Hovedsiden

Liten annonse
  Nesten 900.000 såg Ingebrigtsen bli historisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:13.45)
  sjåartoppen til nrk i em i friidrett kom da jakob ingebrigtsen vant overlegent på 1500-meteren den siste kvelden. det var 891.000 sjåarar då ingebrigtsen sprong i mål i ensam majestet. i snitt var det 517.000 som følgde sendinga til nrk onsdag kveld. – vi er veldig fornøgde med oppslutninga rundt em i friidrett på alle plattformer. friidretten er i ein ny gullalder, og interessa er enorm, seier sportsredaktør espen olsen langfeldt i nrk. ingebrigtsen blei onsdag den mannlige utøvaren med flest em-gull gjennom historia. 23-åringen har tatt seks em-gull på seks forsøk.

  Historisk Djokovic slet seg til seier - kan møte Ruud i kvartfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:20.55)
  novak djokovic slo argentiske francisco cerúndolo 3-2 i sett i fjerde runde i roland-garros mandag kveld. i en intens og nervepirrende kamp var det djokovic som vant første sett overlegent, 6-1, før cerúndolo slo tilbake og vant de to neste settene 7-5, 6-3. djokovic våknet igjen til live i fjerde sett og vant det 7-5. i det femte settet var det lengste jevnt, men djokovic viste seg som den sterkeste i avslutningen og vant til slutt 6-3. seieren var djokovics 370. seier i en enkeltkamp i en grand slam-turnering. med det er han historisk som den mannlige single-spilleren med flest seirer i historien, én mer enn roger federer. i kvartfinalen møter verdensener djokovic vinner av kampen mellom casper ruud og taylor fritz. ruud vant der første sett, mens fritz vant det andre. kampen pågår.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »