Hovedsiden

Liten annonse

  oslo børs snur oppover

  Kilde: E24 | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:09.02)
  Vår Energi-aksjen falt ved børsåpning etter varsel om økt kostnadsestimat på Balder X-prosjektet, men har snudd utover handelsdagen.


  Mathis Bolly gjør comeback i Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:16.43)
  mathis bolly (32) skal spille for eliteserieklubben lillestrøm ut sesongen. – jeg er veldig glad for å være tilbake. kroppen føles bedre og bedre, og jeg håper å kunne bidra utover høsten. kurven peker oppover, jeg har fått trent bra nå og er topp motivert, sier bolly til klubbens nettsider. bolly kom til lsk som unggutt i 2008 og ble solgt til tysk fotball i 2013. i 2021 vendte han tilbake til norsk fotball og skrev under for molde før han gikk på lån til stabæk. kontrakten med molde gikk ut ved årsskiftet, og han har siden vært på jakt etter ny klubb. – mathis har rukket å vise fram den x-faktoren vi alle vet at han har, ikke minst i form av sin ekstreme hurtighet, og han blir et bra supplement til troppen vår resten av sesongen, sier sportssjef simon mesfin. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »