Hovedsiden

Liten annonse

  Tottenham med stygt tap: – Fryktelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:15.26)
  to raske scoringer før hvilen ble avgjørende da tottenham tapte 0-4 for newcastle lørdag. – fryktelig forsvarsspill. de er heldige som slapp unna med fire baklengsmål, sier tidligere tottenham-spiller steffen iversen til viaplay etter kampen. anthony gordon, fabian schär og alexander isak (to mål) sørget for et ydmykende spurs-nederlag på bortebane. tapet sørger for at london-laget skal få det utfordrende med å forsvare fjerdeplassen i sesonginnspurten. klubben har fortsatt til gode å møte manchester city, arsenal, liverpool og chelsea. aston villa står med like mange poeng som spurs, men har en noe enklere avslutning på sesongen. søndag får de imidlertid en tøff jobb borte mot arsenal. spurs hang med den første halvtimen av lørdagens kamp, så skulle alt rakne i løpet av ett marerittaktig minutt. gjestenes forsvar fikk kjempeproblemer med newcastles anthony gordon som sørget for to lynraske scoringer. først kjempet han til seg ballen og spilte alexander isak gjennom. svensken vendte bort micky van de ven og hamret ballen inn i det nærmeste hjørnet. tv-bildene var så vidt ferdige med å vise reprisene fra det første målet, før 2-0 satt i nettet. gordon snappet opp et svakt tilbakespill og vendte også bort van de ven. guglielmo vicario fikk noen fingre på avslutningen, men greide ikke å forhindre kampens andre mål. et tungt utgangspunkt før andreomgangen ble enda verre da isak økte til 3-0 fem minutter etter hvilen. bruno guimarães spilte svensken perfekt gjennom, og alene med keeper var spissen sikker. like før slutt headet schär inn kampens fjerde. newcastle har ikke innfridd forventningene denne sesongen og er et stykke bak i kampen om topp fire. klubben er samtidig med i kampen om europaliga neste sesong og har mye å spille for i sesonginnspurten. der har de muligheten til å klatre på tabellen. bare to av seks kamper (mot manchester united og brighton) går mot motstand fra øvre halvdel av tabellen. (©ntb)  Fiasko for Hamilton da Verstappen vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:09.07)
  max verstappen er tilbake på vinnersporet i formel 1-vm med seier i japans grand prix søndag. lewis hamiltons fiasko får ekspert til å undres om briten «har mistet det». søndag ble det en svært tung dag for superstjernen hamilton som neste sesong skal kjøre for ferrari. hamilton hadde tidlig trøbbel med å henge med på tempoet til rivalene. på et tidspunkt nærmest foreslo mercedes-føreren for teamet at han skulle slippe lagkamerat george russell forbi seg, fordi sistnevnte holdt høyere fart. det er ikke hverdagskost i formel 1-sirkuset. hamilton kjørte til slutt inn til niendeplass. russell endte to plasser lenger fram etter en sen forbikjøring. det er langt unna der mercedes og teamsjef toto wolff ønsker å være. – dette blir et kjedelig og dårlig løp for mercedes, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. – det begynner å nærme seg diskusjonen om hamilton har mista det litt, fortsatte han. verstappen hadde beste startspor og tok svært godt vare på det gode utgangspunktet. han traff starten perfekt og så seg deretter aldri tilbake. sergio perez sørget for dobbelt red bull.


  Viking slet seg til seier etter selvmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:21.07)
  kampen mellom viking og sarpsborg 08 tok aldri helt av, men viking fikk med seg tre poeng i serieåpningen. det var rett før pause at viking kontret. zlatko tripic spilte ballen i perfekt tid frem til lars jørgen salvesen. spissen prøvde å spille ballen på tvers foran mål til en vidåpen sander svendsen, men i et desperat forsøk på å få ballen unna, endte sarpsborg-forsvarer sander christiansen med å sette ballen i eget mål. bortelaget fikk en enorm mulighet på overtid, men alene med keeper klarte ikke henrik meister å få ballen forbi patrik gunnarsson. dermed fikk viking alle poengene i en kamp som neppe går inn i historiebøkene som verdens mest underholdene. – det er en slitekamp, det er typisk første serierunde. det var ikke den peneste kampen fra vår side i annen omgang. en helt ok dag, sier viking-kaptein tripic til tv 2 etter kampen.  Uno-X med andreplass i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:15.57)
  kvinnelaget til uno-x var langt unna toppresultatene i søndagens flandern rundt, men viste seg fra en langt bedre side i mandagens ronde de mouscron. det norske profflaget leverte et godt opptrekk, med den norske mesteren susanne andersen som sisteopptrekker. dermed hadde lagets finske mester, anniina ahtosalo et perfekt utgangspunkt på oppløpet. i selve spurten var imidlertid polske daria pikulik raskest og krysset målstreken et par sykkellengder foran ahtosalo. den finske 20-åringen ble også nummer to i fjorårets utgave av samme ritt, og noterte seg for en annenplass i le samyn tidligere i år.
  Storhamar og Stavanger Oilers til semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:21.19)
  serievinner storhamar og stavanger oilers er videre i nm-sluttspillet i ishockey etter perfekte kvartfinaleserier. storhamar utklasset lørenskog 10-1, mens oilers slo lillehammer 3-2 i et tøft og tett oppgjør. begge de to kvartfinaleoppgjørene ble avgjort på borteis med 4-0 sammenlagt. (ntb)


  Johannes Thingnes Bø tok suveren sprintseier:– Utklassing fra start til slutt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:18.30)
  johannes thingnes bø viste høy klasse under fredagens sprint i canmore, og tok sin første sprintseier denne vinteren. storebror tarjei bø gjorde nok til å vinne sprintcupen. – jeg skjønte tidlig at jeg hadde dagen. det er nok det beste løpet mitt denne sesongen, sier thingnes bø til nrk. – et perfekt løp, han er tilbake som sprintkongen. utklassing fra start til slutt, sa nrks kommentator jann post om bø sin prestasjon. thingnes bø vant sprinten over minuttet foran italienske tommaso giacomel, som endte på en andreplass. i tillegg tar thingnes bø sin 83. seier på øverste nivå – og tangerer dermed den franske legenden martin fourcade. tarjei bø skjøt fullt hus på liggende – men pådro seg én strafferunde på stående. likevel endte han opp med å vinne sprintcupen sammenlagt. – veldig kult, og jeg er stolt av å vinne sprintcupen. den er ikke vanskeligst å ta, men det krever at man er en rask herremann i sporet, sier tarjei bø til nrk. sturla holm lægreid herjet tidvis i holmenkollen for to uker siden, men bommet stygt på liggende i canmore – med hele tre bom. han endte på en 47. plass. – det er helt horribelt, og jeg fikk luften ut av ballongen tidlig. det blir en dag hvor du har lyst til å dra hjem og legge deg under dyna, sier lægreid til nrk. de norske herrene innehar de seks øverst plassene i verdenscupen sammenlagt, og har gjennomført en eventyrlig sesong. på lørdag er det duket for jaktstart i canmore, canada.

  Johannes Thingnes Bø mot suveren sprintseier:– Utklassing fra start til slutt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:18.30)
  johannes thingnes bø viste høy klasse under fredagens sprint i canmore, og ser ut til å ta sin første sprintseier denne vinteren. storebror tarjei bø gjorde nok til å vinne sprintcupen. – et perfekt løp, han er tilbake som sprintkongen. utklassing fra start til slutt, sa nrks kommentator jann post om bø sin prestasjon. thingnes bø leder sprinten over minuttet foran italienske tommaso giacomel, som for øyeblikket ligger på en andreplass. i tillegg ser thingnes bø ut til å ta sin 83. seier på øverste nivå – og tangerer dermed den franske legenden martin fourcade. tarjei bø skjøt fullt hus på liggende – men pådro seg én strafferunde på stående. likevel endte han opp med å vinne sprintcupen sammenlagt. – veldig kult, og jeg er stolt av å vinne sprintcupen. den er ikke vanskeligst å ta, men det krever at man er en rask herremann i sporet, sier tarjei bø til nrk. sturla holm lægreid herjet tidvis i holmenkollen for to uker siden, men bommet stygt på liggende i canmore – med hele tre bom. han ligger for øyeblikket på en 38. plass. – det er helt horribelt, og jeg fikk luften ut av ballongen tidlig. det blir en dag hvor du har lyst til å dra hjem og legge deg under dyna, sier lægreid til nrk. de norske herrene innehar de seks øverst plassene i verdenscupen sammenlagt, og har gjennomført en eventyrlig sesong. på lørdag er det duket for jaktstart i canmore, canada.


  Neymar jubler for Braathens Brasil-comeback: – Jeg er så glad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:14.14)
  forrige uke annonserte lucas pinheiro braathen at han skal kjøre for brasil neste sesong. nå ønsker en av landets største idrettsstjerner den norsk-brasilianske alpinisten velkommen. – velkommen tilbake til sirkuset. jeg er så glad for at du er tilbake. og spesielt nå som du skal representere de brasilianske fargene. lykke til, sier neymar jr. i en video publisert på braathens instagram-profil. neymar er brasils største idrettsstjerne, med 220 millioner følgere på instagram. fotballspilleren har spilt for både barcelona og psg, før han i fjor meldte overgang til saudiarabisk fotball. – jeg kan ikke tro det, skriver braathen under videoen på instagram. – jeg er i fullstendig sjokkert. klyp meg. forrige uke ble brasils skipresident anders pettersson spurt om braathen kan bli skisportens savr på neymar. – hvorfor ikke? det er mye mulig. han har den uvanlige kombinasjonen av at han både er karismatisk og en dyktig alpinist. det liker brasilianere. det er en perfekt kombinasjon, sa pettersson til nrk. braathen la opp i oktober i fjor etter en langvarig strid med norges skiforbund. bare et halvt år senere er han altså tilbake.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »