Hovedsiden

Liten annonse
  BMW rundet 1 million elbiler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 10. april 2024 KL:10.33)
  i løpet av årets tre første måneder leverte bmw-gruppen nærmere 600.000 biler, og kanskje enda viktigere ‒ de passerte milepælen på én million elbiler.


  Nyenget med kruttsterk seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:11.49)
  martin løwstrøm nyenget avgjorde seierskampen i den siste tøffe motbakken og kom alene til mål i ski classics-rennet summit 2 senja søndag. det 60 kilometer lange rennet i klassisk stil fra bardufoss til finnsnes ble avgjort på de siste kilometerne. nyenget ble nummer to i reistadløpet lørdag. der ble han spurtet ned av johan hoel. søndag var landslagsstjernen førstemann på målstreken. svenske max novak rykket fra en liten tetgruppe inn i den siste tøffe motbakken, men fikk det etter hvert tungt på blanke ski i det tøffe terrenget. bak kom nyenget med festesmurning og passerte novak i god tid før toppen. inn i utforkjøringene ned mot mål hadde nyenget 12 sekunders ledelse til svensken, og det viste seg å holde til seier. dermed kopierte landslagsstjernen fjorårets triumf i summit 2 senja. den gangen hadde han 45 sekunders luke til nærmeste forfølger. søndag ble seiersmarginen 14 sekunder.
  Drama etter Melbourne-sprinten – Hauger klatret til andreplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:08.38)
  dennis hauger (21) får annenplassen i lørdagens sprintløp i formel 2 i melbourne etter at franske isack hadjar ble straffet flere timer etter målgang. hadjar ble straffet med ti sekunders tilleggstid av dommerne for å ha forårsaket en kollisjon rett etter start. dermed mistet han seieren i sprintløpet til tsjekkeren roman stanek. dennis hauger vant kvalifiseringen på den australske banen fredag. det ga 10. beste startposisjon i sprinten. årsaken er at rekkefølgen på de ti beste fra kvaliken snus på hodet i formel 2-sprintene. hauger kjørte seg kraftig opp underveis og passerte mål, rett bak stanek. i søndagens hovedløp står aurskog-gutten i beste startspor. for første gang får hauger pole position som f2-fører. (ntb)  Norge suverene i lagkonkurransen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:15.44)
  i prøve-vm i granåsen var det klart for lagkonkurranse for kombinertutøverne lørdag. etter hoppet var det norske kombinert-laget nummer tre. i langrennet gikk de ut bak østerrike og japan. jens lurås oftebro og gyda westvold hagen knappen inn på nasjonene foran. – det var veldig artig. og det er veldig artig når man er på lag med så mange flinke utøvere, sier westvold hansen til nrk. da det var ida marie hagen sin tur på etappe tre, var japan passé og i løpet av etappen sin passerte, verdenscupvinneren på kvinnesiden, østerrike. hun sendte ut jørgen graabak, som var norges ankermann, med en solid luke ned til konkurrentene. over 40 sekunder var luka graabak måtte forsvare. – de tre foran meg hadde gjort en kjempejobb. og da ble den en ganske behagelig affære for min del, så det satt jeg pris på. kunne nyte litt publikum, sier ankermannen til nrk. det ble aldri noe problem for trønderen. luken klarte aldri forfølgerne å tette. dermed ble det en overlegen seier til de norske laget, som måtte klare seg uten jarl magnus riiber. verdenscupvinneren er ute resten av sesongen med en kneskade. neste år skal det arrangeres ski-vm i granåsen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »