Hovedsiden

Liten annonse

  Jørgen Isnes forlenget kontrakten med Strømsgodset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:18.32)
  jørgen isnes har skrevet under på en ny avtale som binder ham til strømsgodset ut 2027-sesongen. – jeg er både stolt og ydmyk. det trigger meg veldig til å gå videre på det vi har startet på. jeg føler trygghet og tillit både i og utenfor klubben, og jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen, sier isnes til klubbens nettside. isnes` kontrakt med godset gikk opprinnelig ut i 2025. – jørgen er en dedikert trener som jobber hardt og har en hunger etter fremgang i alt vi foretar oss. han er opptatt av utvikling og har en god innstilling til jobben som hovedtrener i godset, sier sportssjef jostein flo.


  Maradona-rettssak utsatt til oktober

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:07.27)
  rettssaken mot diego maradonas medisinske team kommer først i gang i oktober. åtte personer er tiltalt for å ha medvirket til fotballikonets død. maradona døde i november 2020. kort tid i forveien hadde han vært innlagt på sykehus, der han ble operert for hjerneblødning. argentinsk påtalemyndighet har tatt ut drapstiltale mot åtte medisinere for å ha medvirket til legendens død. det er blant annet anført at helsepersonellet ikke gjorde forsøk på å redde maradonas liv. maradonas personlige lege lepoldo luque er blant de åtte tiltalte i saken. opprinnelig skulle rettssaken starte kommende uke, men onsdag opplyste en dommer i buenos aires at det ikke skjer før i oktober. grunnen skal være at det fortsatt gjenstår å få plass en del praktiske ting før høringene kan starte. de åtte medisinerne risikerer fengselsstraffer fra åtte til 25 år. den samme dommeren besluttet onsdag å avvise deler av familiens forespørsel om å flytte maradonas levninger fra en privat kirkegård til et mausoleum. (ntb)

  Tottenham leier Timo Werner en sesong til

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. mai 2024 KL:23.16)
  tottenham er blitt enig med rb leipzig om å forlenge leieavtalen for timo werner med en sesong til. spissen har spilt 14 kamper i ulike turneringer og scoret to mål siden han ble hentet til london-klubben i januar. i den opprinnelige leieavtalen hadde tottenham opsjon på å kjøpe werner for 15 millioner pund i sommer. i stedet leies han hele kommende sesong, og neste sommer har tottenham en kjøpsopsjon på 8,5 millioner pund, werner mistet de fem siste seriekampene som følge av en hamstringskade. han har tidligere vunnet mesterligaen, den europeiske supercupen og klubb-vm med chelsea. tottenham ble nummer fem i premier league og skal spille i europaligaen neste sesong. (©ntb)  Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:01.43)
  den ukrainske bokseren oleksandr usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske tyson fury (35) på poeng, melder bbc. de to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i riyadh i saudi-arabia. kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: wbc, wbo, wba og ibf. usyk overtok de tre sistnevnte fra briten anthony joshua i 2021, mens fury har hatt wbc-beltet siden han slo amerikanske deontay wilder for fire år siden. forrige gang en tungvektsbokser ble kåret til ubestridt mester var da lennox lewis beseiret evander holyfield i 1999. opprinnelig skulle usyk og fury gjøre opp om tittelen allerede i februar, men kampen ble utstt da fury pådro seg et kutt under trening, skriver ntb.

  Nedgang i søknader om bygging av idrettsanlegg – regjeringen sparte 65 millioner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:12.02)
  det ble søkt om 327 millioner kroner i momskompensasjon knyttet til bygging av idrettsanlegg i 2024. det er langt mindre enn regjeringen hadde satt av til formålet. i forslaget til revidert nasjonalbudsjett, som ble lagt fram tirsdag, skriver regjeringen at beløpet som ligger an til å bli utbetalt i momskompensasjon er 65 millioner kroner lavere enn det som opprinnelig var satt av. det påpekes samtidig at søknadsbehandlingen ikke er avsluttet, men at søknadene som så langt er godkjent, tilsier at det maksimale beløpet som vil bli utbetalt blir 322 millioner kroner. da statsbudsjettet ble lagt fram i fjor, satte regjeringen av 89,8 millioner kroner ekstra til momskompensasjon knyttet til bygging av idrettsanlegg. posten ble økt fra 300 til 389,8 millioner sammenlignet med i 2023. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »