Hovedsiden

Liten annonse
  finaledommer taylor og familien trakassert på flyplassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:23.17)
  den engelske dommeren anthony taylor og hans familie ble trakassert av roma-tilhengere på flyplassen i budapest dagen etter at han dømte europaligafinalen. det melder sky sports , som viser til opptak lagt ut i sosiale medier. de viser blant annet taylor og familien som eskorteres ut av en kafé og inn i et trygt område av sikkerhetsvakter. andre bilder viser en flaske og en stol som kastes i retning av taylor. pgmol, som organiserer engelske fotballdommere, tar i en uttalelse sterk avstand fra behandlingen taylor ble utsatt for. – vi er forferdet over den ufortjente og motbydelige hetsen rettet mot anthony og familien hans mens han er på reise hjem etter å ha dømt europaligafinalen. vi støtter ham fullt ut, står det. sevilla vant finalen på straffespark etter at kampen endte 1-1. roma-trener josé mourinho måtte dermed tåle sitt første nederlag i en europacupfinale. i en tøff kamp delte taylor ut 14 gule kort, hvorav åtte til roma, og la til nesten en halv time i tilleggstid fordelt på fire omganger. etter kampen ble taylor konfrontert av mourinho i en garasje under stadion. treneren lirte av seg ulike skjellsord og havdet at dømmingen var «skammelig». (ntb)
  Norge tapte siste puljekamp i para-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:07.09)
  norges ishockeyherrer røk 1-3 for italia onsdag og tapte dermed alle tre kampene i puljespillet i para-vm i canada. de skal spille om syvendeplassen. norge endte sist i sin pulje etter tap for både tyskland, kina og til slutt italia. onsdag sto audun bakke for det eneste norske målet i tapet for sistnevnte. norge spiller sin siste kamp i turneringen mot tyskland lørdag ettermiddag norsk tid, som de tapte 3-5 mot tidligere i mesterskapet. kina og italia er klar for første utslagsfase. tsjekkia, usa, canada og sør-korea utgjorde gruppe a der de to beste gikk til semifinale, mens de to siste er klar for kvartfinale. norge har fem ganger før tatt medalje i vm i paraishockey, men det har ikke skjedd siden 2009. årets verdensmesterskap i paraishockey spilles i canadiske moose jaw.


  Leknessund tjente nær en halv million på Giro-bragden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:13.09)
  ifølge det danske nettstedet feltet.dk tjente andreas leknessund 39.742 euro for åttendeplassen i sammendraget i giro d`italia. med en kurs på 11,82 for euroen gir det 470.000 innkjørte norske kroner. tradisjonen i sykling gjør at rytterne ikke beholder pengene selv, men at de i stedet fordeles mellom lagets støtteapparat og øvrige ryttere som var med i rittet. tromsøværingen kjørte flere dager i rosa ledertrøya og endte til slutt som nummer åtte sammenlagt. sammenlagtvinneren primoz roglic fra slovenia gjorde det ikke uventet best på pengefronten i årets giro med 289.842 innkjørte euro, som utgjør 3,4 millioner norske kroner.  Heggemsnes tok gull i internasjonal konkurranse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:12.57)
  turneren sofus heggemsnes (23) tok hjem seieren i svingstangfinalen i world challenge cup i bulgaria. nordmannen vant med poengsummen 13.833, kun 0,1 poeng foran andreplassen. i samme turnering tok sebastian sponevik sølv i hoppfinalen. han vant med 14.300 poeng – kun et halvt poeng fra seieren.

  Hovland ned på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:10.31)
  viktor hovland gjør et lite fall og er nummer sju på den nyeste spillerrangeringen i golf. topp fem er uendret siden sist. max homa er mannen som har dyttet hovland ned fra 6.-plassen. søndag leverte amerikaneren en bedre sisterunde og havnet foran norges golfproff i pga-turneringen i fort worth. der falt hovland ut av tetkampen og endte på delt 16.-plass. for andre uke på rad topper scottie scheffler verdensrankingen. usa-stjernen er foran spanjolen jon rahm og nordiren rory mcilroy.

  Norsk åpningstap i VM i paraishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:09.28)
  norge hang lenge godt med før tyskland koblet grepet og vant 5-3 i premierekampen i vm i paraishockey. det norske laget utlignet til 1-1 i første periode, men to raske mål mot slutten av den andre ga et overtak tyskerne aldri mistet. rett etter den siste pausepraten økte de ledelsen ytterligere. ola øiseth styrte inn to kjappe reduseringer og tente et poenghåp, men norge kom ikke nærmere enn 3-4. en tysk scoring i sluttsekundene fjernet all tvil. audun bakke gjorde norges første mål i søndagens kamp. statistikken viste at nordmennene hadde 22 skudd på mål mot tyskernes 17. verdensmesterskapet i paraishockey spilles i canadiske moose jaw. norge har igjen puljeoppgjør mot kina mandag og italia onsdag. de to beste lagene fra gruppe b går til første utslagsfase, mens de to siste spiller om 7.-plassen. tsjekkia, usa, canada og sør-korea utgjør gruppe a.

  milan sikret mesterligaplassen – slo juventus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:22.57)
  milan vant 1-0 over juventus og er sikret å bli topp fire i serie a denne sesongen. det betyr mesterligaspill kommende sesong. olivier giroud scoret kampens eneste mål på bortebane søndag. med triumfen er milan seks poeng foran femteplasserte atalanta med én serierunde igjen. dermed er det seriemester napoli, lazio, inter og milan som tok de italienske plassene i kommende sesongs puljespill i mesterligaen. juventus var lenge med i kampen om mesterligaplass etter at en poengstraff ble trukket tilbake, men for en uke siden ble klubben likevel straffet med ti poengs trekk. det gjorde at de falt utenfor topp-fire-kampen. juventus er anklaget for å ha manipulert overgangssummer for å få regnskapet til å se bedre ut i perioden mellom første kvartal i 2019 og tilsvarende kvartal i 2021. lazio slo nedrykksklare cremonese 3-2 søndag etter en måldobbel av sergej milinkovic-savic. han ble dessuten matchvinner i det siste ordinære spilleminutt. kristoffer askildsen spilte fra start da lecce sikret plassen i serie a med 1-0-seier over monza. askildsen er på lån fra nedrykksklare sampdoria. seriemester napoli spilte 2-2 borte mot bologna. leo skiri østigård satt hele kampen på benken for gjestene. (ntb)


  Sørloth scoret da Real Sociedad sikret mesterligaspill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:21.07)
  alexander sørloth sitt tolvte seriemål for sesongen da da real sociedad tapte 1-2 for atletico madrid søndag. dermed er han tidenes mestscorende nordmann i én og samme la liga-sesong. det gjenstår bare én serierunde i spansk toppfotball denne sesongen, og med fire poeng ned til villarreal på femteplassen er real sociedad sikret plass i mesterligaens gruppespill neste sesong. villarreal tapte 1-2 for rayo vallecano søndag, skriver ntb.

  aston villa kapret den siste europaplassen i premier league

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:20.13)
  aston villa vant 2-1 mot brighton i siste serierunde av premier league. dermed endte laget på 7.-plassen som gir kvalifisering til serieligaen. – det er utrolig. da jeg våknet opp på bursdagen min var dette det eneste jeg ønsket meg. to assist, tre poeng og spill i europa igjen, sa aston villa-spiller jacob ramsey etter kampen, ifølge bbc. midtbanespilleren fylte 22 år søndag, melder ntb.
  Jon Amund Vold vant brødreduellen – ble nummer tre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:16.24)
  jon amund vold padlet inn til 3. plass i k1 5000 meter under verdenscupen i poznan. storebror eivind vold fulgte på plassen bak. jon amund vold klokket inn på 21.31,67. det var 32,33 sekunder bak den overlegne danske vinneren mads brandt pedersen. portugisiske fernando pimenta ble nummer to, skriver ntb.

  Kåret til verdens beste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:14.30)
  landslagsprofil henny reistad er kåret til verdens beste håndballspiller for 2022 av nettstedet handball-planet. det er første gang esbjerg-bakspilleren mottar den gjeve prisen, som er stemt frem av en jury og nettstedets lesere. landslagskaptein stine bredal oftedal tok andreplassen, mens svenske linn blohm ble nummer tre. flere norske håndballprofiler markerer seg i kåringen, melder ntb: camilla herren er kåret til beste venstrekant, mens reistad ble beste venstreback. oftedal vant kåringen av beste playmaker, mens nora mørk og katrine lunde ble henholdsvis beste høyreback og målvakt.

  Aursnes og Benfica sikret seriegullet i Portugal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:21.43)
  fredrik aursnes og benfica tok sitt 38. ligagull da de slo santa clara 3-0 lørdag. tittelen var deres første siden 2019. gonçalo ramos og rafa silva sendte hjemmelaget i føringen før pause. i det 60. minutt fastsatte alejandro grimaldo sluttresultatet da han var sikker fra ellevemetersmerket. fredrik aursnes spilte hele kampen for lisboa-laget. nordmannen har notert seg for to mål og fem målgivende på 28 kamper denne sesongen og har vært en av de sentrale spillerne på veien mot seriegullet. andreas schjelderup satt også på benken for benfica. porto kunne ta igjen rødtrøyene hvis resultatene gikk deres vei lørdag. men da benfica vant sin kamp holdt det ikke med 3-0-seier over vioria guimarares og de blåkledde endte som nummer to. braga har sikret seg tredjeplassen, mens sporting endte som nummer fire. pacos ferreira og øylaget santa clara må belage seg på nedrykk. (ntb)

  Fredrik Aursnes og Benfica sikret seriegullet i Portugal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:21.43)
  fredrik aursnes og benfica tok sitt 38. ligagull da de slo santa clara 3-0 lørdag. tittelen var deres første siden 2019. gonçalo ramos og rafa silva sendte hjemmelaget i føringen før pause. i det 60. minutt fastsatte alejandro grimaldo sluttresultatet da han var sikker fra ellevemetersmerket. fredrik aursnes spilte hele kampen for lisboa-laget. nordmannen har notert seg for to mål og fem målgivende på 28 kamper denne sesongen og har vært en av de sentrale spillerne på veien mot seriegullet. andreas schjelderup satt også på benken for benfica. porto kunne ta igjen rødtrøyene hvis resultatene gikk deres vei lørdag. men da benfica vant sin kamp holdt det ikke med 3-0-seier over vioria guimarares og de blåkledde endte som nummer to. braga har sikret seg tredjeplassen, mens sporting endte som nummer fire. pacos ferreira og øylaget santa clara må belage seg på nedrykk. (ntb)


  Rosenborg med tungt nederlag i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:18.42)
  jeg tror jeg aldri har vært så glad i mitt liv, sier en smørblid olaug tvedten til nrk etter kampen. vålerenga rykker ifra i gullkampen i toppserien. rosenborg var et par hakk unna da oslo-laget vant 3–1 på eget gress og økte forspranget i toppen. det skiller nå ni poeng mellom lagene som innehar første- og andreplassen. tvedten har vært i kjempeform denne sesongen og skulle ikke være noe dårligere mot rosenborg. midtveis i den første omgangen dunket hun inn ledelsesmålet for vertene. vondt skulle bli til verre for gjestene fra trøndelag da thea bjelde doblet ledelsen med et herlig langskudd. like før slutt reduserte emilie nautnes, men det ble bare med trøstemålet. på overtid kontret janni thomsen inn 3–1 for vålerenga. – jeg var så nervøs de siste 15 minuttene. det var deilig, sa thomsen som scoret ti minutter på overtid.

  Madelene Stavnar i tetstriden i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:21.49)
  madelene stavnar er på delt 2.-plass etter åpningsrunden i belgia open i golf. hun gikk fredagens runde fire slag under par. stavnar leverte birdie på 2., 7., 9., 12. og 14. hull og måtte tåle sin eneste bogey på 15. hull. hun er to slag bak svenske anna magnusson og deler 2.-plassen med japanske yuri onishi, sveitsiske vanessa knecht og spanske mireia prat. – det var en god runde. dette var en av dagene da golf virker litt enklere enn på andre dager, sa stavnar. (ntb)

  Norges lag klare for EM-kvartfinale i strandhåndball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:21.48)
  begge norges lag er klare for lørdagens kvartfinaler under em i strandhåndball i portugal. mennene møter danmark, mens kvinnene skal i aksjon mot nederland. for begge lag var kvartfinaleplassene sikret allerede etter gruppespillet. hovedrundekampene fredag avgjorde bare hvem som møter hvem. etter seier over ungarn i første kamp tapte de norske mennene for spania og tyskland og endte sist i sin hovedrundegruppe. dermed blir det kvartfinale mot danmark, som vant sin gruppe. norge tapte fredag 0-2 for spania (26-30, 22-23) og 1-2 for tyskland (30-32, 19-13 og 6-7). kristoffer henriksen var norsk toppscorer i begge kamper. kvinnene slo kroatia 2-0 torsdag før det fredag ble 0-2-tap for tittelforsvarer tyskland og 2-0-seier over vertsnasjon portugal. med 2.-plass i hovedrundegruppen blir det kvartfinale mot nederland. (ntb)  heltemodig leknessund forsvarte åttendeplassen i giroen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:17.05)
  andreas leknessund har fått sitt store gjennombrudd i årets giro d`italia og nordmannen imponerte nok en gang på den 18. etappen i rittet. da primoz roglic angrep i den bratte delen av stigningen opp coi, etappens nest siste stigning, var leknessund blant de som tok opp jakten like bak i gruppe to blant favorittene. der satt han med sammenlagttoer joão almeida, men med én kilometer igjen til toppen måtte han slippe. like etter ble han også frakjørt av nederlenderen thymen arensman, som er blant de som kjemper mot leknessund i sammendraget. – det er kanskje litt leknessund sin stil i sammendraget. han prøver å bite seg med så lenge han klarer og når det først ryker, så ryker det litt ordentlig, sa discovery-kommentator theis magelssen. etappen ble vunnet av den italienske mesteren filippo zana fra bruddet, etter en tett spurt mot thibaut pinot. blant sammenlagtfavorittene var roglic og geraint thomas best. de to kom inn 20 sekunder foran almeida. leknessund var ett minutt og 17 sekunder bak roglic og thomas i mål og ble nummer 16 på etappen. han beholder dermed åttendeplassen i sammendraget. den beste norske plasseringen i giro d`italia tidligere er niendeplassen til tobias foss fra 2019. rittet avsluttes søndag.

  heltemodig leknessund forsvarte åttendeplassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:17.05)
  andreas leknessund har fått sitt store gjennombrudd i årets giro d`italia og nordmannen imponerte nok en gang på den 18. etappen i rittet. da primoz roglic angrep i den bratte delen av stigningen opp coi, etappens nest siste stigning, var leknessund blant de som tok opp jakten like bak i gruppe to blant favorittene. der satt han med sammenlagttoer joão almeida, men med én kilometer igjen til toppen måtte han slippe. like etter ble han også frakjørt av nederlenderen thymen arensman, som er blant de som kjemper mot leknessund i sammendraget. – det er kanskje litt leknessund sin stil i sammendraget. han prøver å bite seg med så lenge han klarer og når det først ryker, så ryker det litt ordentlig, sa discovery-kommentator theis magelssen. etappen ble vunnet av den italienske mesteren filippo zana fra bruddet, etter en tett spurt mot thibaut pinot. blant sammenlagtfavorittene var roglic og geraint thomas best. de to kom inn 20 sekunder foran almeida. leknessund var i overkant av minuttet bak roglic og thomas i mål og ble nummer 16 på etappen. han beholder dermed åttendeplassen i sammendraget. den beste norske plasseringen i giro d`italia tidligere er niendeplassen til tobias foss fra 2019. rittet avsluttes søndag.

  Florida Panthers sikret seg plass i NHL-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:06.12)
  etter en neglebitende ishockeykamp mot carolina hurricanes, sikret florida panthers seg plassen i nhl-finalen. finalen ble et faktum da de slo carolina hurricanes 4–3 i natt. 4–0 sammenlagt betyr at laget fra feriebyen har sikret seg seieren i best av sju-serien. vegas golden knights trenger bare én seier til mot dallas stars for å sikre sin finalebillett. (ntb)

  Dainese vant dramatisk Giro-spurt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:17.32)
  den 17. etappen endte i en massespurt og der ble det jubel for de to nordmenne andreas leknessund og jonas iversby hvideberg og resten av team dsm. etter en utrolig jevn spurt ble det nemlig etappeseier til lagets spurter, italienske alberto dainese. michael matthews åpnet spurten tidlig og så lenge ut til å holde unna, men mot slutten kom både dainese og poengtrøye-leder jonathan milan i raske klyv. ingen turte å juble idet de krysset målstreken, men målfotoet viste at det var dainese som stakk av med seieren, foran mlan og matthews. 25 år gamle dainese vant også den 11. etappen i giro d`italia i fjor. andreas leknessund kom inn med feltet og beholder dermed åttendeplassen i sammendraget. rittet avsluttes søndag.


  Strand Larsen-miss og Sørloth mot Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:21.44)
  jørgen strand larsen spilte fra start for celta og misset en kjempesjanse til å gi sitt lag seieren i 1-1-kampen mot girona i spansk la liga. i det 79. minutt ble nordmannen spilt gjennom av carles pérez med en pasning fra egen halvdel. etter en utsøkt førsteberøring var han øye til øye med keeper paulo gazzaniga, som gjorde seg stor og reddet med beinet. da larsen rett etter ble byttet ut, sparket han frustrert i lufta. celta ville med seier langt på vei trygget plassen i toppdivisjonen. nå lever laget fortsatt farlig. valladolid på feil side av streken er fem poeng bak og har tre kamper igjen. sørloth mot mesterligaen alexander sørloth spilte den siste halvtimen da real sociedad langt på vei sikret mesterligaplass med 1-0-seier over almería. real sociedad er åtte poeng foran femteplasserte villarreal, som har tre kamper igjen. (ntb)

  Florida Panthers ett steg unna NHL-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:07.11)
  florida panthers slo carolina hurricanes på nytt, leder 3-0 sammenlagt og er bare én seier unna en plass i nhl-finalen de to første seirene over carolina hurricanes kom etter at de hadde avgjort i forlengningen, men denne gangen holdt det med den ene scoringen til sam reinhart i 2. periode. 3-0 sammenlagt betyr at laget fra feriebyen i sør bare mangler én seier til i best av sju-serien før plassen i nhl-finalen er et faktum. der venter enten vegas golden knights eller dallas stars. der leder laget fra las vegas med 2-0 sammenlagt. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »