Hovedsiden

Liten annonse


  Ingebrigtsen utsatt for tyveri: – Tragikomisk hvor mye dritt det er nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:08.38)
  i en oppdatering på sosiale medier onsdag kveld, delte live børkja ingebrigtsen at hun hadde blitt frastjålet flere eiendeler fra huset. henrik børkja ingebrigtsen var ikke til stede, da han for tiden er på treningsleir i sierra nevada. ifølge ingebrigtsen skal det ha skjedd mens hun lagde mat, samtidig som det var barn som lekte i et rom like ved inngangspartiet. – jeg har akkurat hatt besøk av politiet, for vi har hatt tyv i gangen her nå, mens jeg var hjemme, sa ingebrigtsen i en video på snapchat. hun fortalte at hun hørte at det gikk i ytterdøra nede og at hun hørte en lyd. da hun skulle kjøre til turntrening, så hun at døra sto åpen. samtidig så hun at en veske, med bilnøkler, og en pose, med en skinnjakke oppi, var borte. – jeg tror ikke vedkommende kan følge meg på sosiale medier, for jeg har hatt et par drittdager. ikke kom her og stjel fra meg i tillegg. fy faen altså, sa ingebrigtsen, og fortsatte: – det er tragikomisk hvor mye dritt det er nå. fy søren, nå gidder jeg ikke mer. nrk har ikke lyktes med å få en kommentar fra ingebrigtsen-paret.

  Kilde raskest på trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:19.56)
  aleksander aamodt kilde suste inn til beste tid i den første treningsomgangen før vinterens første utforrenn i verdenscupen alpint. kilde kom inn til 1.39,68 og leder treningsomgangen i beaver creek 23 hundredels sekund foran franske cyprien sarrazin. andreas sander fra tyskland er nummer tre, over halvsekundet bak. nordmannen startet som nummer 14 av de 82 påmeldte. han var raskest av alle i øverste del av løypa. han tapte tid til rivalene i midtpartiet, men var nest raskest i de to siste sektorene (av fem). adrian smiseth sejersted fikk også fart på skiene. han startet som nummer 2 og kjørte inn til en tid som holder til 6.-plass når 30 utøvere har vært i aksjon. han er 0,67 sekund bak kilde. sejersted har vært raskest av alle i de to sektorene hvor kilde var et stykke bak. markus fossland er tredje norske deltaker. han starter som nummer 56. det skal kjøres verdenscuprenn i utfor fredag og lørdag, mens super-g står på programmet søndag. (ntb)  Frp snur

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:19.45)
  fremskrittspartiet gjør helomvending og stiller seg bak at det må utarbeides en nasjonal strategi for utfasing av gummigranulat i idretten. dermed blir forslaget vedtatt tirsdag.

  Frp snur om gummigranulat-vedtak i Stortinget – sikrer flertall for nasjonal strategi

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:18.27)
  fremskrittspartiet gjør helomvending og ønsker at det skal utarbeides en nasjonal strategi for utfasing av gummigranulat i idretten. dermed blir forslaget vedtatt tirsdag. da saken tidligere i høst var oppe i energi- og miljøkomiteen vendte regjeringspartiene arbeiderpartiet og senterpartiet, samt fremskrittspartiet, tommelen ned. – på denne måten får staten og idretten en felles forståelse av omfanget, kostnadsbildet og nødvendig fremgangsmåte i arbeidet med å fase ut gummigranulatet, sier stortingsrepresentant marius arion nilsen (frp). norges fotballforbund har anslått at omstillingen bort fra gummigranulat vil koste 10 milliarder kroner. – å vedta kostbare miljø- og klimatiltak, uten grundig utredning på pris og miljø- eller klimaeffekt er frp imot. vi ser derfor fram til å få dette belyst gjennom vedtaket om en handlingsplan, sier nilsen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »