Hovedsiden

Liten annonse

  Storhamar klar for NM-finale: – En utrolig lettelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:23.24)
  storhamar er klare for sin femte strake nm-finale i ishockey etter 3-1-seier over frisk asker søndag og 4-1 sammenlagt. siden 2018 har storhamar vært i nm-finale hvert år, foruten 2020 og 2021. de to årene ble det ikke spilt sluttspill, som følge av koronapandemien. – det er en utrolig lettelse, innledet storhamars patrick thoresen til tv 2 om avansementet til nm-finalen. – det er veldig deilig, slik som de andre gangene. nå har vi planer om å vinne denne her, la eirik salsten til i intervju med tv 2.

  Magnus Carlsen vant Grenke Chess Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:19.49)
  magnus carlsen (33) vant det ene og berget remis i det andre partiet i finalen mot ungareren richard rapport (28) i grenke chess open. dermed ble det turneringsseier. seieren er nordmannens tredje i turneringen. han vant også i 2019 da den sist ble arrangert. etter det kom pandemien og satte en foreløpig pause fram til i år. carlsen og rapport har møttes to ganger tidligere i årets turnering. da vant de hver sin gang med hvite brikker. carlsen hadde hvite brikker i det første partiet og hadde full kontroll etter et velspilt parti. etter 51 trekk var det over. dermed holdt det med remis i det siste partiet, noe carlsen klarte. turneringen ble spilt i formatet «rask klassisk», som betyr at spillerne har 45 minutter på klokka og får ti sekunder ekstra for hvert trekk.


  Magnus Carlsen finaleklar i Tyskland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 31. mars 2024 KL:17.40)
  magnus carlsen er sikret en plass i finalen i sjakkturneringen chess classic etter at det ble seier mot tyske vincent keymer i den første av to kamper søndag. nordmannen er med seieren oppe i 6,5 poeng totalt. det er to poeng mer enn franske maxime vachier-lagrave (3.-plass) når kun én kamp i de innledende rundene gjenstår. de to beste etter ti runder spiller finale mandag. carlsen innledet turneringen med én seier og ett tap onsdag, før han spilte remis mot både ding liren (kina) og maxime vachier-lagrave (frankrike) på dag to. fredag klatret han til turneringsledelse med to seirer på to kamper, før 1,5 poeng lørdag sørget for at han også beholdt ledelsen før de to siste innledende kampene. det er første gang turneringen arrangeres etter koronapandemien. carlsen har vunnet turneringen to ganger tidligere og er tittelforsvarer ettersom han vant i 2019. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »