Hovedsiden

Liten annonse
  vraket vålerenga-spiller ledet an da storhamar vant overlegent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:21.25)
  Tidligere Vålerenga-spiller Villiam Strøm slo an tonen mot gamle lagkamerater da Storhamar vant den første sluttspillfinalen i ishockey solide 5–1 mandag. Strøm fikk ikke fortsette i Vålerenga etter forrige sesong, men ble hentet til Storhamar. Mandag sa han takk for sist ved å sende mjøsklubben opp i 1–0 i den første finalekampen på egen is. Scoringen kom etter ti minutters spill i første periode. – Det var deilig. Jeg har bare spilt finale en gang før. Da scoret jeg også, så jeg vet at jeg pleier å gjøre det. Jeg tenkte det var på tide med et mål mot Vålerenga, smilte Strøm til TV 2 om målet. Kun minuttet etter 1-0-scoringen kom kalddusj nummer to for gjestene fra Oslo. Og Storhamar ga seg ikke før det sto 5–1 på måltavlen. Det neste finaleoppgjøret spilles i Oslo onsdag. (NTB)  Lysdahl tok tilbake NM-tittelen i slalåm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:13.50)
  landslagsløper kristin lysdahl tok sitt andre nm-gull i slalåm da hun på overlegent vis vant søndagens renn i hafjell. asker-jenta endte med en seiersmargin på 98 hundredeler til bianca bakke westhoff på sølvplass. landslagsvenninne thea louise stjernesund sikret bronsen. det var vanskelige forhold i søndagens norgesmesterskap i slalåm. i første omgang var det bare 38 av totalt 62 løpere som kom i mål, i tillegg til at også 13 løpere kjørte ut i finaleomgangen. det var derfor kun 25 løpere som noterte seg med en plassering. bakke westhoff hadde en ledelse på fem hundredeler ned til lysdahl etter første omgang, men en overlegen andreomgang sikret lysdahl gullet. 27-åringen vant også nm-gull i slalåm i hemsedal i 2019, i tillegg til at hun har et kombinasjonsgull fra to år tidligere.


  øyre slind overlegen i reistadløpet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:12.20)
  Astrid Øyre Slind tok sin første seier i Ski Classics denne sesongen da hun vant Reistadløpet lørdag formiddag. Løpet er 50 kilometer og går fra Setermoen til Rustahøgda i Troms. Med dagens seier, tangerte Slind sveitsiske Seraina Boner på andreplass over kvinnene med flest seirer i Ski Classics.

  vickhoff lie med overlegent nm-gull i super-g – 16-åring yppet seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:13.19)
  Kajsa Vickhoff Lie (25) utklasset konkurrentene i super-G under NM i alpint på Hafjell fredag. Det var hennes fjerde NM-gull. Dermed gjorde hun akkurat som på torsdag da hun seiret i utfor samme sted. Begge seirene til 25-åringen var ventet. Hun kom på 3.-plass i verdenscupavslutningen i Saalbach i super-G for noen uker siden og tilhører den absolutte verdenseliten. Dit er det et det stykke igjen for de øvrige norske fartsjentene. Thea Louise Stjernesund tok sølvet og var 0,57 sekunder fra seieren. Det var et sterkt løp av utøveren som er mer kjent for å kjøre slalåm og storslalåm. Alexandra Gleditsch Melgaard var 1,51 sekunder bak på 3.-plass. Torsdag overrasket 16 år gamle Eva Unhjem Johansen med bronse i utfor i sitt aller første FIS-renn i disiplinen. Fredag havnet på hun på 5.-plass i super-G. Ungjenta fra Asker hadde 2,52 sekunder opp til vinneren Vickhoff Lie. De to første NM-gullene til Vickhoff Lie kom i 2019.(NTB)  Sikret NM-gull kun måneder etter livstruende drama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:14.27)
  jeg er litt overrasket over hvor bra det er etter sykdomsfraværet, sier trym nygaard løken til nrk etter at han tok nm-gull i telemarkkjøring søndag. i desember i fjor ble den skadeplagede 30-åringen hasteoperert for tarmslyng av tykktarmen da han var på treningssamling i sveits. i romjulen ble verdensmesteren fra 2019 operert på nytt. – det så mørkt ut en periode der, forteller han. – det har vært en lang prosess tilbake, men det har vært veldig bra helsepersonell på olympiatoppen. løken, som mistet elleve kilo som følge av sykdommen, tok overlegent nm-gull foran børge søvik, mens lillebror mikkel nygaard løken tok bronse.

  Nytt Pogacar-show i Catalunya

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:14.21)
  sykkelstjernen tadej pogacar vant også avslutningsetappen av volta a catalunya søndag. sloveneren totaldominerte dermed det spanske rittet. slovenske pogacar endte opp med å vinne fire av åtte etapper og tok en knusende overlegen sammenlagtseier. søndagens avsluttende 145,3 kilometer lange etappe hadde start og mål i barcelona. den ble avsluttet i en krevende rundløype i den spanske storbyen. underveis satt uno-x-rytter idar andersen i et mindre brudd, mens andreas leknessund, tobias halland johannessen og johannes kulset hang med i fronten relativt lenge. på den siste runden kom de imidlertid til kort. da seierskampen skulle avgjøres fra en gruppe på rundt 20 ryttere spurtet pogacar best og tok seieren ganske greit. – pogacar vinner selv på en dag der det ser ut som han ikke er på topp, sa tv 2-kommentator magnus drivenes etter oppvisningen. pogacar så ut til å slite over den siste stigningen, men sloveneren samlet seg og vant avslutningen i debuten i volta a catalunya. franske dorian godon tok annenplassen. (ntb)

  Bayern München mot «norsk» seriegull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:20.07)
  nordmannen alexander straus er i ferd med å føre bayern münchen til et overlegent seriegull. lørdag ble eneste gullrival wolfsburg slått 4-0 på bortebane. wolfsburg måtte vinne for å ha reelt håp om å bli mester, men i stedet ble laget knust på egen arena. etter storseieren har ubeseirede bayern sju poengs forsprang med fem serierunder igjen. lagene gikk målløse av banen til pause, men så skrudde sørtyskerne opp tempoet. pernille harder scoret 1–0 tre minutter ut i den andre omgangen, deretter doblet klara bühl. lea schüller og georgia stanway scoret kampens to siste mål. landslagsspiller tuva hansen kom innpå og spilte overtidsminuttene for bayern. (ntb)

  Bayern München mot norsk seriegull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:20.07)
  nordmannen alexander straus er i ferd med å føre bayern münchen til et overlegent seriegull. lørdag ble eneste gullrival wolfsburg slått 4-0 på bortebane. wolfsburg måtte vinne for å ha reelt håp om å bli mester, men i stedet ble laget knust på egen arena. etter storseieren har ubeseirede bayern sju poengs forsprang med fem serierunder igjen. lagene gikk målløse av banen til pause, men så skrudde sørtyskerne opp tempoet. pernille harder scoret 1–0 tre minutter ut i den andre omgangen, deretter doblet klara bühl. lea schüller og georgia stanway scoret kampens to siste mål. landslagsspiller tuva hansen kom innpå og spilte overtidsminuttene for bayern. (ntb)


  Van der Poel med imponerende soloseier - Abrahamsen tett på topp ti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:16.52)
  mathieu van der poel tok en til slutt overlegen seier i e3 saxo classic fredag. etter en forrykende start, kom blant andre jonas abrahamsen seg med i bruddet. den norske uno-x-syklisten kjempet lenge i front, men favorittgruppa kom opp til abrahamsen og bruddet rett i forkant av paterberg, med litt over fire mil til mål. der angrep van der poel og kjørte solo alene inn til mål, mens erkerivalen wout van aert skled på brosteinen i bunn av bakken og falt. van aert tok opp jakten, men klarte aldri å komme seg nærmere enn 10-15 sekunder. van der poel økte ledelsen inn mot mål og vant til slutt i overlegen stil, halvannet minutt foran jasper stuyven og van aert. abrahmsen kom inn rundt tre minutter bak, til en tolvteplass. lenge hang også lagkameraten rasmus tiller godt med, men han måtte slippe favorittgruppa med rundt fem mil igjen. van aerts lagkamerat i visma-laget, per strand hagenes, måtte bryte etter en velt tidlig i rittet, mend amund grøndahl jansen brøt halvveis ut i rittet.

  Klæbo vant NM-gull – vurderer å droppe femmil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:15.42)
  johannes høsflot klæbo var i det umulige hjørnet om dagen. han vant 10 kilometeren i nm med over tolv sekunder ned til erik valnes. etter målgang snakket de to i ivrig passiar om løpet. både klæbo og valnes var enige om hvor tungt det var. – vi snakket om hvor tungt dette var, sier klæbo til nrk. fredagens seieren ble klæbos hans åttende nm-gull. «bjørnen» fra sørreisa leverte et godt løp, og gikk inn til en overlegen ledelse. etter målgang snakket han meget varmt om skiene. – ja, jeg vurderte nesten å bryte siden jeg var så mye bedre enn alle andre. jeg sto bare å pirket og tok ti sekunder på én flate. det var tullete. det var feige lag, sier han til nrk. – jeg følte at jeg åpnet ganske kontrollert, men det ble tungt likevel på dette føret. det skala jeg innrømme. jeg måtte justere en del på sisterunden. hvis jeg slår johannes nå så er det en skrell, fortsetter han. lørdag er det fem mil som står på programmet. dagens vinner gleder seg ikke til å legge ut på distansen. – jeg tenker på hvor vondt det skal bli å gå fem mil her i morgen, sier klæbo. for det er nemlig usikkert om han skal begi seg ut på femmila i morgen. – jeg må ta en prat med morfar. planen er å gå, men spørsmålet er hva man får ut av det. det blir ikke skøyting, det blir høye kneløft. det blir femmil med høye kneløft i morgen, sier han. fredagens vinner har et ønske til arrangøren om hva som må gjøres med løypa før lørdagens manndomsprøve. – det blir spennende å se om de salter, det må dem, sier han.

  Klæbo tok nytt suverent NM-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:15.42)
  johannes høsflot klæbo var i det umulige hjørnet om dagen. han vant 10 kilometeren i nm med over tolv sekunder ned til erik valnes. etter målgang snakket de to i ivrig passiar om løpet. både klæbo og valnes var enige om hvor tungt det var. – vi snakket om hvor tungt dette var, sier klæbo til nrk. fredagens seieren ble klæbos hans åttende nm-gull. «bjørnen» fra sørreisa leverte et godt løp, og gikk inn til en overlegen ledelse. etter målgang snakket han meget varmt om skiene. – ja, jeg vurderte nesten å bryte siden jeg var så mye bedre enn alle andre. jeg sto bare å pirket og tok ti sekunder på én flate. det var tullete. det var feige lag, sier han til nrk. – jeg følte at jeg åpnet ganske kontrollert, men det ble tungt likevel på dette føret. det skala jeg innrømme. jeg måtte justere en del på sisterunden. hvis jeg slår johannes nå så er det en skrell, fortsetter han. lørdag er det fem mil som står på programmet. dagens vinner gleder seg ikke til å legge ut på distansen. – jeg tenker på hvor vondt det skal bli å gå fem mil her i morgen, sier klæbo. – jeg tror det kommer til å bli noe av tyngste jeg kommer til å gå, fortsetter trønderen.

  Klæbo mot nytt suverent NM-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:15.42)
  johannes høsflot klæbo er i det umulige hjørnet om dagen. han leder foreløpig 10 kilometeren i nm med over tolv sekunder ned til erik valnes. hvis det blir seier til klæbo denne fredagen blir det trønderens åttende nm-gull. under fredagens 10 kilometer var det johannes høsflot klæbo suveren. han leder i mål, men de største konkurrentene har også gått i mål. valnes på sin side gikk inn til en overlegen ledelse. etter målgang snakket han meget varmt om skiene. – ja, jeg vurderte nesten å bryte siden jeg var så mye bedre enn alle andre. jeg sto bare å pirket og tok ti sekunder på én flate. det var tullete. det var feige lag, sier han til nrk. – jeg følte at jeg åpnet ganske kontrollert, men det ble tungt likevel på dette føret. det skala jeg innrømme. jeg måtte justere en del på sisterunden. hvis jeg slår johannes nå så er det en skrell, fortsetter han.


  ida marie hagen tok overlegent nm-gull i kombinert – vant foran lillesøsteren mille marie

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:13.25)
  Verdenscupvinner Ida Marie Hagen (23) herjet med konkurrentene i torsdagens NM-konkurranse i kombinert, inkludert lillesøster Mille Marie Hagen (21). Konkurransen ble gjennomført med langrenn fellesstart først, og deretter ble det gjennomført én hoppomgang i den lille Lygårdsbakken. Ida Marie Hagen ledet med 41 sekunder ned til Hanna Midtsundstad etter langrenn over fem kilometer, mens lillesøsteren Milla var 57 sekunder bak. I bakken var Ida Marie Hagen enda mer suveren. Der hoppet hun 96 meter og endte opp med 141 poeng. Mille Marie Hagen landet på 75,5 meter og fikk 65,4 poeng. Bronsemedaljen gikk til Nora Helene Evans som hoppet 84 meter og fikk 55,8 poeng. 23 år gamle Ida Marie Hagen har lagt bak seg en glitrende sesong. Hun vant 10 av de 13 siste rennene i verdenscupen og sikret seg til slutt sammenlagtkula med klar margin til lagvenninne Gyda Westvold Hansen. (NTB)


  Hylles

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:22.24)
  skiskytter johannes thingnes bø (30) har vært ustoppelig i canmore. søndag kveld vant han fellesstarten med overlegen margin.

  Norge suverene i lagkonkurransen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:15.44)
  i prøve-vm i granåsen var det klart for lagkonkurranse for kombinertutøverne lørdag. etter hoppet var det norske kombinert-laget nummer tre. i langrennet gikk de ut bak østerrike og japan. jens lurås oftebro og gyda westvold hagen knappen inn på nasjonene foran. – det var veldig artig. og det er veldig artig når man er på lag med så mange flinke utøvere, sier westvold hansen til nrk. da det var ida marie hagen sin tur på etappe tre, var japan passé og i løpet av etappen sin passerte, verdenscupvinneren på kvinnesiden, østerrike. hun sendte ut jørgen graabak, som var norges ankermann, med en solid luke ned til konkurrentene. over 40 sekunder var luka graabak måtte forsvare. – de tre foran meg hadde gjort en kjempejobb. og da ble den en ganske behagelig affære for min del, så det satt jeg pris på. kunne nyte litt publikum, sier ankermannen til nrk. det ble aldri noe problem for trønderen. luken klarte aldri forfølgerne å tette. dermed ble det en overlegen seier til de norske laget, som måtte klare seg uten jarl magnus riiber. verdenscupvinneren er ute resten av sesongen med en kneskade. neste år skal det arrangeres ski-vm i granåsen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »