Hovedsiden

Liten annonse  Innbyttar Saltnes redda Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:19.57)
  bodø/glimt og viking har for vane å score mange mål mot kvarandre, men laurdag kveld var det oppsiktsvekkande målfattig mellom laga som «alltid» lagar målfest. i dei fire kampane glimt og viking hadde spelt mot kvarandre før laurdagens oppgjer, var målsnittet på sju mål per kamp. denne gangen såg det lenge ut til å bli 0-0. men i det 82. minutt steig innbyttar ulrik saltnes til værs på eit frispark og fekk stanga inn ei etterlengta leiing. bodø/glimt risikerte å gå mållause av banen for første gang på 15 seriekampar, men kan takke 31-åringen saltnes for at det ikkje skjedde. glimt vann 1-0, har seks poeng på to kampar og leier tabellen før resten av den andre serierunden er ferdigspelt.  vekker oppsikt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:13.56)
  Dorothea Wierer (33) åpnet døra for karriereslutt tidligere i år. Nå er sesongen over, og skiskytterstjerna er allerede å se på en annen arena.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »