Hovedsiden

Liten annonse
  Suverene Goggia vant i St. Moritz – de norske frakjørt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:11.25)
  ragnhild mowinckel (31) og kajsa vickhoff lie (25) fikk så hatten passet av italias sofia goggia i fredagens super-g-renn i st. moritz. goggia kjørte et fantastisk verdenscuprenn og var i særklasse best ned fjellsiden over den sveitsiske alpebyen. 31-åringen hadde hele 0,95 sekunder ned til østerrikes cornelia huetter på annenplass. hjemmehåpet lara gut-behrami var 1,02 sekunder bak på 3.-plass. usas mikaela shiffrin var 1,08 bak på 4.-plass. det var langt mellom båtene i de sveitsiske alpene. den velkjente st. moritz-tåken var naturlig på plass på toppen av løypa, men den var ikke til hinder for løperne. de norske hadde ingen god dag. verken ragnhild mowinckel eller kajsa vickhoff lie fikk det til å stemme. mowinckel ble for passiv og endte opp 2,07 sekunder bak vinneren. molde-jenta tapte nesten alt i den andre sektoren. i resten av løypa holdt hun følge. selv om mowinckel ikke holdt følge med teten, fikk hun en fin plassering. hun ble til slutt nummer ni. vickhoff lie åpnet greit, men ble mer avventede og passiv etter hvert. flere av svingene ble i drøyeste laget. hun kom inn til 1.19,60 og ble saftig frakjørt av de beste. opp til overlegne sofia goggia ble det hele 2,97 sekunder. vickhoff lie plasserte seg på 18.-plass. inni holm wembstad (23) måtte reise hjem til norge etter torsdagens utfortrening. hun skadet kneet og må undersøkes nærmere i norge. også i fjor ødela wembstad kneet under et verdenscuprenn i st. moritz. dermed mistet hun resten av forrige sesong. (ntb)

  Everton med kruttsterk seier over Newcastle etter dobbel Trippier-blemme

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:22.48)
  everton utnyttet grove forsvarsfeil hos newcastle og tok seg over nedrykksstreken med 3-0-seier i premier league. det er en solid seier for sean dyches menn mot formsterke og normalt defensivt solide newcastle. everton hadde brent store sjanser, men det løsnet mot slutten da backen kieran trippier begynte å slurve på egen halvdel. 78 minutter var spilt da han regelrett ga bort ballen til dwight mcneil. evertons venstreving avanserte framover og hamret ballen i nota til 1-0 fra 15 meters hold. sju minutter senere gjentok miseren seg for trippier. han stresset og spilte ballen i beina på jack harrison, som fikk kranglet den med seg og serverte abdoulaye doucouré. malieren var trygg og plasserte inn 2-0. alexander isak viste fram dribleferdigheter og kom nær redusering mot slutten, men var akkurat ikke rask nok til å få skutt på mål. det var en av ganske få newcastle-muligheter i kampen. selv om gjestene hadde ballen mye, var everton mer gjennombruddshissig og farligere kampen gjennom. den aller største sjansen fikk dominic calvert-lewin etter 38 minutter. han vendte opp og blåste ballen høyt over mål fra fire meters hold. da hjalp det at lagkameratene ordnet seier i annen omgang. langt på overtid trillet innbytter beto inn sitt første premier league-mål. (ntb)

  Vålerenga med langt steg mot fornyet kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:20.53)
  vålerenga vant 2-0 borte mot kristiansund i eliteseriekvalifiseringen, og har gitt seg selv en meget god mulighet til å holde seg på det øverste nivået. søndag spilles returoppgjøret på vifs hjemmebane. da blir det klart om hovedstadsklubben rykker ned for første gang på 23 år, eller om kristiansund må spille i 1. divisjon for andre år på rad. det eneste bytte vif-trener geir bakke gjorde før møtet med gamleklubben, var å sette inn christian borchgrevink for magnus riisnæs. det skulle gi uttelling. for etter en drøy time endte borchgrevinks presise innlegg opp hos daniel håkans i feltet, og finnen plasserte ballen i det lengste hjørnet til eufori hos de tilreisende bortesupporterne. fem minutter før slutt rullet spilte mohamed ofkir fri simen juklerød i feltet. den venstre vingbacken var iskald, og doblet ledelsen for vålerenga.

  Ski Classics-starten ryker for Magni Smedås

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:14.57)
  magni smedås var en av ski classics-sirkusets store forgrunnsfigurer sist vinter. foran helgens åpningsrenn er hun plasserte på sidelinjen med ryggtrøbbel. skaden gjør at dalsbygda-jenta, som i langløpssirkuset representerer team eksjöhus, litt motvillig har bestemt seg for å ikke gå flere skirenn før på nyåret. det er en skivebuktning i ryggen som skaper smerter og problemer for smedås. skaden er et forstadium til prolaps. smertene oppsto i forbindelse med trening i svenske vålådalen før sesongstart. – det kunne vært mer alvorlig, og jeg er glad det ikke er det. samtidig må skaden tas på alvor, og det innebærer at det ikke bli skirenn før nyttår. det er veldig kjipt, sier smedås. forrige sesong ble smedås den tredje norske vinneren av ski classics-løpet marcialonga. (ntb)

  Formel-1 vurderer store endringer før neste sesong

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:07.40)
  før neste sesongs formel-1 sesong vurderes det å gjøre store endringer på formatet til sprintløpene. endringene som har vært diskutert er en reversert gridplassering for de ti best plasserte førerne etter kvalifiseringen. det skriver the guardian. forslaget om endringer kom tirsdag samtidig som formel-1 annonserte hvilke løpshelger som skal ha sprintløp i tillegg til hovedløp. disse vil foregå i kina, miami, østerrike, austin, brasil og qatar. det har også vært diskutert om strukturen på løpshelgene skal endres. allerede har det blitt bestemt at kvalifiseringen til sprintløpene skal foregå etter den første treningen, som igjen foregår fredager i løpshelgene. formel-1 innførte sprintløp på kalenderen for første gang i 2021, og har gjort flere endringer hver sesong. de ønsker et fast konsept innen 2024-sesongen som kan vare.


  Gladnyhet for United foran skjebnekamp: To stjerner tilbake i trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:11.34)
  den skadeplagede manchester united-duoen rasmus højlund og antony deltok på tirsdagens trening foran mesterligamøtet med galatasaray. danske højlund og brasilianske antony var ikke med i kamptroppen til søndagens premier league-møte med everton som følge av skadetrøbbel. nå peker ting i retning av at duoen er aktuell for spill i onsdagens oppgjør i tyrkia. der har united presset på seg. old trafford-klubben ligger sist på tabellen i gruppe a etter fire spilte kamper. samtidig skiller det kun ett poeng opp til andreplasserte fc københavn. bayern münchen topper etter fire strake seirer. united har tre strake seirer i premier league. (©ntb)

  Hovland med ny kanonrunde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:14.06)
  golfesset viktor hovland gikk en strålende tredjerunde i sesongfinalen på europatouren i dubai. nordmannen henger med i tetkampen. 26-åringen har levert totalt seks birdier på runden, og han plasserer seg ett slag bak ledende matt wallace før den avsluttende runden søndag. sistnevnte klinket til med hele ni strake birdier og tolv totalt på lørdagens runde. det er en tangering av verdensrekorden, skriver sky sports. hovland startet sesongfinalen i dubai med tre slag under par på åpningsrunden torsdag. fredag fulgte han opp med en kjemperunde og plasserte seg i god posisjon med totalt ni slag under par før lørdagens runde. helgens turnering er sesongens siste på europatouren. det er allerede klart at nordirske rory mcilroy vinner europatouren sammenlagt denne sesongen. hovland har lagt bak seg en supersesong, der han endte opp som seierherre i pga-sluttspillet. den siste turneringen han spilte var ryder cup i roma i september. der var han en av lederskikkelsene for et europa-lag som fikk revansje mot usa etter nederlaget i 2021. turneringen i dubai avsluttes søndag. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »