Hovedsiden

Liten annonse  Brann-spiller beklager til Tromsø-supporterne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:18.57)
  brann dominerte fullstendig den første timen borte mot tromsø i serieåpningen mandag. etter to scoringer av joachim soltvedt og én scoring av bård finne, ledet bergenserne 3-0. etter kampen beklager tomålsscorer soltvedt feiringen sin etter det andre målet. – jeg må bare beklage feiringen overfor tromsø-fansen. det var ikke meningen å feire foran dem, men det ble litt langt bort til mine egne. jeg feiret med at jeg frøs litt, men tromsø er en veldig fin by. jeg mistet litt hodet, sa soltvedt til tv 2. rett før timen fikk de ballen i mål igjen, men etter en var-avgjørelse ble målet annullert. og med var-annulleringen begynte også noen dramatiske minutter. lasse nordås scoret to raske og plutselig var fjorårets bronsemedaljører med i kampen. så, et kvarter før full tid, hisset anders jenssen seg opp da brann stoppet en kontring på ulovlig vis. jenssen fikk sitt andre gule kort og ble sendt i garderoben. med en mann mer sikret brann seieren da aune heggebø scoret kampens sjette. dermed vant brann til slutt 4-2 i serieåpningen.

  Trodde de ledet 4-0 - holdt på å rote bort seieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:18.57)
  brann dominerte fullstendig den første timen borte mot tromsø i serieåpningen mandag. etter to scoringer av joachim soltvedt og én scoring av bård finne, ledet bergenserne 3-0. rett før timen fikk de ballen i mål igjen, men etter en var-avgjørelse ble målet annullert. og med var-annulleringen begynte også noen dramatiske minutter. lasse nordås scoret to raske og plutselig var fjorårets bronsemedaljører med i kampen. så, et kvarter før full tid, hisset anders jenssen seg opp da brann stoppet en kontring på ulovlig vis. jenssen fikk sitt andre gule kort og ble sendt i garderoben. med en mann mer sikret brann seieren da aune heggebø scoret kampens sjette. dermed vant brann til slutt 4-2 i serieåpningen.

  Norske Anniken (27) med diskgolf-bragd i USA

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 31. mars 2024 KL:20.27)
  anniken kristiansen steen fra hamar vant texas state disc golf championship, en turnering i diskgolf på aller høyeste nivå. hun er den første norske kvinnen som vinner en så stor turnering. – akkurat nå er det surrealistisk. man har satt seg et mål så langt framme. plutselig står du midt i det. det er ubeskrivelig, sier hun til nrk. – det betyr veldig mye, jeg håper det er inspirasjon til alle damer som ønsker å følge drømmen og bli god, sier diskgolf-spilleren. – det er helt fantastisk, jeg har nesten ikke ord, sier hennes mann og trener, tom erik kristiansen steen. han må innrømme det ble både tårer og full jubel da han skjønte at kona vant hele turneringen. – det renner inn med meldinger fra fjern og nær nå. så ja. det er vel noe av det største vi har vært med på. steen ble i fjor dobbel norgesmester, og har vunnet den gjeveste konkurransen i europa. siden har hun satset i diskgolfens hjemland, usa, en satsing som nå har gitt avkastning. flere norske gjorde det gjevt i turneringen; lykke lorentzen endte på 4. plass i miami.

  Hareides Island klare for playoff-finale: Knuste Israel i jakten på EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:22.39)
  åge hareide og island lå under 0-1, snudde kampen, hadde litt flaks og vant til slutt stort. den norske island-treneren var gjennom hele følelsesregisteret på veien mot 4-1-seieren. eran zahavi sendte israel i føringen, men i løpet av tre elleville minutter like før pause snudde island kampen til 2-1. islendingene så ut til å ha god kontroll etter hvilen og det så meget lyst ut da israels roy revivo fikk direkte rødt kort. men så fikk israel plutselig straffe. zahavi gikk frem, men blåste ballen utenfor. hareide & co. slapp med skrekken - og scoret deretter ytterligere to mål. albert gudmundsson ble dagens store helt med sine tre scoringer. dermed er åge hareide og island ett steg unna em i tyskland: neste uke venter ukraina i playoff-finalen.


  Sabalenkas kjæreste bekreftet død: – Må han hvile i fred

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:08.13)
  den tidligere nhl-spilleren konstantin koltsov har gått bort. det bekreftes av det belarusiske ishockeyforbundet. koltsov var også kjæresten til verdenstoer i tennis, aryna sabalenka. i en kort uttalelse skrev forbundet at koltsov «døde plutselig», uten å si hvordan eller hvor han gikk bort. «vi er i sorg. det belarusiske hockeyforbundet uttrykker sin dypeste medfølelse til familien, venner og alle som kjente og jobbet med konstantin», heter det i uttalelsen. koltsov spilte tre sesonger i nhl med klubben pittsburgh penguins, samt i to ol med det belarusiske landslaget. i tillegg til sin spillerkarriere, var koltsov også trener for khl-klubben salavat yulayev ufa og det belarusiske landslaget. «han var en sterk og positiv person, han var elsket og respektert av spillere, kolleger og supportere. må han hvile i fred,» skriver salavat julajev ufa i en uttalelse. konstantin koltsov ble 42 år gammel.
  Bieinvasjon stoppet tenniskamp - stjerner måtte løpe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:06.58)
  carlos alcaraz` kvartfinalekamp mot alexander zverev i indian wells var av det uvanlige slaget. spanjolen ble stukket flere ganger av bier på vei mot triumf. bieinvasjonen kom underveis i det første settet av torsdagens oppgjør i california. da viste tv-bildene plutselig en flokk av bier rundt alcaraz da han skulle serve. i etterkant ble kampen midlertidig satt på pause for å få bukt med bieproblemet. i mellomtiden løp zverev og alcaraz og gjemte seg innendørs. – det er den mest uvanlige kampen jeg noen gang har spilt. jeg trodde det bare var et par av dem, men jeg så opp og det var tusener av dem, mange av de var i håret mitt. det var helt tullete, sa alcaraz etter 2-0-seieren over tyske zverev. til slutt ble det hentet inn en biekspert som fikk insektene vekk fra banen. verdenstoer alcaraz innrømte etter kampen at han har en liten redsel for bier. – jeg skal ikke lyve, jeg er litt redd for dem. (ntb)
  Barcelona videre i mesterligaen – Østigårds Napoli ute

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:22.55)
  i det første oppgjøret mellom barcelona og napoli endte det 1–1. derfor var det knyttet spenning til hvilket av lagene som skulle videre i mesterligaen, da lagene gikk ut på det spanske gresset tirsdag. på olympiastadion i barcelona åpnet vertene klart best. etter kvarteret spilt ledet de 2–0. målene kom ved unggutten fermin lopez og joão cancelo. etter en halvtimes spill, dukket de hvitkledde gjestene dukket plutselig opp i katalanernes 16-meter, titt som troll i eske, og reduserte til 2–1. det tente håpet om avansement for napolitanerne. håpet ble imidlertid slukket da storscoreren robert lewandowski la på til 3–1 for barcelona etter drøye 80 minutter spilt. norsk leo skiri østigård ble i dag tatt ut i ståle solbakkens landslagstropp til kampene mot tsjekkia og slovakia. men tirsdag måtte han se hele kampen mot barcelona fra benken.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »