntb)

  Midtsjø klar for tyrkisk storklubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:10.27)
  fredrik midtsjø bytter ut nederlandske az alkmaar til fordel for den tyrkiske storklubben galatasaray. han blir dermed lagkamerat med omar elabdellaoui. den nederlandske klubben bekrefter overgangen på sine hjemmesider tirsdag. midtbanespilleren har i lengre tid vært ryktet til galatasaray. i helgen opplyste az alkmaar på twitter at nordmannen hadde fått tillatelse til å reise til tyrkia for å ferdigstille en mulig overgang. midtsjø kom til nederland fra rosenborg i 2017 og har siden vært en viktig brikke i klubben. 28-åringen har nesten 200 kamper for az alkmaar. midtsjø var også en viktig brikke for trener kåre ingebrigtsen da rosenborg vant serien tre år på rad fra 2015 til 2017. han har vunnet to cupgull med rbk. midtbanespilleren har tidligere spilt for ranheim og sandnes ulf. midtsjø har elleve landskamper for norge siden debuten i 2016. (ntb)

  VG: Warholm dropper Diamond League før EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 31. juli 2022 KL:18.14)
  kommende helg går diamond league-stevnet i polen av stabelen. det blir uten karsten warholm, som ikke kommer til å delta i konkurranser før em. det får vg opplyst av warholms manger, kristine haddal. em i munchen foregår fra 15. til 21. august. vm i eugene ble ikke slik nordmannen hadde sett før seg. i forkant var han preget av en skade, som gikk utover prestasjonene i usa. warholm kom på 7. plass på tiden 48,42 i vm.

  Kyrgios-rettssak utsett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. juli 2022 KL:12.34)
  tennisstjerna nick kyrgios er sikta for å mishandla ein tidlegare kjærast. domstolen har no utsett avhøyret til 23. august. det skriv engelske daily mail. kyrgios skal ha overfalle sin tidlegare kjærast i fjor. det var venta at han skulle møte i retten i australia 2. august, men fredag opplyste domstolen at avhøyret er utsett tre veker. kyrgios er ikkje pålagt å delta i rettsmøtet, dersom han er juridisk representert. dermed vil han truleg kunne delta under us open som startar 29. august. australiaren tok seg til wimbledon-finalen, der han tapte mot novak djokovic.


  Noreg trekkjer seg frå turnkongress-arrangement

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. juli 2022 KL:11.45)
  noreg vil ikkje arrangere det internasjonale turnforbundet (fig) sin årlege kongress i sandefjord grunna at dei ikkje kan ta imot russarar og belarussarar. det opplyste fig i ei pressemelding onsdag. dei skriv at noreg har sagt til forbundet at dei ikkje kan arrangere kongressen for å følgje olympiatoppen og kulturdepartementets tilrådingar om å ikkje ta imot russiske og belarusiske delegatar. dei fleste idrettsforbund har lagt ned forbod om russiske og belarusiske deltakarar frå internasjonale konkurransar, men fig har framleis late dei konkurrere under nøytralt flagg. fig opplyser at dei er i gang med å finne ei ny arrangørby til kongressen.

  Skal teste ståtribunar i europeiske kampar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. juli 2022 KL:07.54)
  engelske, tyske og franske klubber skal teste ut ståtribunar i europeiske turneringar den komande sesongen. det kan føre til ei permanent løysing på sikt. i over 30 år har ståtribunar vore forbode i europeiske turneringar arrangert av uefa. før komande sesong har fotballorganisasjonen derimot opna for å teste ut ståtribunar igjen. det opplyste dei på eigne nettsider onsdag. testprogrammet vil berre avgrensast til klubbar frå uefas topp 5-ligaer, der ståtribunar allereie er tillatne. dermed vil engelske, tyske og franske fotballklubbar ta del. ståtribunar skal testast ut frå gruppespelkampene til og med semifinalane i meisterligaen, europaligaen og serieligaen. i slutten av 2022/23-sesongen vil ein komité ta stilling til om ein skal vidareføre eller utvide testprogrammet.

  Hallers svulstoperasjon var vellykket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. juli 2022 KL:12.32)
  sébastien haller har gjennomført en vellykket operasjon etter at han ble diagnostisert med en svulst i testiklene etter overgangen til borussia dortmund. det opplyser klubbens sportsdirektør sebastian kehl i en video med klubbens draktsponsor 1&1. – operasjonen gikk veldig, veldig bra og han er på bedringens vei. han er utrolig positiv og sa også til laget: «gjør jobben deres, gi alt. sørg for at når jeg kommer tilbake er vi fortsatt med i tittelkampen». og det er det gutta vil gjøre, sier kehl. dortmund opplyste om hallers helsesituasjon forrige uke. spissen hadde følt seg uvel på trening i bad ragaz i sveits, og av den grunn reist til dortmund for undersøkelser. etter en grundig sjekk fant legeteamet en svulst i en av testiklene hans. dagen etter offentliggjøringen av hallers helsesituasjon gikk spissen ut på twitter og takket for støtten han hadde fått: «takk for alle meldingene og støtten jeg har fått etter gårsdagens beskjed. min familie og jeg takker dere», skrev haller på twitter. (ntb)

  Brækhus-comeback utsatt grunnet Jennifer Lopez` bryllupsreise

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. juli 2022 KL:11.42)
  cecilia brækhus skulle egentlig gjort comeback i bokseringen i august, men nå er kampen utsatt ettersom jennifer lopez skal på bryllupsreise. det får vg opplyst via brækhus’ sin hovedsponsor betsson. – hun ville prioritere bryllupsreisen sin. det er så klart utrolig synd, men hun skulle «headline» konserten under arrangementet, så den colombianske promotøren valgte å utsette hele stevnet, forteller brækhus til avisen via sponsoren. lopez giftet seg med skuespilleren ben affleck tidligere i sommer og har valgt å reise på bryllupsreise i europa istedenfor å synge før brækhus sitt comeback. den tidligere verdensmesteren innrømmer at situasjonen er spesiell og forteller at det nå jobbes på spreng for å finne en ny dato for boksekampen. brækhus skal møte svenske patricia berghult i kampen om wbc-beltet i superweltervekt. bergenseren har ikke bokset en kamp siden hun tapte for andre gang mot jessica mccaskill i mars 2021. – jeg er i god form og holder meg klar, sier brækhus. (ntb)


  Atalanta-spiller med positiv dopingprøve

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:20.47)
  atalanta-spiller josé luis palomino har testet positivt på steroiden clostebol, opplyste italienske antidopingmyndigheter tirsdag. den argentinske 32-åringen er suspendert i påvente av videre behandling av saken. – utøverens prøve ble erklært positiv etter at det ble funnet spor etter clostebol, heter det i en uttalelse fra antidopingbyrået nado italia. 32-åringen har spilt 203 kamper for atalanta siden han i 2017 ble hentet fra bulgarske ludogorets. han har hjulpet bergamo-klubben å kvalifisere seg til mesterligaen tre ganger.

  Knappe 2800 på Landsskyttarstemnet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:11.56)
  2766 skyttarar er påmelde til landsskyttarstemnet i bodø, som startar laurdag. det får nrk opplyst av kommunikasjonssjef terje westvik i det frivillige skyttervesen. påmeldingsfristen gjekk ut i går. – i februar tippa eg 2800, så det var ikkje så veldig langt unna, seier westvik. sist stemnet var i bodø, i 2011, var det 3700 skyttarar. årets stemne er det første sidan 2019, og grunnen til nedgangen er sjølvsagt pandemien. i tillegg har prisen på både diesel og ammunisjon gått sterkt opp. det er i rekrutteringsklassene nedgangen er størst, men ikkje så stor som westvik frykta. – derimot er nedgangen av påmelde i veteranklassene større enn eg hadde trudd, seier han. også talet på lag er mindre enn før. mange må lag som vanlegvis sender berre 3-4-5 skyttarar, er no heilt ute. dessutan har store lag i byane langt færre enn vanleg. – berre laga i og rundt oslo har 300 færre enn vanleg. også i bergen ser vi denne tendensen, seier han. – vi ser nedgangen også i andre stemne, så det er tydeleg at det tek tid å få i gang aktiviteten igjen. no er det viktig å få opp aktiviteten lokalt i laga igjen, det blir det arbeidet må konsentrerast om no, seier westvik. nrk sender ni og ein halv time direkte frå ls i neste veke.

  Pogba skadd etter Juventus-returen – mister USA-turné

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:06.48)
  paul pogba har pådratt seg en avrevet menisk kort tid etter returen til den italienske storklubben juventus. han skal gjennom undersøkelser framover. franskmannen signerte i juli for juventus etter at kontrakten med manchester united gikk ut. pogba var skadeplaget med hamstring og legg i deler av ole gunnar solskjærs siste måneder som united-sjef i fjor vår. juventus meldte sent mandag kveld at pogba nå går glipp av oppkjøringsturneen i dallas, usa grunnet en avrevet menisk, ifølge the athletic. klubben opplyste videre at pogba skal i konsultasjon med en ortoped for å finne veien videre. meniskskader er ikke av de mest alvorlige skadene i kneet, men serieåpningen mot sassuolo 15. august kan være i fare. juventus skal møte de spanske storlagene barcelona og real madrid i usa. (ntb)

  Sainz og Magnussen starter bakerst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. juli 2022 KL:14.44)
  carlos sainz og kevin magnussen vil starte søndagens frankrike grand prix i formel 1 bakerst i feltet etter flere komponentbytter på bilene sine. carlos sainz fikk en gridstraff på ti plasser fredag, grunnet et bytte av kontrollelektronikk på ferrari-bilen til spanjolen. lørdag opplyste formel 1 at sainz starter bakerst i feltet etter at ferrari gjorde ytterligere bytter av komponenter i motoren på bilen før søndagens løp i frankrike. bakerst på paul ricard-banen starter også den danske haas-føreren kevin magnussen som også har måtte gjort flere komponentbytter på bilen i løpet av helgen.

  Astana utestenger stjernerytter – spanske politikilder avviser kobling til narkotikasmugling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. juli 2022 KL:11.36)
  colombias sykkelprofil miguel ángel lópez er midlertidig suspendert av astana. årsaken er medieoppslag i spania som knyttet ham til en kontroversiell lege. astana opplyste om utestengelsen på twitter fredag formiddag. der skrev laget at meldingene fra spania kom overraskende. «i øyeblikket har vi ingen detaljer. laget har besluttet å suspendere miguel ángel lópez fra enhver aktivitet inntil alle omstendigheter i saken er avklart», sto det i uttalelsen. reaksjonen kom etter at det spanske nettstedet circlo21 meldte at lópez var under politietterforskning for mulige forbindelser til den omstridte legen marcos maynar, som for tiden granskes for narkotikasmugling og hvitvasking av penger. påstanden ble satt opp mot bilder som viste astana-rytteren i møte med spansk politi på flyplassen i madrid. – det var en rutinesjekk av bagasjen. han er ikke under etterforskning, sier en ikke navngitt politikilde til nyhetsbyrået afp. 28 år gamle lópez har tidligere vært involvert i «maynar-saken» med status som vitne. klatrespesialisten har flere meritter å vise til. i 2020 vant han blant annet den 17. etappen i tour de france. en skade holdt lópez unna årets tour-utgave. (ntb)

  Serbia straffes for rasisme i kamp mot Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. juli 2022 KL:13.04)
  serbia må spille sine to neste hjemmekamper for tomme tribuner. uefa slår ned på rasistisk oppførsel blant supporterne i kampene mot norge og slovenia i juni. det europeiske fotballforbundet (uefa) opplyste om straffen onsdag. disiplinærkomiteen har også vedtatt å bøtelegge serbia med 30.000 euro (305.000 kroner). tilskuernekten kommer som en konsekvens av rasistisk oppførsel blant serbia-fansen i forrige måneds nasjonsligakamper mot norge og slovenia. begge ble spilt i beograd. det betyr at serbernes møte med sverige 24. september går bak lukkede dører. norge ligger øverst i nasjonsligagruppa med ti poeng, mens serbia og sverige følger på sju og tre poeng. et poengtap mot sverige vil øke norges muligheter til å bli puljevinner. serbia er for øvrig også pålagt å vise fram et banner hvor det står #notoracism (nei til rasisme) mot sverige. i tillegg har de fått en bot på 8000 euro (81.000 kroner) for bruk av laserpenn i kampene mot norge og slovenia. videre er serbia-spiller predrag rajkovic utestengt i de to neste kampene som følge av å ha brukt krenkende ord mot en dommer. han er dermed uaktuell mot sverige og norge. (ntb)

  Haller etter svulst-beskjeden: – Skal fokusere på å bli frisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. juli 2022 KL:12.59)
  sébastien haller takker for støtten etter at borussia dortmunds nyinnkjøpte spiss fikk påvist svulst i testiklene. «takk for alle meldingene og støtten jeg har fått etter gårsdagens beskjed. min familie og jeg takker dere», skriver haller på twitter. dortmund opplyste om hallers helsesituasjon mandag kveld. spissen hadde følte seg uvel på trening i bad ragaz i sveits, og av den grunn reist til dortmund for undersøkelser. etter en grundig sjekk fant legeteamet en svulst i en av testiklene hans. «jeg skal nå fokusere på å bli frisk for å komme tilbake enda sterkere», skriver haller. borussia dortmund omtalte svulst-beskjeden som «et sjokk». spissen ble tidligere i sommer hentet fra ajax for å fylle tomrommet etter erling braut haaland. «hele bvb-familien ønsker at sébastien skal bli så fort frisk som mulig, og at vi kan klemme ham igjen snart. vi vil gjøre alt i vår makt for å forsikre oss om at han får best mulig behandling», sto det i en uttalelse fra klubben. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »