Hovedsiden

Liten annonse  Antall dødsulykker halvert i september

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 3. oktober 2022 KL:10.40)
  6 mennesker døde i trafikkulykker i forrige måned, noe som er mer enn en halvering målt mot fjorårets september. etter mange måneder med negativ utvikling, ble september en positiv måned når det kommer til hvor mange som mistet livet i den norske trafikken. under fjorårets rekordår mistet 13 personer livet i september, mens 6 personer […] innlegget antall dødsulykker halvert i september dukket først opp på bil24.no.
  Fifa-presidenten om tragedien: – En mørk dag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. oktober 2022 KL:12.02)
  gianni infantino, president i det internasjonale fotballforbundet (fifa), omtaler tragedien i indonesia som en mørk dag for alle som er involvert i fotball. minst 174 personer er døde etter opptøyene som beskrives som en av verdens verste stadionkatastrofer. flere barn skal være blant de døde. sammenstøtet fant sted på kanjuruhan stadium i byen malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom arema og persebaya surabaya, som endte 2-3. – fotballverden er i sjokk etter den tragiske hendelsen i indonesia. det er en mørk dag for alle involverte i fotball. jeg sender mine dypeste kondolanser til familie og venner til ofrene som mistet livene sine i denne tragiske ulykken, sier infantino i en uttalelse. – alle tanker er med det globale fotballsamfunnet, innbyggerne i indonesia og fotballforbundet, fortsetter presidenten.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »