Hovedsiden

Liten annonse
  En norsk hopper topp ti i Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:15.13)
  thea minyan bjørseth (8. plass) og heidi dyhre traaserud (22. plass) ble beste norske i verdenscuprennet i liten bakke i hinzenbach. det var ny personlig bestenotering for traaserud i verdenscupen, mens det er bjørseths 19. topp ti plassering i verdenscupen så langt i hennes karriere. hjemmefavoritten eva pinkelnig fra østerrike ledet før finaleomgangen og leverte et strålende hopp også i finaleomgangen. hun hoppet 90,5 meter, noe som er dagens lengste hopp, og vant overlegent. slovenske nika prevc (2. plass) og jacqueline seifriedsberger (3. plass) tok de andre pallplassene. kjersti græsli lå på en 18. plass etter førsteomgang og hoppet seg opp til 13. plass. det er også hennes karrierebeste. silje opseth klarte akkurat ikke å ta seg til finaleomgangen. neste renn er i lahti i finland 1. mars, før verdenscupsesongen rundes av med raw air i oslo, trondheim og vikersund.


  Billettene til Branns CL-oppgjør mot Barcelona revet bort på få minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:14.03)
  brann solgte unna alle billettene til mesterligaoppgjøret mot barcelona 20. mars på totalt ti minutter. det opplyser klubben på x/twitter. brann hadde først et forhåndssalg hvor billettene gikk bort på to minutter, før de resterende billettene ble revet unna på åtte minutter i det ordinære salget. «det var opp mot 5000 som prøvde å få tak i billett. for et kok!» skriver klubben etter å ha solgt unna de siste 1000 plassene. mesterligaoppgjøret mot caroline graham hansen og ingrid syrstad engens barcelona spilles 20. mars på åsane arena. brann ønsket i utgangspunktet å få den nye gressmatta på brann stadion klar til oppgjøret, men måtte erkjenne at banen ikke ble klar til kampen. derfor spilles kampen på åsane arena som har en kapasitet på 3300 tilskuere. returoppgjøret spilles i den katalanske hovedstaden 28. mars. dersom brann på sensasjonelt vis tar seg videre mot barcelona, venter vinneren av kvartfinalen mellom ajax og chelsea i semifinalen i april. (ntb)


  Sendte slengkyss til svenskene etter seier: – Det kom i kampens hete

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:22.34)
  hun er best taktisk. velger den riktige traseen, og svenskene står bare og stirrer på hverandre og lurer på hva som skjedde her. det sa nrks ekspertkommentator fredrik aukland da skistad sikret sin andre sprintseier for sesongen. skistad valgte å stå over verdenscuphelgen i goms for å hvile seg. noe som ble en gavepakke for de svenske langrennsjentene da de sikret femdobbelt i sveits. lørdag sendte skistad et slengskyss i svensk retning etter seieren. – det var bra. det var veldig deilig å slå de svenske jentene, sa hun i seiersintervjuet spilt på nrk radio. og forklarer slengkysset på følgende måte til viaplay. – jeg tenkte det var hyggelig. det kom i kampens hete, sa hun. – det er ingen som er i nærheten når hun setter stor fart. hun er best taktisk, poengterte aukland da skistad passerte målstreken. den svenske trioen maja dahlqvist, linn svahn og johanna hagström havnet på plassene bak den norske seierskvinnen. tiril udnes weng slo til med sesongbeste da hun ble nummer 6. alle de norske kvinnene tok seg videre fra prologen. anne kjersti kalvå, lotta udnes weng og heidi weng røk imidlertid ut i kvartfinalen. mathilde myhrvold klarte ikke å kjøre seg inn til finalebillett og røk ut i semifinalen. dermed hadde norge to utøvere i finalen.

  Kristine Stavås Skistad knuste konkurrentene: – Maktdemonstrasjon av de sjeldne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:22.34)
  det er en helt annen utgave av skistad nå, sa ekspertkommentator for viaplay niklas dyrhaug og fortsatte: – det er en maktdemonstrasjons av de sjeldne. krisitne stavås skistad valgte å stå over verdenscuphelgen i sveitiske goms for å hvile seg. i dag slo hun tilbake med sesongen andre verdenscupseier i canmore. – har du sett på maken for en dominans?! kristine stavås skistad er overlegen de siste hundre meterne, sa nrks langrennsekspert fredrik aukland i det skistad passerte målstreken først. – det er ingen som er i nærheten når hun setter stor fart. hun er best taktisk. velger den riktige traseen, og svenskene står bare og stirrer på hverandre og lurer på hva som skjedde her, fortsatte aukland. den svenske trioen maja dahlqvist, linn svahn og johanna hagström havnet på plassene bak den norske seierskvinnen. alle de norske kvinnene tok seg videre fra prologen. anne kjersti kalvå, lotta udnes weng og heidi weng røk imidlertid ut i kvartfinalen. mathilde myhrvold klarte ikke å kjøre seg inn til finalebillett og røk ut i semifinalen. dermed hadde norge to utøvere i finalen.

  Verdenscuplederen seiret igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:15.45)
  verdenscupleder ida marie hagen tok nok en seier i kvinnenes kombinert i estlandske otepää lørdag etter et fantastisk langrenn. det var hagens femte verdenscupseier denne sesongen, og i karrieren totalt. japanske haruka kasai vant overraskende hoppdelen og gikk først ut i lørdagens langrenn. verdenscupleder hagen startet 31 sekunder bak lederen, mens hagens langrennsfart er såpass god at det ikke var noen overraskelse da hun raskt blandet seg inn i tetkampen. midtveis i løpet gikk hagen ifra, men kasai holdt inn til 2. plass. lørdag var dermed første gang denne sesongen hvor det norske laget ikke tok de to øverste plassene på pallen. gyda westvold hansen startet hele 41 sekunder bak kasai, etter å ha trøblet i hoppbakken, men endte på 3. plass. mari leinan lund gikk i mål som nummer fem, 37,4 sekunder bak hagen. marte leinan lund og hanna midtsundstad hadde langt opp til teten før langrennet og endte et stykke bak teten i mål, på henholdsvis 14.- og 21. plass.

  Brødrene Bø innleder VM sammen med Knotten og Tandrevold

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:17.03)
  johannes thingnes bø og storebror tarjei bø kapret herreplassene på det norske laget når skiskytter-vm etter planen innledes med blandet stafett onsdag. det er tv 2 som mandag melder om det norske laguttaket. karoline knotten og ingrid landmark tandrevold skal gå kvinneetappene på stafetten. særlig på herresiden har det vært tøff kamp om stafettplassene. norge har dominert kolossalt i verdenscupen denne vinteren. johannes dale-skjevdal, sturla holm lægreid og vetle sjåstad christiansen ville også vært sterke kort. uvær skaper trøbbel for arrangørene i tsjekkia. det har ført til en viss usikkerhet rundt om starten på mesterskapet kan gå som planlagt onsdag. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »