Hovedsiden

Liten annonse
  Messi herjet foran rekordpublikum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:09.49)
  over 65.000 tilskuere møtte opp for å se new england revolution i aksjon mot inter miami og lionel messi i mls. argentineren ga hjemmefansen en sur kveld. messi var nemlig i toppslag og noterte to mål og en målgivende pasning på veien mot en 4-1-seier på bortebane. det ga tross alt en minneverdig kveld for rekordpublikummet på 65.612 , selv om de fleste tilskuerne nok hadde ønsket seg et annet resultat. det startet som en drøm for bunnlaget new england på eget gress. tomas chancalay gjorde 1-0 allerede i kampens første spilleminutt. men derfra og ut handlet det meste om en stor, liten trollmann fra argentina. – jeg føler at i første omgang, etter målet, så hadde vi ganske god kontroll på dem. de fikk ikke mange sjanser, og de fant ikke tid eller rom å operere i. så gjorde messi det han gjorde, sa revolution-trener caleb porter etter kampen. (ntb)

  AFP: Novak Djokovic dropper Madrid Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. april 2024 KL:12.21)
  novak djokovic (36) stiller ikke i madrid open, melder afp. det kan gi casper ruud lettere vei mot suksess i storturneringen i tennis. djokovic har ikke spilt siden verdenseneren tapte for ruud i semifinalen i monte-carlo masters for litt over en uke siden. afp viser til medieoppslag som melder at djokovic har trukket seg fra atp masters1000-turneringen i madrid. der har serberen tidligere vunnet tittelen tre ganger (senest i 2016). ruud blir blant favorittene til å gå hele veien i årets utgave. søndag tok han sin største seier i karrieren ved å vinne barcelona open, som er på atp500-nivå. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »