Hovedsiden

Liten annonse


  Elyounoussi la opp på direkten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:14.02)
  fotballspiller tarik elyounoussi legger opp. det fortalte han selv på tv 2s direktesending før eliteseriekampen mellom fredrikstad og bodø/glimt. i oppladningen til kampen annonserte 36-åringen at karrieren er over. – jeg kan si det offisielt her og nå at jeg har lagt opp, sa han til tv 2. – jeg har følt meg privilegert som har fått holde på i så mange år. jeg kunne sikkert ha pushet mer, men jeg møtte på flere gamle spillere der noen gikk med krykker og andre halter. det er deilig å slutte når man selv vil tenker jeg. ifølge samme kanal har elyounoussi vært uten klubb etter at han forlot japanske shonan bellmare i februar. i løpet av karrieren har elyounoussi spilt for blant annet heerenveen, lillestrøm, rosenborg, hoffenheim og aik, samt fredrikstad i to perioder. landslagskarrieren endte med 60 kamper og 10 mål. kampen mellom fredrikstad og bodø/glimt starter kl. 14.30. det er fredrikstads første kamp i eliteserien etter opprykket.

  Stenbock-Haakestad ble historisk – valgt til sykkelpresident

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:17.38)
  heidi stenbock-haakestad ble valgt til sykkelpresident på sykkeltinget lørdag. hun er første kvinne i rollen. det skriver landevei. stenbock-haakestad ble valgt uten motkandidater og tar over vervet for perioden 2024-2026. jan inge hansen og alte kvålsvoll ble gjenvalgt som første og andre visepresident. i januar ble det klart at jan-oddvar sørnes ikke ville stille til gjenvalg som sykkelpresident etter tre perioder i rollen. stenbock-haakestad ble da innstilt av valgkomiteen som arvtaker. stenbock-haakestad er nasjonal elitekommissær på landeveien, nasjonal kommissær i terreng og utfor og har vært leder av halden ck i en årrekke. hun har en tøff oppgave foran seg som president. økonomien i forbundet fortsatt er anstrengt etter vm i bergen i 2017. – jeg skal først og fremst bygge videre på det som står i styringsdokumentet vårt, men det skal presiseres mer. det som er min styrke, er at jeg er nysgjerrig og ikke redd for å ta en fight. det har jeg bevist i de årene jeg har vært i sykkel, sier stenbock-haakestad til landevei. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »