Hovedsiden

Liten annonse
  Jæger mister EM etter positiv test

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. august 2022 KL:18.50)
  henriette jæger ble tatt ut til em etter en sterk 400 meter under u20-vm i colombia. nå har 19-åringen testet positivt for covid-19, og må derfor trekke seg fra mesterskapet i münchen, opplyser norges friidrettsforbund i en pressemelding

  positivt skadenytt for glimt-keeperen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:14.06)
  bodø/glimt-keeper nikita haikin ser ut til å være klar til kamp mot dinamo zagreb etter skaden han pådro seg mot zalgiris. – slik det ser ut nå, ser det ut som jeg mest sannsynlig kan spille, sier haikin til tv 2. haikin blir derimot ikke å se i fredagens kamp mot sarpsborg. da blir det trolig julian faye lund i målet. han fikk sin glimt-debut mot zalgiris. haikin måtte bli byttet ut mot det litauiske laget tirsdag etter å ha blitt taklet stygt. etter kampen hadde han krykker. – det går bedre og bedre. foten er litt hoven, men definitivt ikke brukket, og det ser positivt ut, legger han til. tirsdag kveld spiller glimt sin første kamp mot dinamo zagreb i playoffrunden i mesterligaen. det skal spilles om en lukrativ billett til gruppespillet over to kamper. taperen er uansett sikret spill i europaligaen. (ntb)

  Zverev øyner skadecomeback – kjemper for å rekke US Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:08.13)
  det tyske tennisesset alexander zverev sier at han håper å være spilleklar til us open i slutten av august etter den stygge ankelskaden han pådro seg i juni. tyskeren tråkket over da han forsøkte å nå en ball fra rafael nadal i semifinalen av roland-garros. overtråkket førte til et unisont gisp fra publikum, og zverev hylte av smerte mens han rullet rundt på den røde grusen. i etterkant ble han operert og mistet flere turneringer på atp-touren. drøye to måneder senere ser verdenstoeren positivt på et eventuelt skadecomeback allerede i slutten av måneden. – jeg vil selvfølgelig forsøke å bli klar til us open, men det blir veldig, veldig tett i så fall, sier zverev ifølge reuters. (ntb)

  Bekreftet: Ødegaard ny Arsenal-kaptein

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:12.03)
  arsenal bekrefter på twitter at martin ødegaard blir klubbens nye kaptein den kommende sesongen. pierre-emerick aubameyang var kaptein for arsenal på starten av sist sesong, men mistet kapteinsbindet 14. desember etter at han kom på kant med manager mikel arteta. alexandre lacazette ble utnevnt som kaptein ut 2021/22-sesongen, men ødegaard var kaptein for arsenal de gangene den franske spissen ikke var på banen. etter at aubameyang og lacazette forlot klubben, har ødegaard sett ut som deres naturlige etterfølger. arsenal har hatt relativt hyppige kapteinsskifter de siste årene. aubameyang tok over for granit xhaka i november 2019, etter at sveitseren hadde vært kaptein i bare et par måneder. før det var laurent koscielny kaptein i én sesong, mens per mertesacker, arteta og thomas vermaelen hadde kapteinsbindet to sesonger hver før det. ødegaard ble utnevnt til kaptein for norges landslag i mars i fjor, og nå er han klar for å bære det samme ansvaret i klubblaget. ødegaard har i tidligere intervjuer uttalt seg positivt om kapteinsrollen skulle han bli spurt. (nrk/ntb)  Atalanta-spiller med positiv dopingprøve

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:20.47)
  atalanta-spiller josé luis palomino har testet positivt på steroiden clostebol, opplyste italienske antidopingmyndigheter tirsdag. den argentinske 32-åringen er suspendert i påvente av videre behandling av saken. – utøverens prøve ble erklært positiv etter at det ble funnet spor etter clostebol, heter det i en uttalelse fra antidopingbyrået nado italia. 32-åringen har spilt 203 kamper for atalanta siden han i 2017 ble hentet fra bulgarske ludogorets. han har hjulpet bergamo-klubben å kvalifisere seg til mesterligaen tre ganger.

  Olivia Schough mister Sveriges EM-semifinale med korona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:20.08)
  olivia schough har testet positivt på koronaviruset og mister sveriges em-semifinale mot england. også elin rubenson er utelatt fra troppen. schough har ikke vært med på sveriges treninger de siste dagene. først tirsdag kveld kom forklaringen, da sveriges fotballforbund på sitt nettsted bekreftet at hun er koronasmittet. elin rubensson er heller ikke med i troppen, selv om det ikke er bekreftet at hun er smittet. – olivia schough (covidsyk) og elin rubensson (sykdomssymptomer) mister kveldens kamp mot england, heter det i en uttalelse fra landslaget. jonna andersson, hana glas og emma kullberg er tilbake i troppen etter å ha vært ute med koronasmitte tidligere i em. (ntb)

  Tysk nøkkelspiller koronasmittet – mister semifinalen mot Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:16.24)
  den tyske landslagsprofilen klara bühl har testet positivt på koronaviruset. bayern münchen-spilleren går glipp av onsdagens em-semifinale mot frankrike. det bekrefter det tyske landslaget på twitter. kantspilleren har startet samtlige av lagets kamper i mesterskapet, og noterte seg også på scoringslisten i 2-0-seieren mot spania i gruppespillet. tyskland jakter en finale på wembley førstkommende søndag. de har vunnet em hele åtte ganger tidligere.

  Alaphilippe bryter belgisk ritt etter koronasmitte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. juli 2022 KL:12.30)
  den franske sykkelstjernen julian alaphilippe har pådratt seg korona og må stå av tour de wallonie før den tredje etappen. det bekrefter quick-step på twitter. alaphilippe testet positivt før mandagens etappe i det belgiske femdagersrittet. 30-åringen har i flere år vært en av verdens beste syklister, men har ikke fått kjørt så mye denne sesongen etter en stygg velt i sykkelmonumentet liege-bastogne-liege i april. det gjorde at han ikke ble klar til årets tour de france. alaphilippe har seks etappeseirer i det prestisjetunge rittet og vant kampen om klatretrøyen i 2018. (ntb)  Froome bryter Tour de France etter koronasmitte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. juli 2022 KL:13.49)
  chris froome får ikke fullført den pågående utgaven av tour de france. briten har testet positivt for korona, noe han selv opplyser om på twitter. briten har vunnet tour de france fire ganger (senest i 2017), men har slitt med formen og skader de siste sesongene. i år har israel premier-rytteren vist gode takter. – det er skuffende at jeg ikke kan fullføre og trille inn i paris. det har vært et veldig spesielt ritt for oss som lag og for meg personlig. jeg føler jeg har funnet beina mine igjen, sier froome, ifølge ntb.  Nye smittetilfeller i Sveriges EM-tropp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. juli 2022 KL:12.39)
  sveriges fotballforbund bekrefter at to spillere og en leder i støtteapparatet har testet positivt på en pcr-test. de blir nå separert fra troppen og følges opp. – når de er symptomfrie, tatt en negativ antigen-test og blitt klarert av våre interne medisinske helsekontroll, er de velkomne tilbake i virksomheten, sier sveriges landslagslege houman ebrahimi. spillerne det er snakk om er hanna glas og emma kullberg, og rasmus liljeblad fra støtteapparatet. i tillegg til de bekreftede smittetilfellene måtte tre spillere stå over onsdagens trening med symptomer. – jonna andersson, jennifer falk og hanna bennison var ikke på dagens trening på grunn av ulike og milde sykdomssymptomer. de vil undersøkes videre utover dagen, sier ebrahimi. sverige ble søndag kveld klar for em-kvartfinalen, og møter belgia på fredag. (nrk/ntb)

  Hynne stiller til start på torsdagens 800 meter etter negativ koronatest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. juli 2022 KL:06.13)
  hedda hynnes vm-deltakelse har hengt i en tynn tråd etter hun testet positivt for covid-19, men natt til onsdag har 800-meteren fått klarsignal til å delta. hynne kommer til vm-byen eugene onsdag, bekrefter landslagssjef erlend slokvik til ntb. hynne testet positivt for covid-19 13. juli og har siden hatt et ørlite håp om å kunne få delta under årets friidretts-vm. kravet var at hun måtte teste negativt under 24 timer før start for å få akkreditering av vm-arrangøren. hynnes innledende heat på 800 meteren går klokken 02.10 natt til fredag 22. juli. (ntb)


  Smittetilfeller i den svenske EM-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. juli 2022 KL:16.15)
  to spillere og en trener på sveriges landslag har blitt smittet av koronaviruset. det er de første smittetilfellene i sveriges em-tropp denne sommeren. de to spillerne og treneren testet positivt på en antigentest og skal nå ta en pcr-test. – vi bekrefter i kveld eller i morgen, sier landslagslege houman ebrahimi. smittetilfellene kommer fire dager før svenskene skal spille kvartfinale i fotball-em. mandag kveld blir det klart hvilket lag fra gruppe d som møter sverige i kvartfinalen. det står mellom island, italia og belgia. sverige sikret kvartfinaleplassen med en knusende 5-0-seier over portugal søndag. flere spillere har blitt smittet av koronaviruset under em i england. i tillegg til nederlands superstjerne vivianne miedema, har blant andre tysklands lea schüller og østerrikes laura wienroither gått glipp av em-kamper etter å ha blitt smittet. sistnevnte var tilbake i spill for østerrike da laget vant 1-0 og slo norge ut av em fredag sist uke. (ntb)

  Dansk stjerne bryt touren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. juli 2022 KL:12.36)
  magnus cort har testa positivt for korona og må stå av resten av årets tour de france. dansken står med éin etappesiger og køyrde fleire etappar i klatretrøya. cort viste seg verkeleg fram for heimepublikumet i danmark på dei tre første etappane av årets ritt. han køyrde med klatretrøya dei første sju dagane før han måtte gi henne frå seg. på den tiande etappen køyrde han inn til ein flott etappesiger. danskens lag, ef education, opplyser likevel overfor dansk tv 2 at han ikkje vil stille til start på den 15. etappen søndag. dei opplyser at han har testa positivt for korona. sjølv fortalde cort kanalen laurdag at han hadde slite dei siste dagane. – eg har dessverre vore veldig sliten dei siste dagane. eg trur mest av alt at eg så gjerne ville gjennom den 14. etappen, sa cort til kanalen etter laurdagens etappe. han peika også på varmen som ein faktor. ei hetebølge har trua feltet og arrangøren har svart med å vatne asfalten grunna ekstreme temperaturar. – det er litt hardt med varmen, den sleit eg litt med i går (fredag), sa cort. søndag blei det klart at han ikkje syklar meir i årets ritt.


  To dopingsaker i VM: Kenyansk maratonstjerne og amerikansk sprinter mister VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. juli 2022 KL:18.40)
  den kenyanske maratonløperen lawrence cherono og den amerikanske 400-meterløperen randolph ross er begge midlertidig suspendert av friidrettens integritetsenhet (aiu) og mister vm i eugene. cherono har testet positivt på det forbudte stoffet trimetazidin. testen ble tatt utenfor konkurranse i mai. stoffet finnes i enkelte typer hjertemedisin. det er det samme stoffet kunstløperen kamila valjeva (16) testet positivt på i forkant av vinter-ol i beijing. russeren fikk likevel delta i lekene på grunn av sin unge alder. i 2019 vant cherono både boston og chicago maraton. han tok fjerdeplassen på maratondistansen i fjorårets tokyo-ol. ross er utestengt for å ha tuklet med prosessen rundt dopingkontroller. aiu skal ha mislyktes i å teste ross 18. juni i år. ross var på det amerikanske laget som tok gull på 4x400 meter under ol sist sommer. (ntb)

  Dopingsak i VM: Kenyansk maratonstjerne utestengt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. juli 2022 KL:18.40)
  lawrence cherono får ikke løpe vm-maratonen i eugene. kenya-profilen er midlertidig suspendert etter å ha testet positivt på det forbudte stoffet trimetazidin. det opplyser friidrettens integritetsenhet (aiu) i en uttalelse. cherono ble testet utenfor konkurranse i mai, men det tok uvanlig lang tid før prøveresultatet var klart. først etter 47 dager kom beskjeden om at han hadde spor av trimetazidin i kroppen. stoffet finnes i enkelte typer hjertemedisin. det er det samme stoffet kunstløperen kamila valjeva (16) testet positivt på i forkant av vinter-ol i beijing. russeren fikk likevel delta i lekene på grunn av sin unge alder. maratonkonkurransen for herrer går av stabelen søndag klokken 15.15 norsk tid. den går uten cherono på start. i 2019 vant cherono både boston og chicago maraton. han tok fjerdeplassen på maratondistansen i fjorårets tokyo-ol. (ntb)


  England-trener ute med covid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. juli 2022 KL:15.00)
  sarina wiegman har testet positivt for covid. det bekreftes på englands twitter fredag ettermiddag. det betyr at england-kampen i kveld mot nord-irland ledes av assistenttrener arjan veurink.

  Fransk sykkelstjerne bryter Tour de France etter koronasmitte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. juli 2022 KL:11.22)
  franskmannen warren barguil bryter tour de france etter å ha testet positivt for korona. det opplyser lagers hans arkéa samsic på twitter. de skriver at de resterende sju rytterne ikke har testet positivt, men at barguil må bryte touren før etappe 13 etter å ha pådratt seg koronasmitte. franskmannen lå på 24.-plass i sammendraget. 42 minutter og 55 sekunder bak jonas vingegaard i gul trøye. flere andre ryttere under tour de france har testet positivt under årets utgave av det prestisjetunge rittet, blant andre vegard stake laengen.

  Sverige-troppen rammet av korona før VM i Eugene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. juli 2022 KL:08.43)
  den svenske friidrettstreneren christian mundt har fått påvist korona kort tid før vm i eugene. det melder den svenske avisen expressen. mundt er treneren til den svenske maratonløperen carolina wikström. treneren har blitt isolert og vender tilbake etter han har testet negativt. – det er veldig trist med christian, men vi håper at det stopper der, sier den svenske landslagssjefen kajsa bergqvist. han skal ha testet positivt for korona i berkley, hvor den svenske vm-troppen har hatt leir i forkant av vm. der skal han ha delt rom med wikström opplyser expressen. vm i eugene starter fredag kveld norsk tid.

  Hynne om VM-deltakelsen: – Henger i en tynn tråd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. juli 2022 KL:20.57)
  onsdag kom nyheten om at hedda hynne hadde testet positivt for covid-19 like før vm i friidrett. nå venter en kamp mot klokka for å rekke vm-start for 800 meter-spesialisten. – vi er her og kan ikke gjøre så mye annet enn å være her. det er lov å håpe at jeg får kjørt noen treninger så jeg kanskje kan stå på startstreken. jeg prøver å ta en dag, en time et minutt av gangen, sier hynne til nrk. 32-åringen skal i utgangspunktet konkurrere neste fredag. – jeg er ikke her bare for å delta i vm, men også for å gjøre det bra. så det kan jo hende det henger i en tynn tråd nå. hynne har vist storform i oppkjøringen til friidretts-vm i eugene. nå venter flere dager i isolasjon på hotellrommet. – det er kjipt å bli smitta nå, sier hun. hynne løp inn til seier på 800-meteren under nm i stjørdal i slutten av juni og skal etter planen løpe samme distanse i vm. de innledende heatene går 22. juli. vm i friidrett går i eugene, oregon og starter 15. juli. norge stiller med 20 utøvere.

  UAE-lagsjef covid-smitta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. juli 2022 KL:16.06)
  lagsjefen i uae, matxin joxean fernández, har testa positivt på korona og reiser heim frå tour de france. det stadfestar fernández sjølv på twitter. laget har tidlegare i rittet mista både vegard stake laengen og george bennett etter positive koronaprøver. før den 10. etappen tysdag testa også rafal majka positivt på korona, men på grunn av låg risiko for vidare smitte fekk polakken halde fram. kapteinen på laget tadej pogacar mistar med det endå ei sentral brikke i laget. onsdag mista han den gule leiartrøya til jonas vingegaard etter å ha vorte distansert opp col du granon.

  Ny UAE-ryttar covid-smitta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. juli 2022 KL:16.06)
  lagsjefen i uae, matxin joxean fernández, har testa positivt på korona og reiser heim frå tour de france. det stadfestar fernández sjølv på twitter. laget har tidlegare i rittet mista både vegard stake laengen og george bennett etter positive koronaprøver. før den 10. etappen tysdag testa også rafal majka positivt på korona, men på grunn av låg risiko for vidare smitte fekk polakken halde fram. kapteinen på laget tadej pogacar mistar med det endå ei sentral brikke i laget. onsdag mista han den gule leiartrøya til jonas vingegaard etter å ha vorte distansert opp col du granon.

  Dopingdømt hockeyspiller klar for Manglerud Star

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. juli 2022 KL:13.47)
  marcus brynhisveen, som i november 2019 ble dømt til utestengelse i fire år etter bruk av anabole steroider, er klar for manglerud star. det får nrk bekreftet av martin hansen, styremedlem i klubben, og blant dem som har ansvar for spillerlogistikk. – han har signert for kommende sesong og vil komme tilbake på de datoene som er satt i henhold til dommen. det betyr at han kan delta på trening med laget fra 21. juli og være tilbake i kamp tidligst 21. september, sier hansen til nrk. det var i august 2018 at bryhnisveen testet positivt, og nå nærmer det seg altså comeback for 27-åringen. – vi synes han fortjener en ny sjanse. han har sonet en lang dom, og fortjener en sjanse til, sier hansen, som er spent på nivået til nysigneringen etter å ha vært utestengt så lenge. – han er et usikkert kort, men har mye hockey i seg og vi tror han vil bidra.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »