Hovedsiden

Liten annonse
  Formel 1-topp raser mot sabotasje-e-post fra «galning»: – Få dere en psykolog

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:18.00)
  mercedes-teamsjef toto wolff bekreftet fredag at politiet etterforsker en e-post med påstander om at laget hans har sabotert bilen til ferrari-klare lewis hamilton. en synlig sint wolff brukte sterke ord da han snakket med journalister i barcelona om den oppsiktsvekkende saken. østerrikeren avviser blankt innholdet i den aktuelle e-posten og at den skal ha blitt sendt fra et medlem av mercedes-teamet. sentrale figurer i formel 1-miljøet samt det internasjonale bilsportforbundet (fia) skal ha mottatt korrespondansen. – den kom ikke fra et medlem av teamet. e-posten er opprørende, det er noen som snakker om døden. vi har anmodet alle mulige krefter om å se nærmere på dette, alt fra politiet til å undersøke ip-adressen, sa mercedes-sjefen. deretter fortsatte wolff den svært kraftige ordbruken. – disse galningene, alle de gale menneskene der ute – få dere en psykolog, sa østerrikeren. (ntb)

  Slik starter England

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 16. juni 2024 KL:20.03)
  det var knyttet stor forventning til hvilke elleve utvalgte gareth southgate ville stille til em-åpningen mot serbia søndag kveld. nå har england-sjefen landet på følgende lag: jordan pickford – kyle walker, marc guehi, john stones, kieran trippier – declan rice, trent alexander-arnold, jude bellingham – bukayo saka, harry kane, phil foden. mest oppsiktsvekkende er det at alexander-arnold, som spiller høyreback på klubbnivå for liverpool, er midtbanespiller for landslaget. kampstart mellom england og serbia er klokken 21:00, og den følger du direkte på nrk sport radio,Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »