Hovedsiden

Liten annonse
  Raste mot publikum da Pogacar økte Tour-ledelen: – Kast han i fengsel!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (lørdag 13. juli 2024 KL:17.31)
  tadej pogacar rykket fra konkurrentene i den siste bakken og vant den 14. etappen i tour de france i ensom majestet, 39 sekunder foran jonas vingegaard. dermed fikk han revansj etter å ha blitt spurtslått av dansken på den ellevte etappen onsdag og økte ledelsen sin i sammendraget. pogacar er nå ett minutt og 57 sekunder foran vingegaard i sammendraget. oppover målbakken sto publikum tett i tett, noe som fikk tv 2s kommentator og ekspert til å reagere. – dette er farlig, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen om den trange veien som tilskuerne åpnet for rytterne. – folkene må komme seg vekk, sa lauritzen videre. like etter var det en tilskuer som kastet chips fra en åpen pose mot både pogacar og vingegaard. – for noen idioter, sa lauritzen, og fikk støtte fra kommentator christian paasche. – de kaster jo det ene og det andre her. møkkafolk, altså, sa paasche. hendelsen ble også diskutert etter målgang. – kast ham i fengsel. det er så håpløst!, utbrøt tv 2s sykkelekspert magnus drivenes da bildene ble vist. for det norske uno-x-laget var magnus cort i bruddet som ble hentet inn mot slutten. tobias halland johannessen ble beste nordmann på 23. plass, fem minutter og 20 sekunder bak pogacar.

  Raste mot publikum da Pogacar økte Tour-ledelen: – For noen idioter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (lørdag 13. juli 2024 KL:17.31)
  tadej pogacar rykket fra konkurrentene i den siste bakken og vant den 14. etappen i tour de france i ensom majestet, 39 sekunder foran jonas vingegaard. dermed fikk han revansj etter å ha blitt spurtslått av dansken på den ellevte etappen onsdag og økte ledelsen sin i sammendraget. pogacar er nå ett minutt og 57 sekunder foran vingegaard i sammendraget. oppover målbakken sto publikum tett i tett, noe som fikk tv 2s kommentator og ekspert til å reagere. – dette er farlig, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen om den trange veien som tilskuerne åpnet for rytterne. – folkene må komme seg vekk, sa lauritzen videre. like etter var det en tilskuer som kastet chips fra en åpen pose mot både pogacar og vingegaard. – for noen idioter, sa lauritzen, og fikk støtte fra kommentator christian paasche. – de kaster jo det ene og det andre her. møkkafolk, altså, sa paasche. for det norske uno-x-laget var magnus cort i bruddet som ble hentet inn mot slutten. tobias halland johannessen ble beste nordmann på 23. plass, fem minutter og 20 sekunder bak pogacar.

  Tung åpningsrunde for Borge i Evian

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:20.16)
  golfproffen celine borge fikk ingen god start på majorturneringen i franske evian på lpga-touren. borge startet på hull ti og fikk det tungt da hun dro på seg en bogey allerede på hull elleve. hun fulgte så på med sju hull på par, før hun rettet opp med birdie på hull én. birdie ble det også på hull fire, før hun røk på en dobbelt bogey på hull sju. dermed endte hun runden på ett slag over par, noe som bare holder til en foreløpig delt 75.-plass. i fjorårets utgave av turneringen fikk borge sitt store gjennombrudd da hun endte på 3.-plass. etter pallplassen bykset hun 112 plasser oppover verdensrankingen og fikk en utbetaling på 3,1 millioner kroner. (ntb)

  Kristiansund vant «hjemme» på Moldes hjemmebane: Feiret med stikk til rivalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:21.01)
  det manglet ikke på syndebukker da fredrikstad rotet det til og tapte 1-3 borte mot kristiansund i eliteserien mandag kveld. et voldsomt uvær herjet såpass med banen på nordmøre stadion at det ikke kan spilles eliteseriekamper der i sommer. derfor ble mandagens oppgjør spilt på moldes bane. kampen ble fartsfylt og inneholdt rødt kort, selvmål og to straffer. morten bjørlo sendte fredrikstad i ledelsen etter ni minutter, før ruben alte utlignet med et prosjektil i krysset fem minutter senere. bjørlo ble imidlertid også synderen da han ble sendt i dusjen for en strake knotter i leggen på sebastian jarl før 20 minutter var spilt. på tampen av første omgang fullførte oskar sivertsen snuoperasjonen med en straffe, før maï traoré fastsatte resultatet med et selvmål i andre omgang. dermed tapte fredrikstad også dyrebare poeng i medaljekampen. østfoldingene ligger som nummer fem, tre poeng bak viking og to poeng bak molde på henholdsvis 4.- og 3.-plass. kbk tok på sin side et byks oppover den svert jevne tabellen og ligger nå på 7.-plass. etter kampen feiret kbks målscorer sivertsen med å sette et kristiansund-flagg i midtsirkelen på moldes hjemmebane. (ntb)

  Rødt kort, selvmål og to straffer da Kristiansund snudde til seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:21.01)
  det manglet ikke på syndebukker da fredrikstad rotet det til og tapte 1-3 borte mot kristiansund i eliteserien mandag kveld. morten bjørlo sendte fredrikstad i ledelsen etter ni minutter, før ruben alte utlignet med et prosjektil i krysset fem minutter senere. bjørlo ble imidlertid også synderen da han ble sendt i dusjen før 20 minutter var spilt. på tampen av første omgang fullførte oskar sivertsen snuoperasjonen med en straffe, før maï traoré fastsatte resultatet med et selvmål i andre omgang. dermed tapte fredrikstad også dyrebare poeng i medaljekampen. østfoldingene ligger som nummer fem, tre poeng bak viking og to poeng bak molde på henholdsvis 4.- og 3.-plass. kbk tok på sin side et byks oppover den svert jevne tabellen og ligger nå på 7.-plass. (ntb)

  Stortalentet sørget for Rosenborg-opptur

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:21.13)
  sverre nypan scoret åpningsmålet og bidro med en assist i rosenborgs etterlengtede 2-1-seier over odd i eliteserien. i sin første kamp fra start siden 20. mai viste nypan hvorfor flere europeiske klubber har 17-åringen på blokka. med et flott skudd som ga 1-0 etter 25 minutters spill og en målgivende pasning til markus henriksen ti minutter senere, var nypan svært toneangivende da rosenborg tok tre viktige poeng. mikael ingebrigtsen sørget for ny spenning med sin redusering ti minutter før slutt, men hjemmelaget klarte å ro i land resultatet. trønderne hadde kun én seier på sine siste åtte seriekamper før søndagens triumf. med tre kjærkomne poeng tar rosenborg et stort byks oppover den jevne tabellen i eliteserien og ligger på sjuendeplass med 17 poeng. odd er tre poeng bak helt nede på 13.-plass. (ntb)  Hovland fikk fart på spillet etter treg start – klatret på listene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:23.49)
  viktor hovland har fått sving på spillet etter en famlende start i ukas pga-turnering i cromwell i connecticut. han gikk åpningsrunden to slag under par. en uke etter at han kom helt skjevt ut i majorturneringen us open og ikke greide cuten, var han på jakt etter å revansjere seg. hovland var likevel et godt stykke nede på listene halvveis på runden, da han var ett slag over par. birdier på 11., 14. og 15. hull fikk ham på rett side av par og sendte ham oppover på listene. det startet riktig nok godt for hovland da han holdt på å greie eagle på 2. hull. han måtte nøye seg med birdie, og så kom dagens første bogey på hullet etter, og en ny på 8. hull. han hadde flere gode birdiemuligheter før han fikk sin annen for dagen på 11. hull, og så begynte putteren hans å bli varm. han senket nye birdieputter på 14. og 15. hull. på 16. hull var han innom en sandgrav og roughen, men berget par likevel, og han berget par også på dagens nest siste hull før han misset en god birdiemulighet på 18. hull og måtte nøye seg med par. med en 68-runde er han på delt 27.-plass, seks slag bak sørkoreanske tom kim som har to slags ledelse. (©ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »